Saat 04:38
Herkese merhabalar kızlar.
Şu an Amasra'dan yazıyorum size. Eşim 2 günlüğüne getirdi beni, hem deniz havası hem balık yiyeyim hem de değişiklik olsun diye.
Enfes manzaralı bir oteldeyiz ama hiçbir şey beni uyumaya teşvik etmiyo vallahi.
Gözlerim kan çanağı oldu yine.
Ben de çıktım balkonda oturuyorum, karşımda miss kokulu deniz.
Yazdıklarınızı okuyamadım. Sizler nasılsınız, iyi misiniz? Asayiş berkemal???
Eki Görüntüle 1233222
günaydın kızlar. dun kalpli sabun eklemiştim ama bugun bu güzel melek kanatlı sabunları görünce diğerinden vazgeçtim. simli kanatlaraa bayıldım kokoş biri olarak ama bunu hem kıza hem erkeğe uygun hale getirmem gerekio.sizce kutu içindeki aynen kalsa kurdela mavi olsa kelebek yerine de nazar boncuğu kıza ve erkeğe uygun olur mu?Eki Görüntüle 1233222
Doktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti
Zeyy bu saatlerde ayaktasın sabah zor olmuyormu işe gitmek
Günaydın kızlar
İki akşamdır işten eve gider gitmez ağlama nöbeti geçiriyorum resmen gün içinde o kadar sıkılıyorum ki eve gidip ağlayıp rahatlıyorum (zeyy duymasın aramızda kalsın) nasıl bir dengesizliktir kendime şaşırıyorum resmen anahtarla kapıyı zor açıyorum şimdi çok iyiyim akşam olmasın hep gündüz olsun şu iki ay çokmu şey istiyorum
Benim de ayni canim haftaya
Canim sen 30. Haftada cikacak misin
bu geçen hafta kınadaya gittik oğlumla tam 29+0 Eki Görüntüle 1233349 Eki Görüntüle 1233350
buda bugün 30+0Eki Görüntüle 1233351 Eki Görüntüle 1233348
ben çiş kaçırmaya başlayalı epey zamanlar oldu kızlar
ohh ne güzel yaa ben bi koltuktan yan koltuğa geçemiyom valllaa benim yerime de tadını çıkarrr
olur canım çok güzel..
o kanatların içine iki bebekte koyuyolar biri pembe biri mavi..
raporluyum canım 30 da da ayrılcam zaten doğum iznine..
ikizde 30-35. haftalarda çıkılıyomuş canım..
sata göre bu cuma 29+5 olucam çıkıcam inşallah izne...
çalışAMAZ raporu alıcam yani..
evet bence de zeyy çalışamaz çünkü burada forumda bize bakması gerekiyoır onun burda daha çopk işi var bence de ÇALIŞAMAZ
evet bence de zeyy çalışamaz çünkü burada forumda bize bakması gerekiyoır onun burda daha çopk işi var bence de ÇALIŞAMAZ
Canim
Canim sen rahat ol o zaman minik prensesin de rahat eder anneciğinin karninda zamani gelene kadar kalir:) kuzucuguna da geçmiş olsun cook.. ama o serumlarla daha çabuk iyileşir annesi oyle düşün..kendine ve bebeklerine dikkat et
Çok gecmis olsun canim.
çok saolun kızlar hepinizden sanırım serumlar işe yaradı bugün daha iyi oğluşum oyun oynamak için bırakmıyo beni iuan ayağıma aldım sallıyorum uyucak fırsatı değerlendirip yanınıza geldim ayyy isyan öyle dedin ya artık ben gece gündüz eli kaşarlı dolaşırımcanım oğluşun hasta olmuş çok geçmiş olsun..
kızında toplanmış maşallah..
kesinle kaşarın faydası çok..
ben çok yerim ve bak bebeğim 2 hafta ilerden gidiyorç
ayyy bizde konuştuk canım erken doğum olabilir dedi sancın olursa ekimin son haftalarında olmazsa kadımın ilk haftası yapcaz doğumu dedi çooook heycanlandımbu arada sezeryan için tarihi konuştuk ilk kez 10 kasım - 20 kasım arası dedi
canım maşallah size kocamannnn olmuş bebişingünaydın kızlar nasılsınız ? dün doktora gittik bizim bebeğimiz 1680 k 38 c miş yine iki hafta önden gidiyor birde böbreklerindeki su sınırda dedi onu takip edicez dedi o ne oluyor acaba
çok saol balım Allah razı olsunGünaydın güller nasılsınız sayfaların hepsini okuyamadım ama bir kaçını okudum ayşe geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kuzuna Rabbim hepimizin yar ve de yardımcısı olsun Allah işimizi rast getirsin inşallah amin
bakkk zeyycim buda benden hmmm benim bebiş değil haaa ama Allahın bi mucizesi çok güzel çok beğendim sizde yakından bi görünKızlaaarr alın size yeni doğmuş bir tontiş ay Allahım bak bak doyamadım maşallah
Len sen ne ara doğdun ağladın da sümüklerini akıttın pis çirkin
aay maşallah size pek güzelsiniz CAN ı öpüyorumEki Görüntüle 1233328 Carputinin daveti üzerine buda biz
çok saolun kızlar hepinizden sanırım serumlar işe yaradı bugün daha iyi oğluşum oyun oynamak için bırakmıyo beni iuan ayağıma aldım sallıyorum uyucak fırsatı değerlendirip yanınıza geldim ayyy isyan öyle dedin ya artık ben gece gündüz eli kaşarlı dolaşırım
ayyy bizde konuştuk canım erken doğum olabilir dedi sancın olursa ekimin son haftalarında olmazsa kadımın ilk haftası yapcaz doğumu dedi çooook heycanlandım
canım maşallah size kocamannnn olmuş bebişin
çok saol balım Allah razı olsun
bakkk zeyycim buda benden hmmm benim bebiş değil haaa ama Allahın bi mucizesi çok güzel çok beğendim sizde yakından bi görün Eki Görüntüle 1233366
maşallah sizebu geçen hafta kınadaya gittik oğlumla tam 29+0 Eki Görüntüle 1233349 Eki Görüntüle 1233350
buda bugün 30+0Eki Görüntüle 1233351 Eki Görüntüle 1233348
valla çok güzel yazmışsın içimde ki korku gitti bi an.. benim de annemim komşusu sezaryen için gün beklerken bir gece aniden kapıda doğum yaptı kadın diyomuş hayatta normal doğum yapamam diyodum bak beni dinlemedi kızım geliverdievet kızlar yazdıklarınızı okudum ablanız olarak diyorum ki
herşey nasip kısmet sezeryana gircek olan kardeşim kendi istedi zira bir gece önce sancısı tuttu doktoru gece gelmek istemedi normal doğum yaptı hem de en kolayından :))
16 saat sancı çekip en sonunda sancım gfidince suni sancı ile doğum yaptım ben normal doğum
ama şunu bilin ki, bir düşüğüm var düşük sancısıyla en az 3 çocuk doğardı o kadar da abartılacak bişey yok en sonunda 3-5 dakka sıkın dişinizi doğduunda oa bakmaktan onu takip etmekten dikiş atmışlar duymadım bile yıllar önceydi
devlet hastanesi şartlarında düşünün
gece yanınızda kalan yok o halde bebişle başbaşaydım gerçi bir koğuş insan vardı ama herkesin derdi kendine
şimdi hastaneler rahat şartlar fevkalade
yanımda 18 yaşında bir kız vardı ile gelmiş köyden yatmadan doğumhaneden bebeği aldı kucağına yürüdü gitti yatağına kiminm çatısı geniş kimin değil onu Allah bilir
nasip kader kısmet
[QUE="carputi, post: 36741944, member: 581764"]günaydın sen nasılsın çocukların nasıl..
çok geçmiş olsun inşallah bir daha ufaklık hasta olmaz öpüyorum onuçok saolun kızlar hepinizden sanırım serumlar işe yaradı bugün daha iyi oğluşum oyun oynamak için bırakmıyo beni iuan ayağıma aldım sallıyorum uyucak fırsatı değerlendirip yanınıza geldim ayyy isyan öyle dedin ya artık ben gece gündüz eli kaşarlı dolaşırım
ayyy bizde konuştuk canım erken doğum olabilir dedi sancın olursa ekimin son haftalarında olmazsa kadımın ilk haftası yapcaz doğumu dedi çooook heycanlandım
canım maşallah size kocamannnn olmuş bebişin
çok saol balım Allah razı olsun
bakkk zeyycim buda benden hmmm benim bebiş değil haaa ama Allahın bi mucizesi çok güzel çok beğendim sizde yakından bi görün Eki Görüntüle 1233366
aay maşallah size pek güzelsiniz CAN ı öpüyorum
ayy kızlar sabahtan beri canım burçak ve çay çekiyor..
sabah 1 posta yedim şimdi 2.posta..
hemde yemek sonrasıı
burda da yağsa keşke çok sıcakabowww biranda bir yağmur başladııı gök yarılcakk kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?