harikasınEki Görüntüle 1233328 Carputinin daveti üzerine buda biz
Benim çamasırlar kuruduktan sonra yağabilir daha demin astım ıkına sıkına vallayağsın biraz ya çok bunaltıyor böyle yeşillikler kurudu valla canlansın etraf biraz..
38. haftaya kadar çalısamazsın zaten 37. hafta devlet bıraktırıyor çalısman yasak oldu 37 den sonraki zaman aktarılıyor doğum sonrasına 37 den önceki 5 haftada ne kadar çalıstıysan o kısım doğum sonrasına ilave ediliyor.Evet kızlarrrr sizlere bir uzmanlık sorusuuuu, şimdi ben Allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Buradan 5 hafta kara geçicem, ancak oldu ya, 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaptım diyelim. Arada ki o 2 hafta yanıp gidiyor mu? Doğum yaptığımız günü 40. hafta kabul edip geri kalan izinleri o günden mi başlatıyorlar?
Evet kızlarrrr sizlere bir uzmanlık sorusuuuu, şimdi ben Allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Buradan 5 hafta kara geçicem, ancak oldu ya, 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaptım diyelim. Arada ki o 2 hafta yanıp gidiyor mu? Doğum yaptığımız günü 40. hafta kabul edip geri kalan izinleri o günden mi başlatıyorlar?
Zeyy Allah sana kolaylık versin çok zor iki bebekcanım şu an 30. haftadayım büyük ihtimalle de 36da sezeryan olucam yani 6 haftam gitmiş olucak 12 hafta kalıcak doğumdan sonraya...tabi eğer bebekler 36ya kadar durursa.. (ikizde toplam 18 hafta izin var)
şu anda tuvalete bile yardımla gidiyorum işe gittiğimi düşünemiyorum..karnımda toplamda 2.5 kilo bebek var ve onların suları plesantaları falan filan çok yük var yani..adım atmakta zorlanıyorum..
tek bebek bekleseydim çalışırdım ama kendimi de bebekleride riske atmak istemiyorum..
Evet kızlarrrr sizlere bir uzmanlık sorusuuuu, şimdi ben Allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Buradan 5 hafta kara geçicem, ancak oldu ya, 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaptım diyelim. Arada ki o 2 hafta yanıp gidiyor mu? Doğum yaptığımız günü 40. hafta kabul edip geri kalan izinleri o günden mi başlatıyorlar?
nihahhaa benim kurutma makinem var hemen yağabilirBenim çamasırlar kuruduktan sonra yağabilir daha demin astım ıkına sıkına vallaondan sonra sabaha kadar yağsın severim hem yağmuru dinleyerek uyumayı
Zeyy Allah sana kolaylık versin çok zor iki bebek
Yanmıyor.Normalde 16 hafta ya toplam izin 16 haftanı o zamandan başlattıkları için doğumun ne zaman olduğu önemli değil. Hatta 37 olmadan 35 lerde doğum yapmış olsan oda izne ekleniyor diye bir yazı okumuştum.
Neden bu saatlerde hep uyanikoluyolar ki acaba benimkide bi alttan bi ustten vuruyor ama.bu tuhaf agrida gerdi beni birde yarim.saatte bir wc ye git gel ahh ahhh
iş yerine olan sinirin geçti mi 32. haftada ayrılcam diyodun.. eğer ücretsiz izin almıcaksan bence de çalış daha çok bebişle vakit geçirirsin ben 35. haftada ayrılcam yeter bu kadar 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse.. bu arada yukarıda ki soruyu net bilmiyorum ama 37 haftayı tamamladıktan sonra ne zaman doğurursan doğur eklenir diye biliyorum..Evet kızlarrrr sizlere bir uzmanlık sorusuuuu, şimdi ben Allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Buradan 5 hafta kara geçicem, ancak oldu ya, 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaptım diyelim. Arada ki o 2 hafta yanıp gidiyor mu? Doğum yaptığımız günü 40. hafta kabul edip geri kalan izinleri o günden mi başlatıyorlar?
Evet canım bende memnunum eşimle bi aksilik olmazsa orda doğum olsun diye karar aldık ama nasip tabi 1.300 müş sanırım doğum ücreti 3 hafta sonra çağırdı bi sorucam hemde bebiş doğarken resim çekip ilk anları hatıra olarak albüm yapıp veriyolarmış çok güzel bi uygulama mantar sorunum çok azalmış canım şükür bu arada evet burda ki doktor hiç bişeyin yok demilti ama göknur hanım kist oluşmuş alınmazsa çok ağrı yapar sonra tekrar ameliyat olursun dedi önemli bişeymiş şuanlık ilaçları oğluş hastanede tattığı için almadık bugün alıcam başlarım kullanmaya hmm bu iki kişiden birisi firdevs mi ki?
38. haftaya kadar çalısamazsın zaten 37. hafta devlet bıraktırıyor çalısman yasak oldu 37 den sonraki zaman aktarılıyor doğum sonrasına 37 den önceki 5 haftada ne kadar çalıstıysan o kısım doğum sonrasına ilave ediliyor.
canım ben bunu sabah şirketle görüştüm..
37. haftada izin aldığım takdirde 38-39 ne zaman doğum yaparsam yapayım 40 a kadar olan süre doğum sonrasına ekleriz sen yeterki doğum belgeni hemen gönder dedi..ama bu uygulamayı uzun yılladır çalıştığım için kıyakmı geçti yoksa kanunmu böle bilmiyorum
yok yok yanmıyor ekliyorlar o 2 haftayı rahat olYok zaten 38. haftaya kadar çalışacağım demedim ki, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse. 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaparsam, arada ki 2 hafta yanıyor mu? onu öğrenmek istemiştim.
Kanun böyle olabilir canım, sanki bende buna benzer birşey okudum ama, emin olamıyorum.
iş yerine olan sinirin geçti mi 32. haftada ayrılcam diyodun.. eğer ücretsiz izin almıcaksan bence de çalış daha çok bebişle vakit geçirirsin ben 35. haftada ayrılcam yeter bu kadar 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse.. bu arada yukarıda ki soruyu net bilmiyorum ama 37 haftayı tamamladıktan sonra ne zaman doğurursan doğur eklenir diye biliyorum..
yok yok yanmıyor ekliyorlar o 2 haftayı rahat ol
canım iznin başladığı günden 16 hafta sonra işbaşı yapman lazım..
doğumu ne zaman yaparsan yap istersen 38 de iztersen 41-42de yap önemli değil..
havaların bende de etkisi var gerçekten rahatlatıyor biraz.. evde oturmak zor gerçekten takıntı yapıyorum sonra nasıl doğurucam diye ama işe gelip gitmekte zorlaştı 33. haftam bitiyor her hafta daha ağırlaşıyoruz zorlanmaya başladım..Havalar serinledikçe ben daha rahatlıyorum, beni sıcaklar o hale getirmişti. Canım bende ücretsiz alacağım bir süre, bir de evde oturmak pek bana iyi gelmiyor. kendimi dinliyorum sürekli, psikolojimi bozmamak adına da istiyorum çalışmak. Bakalım ne kadar dayanırım, doktorum ne der bilmiyorum, şuan ki planım bu, hatta iş yerim doğum izninde maaşımı ödemeye devam da edecek, ondan yana da sıkıntımız yok ama, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?