sana kaç tl fiyat verdiler canım ben sormadım da arkadaş orda doğum yaptı fiyatı öyle kaldı aklımda albimüde onda gördüm canım kumluca küçük yer görsek birbirimizi tanıdık çıkarızfirdevs benim çok yakın arkadaşımın kuzeni bekarken gelmişti bize evlenincede bahit diye kankam var tanırsın belki onunla arkadaş olmuşlar o sayede konuşmuştuk sen hangi okulda öğretmenlik yapıyosun canım
yata yuvarlana sona gelcez insallah sağ salimevet ben de çoğu zaman nefesalamamakta şikayetçiyim daha şimdiden böyleyse yanmışım ben
Ayy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa
Bırak canım ne misafiri bu saatten sonra kendini ve bebeğini düsün herkes sana anlayıs göstermek zorunda yat diinlenmene bak insallah hersey güzel olacak hayırlısıyla...slm kızlar bugün doktordan geldim geçen sefer dikkat et demişti rahim inceliği 3,4cm olmuş demişti 2 hafta sonra geri çağırdı ve gittim daha da incelmiş3,0 olmuş şimdi korkma ama 2,5 olursa işimiz kötü dedi ayrıca bebek erken gelir diye ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2sini yaptırdım idrar yolları için ilaç magnezyum,vitamin,kan derken bir sürü ilaç dua edin erken olmasın doktor ben zaten erken bekliyordum fakat dua edelimde bu daha erken gelmesin en azından 34 haftalık olması lazımmış yoksa küveze koyarız dedi off bu hafta full yatıcam geçen misafir vardı söyleyemdim korkumdan inş daha da incelmez önümüzdeki hafta cuma ya tekrar çağırdı
amelyathanede tartılmıyolar canmm..ebe doğumhanede tartıyo..ama küveze girmediklerini biliyorumm..sağsalim al sende yavrularını kucana..amelyatbitiminde uyandırdım..bebeklerini sordu hemen iyiler diyince mutluluktan ağladı..dedim ağlama sütün kesilir..sen iki bebiş beslicen
slm kızlar bugün doktordan geldim geçen sefer dikkat et demişti rahim inceliği 3,4cm olmuş demişti 2 hafta sonra geri çağırdı ve gittim daha da incelmiş3,0 olmuş şimdi korkma ama 2,5 olursa işimiz kötü dedi ayrıca bebek erken gelir diye ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2sini yaptırdım idrar yolları için ilaç magnezyum,vitamin,kan derken bir sürü ilaç dua edin erken olmasın doktor ben zaten erken bekliyordum fakat dua edelimde bu daha erken gelmesin en azından 34 haftalık olması lazımmış yoksa küveze koyarız dedi off bu hafta full yatıcam geçen misafir vardı söyleyemdim korkumdan inş daha da incelmez önümüzdeki hafta cuma ya tekrar çağırdı
Allah yardımcın olsun canım misafirde kabul etme artık dinlenslm kızlar bugün doktordan geldim geçen sefer dikkat et demişti rahim inceliği 3,4cm olmuş demişti 2 hafta sonra geri çağırdı ve gittim daha da incelmiş3,0 olmuş şimdi korkma ama 2,5 olursa işimiz kötü dedi ayrıca bebek erken gelir diye ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2sini yaptırdım idrar yolları için ilaç magnezyum,vitamin,kan derken bir sürü ilaç dua edin erken olmasın doktor ben zaten erken bekliyordum fakat dua edelimde bu daha erken gelmesin en azından 34 haftalık olması lazımmış yoksa küveze koyarız dedi off bu hafta full yatıcam geçen misafir vardı söyleyemdim korkumdan inş daha da incelmez önümüzdeki hafta cuma ya tekrar çağırdı
tşk canımCanım umarım erken olmaz Rabbim yardımcın olsun ama sen erken olacak diye de düşünme lütfen .. Pozitif ol ruhsal durum çok önemli biliyorsun
galiba artık mecburuzAllah yardımcın olsun canım misafirde kabul etme artık dinlen
umarım canımCanim umarim aceleci davranmaz bebisin.Yatip dinlenmene bak..Sen iyi ol ki o da iyi olsun..
inş canım bol dua istiyorum sizdenAllah yardımcın olsun canım sen moralini yüksek tut dua et bol bol Allaha olmaz yok..İnşallah 36ya kadar durur kuzucuk...
Canım ben üniversite okumadım çocuk gelişim sefitikam var kardelen kreşinde öğretmenlik yapıyodum ama hamile olunca eşim bıraktırdı şimdi tekrar hamileyim ee tekrar zor başlarım biraz sende özeldesin bakarsın bi gün tanışmak nasip olur iki bursalı ve kk lı olarak:)
inş canım aynen dediğin gibiBırak canım ne misafiri bu saatten sonra kendini ve bebeğini düsün herkes sana anlayıs göstermek zorunda yat diinlenmene bak insallah hersey güzel olacak hayırlısıyla...
tşk ederim umarım incelmezcanım benim ya misafir falan yasak
kendine baksan o bile yeter sana bu durumda umarım dua edelim daha fazla incelmesin
aynen öyle yapıcam canım amin inş hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canım misafirde kabul etme artık dinlen
ilahi beni güldürdün
Kardelen kreşi kumlucada mı onu bile bilmiyorumEşim finikeli aslında ama işlerimizden dolayı burda oturuyoruz. Kumluca küçük yer, dediğin gibi belki tanışmak nasip olur
Ben sezaryenden 18 ay sonra hamile kaldim. Walla dr ye gore her an da gelebilir. Ama 36 da aliriz dio. Hayirlisi olsun insallh. Kilolari iyi olsun sagliklari iyi olsun da....Valla tatlım faceden bi hemşire ekli bende o paylaşmış bu resmi bende ilk kez bu şekilde gördüm ama çokkk etkilendim müthiş ...
canım benim çok geçmiş olsun rabbim beterinden ssklasın korkma biley olmaz ilk hamileliğimde bende kullanmıştım bebişlerimiz büuüdü artık zaten ilk 3 ay çok tehlikeli zen ballı süt ıhlamur felan iç içini ciğerlerini yumuşatsın inşallah hemen düzelirsin...
ayyy çok zor ya teki bile zorken ikiz rabbim yardımcın olsun canım rahim incelir heleki ben 11 ay sonra hamile kaldım ama seninde ikiz çok zor kaçıncı haftada pilanladınız doğumu peki?
canım biz biberonla verdik bebiş memeyle uğraşmak istemedi bide avent yavaş akış bizim biberon ama ona göre bol akış memeylekıyaslarsan... Sonra bir iki hafta savaştık kaşıkla verdik ve bennn kazandım zar zor dmmeyikabullendi bebişim sonrada biberon istemedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?