2014 Kasım Anneleri

Evet dediğin gibi sonuçta doğum öncesi hakkın olan son 3 haftandan kalanı doğum sonrasına yansıtılıyor.

canım büyük konuşmak istemem ama asla biberon veremem..
onla kolay gelince sonra anneyi emmiyor bebekler..
kaşıkla veririrz sanırım biz
Yani önce kaşıkla verelim biberonda fazla geliyor diye bebek alışıyormuş.peki biberonu alsam mı ne olur ne olmaz diye bi tane var ikinciye gerek var mı

Yani önce kaşıkla verelim biberonda fazla geliyor diye bebek alışıyormuş.peki biberonu alsam mı ne olur ne olmaz diye bi tane var ikinciye gerek var mı

gerek yok canım bende küçük cam alıcam bir tane..
yeter şimdilik..
inş gerek kalmaz..
kalırsada biberon her yerde var alınır yani

aman aman yok ben özelde çalışamam devletteyim ben nerde ki bu hastane bende Avrasya hastanesine gidiyorum z.burnu
hmm bu Alibeyköy taraflarında küçükköy de ama temiz iyi bir hastane doktorum da çokk ilgili bir bayan usg leri de iyi 3d 4d falan aklında bulunsun lazım olursa

yok yok yasal hakkın

gerek yok canım bende küçük cam alıcam bir tane..
yeter şimdilik..
inş gerek kalmaz..
kalırsada biberon her yerde var alınır yani
Canım ben ilkini bilemedim plastik aldım cam alsam mı acaba bide bebişlerimiz kış çocuğu olacak ya dışarı çıkarken falan soğuğa karşı koruyacak krem alsak mı gerek var mı???
Güya bebeşimşn eksikleri bitti ama Ben forumu neti okudukça paronayak gibi takıyorum kafama onu da mı aksam diyorum

canım cam kesinlikle al...plastiği zor durumda kalırsan öle kullan..
ben soğuk için falan krem almıcam canım..
o kadar korumaya gerek yok.sıkı sıkı sarar çıkarım inşş

Canım zaten bu çatlağın sebebi yanlış emzirmekten kaynaklanıyor doğru emzirmeyi öğrenmek lazım
canım ama kimi gördüysem aynı sorunu anlatıyor hani ikinci ücüncügü cocugu olanlar da var acaba gerçekten bir formülü var mıdır doktor bebegiin cuk cuklamasından olduğunu söylemiş birde sık sık emzirmekten

canım ben az önce bir yazı okudum..
bebek sadece göğüs ucunu alırsa yara oluyormuş..
kahverengi kısımı dahi ağzına almalıymış yani sadece ucunu vermicekmişiz..
doğru emzirme buymuş

Ili üç sayfa önce paylaştım canım oku istersn bi yanlış emzirme diyor bebek memeyi tam kavrayamayıp ucuna yüklenince oluyor sanırım bide emzirdiktrn sonra bir iki damla anne sütünü sürün diyor

canım ben az önce bir yazı okudum..
bebek sadece göğüs ucunu alırsa yara oluyormuş..
kahverengi kısımı dahi ağzına almalıymış yani sadece ucunu vermicekmişiz..
doğru emzirme buymuş
cok iyi oldu bunu öğrenemem canım benimde aklımdaki en büyük sorulardan biri buydu cok korkuyorum cunku cidden emzirmek eziyete donusuyor bir de yazık bir saatte bir alıyor memeyi bebek ilk zamanlar bunu muhakkak aklımda tutcam

Ili üç sayfa önce paylaştım canım oku istersn bi yanlış emzirme diyor bebek memeyi tam kavrayamayıp ucuna yüklenince oluyor sanırım bide emzirdiktrn sonra bir iki damla anne sütünü sürün diyor
ben kacırmışşım canım cok iyi oldu bunu öğrenmem muhakkak aklımda tutcam inşallah sorunsuz emziririz ..bunuda ilk defa duydum emzirdikten sonra anne sütünüde cok saol tatlımbool bolll emzirelimmm yarasın tosuncuklarımıza

doğum sonrası göğüs ucu yarası çatlaması canım

canım ya o birazda bebeğe bağlı sanırım kardeşimde ogrendigi ilk günden itibaren zeytinyağı ve göğüs ucu kremini kullandı ama maalesef ki yine olan oldu göğüs ucuna

kızlar bende bununla ilgili dün baya okudum video da izledim..
bebek meme ucunu değil o kahverengi kısmın tamamını ağzına almalıymış..
yoksa süt gelmesi için tam uyarmıyormuş göğsü o yüzden yara oluyomuş..
zaten ilk gün hastanede hemşire doğru emzirmeyi gösteriyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…