2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım, ama hastalık zaten vücudunu yoruyor bir de stres ekleme, düzeleceksin inşallah, iyi beslen iyi dinlen, ilaç almak hasta olmaktan daha tehlikeli değil rahat ol

Sağol canım gerçekten yoruldu vucudum.. sagolsun kv vitamin depoluyor vucuduma ama sinüzit ve bogaz enfeksiyonu tam kötü oldu agrılar cigerime indi ama kötü değilmişim şükür

Öyle mi gerçekten , bebeğime bişey olursa ben ölürüm.

Sağol canımmm. İnşallah hemen iyi olurum valla uykularım bitti

ayy insallah dogru sekilde emziririz bbebişleri bunu öğrenmem cok iyi oldu Allah razı olsun kasımın güzell anneleriii:) ozaman en büyük görev yine bizlere düşüyor cok dikkatli olmamız lazım

="BayanBilinmeyen, post: 36749417, member: 389505"]Sağol canım gerçekten yoruldu vucudum.. sagolsun kv vitamin depoluyor vucuduma ama sinüzit ve bogaz enfeksiyonu tam kötü oldu agrılar cigerime indi ama kötü değilmişim şükür

Öyle mi gerçekten , bebeğime bişey olursa ben ölürüm.

Saağol canımmm. İnşallah hemen iyi olurum valla uykularım bitti [/QUOTE]
Allah şifalar versin canım

DOĞUM SONRASI KANAMA VE PERİNE HİJYENİ
Doğum sonrası kanama birinci günde yoğun ve kırmızı olup ilerleyen günlerde pembeye, kahverengine döner. Birkaç hafta sonra beyaz akıntı halini alır ve yaklaşık 1,5 ay devam eder. Doğum sonrası olan lohusalık akıntısı azalarak 3- 6 hafta sürebilir. Hijyenik petlerin sık değiştirilip, dikiş yerlerinin kuru tutulması önemlidir. Kanama çoğalır, vücut ısısı artar ya da akıntı kötü kokulu olursa zaman kaybetmeden hekime haber verilmelidir. Hastaneden sonra evde duş şeklinde banyo yapılabilir. Banyo sonrası dikiş yerleri iyice kurulanmalı, ıslak bırakılmamalıdır. Duş almak kan dolaşımına yararlı olacağı gibi sütünde artmasında fayda sağlayacaktır. Her tuvaletten sonra perinenin önden arkaya doğru yıkanması ve kurulanması gerekir. Perine bölgesinin kuru ve temiz olmasına özen gösterilmelidir. Enfeksiyon oluşumunu önlemek için petlerin kanama olmasa bile 3–4 saatte bir değiştirilmesi gerekir. İç çamaşırları pamuklu ve sıkı olmamalıdır. Ayrıca iç çamaşırları her gün değiştirilmeli ve ütülenmelidir.

Kizlarrr arkadasimin bebegi icin kurabiye yapmayi denedim simdi pdketliycem krndi kizimada boyle yapmaya karar verdim :)

ayy çok tatlı olmuş nasıl yaptın bunlarıı??

kalpler birmiş demekki bende simdi onu düşünüyorum valla zeycim iki meleginide Allah ım sana bagıslasın sende iki tane olcak

Allah hepimize sağlıklı bebekler zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...

ayy çok tatlı olmuş nasıl yaptın bunlarıı??

Allah hepimize sağlıklı bebekler zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...
amin amin amin inşallah hepimiz hayırlısıyla bu mınnosları kucağımıza alırıız Rabbim sizede kolay doğum kkolay bbeek bakımı nasip etsin inşallah iki gelecek meleklerinizi de Rabbim koruusun

Evetttt :) tesekkur ederim begenmene sevindim :) seker hamurundan mini miki kizimada hazirlayayim diyorum dagitmak icin. Simdi birde paketleyince fotografini atarim :)
ellerine sagllık hamarat anne seni ellerin dert görmesin kız bn bunları yemelere kıyamam ki öerakla beklicem paketlemeni

Yatak ve yastık koruyuzu alez almayı unutmayın ha birde biberon temizleme fırçası aklıma gelmisken yazim dedim belki almayan yada unutanlar da vardır

sana kaç tl fiyat verdiler canım ben sormadım da arkadaş orda doğum yaptı fiyatı öyle kaldı aklımda albimüde onda gördüm canım kumluca küçük yer görsek birbirimizi tanıdık çıkarız firdevs benim çok yakın arkadaşımın kuzeni bekarken gelmişti bize evlenincede bahit diye kankam var tanırsın belki onunla arkadaş olmuşlar o sayede konuşmuştuk sen hangi okulda öğretmenlik yapıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…