2014 Kasım Anneleri

ohh ne güzel yaa ben bi koltuktan yan koltuğa geçemiyom valllaa benim yerime de tadını çıkarrr

olur canım çok güzel..
o kanatların içine iki bebekte koyuyolar biri pembe biri mavi..

Doktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti

Zeyy bu saatlerde ayaktasın sabah zor olmuyormu işe gitmek

raporluyum canım 30 da da ayrılcam zaten doğum iznine..

Benim de ayni canim haftaya

Canim sen 30. Haftada cikacak misin

ikizde 30-35. haftalarda çıkılıyomuş canım..
sata göre bu cuma 29+5 olucam çıkıcam inşallah izne...
çalışAMAZ raporu alıcam yani..

evet bence de zeyy çalışamaz çünkü burada forumda bize bakması gerekiyoır onun burda daha çopk işi var bence de ÇALIŞAMAZ

Çok gecmis olsun canim.

canım oğluşun hasta olmuş çok geçmiş olsun..
kızında toplanmış maşallah..
kesinle kaşarın faydası çok..
ben çok yerim ve bak bebeğim 2 hafta ilerden gidiyorç
çok saolun kızlar hepinizden sanırım serumlar işe yaradı bugün daha iyi oğluşum oyun oynamak için bırakmıyo beni iuan ayağıma aldım sallıyorum uyucak fırsatı değerlendirip yanınıza geldim ayyy isyan öyle dedin ya artık ben gece gündüz eli kaşarlı dolaşırım

bu arada sezeryan için tarihi konuştuk ilk kez 10 kasım - 20 kasım arası dedi
ayyy bizde konuştuk canım erken doğum olabilir dedi sancın olursa ekimin son haftalarında olmazsa kadımın ilk haftası yapcaz doğumu dedi çooook heycanlandım

günaydın kızlar nasılsınız ? dün doktora gittik bizim bebeğimiz 1680 k 38 c miş yine iki hafta önden gidiyor birde böbreklerindeki su sınırda dedi onu takip edicez dedi o ne oluyor acaba
canım maşallah size kocamannnn olmuş bebişin

çok saol balım Allah razı olsun

Kızlaaarr alın size yeni doğmuş bir tontiş ay Allahım bak bak doyamadım maşallah
Len sen ne ara doğdun ağladın da sümüklerini akıttın pis çirkin
bakkk zeyycim buda benden hmmm benim bebiş değil haaa ama Allahın bi mucizesi çok güzel çok beğendim sizde yakından bi görün

Canım oğluşunun daha iyi olmasına sevindim, bu arada sana hangi Dr erken doğum olabilir dedi? Göknur Hanım'a tekrar gittin mi?

valla çok güzel yazmışsın içimde ki korku gitti bi an.. benim de annemim komşusu sezaryen için gün beklerken bir gece aniden kapıda doğum yaptı kadın diyomuş hayatta normal doğum yapamam diyodum bak beni dinlemedi kızım geliverdi

[QUE="carputi, post: 36741944, member: 581764"]günaydın sen nasılsın çocukların nasıl..[/QUOTE]
Çok şükür iyiyiz çocuklarda ellerinizden öper teyzeleri istirahat ediyoruz bizde benim cadı kızım poposuyla aşağıya vuruyor dr suyun gelirse acil gel dedi canım ona sıkıldı biraz kilosu suyu iyi dedi 1750 gr olmuş Rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin

çok geçmiş olsun inşallah bir daha ufaklık hasta olmaz öpüyorum onu

aay maşallah size pek güzelsiniz CAN ı öpüyorum

Sağol canım sizde pek güzelsiniz analı oğlullu bizde YAMAN'ı öptük kocaman

Bu arada kaç gündür aklımda yazmayı unuttum bayanlar geçende bi programda denk geldi eşimle izlerken
bir uzman isim+soyisim olarak yorumluyordu sonra sitesine girdim yorumlattım oğlumun adını ve soyadını baya uzun ve güzel bir yorum çıktı bizim çok içimize sindi hala kararsız olanlar vardır belki diye yazıyorum 5tl gibi ufak bir ücreti var bilginiz olsun
Haluk Kemal Cebe

abowww biranda bir yağmur başladııı gök yarılcakk kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…