varr ben inşAllah zorunlu sezaryan falan olmazsa istiyorum, yani neden böylebir kolaylık varken ızdırap yaşıyım ki diye düşünüyorumbayanlar epidural dogum düşünen var mı?
seninle aynı haftadayız kuzumevet ben de çoğu zaman nefesalamamakta şikayetçiyim daha şimdiden böyleyse yanmışım ben
ayşe o bücürük senin oğlun mu? ne şeker şey o öyleçok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine peki neden oluyo bu incelme ikiz mi senin ayyy rabbim tardımcın olsun bol bol yat kimseyi kabul etme bebişinden önemli değil ya canım ilaçların da işe yatar şöyle 37 yi görürsünüz inşallah
gobis cok buyumediginden şimdilik rahat rahat yapıyorum ama ayakkabı giymek bana eziyet Allah ım bi saga bi sola yuvarlanıyorum giyerken oturur vaziyette eğilemiyorum saniyesinde nefesim kesiliyorkızlar artık eğilip kalkarak iş yapamıyorum bugün deniyim dedim beş dakikada nefes nefese kaldım neyapıcaz ya?
evet haklısın. seninlede aynı haftadayızgobis cok buyumediginden şimdilik rahat rahat yapıyorum ama ayakkabı giymek bana eziyet Allah ım bi saga bi sola yuvarlanıyorum giyerken oturur vaziyette eğilemiyorum saniyesinde nefesim kesiliyor
ama artık cok zorlama kendini temizlik yaparken annesicarputi buralardamı paraben konusunda bilgi a
evet haklısın. seninlede aynı haftadayız
kızlar keyfim kaçtı benim
midem bulanıyor karnım ağrıyor ne oluyor anlayamadım üşüttüm mü acaba üşütecekte hava yoktu ama
Kizlar bizim bebek yatagi oda takimiyla hediye geldi ama illa yikatmam lazim..hali yikamacilar yikar mi?yoksa kuru temizlemecilere mi sorsam?sizler yiattiniz mi?
hmm tamam sende hariç üç tane daha kutsal anamız var ozamanAllah kolaylık versiz zeyy
Canım artık elinden geldiğince eğilip kalkma..ilk zamanlardan daha tehlikeli şimdi uzanmak eğilmek falan..kızlar artık eğilip kalkarak iş yapamıyorum bugün deniyim dedim beş dakikada nefes nefese kaldım neyapıcaz ya?
uzun yoldan geldiler canım nasıl gideyim o kadar yolu kızCanim misafirlige gelmek icin arayana bizde size gelmek icin ariyacaktik dersin.Agirlamaktansa agirlatirsin kendini....
bennbayanlar epidural dogum düşünen var mı?
uzun yoldan geldiler canım nasıl gideyim o kadar yolu kız
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şekerayşe o bücürük senin oğlun mu? ne şeker şey o öyle
maşallahEki Görüntüle 1233644
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şekerbol naneli mentol lü acı şeker biraz önce kafama biberon fırlattı yıldızları gördüm gönüyolardı tepemde ama çok seviyombu sı payı
ilahi beni güldürdünsizin oraya çok yakın bu bilgi pınarı asuman tuhafiyenin üstü demi canım ben mi karıştırdım yoksa bu arada çoook meraklıyım gönül hanıma giden diğerhamiş arkadaşı merak ettim kim ki o inşallah tanışırız bi gün orturmaya felan beklerim iyi olur bende bütün gün evde oğluşlayım
bende düşünyrm cnm epidural normal doğum eğer olmazsa da spinal anestezili sezeryan artık hangisi hayırlısıyla hakkımzdabayanlar epidural dogum düşünen var mı?
Göbek deliğim ağrıyor bugünBöyle biağrıda varmış
inşallah canım en iyisi evde çocuk bakmak valla tabi bazen sıkıcı olabiliyo ayyy ben hep karıştırıyorum bu doktorun ismini yaaa ama
Aynen aynen bilgi pınarı asuman tuhafiyenin üstü canım. Altın portakalı ve Akdeniz yıldızlarını biliyorum ama kardeleni bilmiyorumBide bize yakınmış baksana Kız gönül değil, göknuurr Bende bu Dr a ilk gittiğimde kadına sürekli Öznur dedim, bide yüzüne dedim Öznur hanım diye, adına çok zor alıştım. Göknur Hanım'a giden diğer kişi şuan hamile değil, 3 sene önce gitmiş ona. Bizim velilerden birinin kızı. Kızın adını bilmiyorum ki. Görüşelim canım ben bu sene işe ara vericem zaten. 32. Haftadan sonra 2 sene falan çalışmayı düşünmüyorum. Evde çocuk bakıcaz inşallah
Oyy Allah bağışlasın masallah çok yakışıklı bir oğlun var[QUO"ayseeonur, post: 36752199, member: 393764"]Eki Görüntüle 1233644
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şekerbol naneli mentol lü acı şeker biraz önce kafama biberon fırlattı yıldızları gördüm gönüyolardı tepemde ama çok seviyombu sı payı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?