Allah bagıslasın bu yakışıklıyı annesiEki Görüntüle 1233644
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şekerbol naneli mentol lü acı şeker biraz önce kafama biberon fırlattı yıldızları gördüm gönüyolardı tepemde ama çok seviyombu sı payı
geçmiş olsun canm bak bunu ilk defa duydumGöbek deliğim ağrıyor bugünBöyle biağrıda varmış
bildiğim kadarıyla belden iğne yapıyorlar doğum sancısını yüzde 70 daha az hissediyorsun sezeryanda da belden aşağını sadece uyuşturuyorlar bebeğini yine doğar doğmaz görüyrsnpeki epidural düşünen arkadaşlar nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Göbek deliğim ağrıyor bugünBöyle biağrıda varmış
Benimde bugün göbek deliğim ağrıdı, elimle baktım çok bastırmadan, resmen göbek deliğimin çevresi ağrıyor yaSonra başladım senaryo yazmaya, acaba bebiş kordonla mı oynuyo falan filan..
geçmiş olsun canm bak bunu ilk defa duydum
canımsın iki can taşıyorsun kolaymı eminim ki senin için dha ağırdır..ben az once yemek yedikten sonra esimle yürüyelim dedik karnım sanki göğsüme kadar gerim gerim gerildi ayyyy yuruyamıcaktim sanki cattt diye ortadan ikiye catlıcaktım vallaSiz o ağrıyı bide bana sorun 1 haftadır hayatı dar etti bana..bebekler büyüyo ondan geriliyo göbek deliği..
Kremleri ihmal etmeyin kızlarrr..benim göbek elden gitti bir sürü çatlak oldu ama kremler en azından acısını alıyo..
canımsın iki can taşıyorsun kolaymı eminim ki senin için dha ağırdır..ben az once yemek yedikten sonra esimle yürüyelim dedik karnım sanki göğsüme kadar gerim gerim gerildi ayyyy yuruyamıcaktim sanki cattt diye ortadan ikiye catlıcaktım valla
Bana mi seslendi tubacarputi buralardamı paraben konusunda bilgi a
evet haklısın. seninlede aynı haftadayız
Benimki cok ufak kaldi galiba teyzesi doktor nirmal saglikli diyor ama gobisim cok buyumedi die arada hep diyorum acaba minik mi 13 unde gormeye gidicez sipayi bakalim boyu kac kilosu kacYemekten hemen sonra zor olur canım biraz hazmet öyle yürüyüşe çıkın..
Bebişleriniz hele bi 2.5 kilo olsun anlıycaksınız beni heheheh :)
Benimki cok ufak kaldi galiba teyzesi doktor nirmal saglikli diyor ama gobisim cok buyumedi die arada hep diyorum acaba minik mi 13 unde gormeye gidicez sipayi bakalim boyu kac kilosu kackocam iste hadi cikalim hadi cikalim
ben düşünüyorum ama kararsızım da biraz geçenlerde doğumhaneye girdim orda karar verdim epiduralebende düşünyrm cnm epidural normal doğum eğer olmazsa da spinal anestezili sezeryan artık hangisi hayırlısıyla hakkımzda
Siz o ağrıyı bide bana sorun 1 haftadır hayatı dar etti bana..bebekler büyüyo ondan geriliyo göbek deliği..
Kremleri ihmal etmeyin kızlarrr..benim göbek elden gitti bir sürü çatlak oldu ama kremler en azından acısını alıyo..
bence tıbbın nimetlerinden faydalanmak lazmben düşünüyorum ama kararsızım da biraz geçenlerde doğumhaneye girdim orda karar verdim epidurale
Patatesle muzu tuketiyoruz teyzesi ama tahim pekmez agzima surmedim hic1300 civarında olması lazım bu haftada..
Benim biri 1.300 diğeri 1.200 müş..
Ama artık karakteristik özellikleri de oluşuyo sağlıklıysa kilosuna çok takma..
Mesela benim küçük olana belliki biri minyon olucak dedi..
Gidene kadar muz patates tahin pekmez ye bak nasıl güzel kilo alır annesi...
bende öyle düşünüuorm ne gün alıcksn cnm raporunu bide beklenen doğum tarihin ne ?
beyazinciarkat: 36753071 .!.:
Zeyy yetişti yine imdadımızaBiz tek can taşıyoruz sürekli oramız buramız diyoruz, senin ağrın sızın bizim iki katımız Zeyy. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bebişlerimizi sağlıkla, hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Patatesle muzu tuketiyoruz teyzesi ama tahim pekmez agzima surmedim hicFazla fark yokmus ama canm kilolari gayet iyiymis Ikiz oldugunu ogrendiginde ne hissetiniz esinle ilk tepki nasil oldu bu guzel mucizeye
Amin amin...zeyy arkadasin isi bizden zor.Arkadasim seninle ayni gun bekliyoruz bebeklerimizi kismetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?