2014 Kasım Anneleri

peki epidural düşünen arkadaşlar nasıl oluyor bilgisi olan var mı

peki epidural düşünen arkadaşlar nasıl oluyor bilgisi olan var mı
bildiğim kadarıyla belden iğne yapıyorlar doğum sancısını yüzde 70 daha az hissediyorsun sezeryanda da belden aşağını sadece uyuşturuyorlar bebeğini yine doğar doğmaz görüyrsn

Göbek deliğim ağrıyor bugün Böyle biağrıda varmış

Benimde bugün göbek deliğim ağrıdı, elimle baktım çok bastırmadan, resmen göbek deliğimin çevresi ağrıyor ya Sonra başladım senaryo yazmaya, acaba bebiş kordonla mı oynuyo falan filan..

geçmiş olsun canm bak bunu ilk defa duydum

Siz o ağrıyı bide bana sorun 1 haftadır hayatı dar etti bana..bebekler büyüyo ondan geriliyo göbek deliği..
Kremleri ihmal etmeyin kızlarrr..benim göbek elden gitti bir sürü çatlak oldu ama kremler en azından acısını alıyo..

canımsın iki can taşıyorsun kolaymı eminim ki senin için dha ağırdır..ben az once yemek yedikten sonra esimle yürüyelim dedik karnım sanki göğsüme kadar gerim gerim gerildi ayyyy yuruyamıcaktim sanki cattt diye ortadan ikiye catlıcaktım valla

Yemekten hemen sonra zor olur canım biraz hazmet öyle yürüyüşe çıkın..
Bebişleriniz hele bi 2.5 kilo olsun anlıycaksınız beni heheheh :)

Yemekten hemen sonra zor olur canım biraz hazmet öyle yürüyüşe çıkın..
Bebişleriniz hele bi 2.5 kilo olsun anlıycaksınız beni heheheh :)
Benimki cok ufak kaldi galiba teyzesi doktor nirmal saglikli diyor ama gobisim cok buyumedi die arada hep diyorum acaba minik mi 13 unde gormeye gidicez sipayi bakalim boyu kac kilosu kac kocam iste hadi cikalim hadi cikalim

Benimki cok ufak kaldi galiba teyzesi doktor nirmal saglikli diyor ama gobisim cok buyumedi die arada hep diyorum acaba minik mi 13 unde gormeye gidicez sipayi bakalim boyu kac kilosu kac kocam iste hadi cikalim hadi cikalim

1300 civarında olması lazım bu haftada..
Benim biri 1.300 diğeri 1.200 müş..
Ama artık karakteristik özellikleri de oluşuyo sağlıklıysa kilosuna çok takma..
Mesela benim küçük olana belliki biri minyon olucak dedi..
Gidene kadar muz patates tahin pekmez ye bak nasıl güzel kilo alır annesi...

Zeyy yetişti yine imdadımıza Biz tek can taşıyoruz sürekli oramız buramız diyoruz, senin ağrın sızın bizim iki katımız Zeyy. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bebişlerimizi sağlıkla, hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Patatesle muzu tuketiyoruz teyzesi ama tahim pekmez agzima surmedim hicFazla fark yokmus ama canm kilolari gayet iyiymisIkiz oldugunu ogrendiginde ne hissetiniz esinle ilk tepki nasil oldu bu guzel mucizeye

Amin amin...zeyy arkadasin isi bizden zor.Arkadasim seninle ayni gun bekliyoruz bebeklerimizi kismetse..

Patatesle muzu tuketiyoruz teyzesi ama tahim pekmez agzima surmedim hicFazla fark yokmus ama canm kilolari gayet iyiymisIkiz oldugunu ogrendiginde ne hissetiniz esinle ilk tepki nasil oldu bu guzel mucizeye

Hhehe ya ben evlenmeden önce bile içimde hep ikiz bebek hissi vardı..
Hamile kaldım yine öyle düşündüm..7. Haftada kalp atışını duymaya gittik..doktor daha ben ağzımı bile açmadan dedi ki " Siz sormadan ben söyliyim tek bebek" dedi..öylemi ben hep ikiz hissediyodum dedim güldü yok tek bebek dedi..doktorun yanından çıktık eşime de dedim yine de ikiz gibi geliyo bana dedim o da bi güldü...
10. Haftada muayeneye gittik adam baktı baktı hmmm dedi..ben ekrana bakıyorum iki tane beyaz leke var kalbim ağzımda çok korktum aklımdan neler geçti..
Ailede ikiz var mı bunlar iki taneymiş dedi biz şok olduk başladık ağlamaya heheh çok şükür Allaha..inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi...

Amin amin...zeyy arkadasin isi bizden zor.Arkadasim seninle ayni gun bekliyoruz bebeklerimizi kismetse..

Evet ya cidden aynı gün Hadi bakalım hayırlısı. Ben 2,5 ay kaldı diyorum kendime Bu ara çevremde iki yakın arkadaşım 15 gün erken doğum yaptılar. Tam 38. Haftada. Sanırım onlardan dolayı böyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…