Benimde bir dönem öyle oldu hatta göbeğin yamuk duruyor diyenler bile olduSorun teşkil eder mi bilmiyorum ama ben heralde solda daha rahat ediyor orda durmak istiyor diye düşünmüştüm
benimde genelde sırtı ve ayakları sağda duruyor o nedenle kaburgam acıyor.. ama ben sağa daha rahat yatıyorum sola yatınca uyuyamıyorumarkadaşlar hepinizin göbüşlerine maşallah.
size bir şey danışmak isterim.ben yaklaşık 20.haftadan beri bebişimi sürekli sol tarafımda hissediyorum neredeyse sağıma hiç geçmiyor.göbeğimin sağı boş gibi zaten yumuşak.sol taraf baya bi sert ve sol taraf çıkıntılı sağa göre.sizce bu durum bir sorun teşkil eder mi ?hiç böyle bi sıkıntı yaşayanınız var mı?sol yanıma yatamıyorum bu yüzden
SELAMM..Nasılsnz hanımlar ?
Biz geceyi acilde geçirdk,sol kasığıma bi sızı girdi kii dayanılmz bi seydii
2 gecedr geçmeyen acı dün gece 'NST,kan idrar ' işlemleri derken şükür bugün geçti.
Gece ACİLDEKİ dr 'Sol Böbreğinde taş dökmüşcesine zedelenme görünyo,hamilelikten yıpranmş olablr yarn sabah tekrar gel röntgene alalm sni'dedi.
Bnde sabah baska bi dr gttm gece olanlardan bahsemteden normal kontrole gelmşm gbi muayene oldm,ardından gece acilde yapılan testleri gösterdm ve ''SUSUZ KALMIŞSN SANIRIM ONDAN SIZIN OLMUŞ ZEDELENME DE TAŞ DA YOK İYİKİ ACİLDEKİ DR UN VERDİĞİ RÖNTGENE GİRMEDEN ÖNCE 2.Bİ GÖRÜŞ OLARK BNA GELMŞŞSN YOKSA BOŞU BOŞUNA RÖNTGENE GİRİP RADYASYON ALACAKTNZ BEBEĞNLE,BOL SU İÇ BAŞKA Bİ ŞEYE GEREK YOK''dedi.
Uyku uyumadm yaa sabaha kdar durumum kötü mü ne olck smdi dye.sabahki dr konusmalaryla rahatlatmasa boşyere dha beter kurcaktm kafamda töbe töbee
Sizde büyümüssünüzdür pasamla epey yol aldınız
Erenime bak maşallahYerim ben sizi
Aymem oyle valla bnde cildiriyorum.adam direk yemiyor ki diyor suna bak yemesem.15 kiloyu leylekler.mi getirdikesinlikle doğru diosun da gel de bunu bizimkilere anlat. bak işte kafalar aynı çalışıo, senin eşin de aynısı demek ki.. hey allahım yaa. bana yemiosun dedikçe kafasına vurasım gelio
sağol teyzesi inşallah Allah hepmze sağlık sıhhat versn.geçmişler olsun sana ve bebişine canım sağlıkla kalın inşallah
eşim benim göbüşü sürekli çekiyor ama geçen dedi beraber hiç fotomuz yok hiç çekmemişiz :KK63:Sizde büyümüssünüzdür pasamla epey yol aldınızbence hamileliğin esas atağa geçtiği dönem 28 ve sonrası.Buraya koymasan da resim çekinmeyi unutma canım ben dün farkettim ki sadece 2 resmim varmıs bu günden itibaren bol bol resim çekcem Erenlermize gösteririz büyüyünce
Kızlar Bursa'da da başladı inanılmaz bir yağmur, gök delindi adeta. Şimşek gökgürültüsü, hava simsiyah oldu. Lady evde yalnız, çokta korkar kızım gök gürültüsü yağmurdan, aklım onda kaldı
benimde genelde sırtı ve ayakları sağda duruyor o nedenle kaburgam acıyor.. ama ben sağa daha rahat yatıyorum sola yatınca uyuyamıyorum
keşke bir dönem olsa benim hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hep solumda hissettim.
sağıma hiç geçmiyor malesef benim göbekte yamuk duruyor.13.de randevum var soracağım doktoruma bakalım.
şimdi sorun değilde son ay kilo aldığı dönemde hep solumda durursa yandım ben.şimdiden kaburgalarıma baskı yapıyor o zaman düşünemiyorum bile
maşallah eren e ve sanaEki Görüntüle 1233440 Kızlar bu da ben ve oğlum
merhabalar anneler :)
aman da aman gobusler buymus we cok da yakısmıs :) masallah :)
Ben 25+4 um, we ılk 4 ay hıııc kılo almadım, bulantım falan da olmadı,sukurler olsun ama hamılelık onjesınde cıkolata tatlı canawarıydım, cok abartı yerdım, ılk 4 ay ajaıb sogudum, ıyyyy nasıl yıyo ınsanlar o tatlıları derdım :)
Ama gel gor kı 4.5 aydan sonra ozume dondum, gelsın cıkolatalar gıtsın kekler, durduramıyomwee 3 kılo aldım totalde
seker yuklemesıne dr 28 de yapalım dedı, ama seker sorunum yok, aılede de yok, cıkmas ınsallah da :)
benım durumumda olan warmı?
hayatım uyku, yemek, wc we dus uzerıne kurulu, arada da yazılarınızı okuom :)
saglıkla kawusalım ınsallah :)
benim de öyle çok kilo almadım bebeğe gidince hep kilolar bide sağ tarafta duruyor hep sağ kaburgamda çok baskı var doktor göbeğin aşağı inene kadar baskı sürecek dedi..hep sağıma yatıyorum bende soluma yatınca acıyor karnım içerden.birde sanki bebişi eziyormuşum gibi oluyor .
birde malum mide sol tarafta yemeği azcık kaçırdım mı mahvediyor beni.benim bebişte bi tekme koydu mu içerden çok sıkıştırıyor.ben şimdi böyleysem son ay yandım ki ne yandım
Kızlar Bursa'da da başladı inanılmaz bir yağmur, gök delindi adeta. Şimşek gökgürültüsü, hava simsiyah oldu. Lady evde yalnız, çokta korkar kızım gök gürültüsü yağmurdan, aklım onda kaldı
Sizde büyümüssünüzdür pasamla epey yol aldınızbence hamileliğin esas atağa geçtiği dönem 28 ve sonrası.Buraya koymasan da resim çekinmeyi unutma canım ben dün farkettim ki sadece 2 resmim varmıs bu günden itibaren bol bol resim çekcem Erenlermize gösteririz büyüyünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?