2014 Kasım Anneleri

canım uyuyabiliyosan bol bol uyu
miden yanmıyodur daha şimdi bol bol ye
gerisi bol sabır sağlıkla kalın inşallah

uyku konusunda ooo garfıeld den beterım :) Adanada yasıyorum, sıcaktan bunalarak, yataktan kalkıp kanepeye yatıyorum, okadar yanı :) mıde yanmam da yok cok sukur , o zaman bunun serefıne bı cıkolata yıyelııım :)

Kestel tarafında yok şuan
eşim merkezde oralarda çok yağıyormuş

ayy yazık canım korkar tabii benim tüy yumağımda korkuyor

benim de öyle çok kilo almadım bebeğe gidince hep kilolar bide sağ tarafta duruyor hep sağ kaburgamda çok baskı var doktor göbeğin aşağı inene kadar baskı sürecek dedi..

kaçıncı hafta inerler aşağıya acaba.seninki inmediyse ben daha çok beklerim aramızda 3 hafta var.
sağ tarafımda değil iyi ki benim bi yandan karaciğerime baskı yapsa enzimlerim artabilir yağlanma vardı çünkü.
belkide bebişim annesini korumak için solumda duruyor

geldimii yağmurr al sana yağmur..
burada durdu bitti bileee..
annuvv yesinler ledy i yaa..kıyamamm

Kesin banyoya saklanmıştır şimdi, kapının arkasına iyice büzüşmüştür. Ayy yaaa, off ben köpeğimi böyle sevip düşünüyorum aklım kalıyor, kızımı bırakıp nasıl işe gelicem şimdiden dert sardı

nilcim gözümüz aydın yağmur başladı diyecektim ama bir yandan da güneş çıkmaya çalışıyor hay allah

Hangi güneş kız o, Demirtaş tarafında güneşten eser yok, sanayi bölgesini sel götürüyor şu an.

Kestel tarafında yok şuan

Demirtaş Sanayi Sitesindeyim ben, valla hava kapkaranlık oldu

ayy yazık canım korkar tabii benim tüy yumağımda korkuyor

Off aklım kaldı inan, eve kamera sistemi koyduracağım. Aklım kalınca bilgisayardan açıp bakabileyim bari. yavrum, kuzum sinmiştir şimdi banyonun kapı arkasına

Benim minnoşta çarşafı açıp altına giriyor korkunca ayy canlarım ya evde bi başlarına işte gelicez diye bekleyip duruyorlar

Harmancık irgen, post: 36747095, member: 346553"]Kestel tarafında yok şuan
eşim merkezde oralarda çok yağıyormuş[/QUOTE]

Harmancık flan o taraftamisin cnm sen?

hiç bilmiyorum ki ne zaman iner şuan yukarıda hiç inmedi.. az kaldı bakalım sabredicez

Harmancık irgen, post: 36747095, member: 346553"]Kestel tarafında yok şuan

Harmancık flan o taraftamisin cnm sen?[/QUOTE]

Yok canım ters istikamet benim bulunduğum yer ankara yolu tarafı oluyor eğer biliyorsan
yada sen keles le karıştırdın harmancık-keles yakın birbirine ben kesteldeyim

Çok geçmiş olsun canım. Yüce Rabbim şifalar versin..

canım sonrasında zor olmayacak mı 8 hafta az bir süre doğumdan sonra
toparlanabilecek misin?

canım şu an 30. haftadayım büyük ihtimalle de 36da sezeryan olucam yani 6 haftam gitmiş olucak 12 hafta kalıcak doğumdan sonraya...tabi eğer bebekler 36ya kadar durursa.. (ikizde toplam 18 hafta izin var)
şu anda tuvalete bile yardımla gidiyorum işe gittiğimi düşünemiyorum..karnımda toplamda 2.5 kilo bebek var ve onların suları plesantaları falan filan çok yük var yani..adım atmakta zorlanıyorum..
tek bebek bekleseydim çalışırdım ama kendimi de bebekleride riske atmak istemiyorum..

canım foto eklesene görelim cicişleri

hehe yeni foto çekince atıcam

Güzelmiş canım biz kendimiz yaptık bebek şekerlerini o kadar çok model var ki insanın kafası karışıyor ben kafamda tasarladım istediğim modeli sonra uygulamaya geçtik eklemiştim

ellerine sağlık canım

etkisi olabilir canım ben de patates ve kaşarı çok tüketiyordum, hep 2 hafta öndeydi, tatilde hiç yemedim, biraz da beyaz peynir yemek istedim, patatese de sıra gelmedi sebzeden, ati de azalttım, bir de üzerine çay kahve eklenince, bebeğim haftasında gitmeye başladı, şimdi yine ilk baştaki gibi besleniyorum, inşallah artar kilosu

kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünlerine dikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi

makyaj yapmıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri, duş jeli kullanmıyorum, şampuanım da parabensiz aynen devam, doktorum o kokuda çok rahat, saç boyatma konusunda bile çok katı bakmıyor
Karnim.agriyor ya sanki regl sancisi gibi
2-3 haftadır bende de oluyor, yalancı sancılar başlarmış bu haftalarda onlardır diyorum, belime vurmuyor şu an için, ama aynen regl olacakmış gibi yokluyor ara ara

benim doktorum 32+0 da çağırdı canım, ama 31+ larda alanlar var sanırım, ben telefonla sormayı düşünüyorum

eşim de beni kızıma şikayet ediyor, düzgün beslenmiyormuşum diye, ona kalsa düzgün beslenmek etle oluyor sadece valla vicdan azabı duyuyorum ben de

evet bende iyi olduğunu duydum. normal epidural istiyorum ama benim bebeğim kilolu sezaryan da olabilme ihtimali var sanırım hepsine hazırladım kedimi

bebeğin kilosu şimdiden belli olmaz ki canım, bi ileri gidiyor bi gününe dönüyor benimki, ve doktorum da hiç doğum kilosu boyu gibi tahminler yapmıyor sağ olsun

Evet canım bende memnunum eşimle bi aksilik olmazsa orda doğum olsun diye karar aldık ama nasip tabi 1.300 müş sanırım doğum ücreti 3 hafta sonra çağırdı bi sorucam hemde bebiş doğarken resim çekip ilk anları hatıra olarak albüm yapıp veriyolarmış çok güzel bi uygulama mantar sorunum çok azalmış canım şükür bu arada evet burda ki doktor hiç bişeyin yok demilti ama göknur hanım kist oluşmuş alınmazsa çok ağrı yapar sonra tekrar ameliyat olursun dedi önemli bişeymiş şuanlık ilaçları oğluş hastanede tattığı için almadık bugün alıcam başlarım kullanmaya hmm bu iki kişiden birisi firdevs mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…