- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Almadın mı sen daha bi ara resim falan göstermistin pembe bi park yatak ben onu aldın sanıyordum.ahh ahh yataklarını bi alabilsek alez aklımda daa
gogsunu hic sıkma olur mu hadii bolll sütün olsun meleğinin kısmeti bol olsun annesiKızlar sol göğsümden süt gelmiş kolostrom dediğimiz sanırım
yok anacım bebislerinki için diyorum kusuyorlar biberon devriliyor falan filan o ihtimallere karsı ben aldım bizim yataklarda olsun tabi birde bu lohusalıktaki kan regl gibi olmuyormus bi yere çıktığında çıkarması iskence diyorlarBizim yataklardan bahsediyor canım lıhusala iken kanamamız oluyor ya
Tamam canım anneme de söyledim oda hiç oynama artık dedi hepimizin bol bol sütü olsun Bebişler cukkur cukkur emsin inşallahgogsunu hic sıkma olur mu hadii bolll sütün olsun meleğinin kısmeti bol olsun annesi
Evet canım bizim yatakta hep vardır zatenyok anacım bebislerinki için diyorum kusuyorlar biberon devriliyor falan filan o ihtimallere karsı ben aldım bizim yataklarda olsun tabi birde bu lohusalıktaki kan regl gibi olmuyormus bi yere çıktığında çıkarması iskence diyorlar
amin amin suan kac haftalıksın canımTamam canım anneme de söyledim oda hiç oynama artık dedi hepimizin bol bol sütü olsun Bebişler cukkur cukkur emsin inşallah
Ayın 9 unda 32 hafta olacak canımamin amin suan kac haftalıksın canım
Canım sen neden strese giriyorsun ki herkes bir değil belki senin meme ucun çatlamayacak ayrıca göğsün büyümesi çok süt olacağı anlamına da gelmiyor stres yapma annesi seninde sütün bol bol vardır inşallahAyy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa
canım niee ki bak benimki gogsum ikinci aydan buyudu çatladıAyy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa
hayırlısı tamamla haftalarını inşallah annesi miss gibiii azz kalmıssAyın 9 unda 32 hafta olacak canım
Kesinlikle katılıyorum hem zatn normalde doğumdan sonra gelmesi gerekir değil micanım niee ki bak benimki gogsum ikinci aydan buyudu çatladıama daha süt bezlerinden gelmedi sütüm hem illaada bu sıralar olması gerekmiyor herkesin bünyesinde farklı ilerliyor
Canim normal kurabiyenin ustunu seker hamuruyla susledim :)ayy çok tatlı olmuş nasıl yaptın bunlarıı??
Allah hepimize sağlıklı bebekler zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...
tabiki canım bazılarında gec oluyor tanıdıklarımda kiminde 8 .ayda geldi kiminde doğum yapacağı zaman değişiyor hicc sıkıntı yapmasın kimse gelecek zaten minik meleklerimizde bolll bolll cukcuklıcakKesinlikle katılıyorum hem zatn normalde doğumdan sonra gelmesi gerekir değil mi
Doğum ücretlerini bende sormuştum fiyatlar gayet iyi. Albüm işi iyiymiş bak, onu hiç sormamıştım. Bu arada evet biri firdevs. Eşim tarafından tanıdık. Çok severim kendisini. Sen nerden tanıyorsun firdevsi canım
Valla tatlım faceden bi hemşire ekli bende o paylaşmış bu resmi bende ilk kez bu şekilde gördüm ama çokkk etkilendim müthiş ...Aman Allah'ım çok güzel bir görüntü. Birşeyi merak ettim.
Sezeryan da böyle keseyle mi çıkıyor bebekkkkkkkk :S bu istisna mı ?
canım benim çok geçmiş olsun rabbim beterinden ssklasın korkma biley olmaz ilk hamileliğimde bende kullanmıştım bebişlerimiz büuüdü artık zaten ilk 3 ay çok tehlikeli zen ballı süt ıhlamur felan iç içini ciğerlerini yumuşatsın inşallah hemen düzelirsin...Bugün Gögüs Hastalıklarına gitti. acilde verilen hapı kullanmamamı söyledi. yeni hap yazdırdık uzman doktorda..
kızlar antibiyotik kullanmaya başlıyorum..fazla kullanmama gerek kalmadan geçer inşallah dua edin kızlarr
Caanım çok sıkılıyor hap kullanma olayına.. bogazım içinde sprey verdi. şurup verdi. antibiyotik verdi hepsi günde 2 kezayrıca kendı doktoruma gittim danıştım kullan dedi. kullanmazsam akcigerlerime inecek korkuyorum.
bebeğimin kalp atışına baktık çünkü artık çok tekme atmıyor.. hasta olmamadan olayı galiba. bir öksürüyorum görmeniz lazım küt küt kuru kuru. inşallah iyi olur herşeyşekerimin olmamasına sevinemeden hastalık basıma geldi. uykularım hiç yok
ayyy çok zor ya teki bile zorken ikiz rabbim yardımcın olsun canım rahim incelir heleki ben 11 ay sonra hamile kaldım ama seninde ikiz çok zor kaçıncı haftada pilanladınız doğumu peki?Sezaryen olali 2 yili gecti. Dr bebekler erken gelecek dedi. Sebebi de sezaryenden dolayi rahim son aylarda incelirmis:((pöffff zaten ikiz napacagimi sasiriorm bi de bu cikti basima: ((
canım biz biberonla verdik bebiş memeyle uğraşmak istemedi bide avent yavaş akış bizim biberon ama ona göre bol akış memeylekıyaslarsan... Sonra bir iki hafta savaştık kaşıkla verdik ve bennn kazandım zar zor dmmeyikabullendi bebişim sonrada biberon istemedi:)Kızlar şimdi eğer bebek ilk doğduğunda mama vermek zorunda kalırsak yada sütümüzü sağıp vermek zorunda kalırsan biberon mu kullancaz kaşık mı netten okudukça kafam karışıyor ya
Bide chıcco nun biberonunu almıştım bide e bebekte gördüm indirim var phılıps aventte indirim var orda 120 bide 240 ml cam biberon var hangisini alayım 240 +1 ay için diyor ama yorumlarda hızlı akış var altıaydan sonra kullanım iyi olur diyr
Valla tatlım faceden bi hemşire ekli bende o paylaşmış bu resmi bende ilk kez bu şekilde gördüm ama çokkk etkilendim müthiş ...
canım benim çok geçmiş olsun rabbim beterinden ssklasın korkma biley olmaz ilk hamileliğimde bende kullanmıştım bebişlerimiz büuüdü artık zaten ilk 3 ay çok tehlikeli zen ballı süt ıhlamur felan iç içini ciğerlerini yumuşatsın inşallah hemen düzelirsin...
ayyy çok zor ya teki bile zorken ikiz rabbim yardımcın olsun canım rahim incelir heleki ben 11 ay sonra hamile kaldım ama seninde ikiz çok zor kaçıncı haftada pilanladınız doğumu peki?
canım biz biberonla verdik bebiş memeyle uğraşmak istemedi bide avent yavaş akış bizim biberon ama ona göre bol akış memeylekıyaslarsan... Sonra bir iki hafta savaştık kaşıkla verdik ve bennn kazandım zar zor dmmeyikabullendi bebişim sonrada biberon istemedi:)
niye ki noldu
amin amin sağlıkla gelsinler yeter ki..
benim doktorda (yenisi) hep 35-36ya göre plan yapıyo inşallah küveze gerek kalmaz...
aynen ben artık sandalyede oturamıyorum dik bir şekilde..çok itiyolar sanki sopa yutmuş gibi oluyorum alttan iğneler batırıyolarmış gibi oluyo
benim bi arkadaş 38. hafta da 2.300 bebek doğurdu bizde daha 30. haftada 2.5 kilo var aynen öyle 9 aylık gibiyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?