2014 Kasım Anneleri

Bizim yataklardan bahsediyor canım lıhusala iken kanamamız oluyor ya
yok anacım bebislerinki için diyorum kusuyorlar biberon devriliyor falan filan o ihtimallere karsı ben aldım bizim yataklarda olsun tabi birde bu lohusalıktaki kan regl gibi olmuyormus bi yere çıktığında çıkarması iskence diyorlar

Ayy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa

Ayy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa
Canım sen neden strese giriyorsun ki herkes bir değil belki senin meme ucun çatlamayacak ayrıca göğsün büyümesi çok süt olacağı anlamına da gelmiyor stres yapma annesi seninde sütün bol bol vardır inşallah

canım niee ki bak benimki gogsum ikinci aydan buyudu çatladı ama daha süt bezlerinden gelmedi sütüm hem illaada bu sıralar olması gerekmiyor herkesin bünyesinde farklı ilerliyor

canım niee ki bak benimki gogsum ikinci aydan buyudu çatladı ama daha süt bezlerinden gelmedi sütüm hem illaada bu sıralar olması gerekmiyor herkesin bünyesinde farklı ilerliyor
Kesinlikle katılıyorum hem zatn normalde doğumdan sonra gelmesi gerekir değil mi

ayy çok tatlı olmuş nasıl yaptın bunlarıı??

Allah hepimize sağlıklı bebekler zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...
Canim normal kurabiyenin ustunu seker hamuruyla susledim :)

Kızlar 5 eylül de bime jenny willy yeni doğan ıslak mendili ve bebek bezi geliyormus okuldan gelirken gördüm kalitesi nasıl bilmiyorum belki bilen vardır.

Kesinlikle katılıyorum hem zatn normalde doğumdan sonra gelmesi gerekir değil mi
tabiki canım bazılarında gec oluyor tanıdıklarımda kiminde 8 .ayda geldi kiminde doğum yapacağı zaman değişiyor hicc sıkıntı yapmasın kimse gelecek zaten minik meleklerimizde bolll bolll cukcuklıcak

Aman Allah'ım çok güzel bir görüntü. Birşeyi merak ettim.
Sezeryan da böyle keseyle mi çıkıyor bebekkkkkkkk :S bu istisna mı ?
Valla tatlım faceden bi hemşire ekli bende o paylaşmış bu resmi bende ilk kez bu şekilde gördüm ama çokkk etkilendim müthiş ...
canım benim çok geçmiş olsun rabbim beterinden ssklasın korkma biley olmaz ilk hamileliğimde bende kullanmıştım bebişlerimiz büuüdü artık zaten ilk 3 ay çok tehlikeli zen ballı süt ıhlamur felan iç içini ciğerlerini yumuşatsın inşallah hemen düzelirsin...

Sezaryen olali 2 yili gecti. Dr bebekler erken gelecek dedi. Sebebi de sezaryenden dolayi rahim son aylarda incelirmis:((pöffff zaten ikiz napacagimi sasiriorm bi de bu cikti basima:((
ayyy çok zor ya teki bile zorken ikiz rabbim yardımcın olsun canım rahim incelir heleki ben 11 ay sonra hamile kaldım ama seninde ikiz çok zor kaçıncı haftada pilanladınız doğumu peki?

canım biz biberonla verdik bebiş memeyle uğraşmak istemedi bide avent yavaş akış bizim biberon ama ona göre bol akış memeylekıyaslarsan... Sonra bir iki hafta savaştık kaşıkla verdik ve bennn kazandım zar zor dmmeyikabullendi bebişim sonrada biberon istemedi:)

inşalllah canımm ya. iyileşmek istiyorum artık..

Kizlar bilmiyorum sizede oluyor mu ama ben bitigim hic enerjim yok 2 gundur cok zorlaniyorum...kolumu kaldirmaya mecalim yok inanin ki...yemek bile yapamiyorum ... yataktan cikasim gelmiyor butun gun...kalan isleri nasil halledicem onu dusunuyorum kara kara...yurumek bile iskence gibi geliyoSon zamanlarda napicam daha simdiden boyleysem ....

zeyy bugün aklıma sen geldin..35 haftada çift yu murta ikizi kız bebişlere sezeryan yaptık..minnik minnaktılar..ama iyi ağlıyolardı..sana fotolarını yolluycaktım ama..aileden izinsiz etik olmaz dite düşündüm..hiç korkma yani 35 te bile minik cadıydılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…