2014 Kasım Anneleri

benim göğüslermde mor mor damarlar oluştu acaba çatlak mı yoksa sütle alakalı bi durum mu ki?

canım benim Allah evladını sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeiş karnında durabildiği kadar durur gelişir annesi

Ayy darısı başımıza inşallah..
Valla bende ağlarım sanırım..
Evlenirken de sevinçten ağladım bütün düğün hahahah :)
Ben sezeryan olursam komple uyumak istemem herhalde...
kesinlikle canmm..günde en az 4hasta uyutuyorum..amaa bende uyumak istemem..usta ellerde spinall ohhh konfor kesinlikle

Cook geçmiş olsun.. yine de hemen icini karartma bellli olmaz ki bu kuzucuklarin işi insallah en erken 37 yi beklerler hepimizin ki. aslinda 35 de risksizmis saglikla gelsinlerde canim..

erken gelirlerse küvözde kalma durumu beni korkutuyo 2 kg olmadan çıkarmıyolarmış galiba e benimki daha 1030 gr en az 1500 olmalı doğması için patates ve kaşara yüklenicem bu ara bi de bol limon kullanıcam kan sulandırıcı niyetine.

Cook geçmiş olsun.. yine de hemen icini karartma bellli olmaz ki bu kuzucuklarin işi insallah en erken 37 yi beklerler hepimizin ki. aslinda 35 de risksizmis saglikla gelsinlerde canim..

tşkederim cnm hep bakıyorum netten kafam onunla meşgul.aldığım kıyafetler bile denk gelmicek kızıma premature giyim de alcam inş gerek kalmaz ama rabbim hayırlısını versin.

kızlar keyfim kaçtı benim
midem bulanıyor karnım ağrıyor ne oluyor anlayamadım üşüttüm mü acaba üşütecekte hava yoktu ama

Kizlar bizim bebek yatagi oda takimiyla hediye geldi ama illa yikatmam lazim..hali yikamacilar yikar mi?yoksa kuru temizlemecilere mi sorsam?sizler yiattiniz mi?

bende öyle düşünüuorm ne gün alıcksn cnm raporunu bide beklenen doğum tarihin ne ?

ben raporu pazartesi günü aldım salı idareye teslim ettim canım.şu seminerler bitince ister doğum sonrasından düşsün ister düşmesin ben 2 hafta rapor alıp,ekim 1 de ücretsiz iznimi başlattıracağım.biz eşimle böyle planladık

Ben sezaryenden 18 ay sonra hamile kaldim. Walla dr ye gore her an da gelebilir. Ama 36 da aliriz dio. Hayirlisi olsun insallh. Kilolari iyi olsun sagliklari iyi olsun da....
ayyy her an gelmesinler yaa büyüsün ele avuca gelsinler azcık gerçi nolcağımızda belli.değil ilk hamileliğimde 27 de erken doğum olabilir bebek doğum kanalının girişinde duruyo dedi doktor ilaçlar iğneler verdi anammmm bu seferde bebek doğmadı iyimi rahimde bir cm açılma olsun diye herşeyi denefik 4 gün boyunca hergün doğuma gidiyom diye gittim olmadı 5. Gün sezertana girdim bu bebişlere güven olmaz anacımm

benim göğüslermde mor mor damarlar oluştu acaba çatlak mı yoksa sütle alakalı bi durum mu ki?
ayyy mor damarlarla göğsümün ve bağırımın üstüne dantel örmüşsün gibi sanki her yerim mor damar sütle alakalı biley sanırım bide beyaz tenli olunca tam belli oluyo

kızlar artık eğilip kalkarak iş yapamıyorum bugün deniyim dedim beş dakikada nefes nefese kaldım neyapıcaz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…