2014 Kasım Anneleri

Fiyatlar normal, suni sancılı, sezeryan olunca hep farklı zaten. Tek tek hatırlamıyorum canım ama 900-1350 tl arası değişiyormuş. Bahit ? Yok tanımıyorum canım. Benim çok tanıdığım yok burda. Eşim buralı ya onun çevresini tanıyorum sadece. Bu arada ben bilgi pınarında kimya öğretmeniyim canım. Sen hangi okuldasın?

Canım ben üniversite okumadım çocuk gelişim sefitikam var kardelen kreşinde öğretmenlik yapıyodum ama hamile olunca eşim bıraktırdı şimdi tekrar hamileyim ee tekrar zor başlarım biraz sende özeldesin bakarsın bi gün tanışmak nasip olur iki bursalı ve kk lı olarak:)

Ayy bak böyle, göğsüm çatladı, süt geldi diyorsunuz; depresyona giricem az kaldı. Ayy bende bir değişiklik yok, deli olucam ya. Ne büyüdü, ne çatladı ne de birşey geliyor, off yyaaaaaa

Benimde öle valla cnm ,hiçbir değişiklik yok göğüslerimde.

Bırak canım ne misafiri bu saatten sonra kendini ve bebeğini düsün herkes sana anlayıs göstermek zorunda yat diinlenmene bak insallah hersey güzel olacak hayırlısıyla...

Ayy darısı başımıza inşallah..
Valla bende ağlarım sanırım..
Evlenirken de sevinçten ağladım bütün düğün hahahah :)
Ben sezeryan olursam komple uyumak istemem herhalde...

Allah yardımcın olsun canım sen moralini yüksek tut dua et bol bol Allaha olmaz yok..İnşallah 36ya kadar durur kuzucuk...

Allah yardımcın olsun canım misafirde kabul etme artık dinlen

Kardelen kreşi kumlucada mı onu bile bilmiyorum Eşim finikeli aslında ama işlerimizden dolayı burda oturuyoruz. Kumluca küçük yer, dediğin gibi belki tanışmak nasip olur

Kardelen kreşi kumlucada mı onu bile bilmiyorum Eşim finikeli aslında ama işlerimizden dolayı burda oturuyoruz. Kumluca küçük yer, dediğin gibi belki tanışmak nasip olur
ilahi beni güldürdün sizin oraya çok yakın bu bilgi pınarı asuman tuhafiyenin üstü demi canım ben mi karıştırdım yoksa bu arada çoook meraklıyım gönül hanıma giden diğerhamiş arkadaşı merak ettim kim ki o inşallah tanışırız bi gün orturmaya felan beklerim iyi olur bende bütün gün evde oğluşlayım

Ben sezaryenden 18 ay sonra hamile kaldim. Walla dr ye gore her an da gelebilir. Ama 36 da aliriz dio. Hayirlisi olsun insallh. Kilolari iyi olsun sagliklari iyi olsun da....

mrb kızlar ben dün ilçedeki doktoruma gittim muayene için suyumun az olduğunu söledim muayene etti 12.5 cm ölçtü.4 cepte ölçülüyomuş her cepte 2.5 üstü olmalıymış benim 2 cepte 5 cm 1 cepte 2.5 cnm ve diğer cepte hiç yokmuş ama kötü değil dedi 5 in altı sıkıntılı dedi.sonra doppler istedi dopler sonucumda rahimi besleyen damarlarda direnç varmış kızımın bi hafta geriden gelmesi önemli değil ama bundan sonra gerilememesi önemli dedi.ve en son da gidebiildiği yere kadar gider sonra alırız dedi.yani burda en önce ben doğurcam galiba.34 ü göreyim diye dua ediyorum ama.yarın ildeki doktoruma muayene olucam bakalım o ne dicek.
dlksrdr sana da geçmiş olsun bol bol yat dinlen.allahın izniyle bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…