mrb kızlar ben dün ilçedeki doktoruma gittim muayene için suyumun az olduğunu söledim muayene etti 12.5 cm ölçtü.4 cepte ölçülüyomuş her cepte 2.5 üstü olmalıymış benim 2 cepte 5 cm 1 cepte 2.5 cnm ve diğer cepte hiç yokmuş ama kötü değil dedi 5 in altı sıkıntılı dedi.sonra doppler istedi dopler sonucumda rahimi besleyen damarlarda direnç varmış kızımın bi hafta geriden gelmesi önemli değil ama bundan sonra gerilememesi önemli dedi.ve en son da gidebiildiği yere kadar gider sonra alırız dedi.yani burda en önce ben doğurcam galiba.34 ü göreyim diye dua ediyorum ama.yarın ildeki doktoruma muayene olucam bakalım o ne dicek.
dlksrdr sana da geçmiş olsun bol bol yat dinlen.allahın izniyle bişey olmaz.[/QUOT
tşk canım kendileri sağlıklı olsunda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inş
canım benim Allah evladını sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeiş karnında durabildiği kadar durur gelişir annesimrb kızlar ben dün ilçedeki doktoruma gittim muayene için suyumun az olduğunu söledim muayene etti 12.5 cm ölçtü.4 cepte ölçülüyomuş her cepte 2.5 üstü olmalıymış benim 2 cepte 5 cm 1 cepte 2.5 cnm ve diğer cepte hiç yokmuş ama kötü değil dedi 5 in altı sıkıntılı dedi.sonra doppler istedi dopler sonucumda rahimi besleyen damarlarda direnç varmış kızımın bi hafta geriden gelmesi önemli değil ama bundan sonra gerilememesi önemli dedi.ve en son da gidebiildiği yere kadar gider sonra alırız dedi.yani burda en önce ben doğurcam galiba.34 ü göreyim diye dua ediyorum ama.yarın ildeki doktoruma muayene olucam bakalım o ne dicek.
dlksrdr sana da geçmiş olsun bol bol yat dinlen.allahın izniyle bişey olmaz.
kesinlikle canmm..günde en az 4hasta uyutuyorum..amaa bende uyumak istemem..usta ellerde spinall ohhh konfor kesinlikleAyy darısı başımıza inşallah..
Valla bende ağlarım sanırım..
Evlenirken de sevinçten ağladım bütün düğün hahahah :)
Ben sezeryan olursam komple uyumak istemem herhalde...
Cook geçmiş olsun.. yine de hemen icini karartma bellli olmaz ki bu kuzucuklarin işi insallah en erken 37 yi beklerler hepimizin ki.mrb kızlar ben dün ilçedeki doktoruma gittim muayene için suyumun az olduğunu söledim muayene etti 12.5 cm ölçtü.4 cepte ölçülüyomuş her cepte 2.5 üstü olmalıymış benim 2 cepte 5 cm 1 cepte 2.5 cnm ve diğer cepte hiç yokmuş ama kötü değil dedi 5 in altı sıkıntılı dedi.sonra doppler istedi dopler sonucumda rahimi besleyen damarlarda direnç varmış kızımın bi hafta geriden gelmesi önemli değil ama bundan sonra gerilememesi önemli dedi.ve en son da gidebiildiği yere kadar gider sonra alırız dedi.yani burda en önce ben doğurcam galiba.34 ü göreyim diye dua ediyorum ama.yarın ildeki doktoruma muayene olucam bakalım o ne dicek.
dlksrdr sana da geçmiş olsun bol bol yat dinlen.allahın izniyle bişey olmaz.
Cook geçmiş olsun.. yine de hemen icini karartma bellli olmaz ki bu kuzucuklarin işi insallah en erken 37 yi beklerler hepimizin ki.aslinda 35 de risksizmis saglikla gelsinlerde canim..
canım benim Allah evladını sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeiş karnında durabildiği kadar durur gelişir annesi
umarım canım
Canim misafirlige gelmek icin arayana bizde size gelmek icin ariyacaktik dersin.Agirlamaktansa agirlatirsin kendini....
bende öyle düşünüuorm ne gün alıcksn cnm raporunu bide beklenen doğum tarihin ne ?ben seminerler bitince ayrılacağım canım
bende öyle düşünüuorm ne gün alıcksn cnm raporunu bide beklenen doğum tarihin ne ?
ayyy her an gelmesinler yaa büyüsün ele avuca gelsinler azcık gerçi nolcağımızda belli.değil ilk hamileliğimde 27 de erken doğum olabilir bebek doğum kanalının girişinde duruyo dedi doktor ilaçlar iğneler verdi anammmm bu seferde bebek doğmadı iyimi rahimde bir cm açılma olsun diye herşeyi denefik 4 gün boyunca hergün doğuma gidiyom diye gittim olmadı 5. Gün sezertana girdim bu bebişlere güven olmaz anacımmBen sezaryenden 18 ay sonra hamile kaldim. Walla dr ye gore her an da gelebilir. Ama 36 da aliriz dio. Hayirlisi olsun insallh. Kilolari iyi olsun sagliklari iyi olsun da....
ayyy mor damarlarla göğsümün ve bağırımın üstüne dantel örmüşsün gibi sanki her yerim mor damar sütle alakalı biley sanırım bide beyaz tenli olunca tam belli oluyobenim göğüslermde mor mor damarlar oluştu acaba çatlak mı yoksa sütle alakalı bi durum mu ki?
benim göğüslermde mor mor damarlar oluştu acaba çatlak mı yoksa sütle alakalı bi durum mu ki?
hmm tamam sende hariç üç tane daha kutsal anamız var ozamanhahah inşallah sağlıkla alalım da kucağımıza..
cerenball, NIHLE ve nevbaharmina da ikiz bekliyo canım...
epidural normal demi canım? evet ben düşünüyorum..durum nasıl gelişirse tabi ona göre olacak ama benim istediğim doğum şekli bubayanlar epidural dogum düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?