2014 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bidaha

Çok geçmis olsun simdi iyisindir insallah ağrın geçmistir...Röntgene girmemen de iyi olmus.

arkadaşlar hepinizin göbüşlerine maşallah.
size bir şey danışmak isterim.ben yaklaşık 20.haftadan beri bebişimi sürekli sol tarafımda hissediyorum neredeyse sağıma hiç geçmiyor.göbeğimin sağı boş gibi zaten yumuşak.sol taraf baya bi sert ve sol taraf çıkıntılı sağa göre.sizce bu durum bir sorun teşkil eder mi ?hiç böyle bi sıkıntı yaşayanınız var mı?sol yanıma yatamıyorum bu yüzden

ben her hafta yarım kilo alırım herhalde diyorum ama bakalım

Maşallah hepinizin bebişlerinize

Bende de korku var doğumdan sonra bu göbek nasıl eski haline dönücek gider mi kilolar eski halime döner miyim diye azıcık takıntılıyım sanırım Sonradan bebişim sağlıklı doğsunda diyorum unutuyorum tekrar sonra aklıma geliyo bu döngü böyle devam ediyor

Çok geçmiş olsun canım. Geçen hafta devlet hastanesine gitmiştin, hiç kist oluşmuş falan dememişlerdi. Bu arada benim tanıdığım 2 kişi daha Göknur Hanım'a gidiyor ve çok memnunlar. Gerçekten kendini geliştirmiş, iyi bir Dr. Magnezyum bana da verdi onu kullan mutlaka, ben çok faydasını gördüm. Mantar için bişey dedi mi, iyileşme vardır inşallah..

Benimde bir dönem öyle oldu hatta göbeğin yamuk duruyor diyenler bile oldu Sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama ben heralde solda daha rahat ediyor orda durmak istiyor diye düşünmüştüm

Çok geçmis olsun simdi iyisindir insallah ağrın geçmistir...Röntgene girmemen de iyi olmus.
Geçti şükr.ters duruyrdu bebeğm yeni dönmş kafası baskı yapyo olbr flan dedi zten aşağıda plesntam her ağrıda bu kdar panik olmamam lazm sanrm ama gerçkten bundn snra her dr'un dediğne ilk teşhiste güvenemcm bu kesin hep kafamda 'acaba?'olack.

ohh ne güzel yaa ben bi koltuktan yan koltuğa geçemiyom

ikizde 30-35. haftalarda çıkılıyomuş canım..
sata göre bu cuma 29+5 olucam çıkıcam inşallah izne...
çalışAMAZ raporu alıcam yani..
canım sonrasında zor olmayacak mı 8 hafta az bir süre doğumdan sonra
toparlanabilecek misin?

Canım bende hep sağda hissettim bebeğimi karnımın sağ tarafı daha sert geliyordu sola göre...bası sağda ayaklarının sol tara doğru olduğunu düsünüyorum.Önemli bir durum olsa doktorun ultrasonda bunu farkederdi endiselenme.

bnmde çoğunlukta solda toplanyo.bol su iç magnezyum kullanyosan düzenli kullan cnm normal bi durummuş bna ebe öyle demşti

nası çekeceklerdi röntgeni hamile iken olabiliyormuki yaaa...
yada çelik koruma koyacaklardı karnına..
iyiki kendi doktoruna görünmüşsünn..
çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasun Rabbim

blemiyorm artk hangi düşünce ile istedi bunu.sağol canm amiin.

acil bir durum olsa maalesef oluyor sağlıkta anne her zaman bebekten önce geliyor.. Allah miniklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…