zeyyin iki bebeği olduğu için onu kutsal ana ilan edelimamin canım hepimize inşallah..
evet iznin başladığı günden 16 hafta sonra işbaşı yapman lazım..doğumu ne zaman yaparsan yap istersen 41 de yap önemli değil..
geçmiş olsun canım, ama hastalık zaten vücudunu yoruyor bir de stres ekleme, düzeleceksin inşallah, iyi beslen iyi dinlen, ilaç almak hasta olmaktan daha tehlikeli değil rahat ol
canım korkma artık bebeklerimiz daha büyük korumada..
ilaçlar zaten beebğe zarar verilmicek şekilde oluyor..
hem Allah korusun ciğerlerine inse erken doğum yaptırırlar..
bunuda düşün..
beterin beteri var..
ilaçlarını kullan ve iyi ol hemen inş
geçmiş olsun canım kafana takma..
kullanman kullanmamandan daha faydalı ki doktor da kullan diyor...
hehe inşallahh..
doktor bana geçen dedi ki yeni doğum yaptırdım ikiz bebek dedi..2 kilo olan annesinin yanında 2.5 kilo olan küvezde dedi..daha çok kilo alan bebek tembel çıktı diğeri mücadeleci çıktı dedi..
annem de bana 1-2 gün küvezde kalmaları korkulacak bir şey değil aksine faydalı dedi..ama uzun süre kalmaları sıkıntı dedi...
nasip kısmet inşallah hiç küveze girmezler...sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları...
canım 37de izne çıkarsan yine toplam 16 hafta iznin oluyor öncesini sonrasını düşünme kafanı karıştırma..
37de izne çıktın ya 16 hafta sonra iş başı yapıcaksın ne zaman doğurursan doğur..
38de doğurursan 1 hafta doğum öncesi 15 hafta doğum sonrası kullanmış olursun...
ayy insallah dogru sekilde emziririz bbebişleri bunu öğrenmem cok iyi oldu Allah razı olsun kasımın güzell anneleriii:) ozaman en büyük görev yine bizlere düşüyor cok dikkatli olmamız lazımkızlar bende bununla ilgili dün baya okudum video da izledim..
bebek meme ucunu değil o kahverengi kısmın tamamını ağzına almalıymış..
yoksa süt gelmesi için tam uyarmıyormuş göğsü o yüzden yara oluyomuş..
zaten ilk gün hastanede hemşire doğru emzirmeyi gösteriyormuş...
zeyyin iki bebeği olduğu için onu kutsal ana ilan edelim
kalpler birmiş demekki bende simdi onu düşünüyorum vallazeyyin iki bebeği olduğu için onu kutsal ana ilan edelim
damlcım ellerin dert görmesin bunları sen mi yaptınKizlarrr arkadasimin bebegi icin kurabiye yapmayi denedim simdi pdketliycem krndi kizimada boyle yapmaya karar verdim :)
Kizlarrr arkadasimin bebegi icin kurabiye yapmayi denedim simdi pdketliycem krndi kizimada boyle yapmaya karar verdim :)
kalpler birmiş demekki bende simdi onu düşünüyorum vallazeycim iki meleginide Allah ım sana bagıslasın sende iki tane olcak
amin amin amin inşallah hepimiz hayırlısıyla bu mınnosları kucağımıza alırıız Rabbim sizede kolay doğum kkolay bbeek bakımı nasip etsin inşallah iki gelecek meleklerinizi de Rabbim koruusunayy çok tatlı olmuş nasıl yaptın bunlarıı??
Allah hepimize sağlıklı bebekler zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...
Evetttt :) tesekkur ederim begenmene sevindim :) seker hamurundan mini miki kizimada hazirlayayim diyorum dagitmak icin. Simdi birde paketleyince fotografini atarim :)damlcım ellerin dert görmesin bunları sen mi yaptınacaip güzel gözüküyolar canımda çekmedi deil
Kizlarrr arkadasimin bebegi icin kurabiye yapmayi denedim simdi pdketliycem krndi kizimada boyle yapmaya karar verdim :)
ellerine sagllık hamarat anne seni ellerin dert görmesin kız bn bunları yemelere kıyamam ki öerakla beklicem paketlemeniEvetttt :) tesekkur ederim begenmene sevindim :) seker hamurundan mini miki kizimada hazirlayayim diyorum dagitmak icin. Simdi birde paketleyince fotografini atarim :)
Yatak ve yastık koruyuzu alez almayı unutmayın ha birde biberon temizleme fırçası aklıma gelmisken yazim dedim belki almayan yada unutanlar da vardırCanım ben ilkini bilemedim plastik aldım cam alsam mı acaba bide bebişlerimiz kış çocuğu olacak ya dışarı çıkarken falan soğuğa karşı koruyacak krem alsak mı gerek var mı???
Güya bebeşimşn eksikleri bitti ama Ben forumu neti okudukça paronayak gibi takıyorum kafama onu da mı aksam diyorum
sana kaç tl fiyat verdiler canım ben sormadım da arkadaş orda doğum yaptı fiyatı öyle kaldı aklımda albimüde onda gördüm canım kumluca küçük yer görsek birbirimizi tanıdık çıkarız
Doğum ücretlerini bende sormuştum fiyatlar gayet iyi. Albüm işi iyiymiş bak, onu hiç sormamıştım. Bu arada evet biri firdevs. Eşim tarafından tanıdık. Çok severim kendisini. Sen nerden tanıyorsun firdevsi canım
Yatak ve yastık koruyuzu alez almayı unutmayın ha birde biberon temizleme fırçası aklıma gelmisken yazim dedim belki almayan yada unutanlar da vardır
Bizim yataklardan bahsediyor canım lıhusala iken kanamamız oluyor yaahh ahh yataklarını bi alabilsek alez aklımda daa
Sen neden alamadın daha yatağı canımahh ahh yataklarını bi alabilsek alez aklımda daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?