canım uyuyabiliyosan bol bol uyu
miden yanmıyodur daha şimdi bol bol ye
gerisi bol sabır sağlıkla kalın inşallah
Kızlar Bursa'da da başladı inanılmaz bir yağmur, gök delindi adeta. Şimşek gökgürültüsü, hava simsiyah oldu. Lady evde yalnız, çokta korkar kızım gök gürültüsü yağmurdan, aklım onda kaldı
ayy yazık canım korkar tabii benim tüy yumağımda korkuyorKızlar Bursa'da da başladı inanılmaz bir yağmur, gök delindi adeta. Şimşek gökgürültüsü, hava simsiyah oldu. Lady evde yalnız, çokta korkar kızım gök gürültüsü yağmurdan, aklım onda kaldı
İnsan unutuyor ya neyseki geç olmadan farketmissiniz sizde çekinelim bol boleşim benim göbüşü sürekli çekiyor ama geçen dedi beraber hiç fotomuz yok hiç çekmemişiz :KK63:
benim de öyle çok kilo almadım bebeğe gidince hep kilolar bide sağ tarafta duruyor hep sağ kaburgamda çok baskı var doktor göbeğin aşağı inene kadar baskı sürecek dedi..
geldimii yağmurr al sana yağmur..
burada durdu bitti bileee..
annuvv yesinler ledy i yaa..kıyamamm
nilcim gözümüz aydın yağmur başladı diyecektim ama bir yandan da güneş çıkmaya çalışıyor hay allah
Kestel tarafında yok şuan
eşim merkezde oralarda çok yağıyormuş
ayy yazık canım korkar tabii benim tüy yumağımda korkuyor
ooo masallah pasama valla kendini nasıl belli etmis hemde erkek karnı olduğu çok belli olmus canım sendeEki Görüntüle 1233440 Kızlar bu da ben ve oğlum
Benim minnoşta çarşafı açıp altına giriyor korkunca ayy canlarım ya evde bi başlarına işte gelicez diye bekleyip duruyorlarKesin banyoya saklanmıştır şimdi, kapının arkasına iyice büzüşmüştür. Ayy yaaa, off ben köpeğimi böyle sevip düşünüyorum aklım kalıyor, kızımı bırakıp nasıl işe gelicem şimdiden dert sardı
Hangi güneş kız o, Demirtaş tarafında güneşten eser yok, sanayi bölgesini sel götürüyor şu an.
Demirtaş Sanayi Sitesindeyim ben, valla hava kapkaranlık oldu
Off aklım kaldı inan, eve kamera sistemi koyduracağım. Aklım kalınca bilgisayardan açıp bakabileyim bari. yavrum, kuzum sinmiştir şimdi banyonun kapı arkasına
hiç bilmiyorum ki ne zaman iner şuan yukarıda hiç inmedi.. az kaldı bakalım sabredicezkaçıncı hafta inerler aşağıya acaba.seninki inmediyse ben daha çok beklerim aramızda 3 hafta var.
sağ tarafımda değil iyi ki benim bi yandan karaciğerime baskı yapsa enzimlerim artabilir yağlanma vardı çünkü.
belkide bebişim annesini korumak için solumda duruyor
Harmancık irgen, post: 36747095, member: 346553"]Kestel tarafında yok şuan
Geçti şükr.ters duruyrdu bebeğm yeni dönmş kafası baskı yapyo olbr flan dedi zten aşağıda plesntam her ağrıda bu kdar panik olmamam lazm sanrm ama gerçkten bundn snra her dr'un dediğne ilk teşhiste güvenemcm bu kesin hep kafamda 'acaba?'olack.
canım sonrasında zor olmayacak mı 8 hafta az bir süre doğumdan sonra
toparlanabilecek misin?
canım foto eklesene görelim cicişleri
Kestel tarafında yok şuan
ıhıhh......burda da kapandı hava derken derken yağdırcan yağmuruBenim minnoşta çarşafı açıp altına giriyor korkunca ayy canlarım ya evde bi başlarına işte gelicez diye bekleyip duruyorlar
merkezde rüzgar var yağmur hafif ama şiddetli gelecek uludağ üstü kararmış iyice
Güzelmiş canım biz kendimiz yaptık bebek şekerlerini o kadar çok model var ki insanın kafası karışıyor ben kafamda tasarladım istediğim modeli sonra uygulamaya geçtik eklemiştim
kızlar geçtiğimiz aylarda hemen her gün patates canım çekiyordu yiyiyordum bebeişte epey önden gidiyordu
sonra bir iğrendim canım yemek istemiyor şimdi belki de papatestendir önden gitmesi
bilginiz olsun şimdi ise normal işte kilosunu ancak ayın 10 u gibi gidip öğrenicem pek bi önden gitmsi yoktu normal demişti doktorum bilginize
kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünlerine dikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi
2-3 haftadır bende de oluyor, yalancı sancılar başlarmış bu haftalarda onlardır diyorum, belime vurmuyor şu an için, ama aynen regl olacakmış gibi yokluyor ara araKarnim.agriyor ya sanki regl sancisi gibi
Arkadaşlar merhaba ben 29 haftalık hamileyim ve öğretmenim doğum iznimize 32+o damı başlıyoruz yoksa 32. Haftayı bitirdikten sonra yani doldurmakmı gerekiyor bu izin işleriyle ilgili herkes başka bişey söylüyor malesef kafam çok karıştı
ben içimi ferah tutucam da canım eşim başımda zebani gibi, et yemiyorsun et yemiyorsun diye başımın etini yiyır. yaniolaki bi yerden duysa sizinki biraz küçükmüş diye geleceği ilk adres benim. valla haileymişim üzülürmüşüm hiiiiç umursamadan giydirir bana laflarını. başım belada adamla yaaa. sen hatırlıyor musun seninkini? çok mu düşük bu değerler?
evet bende iyi olduğunu duydum. normal epidural istiyorum ama benim bebeğim kilolu sezaryan da olabilme ihtimali var sanırım hepsine hazırladım kedimi
Evet canım bende memnunum eşimle bi aksilik olmazsa orda doğum olsun diye karar aldık ama nasip tabi 1.300 müş sanırım doğum ücreti 3 hafta sonra çağırdı bi sorucam hemde bebiş doğarken resim çekip ilk anları hatıra olarak albüm yapıp veriyolarmış çok güzel bi uygulama mantar sorunum çok azalmış canım şükür bu arada evet burda ki doktor hiç bişeyin yok demilti ama göknur hanım kist oluşmuş alınmazsa çok ağrı yapar sonra tekrar ameliyat olursun dedi önemli bişeymiş şuanlık ilaçları oğluş hastanede tattığı için almadık bugün alıcam başlarım kullanmaya hmm bu iki kişiden birisi firdevs mi ki?
Çok geçmiş olsun canım. Geçen hafta devlet hastanesine gitmiştin, hiç kist oluşmuş falan dememişlerdi. Bu arada benim tanıdığım 2 kişi daha Göknur Hanım'a gidiyor ve çok memnunlar. Gerçekten kendini geliştirmiş, iyi bir Dr. Magnezyum bana da verdi onu kullan mutlaka, ben çok faydasını gördüm. Mantar için bişey dedi mi, iyileşme vardır inşallah..
yağsın biraz ya çok bunaltıyor böyle yeşillikler kurudu valla canlansın etraf biraz..ıhıhh......burda da kapandı hava derken derken yağdırcan yağmuru
vay vay isyan süpersin cicisinbu geçen hafta kınadaya gittik oğlumla tam 29+0 Eki Görüntüle 1233349 Eki Görüntüle 1233350
buda bugün 30+0Eki Görüntüle 1233351 Eki Görüntüle 1233348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?