2014 Kasım Anneleri

Evet kızlarrrr sizlere bir uzmanlık sorusuuuu, şimdi ben Allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Buradan 5 hafta kara geçicem, ancak oldu ya, 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaptım diyelim. Arada ki o 2 hafta yanıp gidiyor mu? Doğum yaptığımız günü 40. hafta kabul edip geri kalan izinleri o günden mi başlatıyorlar?

iki saat ayrılıyım dedim göbekler atılmış göbek festivali olmuş resmen bisürü tömbi olduğu için hepinizi buradan beğeniyorum HA Rİ KA SI NIZ

38. haftaya kadar çalısamazsın zaten 37. hafta devlet bıraktırıyor çalısman yasak oldu 37 den sonraki zaman aktarılıyor doğum sonrasına 37 den önceki 5 haftada ne kadar çalıstıysan o kısım doğum sonrasına ilave ediliyor.

canım ben bunu sabah şirketle görüştüm..
37. haftada izin aldığım takdirde 38-39 ne zaman doğum yaparsam yapayım 40 a kadar olan süre doğum sonrasına ekleriz sen yeterki doğum belgeni hemen gönder dedi..ama bu uygulamayı uzun yılladır çalıştığım için kıyakmı geçti yoksa kanunmu böle bilmiyorum

Zeyy Allah sana kolaylık versin çok zor iki bebek

Yanmıyor.Normalde 16 hafta ya toplam izin 16 haftanı o zamandan başlattıkları için doğumun ne zaman olduğu önemli değil. Hatta 37 olmadan 35 lerde doğum yapmış olsan oda izne ekleniyor diye bir yazı okumuştum.

şu an tekrar bakmadım ama daha önce okuduğumu hatırlıyorum, daha önceki sistemde erken doğum yaptığında aradaki süre yanıyordu, ama şimdikinde ister 38 de doğum yap ister 41 de, senin miladın 40 tır, olası doğum tarihin varsayılır.

amin canım hepimize inşallah..

evet iznin başladığı günden 16 hafta sonra işbaşı yapman lazım..doğumu ne zaman yaparsan yap istersen 41 de yap önemli değil..

Neden bu saatlerde hep uyanikoluyolar ki acaba benimkide bi alttan bi ustten vuruyor ama.bu tuhaf agrida gerdi beni birde yarim.saatte bir wc ye git gel ahh ahhh

Bizler yattigumiz zmab dinlenmeye gecince onlar uyaniyo cnim biz ayaktayken uyuyolar sarsintidan dogduklari zaman insallah boylr oaz bizle uyur bizle uyanirlar :) :) ama bence simdidrn bizi alistiriyolar uyumamaya sık sık uyanmaya kuzucuklar :)

iş yerine olan sinirin geçti mi 32. haftada ayrılcam diyodun.. eğer ücretsiz izin almıcaksan bence de çalış daha çok bebişle vakit geçirirsin ben 35. haftada ayrılcam yeter bu kadar 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse.. bu arada yukarıda ki soruyu net bilmiyorum ama 37 haftayı tamamladıktan sonra ne zaman doğurursan doğur eklenir diye biliyorum..

Doğum ücretlerini bende sormuştum fiyatlar gayet iyi. Albüm işi iyiymiş bak, onu hiç sormamıştım. Bu arada evet biri firdevs. Eşim tarafından tanıdık. Çok severim kendisini. Sen nerden tanıyorsun firdevsi canım

Yok zaten 38. haftaya kadar çalışacağım demedim ki, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse. 40. hafta da değil de, 38. hafta da doğum yaparsam, arada ki 2 hafta yanıyor mu? onu öğrenmek istemiştim.

Kanun böyle olabilir canım, sanki bende buna benzer birşey okudum ama, emin olamıyorum.

yok yok yanmıyor ekliyorlar o 2 haftayı rahat ol

canım iznin başladığı günden 16 hafta sonra işbaşı yapman lazım..
doğumu ne zaman yaparsan yap istersen 38 de iztersen 41-42de yap önemli değil..

Havalar serinledikçe ben daha rahatlıyorum, beni sıcaklar o hale getirmişti. Canım bende ücretsiz alacağım bir süre, bir de evde oturmak pek bana iyi gelmiyor. kendimi dinliyorum sürekli, psikolojimi bozmamak adına da istiyorum çalışmak. Bakalım ne kadar dayanırım, doktorum ne der bilmiyorum, şuan ki planım bu, hatta iş yerim doğum izninde maaşımı ödemeye devam da edecek, ondan yana da sıkıntımız yok ama, bakalım.

şu torba yasada izin 6 aya çıkacakmıydııı yaaa...keşke biraz daha uzatsalarrr

yok yok yanmıyor ekliyorlar o 2 haftayı rahat ol

canım iznin başladığı günden 16 hafta sonra işbaşı yapman lazım..
doğumu ne zaman yaparsan yap istersen 38 de iztersen 41-42de yap önemli değil..

Hadi bakalım hangisi doğru Geçen gün burada birisi, doğum izni hakları falan diye birşey paylaşmıştı, bulamadım onu.

havaların bende de etkisi var gerçekten rahatlatıyor biraz.. evde oturmak zor gerçekten takıntı yapıyorum sonra nasıl doğurucam diye ama işe gelip gitmekte zorlaştı 33. haftam bitiyor her hafta daha ağırlaşıyoruz zorlanmaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…