evet canım.pazartesi göründüm göknur hanıma o söyledi erken doğum olabilir diye progestan ve magnezyum verdi o sezeryan yerindeki şişlikte kist oluşmuş ilk sezeryandan dolayı onu alıcam doğumda dedi
Canım oğluşunun daha iyi olmasına sevindim, bu arada sana hangi Dr erken doğum olabilir dedi? Göknur Hanım'a tekrar gittin mi?
çok saol canım oda seni ellerinden öpüyoçok geçmiş olsun inşallah bir daha ufaklık hasta olmaz öpüyorum onu
Ohhh afiyet olsun
bandıra bandıra yiyeceksin missss
burda da yağsa keşke çok sıcakburçak ve çay dedin canımız çekti bize de yolla bakalım şimdik
Çok şükür iyiyiz çocuklarda ellerinizden öper teyzeleri istirahat ediyoruz bizde benim cadı kızım poposuyla aşağıya vuruyor dr suyun gelirse acil gel dedi canım ona sıkıldı biraz kilosu suyu iyi dedi 1750 gr olmuş Rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin[/QUOTE][QUE="carputi, post: 36741944, member: 581764"]günaydın sen nasılsın çocukların nasıl..
kızlarr okuduğum kadarıyla keyifler iyi. aman maşallah diyelim iyi gidiyoruzz
Göbekler eklenmiş, bu da benim göbek;
28+0 ım ama çok göstermiyor gibi. İç karnım geniş heralde
AYY EVET CANIM aynen bandıra bandıra ye beniii..
yaa buradada çok sıcaktı şu an çok mutluyummm oleyyy..elimede çayımı aldımmm ohh nmisss
hemen göndereymm canım..bulunması kolay diye söledimm yoksa sölemem böle şeyleri..
abowww biranda bir yağmur başladııı gök yarılcakk kızlarrr
kız isyan neresi, orası ben oraya transfer olayım
abowww biranda bir yağmur başladııı gök yarılcakk kızlarrr
anammm minicikk ne güzelll
kızlarr okuduğum kadarıyla keyifler iyi. aman maşallah diyelim iyi gidiyoruzz
Göbekler eklenmiş, bu da benim göbek;
28+0 ım ama çok göstermiyor gibi. İç karnım geniş heralde
Buda biz teyzoslar:)
Bu da biz 30+4 feyiz minik kızım yaa 8 kilo aldım bu arada
Aynen canım öyle duydum ilaclar hakkında o kadar cok sey söyleniyor kidomuz jelatini mi duydun ?
bence bu söylentiyi decavit firması yaydı. doktorlar yok diyor, internette var yazıyor. inanmıyorum ben.
ben ilk gebeliğimde eleviti 9 ay içtim. emzirme döneminde de 6 ay devam ettirdi doktorum.
[QUOTgüzel sli60, post: 36746183, member: 592773"]Bu da biz 30+4 feyiz minik kızım yaa 8 kilo aldım bu arada
Allah'ım darısı Bursa'nın başına, nemden perişan olduk , artık yeterrBurçak ve çay iyiymiş, benimde canım istedi şimdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?