2014 Kasım Anneleri

merhabalar anneler :)

aman da aman gobusler buymus we cok da yakısmıs :) masallah :)

Ben 25+4 um, we ılk 4 ay hıııc kılo almadım, bulantım falan da olmadı,sukurler olsun ama hamılelık onjesınde cıkolata tatlı canawarıydım, cok abartı yerdım, ılk 4 ay ajaıb sogudum, ıyyyy nasıl yıyo ınsanlar o tatlıları derdım :)
Ama gel gor kı 4.5 aydan sonra ozume dondum, gelsın cıkolatalar gıtsın kekler, durduramıyom wee 3 kılo aldım totalde

seker yuklemesıne dr 28 de yapalım dedı, ama seker sorunum yok, aılede de yok, cıkmas ınsallah da :)
benım durumumda olan warmı?

hayatım uyku, yemek, wc we dus uzerıne kurulu, arada da yazılarınızı okuom :)

saglıkla kawusalım ınsallah :)

Benimde bir dönem öyle oldu hatta göbeğin yamuk duruyor diyenler bile oldu Sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama ben heralde solda daha rahat ediyor orda durmak istiyor diye düşünmüştüm

keşke bir dönem olsa benim hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hep solumda hissettim.
sağıma hiç geçmiyor malesef benim göbekte yamuk duruyor.13.de randevum var soracağım doktoruma bakalım.
şimdi sorun değilde son ay kilo aldığı dönemde hep solumda durursa yandım ben.şimdiden kaburgalarıma baskı yapıyor o zaman düşünemiyorum bile

benimde genelde sırtı ve ayakları sağda duruyor o nedenle kaburgam acıyor.. ama ben sağa daha rahat yatıyorum sola yatınca uyuyamıyorum

geçmişler olsun sana ve bebişine canım sağlıkla kalın inşallah

Erenime bak maşallah Yerim ben sizi
Sizde büyümüssünüzdür pasamla epey yol aldınız bence hamileliğin esas atağa geçtiği dönem 28 ve sonrası.Buraya koymasan da resim çekinmeyi unutma canım ben dün farkettim ki sadece 2 resmim varmıs bu günden itibaren bol bol resim çekcem Erenlermize gösteririz büyüyünce

Kızlar Bursa'da da başladı inanılmaz bir yağmur, gök delindi adeta. Şimşek gökgürültüsü, hava simsiyah oldu. Lady evde yalnız, çokta korkar kızım gök gürültüsü yağmurdan, aklım onda kaldı

kesinlikle doğru diosun da gel de bunu bizimkilere anlat. bak işte kafalar aynı çalışıo, senin eşin de aynısı demek ki.. hey allahım yaa. bana yemiosun dedikçe kafasına vurasım gelio
Aymem oyle valla bnde cildiriyorum.adam direk yemiyor ki diyor suna bak yemesem.15 kiloyu leylekler.mi getirdi

eşim benim göbüşü sürekli çekiyor ama geçen dedi beraber hiç fotomuz yok hiç çekmemişiz :KK63:

geldimii yağmurr al sana yağmur..
burada durdu bitti bileee..
annuvv yesinler ledy i yaa..kıyamamm

benimde genelde sırtı ve ayakları sağda duruyor o nedenle kaburgam acıyor.. ama ben sağa daha rahat yatıyorum sola yatınca uyuyamıyorum

hep sağıma yatıyorum bende soluma yatınca acıyor karnım içerden.birde sanki bebişi eziyormuşum gibi oluyor .
birde malum mide sol tarafta yemeği azcık kaçırdım mı mahvediyor beni.benim bebişte bi tekme koydu mu içerden çok sıkıştırıyor.ben şimdi böyleysem son ay yandım ki ne yandım

Aynen canım sor en azından aklında kalmaz ben çok aşağıda taşıyorum bebişi hiç yukarı çıkmıyor sürekli göbek deliği ve aşağısından oynuyor bu da benim belimin ağrımasına sebep oluyor hatta bazen bacağıma vuruyor ağrısı ama gidince sorucam doktora

canım uyuyabiliyosan bol bol uyu
miden yanmıyodur daha şimdi bol bol ye
gerisi bol sabır sağlıkla kalın inşallah

benim de öyle çok kilo almadım bebeğe gidince hep kilolar bide sağ tarafta duruyor hep sağ kaburgamda çok baskı var doktor göbeğin aşağı inene kadar baskı sürecek dedi..

nilcim gözümüz aydın yağmur başladı diyecektim ama bir yandan da güneş çıkmaya çalışıyor hay allah

Aynen öyle canım. Beni görenler bebek küçük herhalde, karnın yok falan diyolardı. Şuan 28+1 olduk bebiş bir anda ben burdayım dedi Bu arada benimde hamilelikte resmim yok denecek kadar az.. Bundan sonra çekeriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…