2014 Kasım Anneleri

Canım oğluşunun daha iyi olmasına sevindim, bu arada sana hangi Dr erken doğum olabilir dedi? Göknur Hanım'a tekrar gittin mi?
evet canım.pazartesi göründüm göknur hanıma o söyledi erken doğum olabilir diye progestan ve magnezyum verdi o sezeryan yerindeki şişlikte kist oluşmuş ilk sezeryandan dolayı onu alıcam doğumda dedi

çok geçmiş olsun inşallah bir daha ufaklık hasta olmaz öpüyorum onu
çok saol canım oda seni ellerinden öpüyo

Ohhh afiyet olsun
bandıra bandıra yiyeceksin missss

AYY EVET CANIM aynen bandıra bandıra ye beniii..

burda da yağsa keşke çok sıcak burçak ve çay dedin canımız çekti bize de yolla bakalım şimdik

yaa buradada çok sıcaktı şu an çok mutluyummm oleyyy..elimede çayımı aldımmm ohh nmisss
hemen göndereymm canım..bulunması kolay diye söledimm yoksa sölemem böle şeyleri..

[QUE="carputi, post: 36741944, member: 581764"]günaydın sen nasılsın çocukların nasıl..
Çok şükür iyiyiz çocuklarda ellerinizden öper teyzeleri istirahat ediyoruz bizde benim cadı kızım poposuyla aşağıya vuruyor dr suyun gelirse acil gel dedi canım ona sıkıldı biraz kilosu suyu iyi dedi 1750 gr olmuş Rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin[/QUOTE]

canım bunu herkes için söylüyorlar acil durumlarda bilgimiz olsn diye yatışın siz ohh keyif

kızlarr okuduğum kadarıyla keyifler iyi. aman maşallah diyelim iyi gidiyoruzz
Göbekler eklenmiş, bu da benim göbek;
28+0 ım ama çok göstermiyor gibi. İç karnım geniş heralde

anammm minicikk ne güzelll

yağmur istiyorum serinlik istiyorum Rabbim bizi de gör ne olur yandık yandık kavrulduk

[QUOTgüzel sli60, post: 36746183, member: 592773"]Bu da biz 30+4 feyiz minik kızım yaa 8 kilo aldım bu arada[/QUOTE]

Ne guzel minicik görünüyor gobiisin:) 8 kiloda geyet iyi gorunuyosun maşallah:)

domuz jelatini mi duydun ?
bence bu söylentiyi decavit firması yaydı. doktorlar yok diyor, internette var yazıyor. inanmıyorum ben.
ben ilk gebeliğimde eleviti 9 ay içtim. emzirme döneminde de 6 ay devam ettirdi doktorum.
Aynen canım öyle duydum ilaclar hakkında o kadar cok sey söyleniyor ki

[QUOTgüzel sli60, post: 36746183, member: 592773"]Bu da biz 30+4 feyiz minik kızım yaa 8 kilo aldım bu arada

Ne guzel minicik görünüyor gobiisin:) 8 kiloda geyet iyi gorunuyosun maşallah:)[/QUOTE]
evet herkes öyle soruluyor inşallah çok şişmeden bitiririm

Allah'ım darısı Bursa'nın başına, nemden perişan olduk , artık yeterrBurçak ve çay iyiymiş, benimde canım istedi şimdi bak

katılıyorum nilcim Bursa da nasibini alsın ....nem bayıltacak artık beni dayanamıyorum offffffff

SELAMM..Nasılsnz hanımlar ?

Biz geceyi acilde geçirdk,sol kasığıma bi sızı girdi kii dayanılmz bi seydii
2 gecedr geçmeyen acı dün gece 'NST,kan idrar ' işlemleri derken şükür bugün geçti.

Gece ACİLDEKİ dr 'Sol Böbreğinde taş dökmüşcesine zedelenme görünyo,hamilelikten yıpranmş olablr yarn sabah tekrar gel röntgene alalm sni'dedi.
Bnde sabah baska bi dr gttm gece olanlardan bahsemteden normal kontrole gelmşm gbi muayene oldm,ardından gece acilde yapılan testleri gösterdm ve ''SUSUZ KALMIŞSN SANIRIM ONDAN SIZIN OLMUŞ ZEDELENME DE TAŞ DA YOK İYİKİ ACİLDEKİ DR UN VERDİĞİ RÖNTGENE GİRMEDEN ÖNCE 2.Bİ GÖRÜŞ OLARK BNA GELMŞŞSN YOKSA BOŞU BOŞUNA RÖNTGENE GİRİP RADYASYON ALACAKTNZ BEBEĞNLE,BOL SU İÇ BAŞKA Bİ ŞEYE GEREK YOK''dedi.
Uyku uyumadm yaa sabaha kdar durumum kötü mü ne olck smdi dye.sabahki dr konusmalaryla rahatlatmasa boşyere dha beter kurcaktm kafamda töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…