2014 Kasım Anneleri

sormayın ütü yaparken oturup dinleneyim derken ayakta sızmışım

benim gözümde herşey büyüyor valla yürümek bile zor geliyor
sonra zeyy gibi ikiz taşıyan anneleri aklıma getiriyorum ha gayret ayıp artık diyorum kendime gazzzz veriyorum

Kızlar yeni bi yazı okudum dedim içimden Rabbim bizi ne kadar mükemmel yaratmış..hani göğsümüzün çevresindeki nezrler vardır ya onlar salgı salgılar ve mikropları öldürürmüş o yüzden göğsünüzü alkol sabun gibi şeyler ile temizlemeye gerek yok su yeterli diyor...ne kadar mükemmel yaratılmışız ya gözlerim doldu

Öyle canım aynen bende senin gibiyim yürürken,oturup kalkarken hele ki gece wc giderken debeleniyorum yataktan kalkabilmek için yürürken karnım sarsılınca çok acı hissediyorum bunu yanında ödemler ve nefes darlığı...doktorum demisti son muayene de daha zor günler geliyor kendini hazırla diye doğruymus.

Napicaz canim boyle..daha yapilacak o kadar cok is var ki Allah'im yardimcimiz olsun....

Ayy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa

Kız Biz emzirirken çatlamasından bahsediyoruz benimde hiç büyümedi göğüslerim..sütle alakası yok onun zaten..böyle strese girme..

Ayyy yenirki onlarrr..
Yollama canım valla bende olsam istemem bebeklerimin resimlerinin yollanmasını kötü niyetli çok insan var..
Küveze girdiler mi kaç kilo doğdular??

Almadın mı sen daha bi ara resim falan göstermistin pembe bi park yatak ben onu aldın sanıyordum.

Yok canım yaa bi park yatak aldık müşamba gibi çok kötüydü iade ettik..sonra mobilya aldık hepsiburada dan eşim kurcaktı deliklerini falan açmamışlar sinir olduk onuda iade ettik en sonunda dolaplarını aldığımız yerden beşik ve yataklarını aldık mecburen ctsi gelcek..ucuz etin yahnisi yenmedi yani..

Napicaz canim boyle..daha yapilacak o kadar cok is var ki Allah'im yardimcimiz olsun....
Yakında birileri yok mu annen falan en azından yemeğini yapsalar o bile yeter bebisin hazırlıklarını yavas yavas yaparsın ben yıkayıp ütülüyorum yavastan ütü masasını ayarlıyorum alt seviyeye oturduğum yerden vantilatörün karsısında yapıyorum.ayakta duramam bu halde

slm kızlar bugün doktordan geldim geçen sefer dikkat et demişti rahim inceliği 3,4cm olmuş demişti 2 hafta sonra geri çağırdı ve gittim daha da incelmiş3,0 olmuş şimdi korkma ama 2,5 olursa işimiz kötü dedi ayrıca bebek erken gelir diye ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2sini yaptırdım idrar yolları için ilaç magnezyum,vitamin,kan derken bir sürü ilaç dua edin erken olmasın doktor ben zaten erken bekliyordum fakat dua edelimde bu daha erken gelmesin en azından 34 haftalık olması lazımmış yoksa küveze koyarız dedi off bu hafta full yatıcam geçen misafir vardı söyleyemdim korkumdan inş daha da incelmez önümüzdeki hafta cuma ya tekrar çağırdı

Olsun canım gelecekmis c.tesine ne kaldı surda iyice de havalandırırsın bizimki geleli 1 hafta oldu kokusu falan kalmadı lavanta kutusu koydum dolabın içine de.iyi günlerde kullansın pamuk sekerler

Canım umarım erken olmaz Rabbim yardımcın olsun ama sen erken olacak diye de düşünme lütfen .. Pozitif ol ruhsal durum çok önemli biliyorsun

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine peki neden oluyo bu incelme ikiz mi senin ayyy rabbim tardımcın olsun bol bol yat kimseyi kabul etme bebişinden önemli değil ya canım ilaçların da işe yatar şöyle 37 yi görürsünüz inşallah

amelyathanede tartılmıyolar canmm..ebe doğumhanede tartıyo..ama küveze girmediklerini biliyorumm..sağsalim al sende yavrularını kucana..amelyatbitiminde uyandırdım..bebeklerini sordu hemen iyiler diyince mutluluktan ağladı..dedim ağlama sütün kesilir..sen iki bebiş beslicen

Allah korusun riskli durumlarda uyarır doktorlar aklında olsun diye illa olacak diye bişey yok iyi düşün iyi olsun herşey inşallah..
Benim oglusumda som gunlerde hep alttan alttan vurmaya başladı surekli tuvaletim var hissi.. bide bazen o kadar şiddetli vuruyo ki ayakta duramiyorum oturunca rahatim dr randevuma da cok var sizce bi gitmeli miyim kontrole..

Canim bol bol dinlen..yat kimseye bakma bebegini dusun...Allah'im yardimcin olsun

evet ben de çoğu zaman nefesalamamakta şikayetçiyim daha şimdiden böyleyse yanmışım ben

Canim umarim aceleci davranmaz bebisin.Yatip dinlenmene bak..Sen iyi ol ki o da iyi olsun..

Benim oglusumda som gunlerde hep alttan alttan vurmaya başladı surekli tuvaletim var hissi.. bide bazen o kadar şiddetli vuruyo ki ayakta duramiyorum oturunca rahatim dr randevuma da cok var sizce bi gitmeli miyim kontrole..

ah be canım gitgide oturma da olmayacak bunlar iyi günlerin hiç tasalanma hep yaşadık yaşıyoruz yaşayacağız

canım benim ya misafir falan yasak
kendine baksan o bile yeter sana bu durumda umarım dua edelim daha fazla incelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…