2014 Kasım Anneleri

ayşe o bücürük senin oğlun mu? ne şeker şey o öyle

kızlar artık eğilip kalkarak iş yapamıyorum bugün deniyim dedim beş dakikada nefes nefese kaldım neyapıcaz ya?
gobis cok buyumediginden şimdilik rahat rahat yapıyorum ama ayakkabı giymek bana eziyet Allah ım bi saga bi sola yuvarlanıyorum giyerken oturur vaziyette eğilemiyorum saniyesinde nefesim kesiliyor

carputi buralardamı paraben konusunda bilgi a
gobis cok buyumediginden şimdilik rahat rahat yapıyorum ama ayakkabı giymek bana eziyet Allah ım bi saga bi sola yuvarlanıyorum giyerken oturur vaziyette eğilemiyorum saniyesinde nefesim kesiliyor
evet haklısın. seninlede aynı haftadayız

kızlar keyfim kaçtı benim
midem bulanıyor karnım ağrıyor ne oluyor anlayamadım üşüttüm mü acaba üşütecekte hava yoktu ama

Ayaklarını sıcak tut canım..uzat dinlen bir de..

Kizlar bizim bebek yatagi oda takimiyla hediye geldi ama illa yikatmam lazim..hali yikamacilar yikar mi?yoksa kuru temizlemecilere mi sorsam?sizler yiattiniz mi?

Ayy valla yatak yıkatamam bir de o kadar da değil alezini sererim temiz temiz nevresimlerini sererim bitti gitti...

hmm tamam sende hariç üç tane daha kutsal anamız var ozaman Allah kolaylık versiz zeyy

İnşallah canım hepimizeee..

Aynen aynen bilgi pınarı asuman tuhafiyenin üstü canım. Altın portakalı ve Akdeniz yıldızlarını biliyorum ama kardeleni bilmiyorum Bide bize yakınmış baksana Kız gönül değil, göknuurr Bende bu Dr a ilk gittiğimde kadına sürekli Öznur dedim, bide yüzüne dedim Öznur hanım diye, adına çok zor alıştım. Göknur Hanım'a giden diğer kişi şuan hamile değil, 3 sene önce gitmiş ona. Bizim velilerden birinin kızı. Kızın adını bilmiyorum ki. Görüşelim canım ben bu sene işe ara vericem zaten. 32. Haftadan sonra 2 sene falan çalışmayı düşünmüyorum. Evde çocuk bakıcaz inşallah

[QUO"ayseeonur, post: 36752199, member: 393764"]Eki Görüntüle 1233644
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şeker bol naneli mentol lü acı şeker biraz önce kafama biberon fırlattı yıldızları gördüm gönüyolardı tepemde ama çok seviyombu sıpayı[/QUOTE]
Oyy Allah bağışlasın masallah çok yakışıklı bir oğlun var

Göbek deliğim ağrıyor bugün Böyle biağrıda varmış

Benimde bugün göbek deliğim ağrıdı, elimle baktım çok bastırmadan, resmen göbek deliğimin çevresi ağrıyor ya Sonra başladım senaryo yazmaya, acaba bebiş kordonla mı oynuyo falan filan..

inşallah canım en iyisi evde çocuk bakmak valla tabi bazen sıkıcı olabiliyo ayyy ben hep karıştırıyorum bu doktorun ismini yaaa ama alışcam inşallah

Oyy Allah bağışlasın masallah çok yakışıklı bir oğlun var[/QUOTE] saol canım öyledir benim kuzucum böyle güzelde bi kızım olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…