2014 Kasım Anneleri

Ayy zeyy ne guzelll iki tane oldugunu ogrenisin :) tabii bizden daha agirsindir allah yardimcin olsun maasallah :) isimlerini ne koyacaksin bebislerinin?

Ayyyyy ne guzelmis senin guzel.hislerinle bebislerin sana gelmis annesi kiyamam o iki minige Allah bagislasn annesi demekki gercekten icine dogmusHayirlisiyla kucagna al zeycim.ama.bize sozun olsun dogumdan.sonra ikizlerinin fotosunu goster bize

Ayy zeyy ne guzelll iki tane oldugunu ogrenisin :) tabii bizden daha agirsindir allah yardimcin olsun maasallah :) isimlerini ne koyacaksin bebislerinin?

İnşallah Allah ikisini de bize bağışlar..
Esma&Beyza düşündük canım isimlerini..
Ama eşim ve ailelerimiz hala birinin erkek olduğunu düşünüyorlar

bence tıbbın nimetlerinden faydalanmak lazm
bende kesinlikle oyle düşünüyorum geçenlerde ebeyle konuştuğumda 4-5 cm açılma olunca epidural yaptıklarını soyledı bende farketmez dedim kavuşma anını doyasıya yasamak istiyorum bunun ıcın epidural bulunmaz nimet bence ayrıca ılk bebegım ıkıncıyıde düşünüyorum ılkınde aşırı sancıyla doğumdan cok korkmaktansa epidural yaptırıp ıkıncı cocugumada rahatlıkla hamıle kalabılecegımı dusunuyorum

Ayyyyy ne guzelmis senin guzel.hislerinle bebislerin sana gelmis annesi kiyamam o iki minige Allah bagislasn annesi demekki gercekten icine dogmusHayirlisiyla kucagna al zeycim.ama.bize sozun olsun dogumdan.sonra ikizlerinin fotosunu goster bize
İnşallah canım özel albüme koyarım..sağlıkla bi kavuşalım da

ikiz bebek zor ama çok güzel bir şey, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına cnm. ben de çok isterdim ablamın oldu meğerse genetikte varmış kısmet işte. ama bu da çok güzel oldu tabi. ikizlerin arasındaki dialog iletişim seni çok mutlu edecek ve duygulandıracak. bıcır bıcır çok tatlı oluyorlar.seninkilerin cinsiyetleri ne

İnşallah o günleri görürüz canım..
İkiside kız dedi doktor..
Ama eşim ve ailelerimiz biri erkek diyolar..
Benim içimden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri de 2 kız geçiyo..
Yeterki sağlıklı olsunlar yerim onların popişlerini

Insallah canim benim.iki tane opucuk.kondur benden..yine hafiften basladi kasik.agrim regl olacakmis gibi hepte ayni saatleerde

Bu saatlerde esneme gerinme hareketi yapıyosa belki ondandır..
Günün yorgunluğu da çıkıyo olabilir..

Senay benimde oyle oluyor arada adet sancisi gibi kasik agrisi ile birlikte cok korkuyorum hep her agrida panik oluyorum.. Bir an evvel gelse kasim ayi da kavusssk artik minik kizlarimiza minik ogullarimiza bitse bu korku bilinmemezlik endise...

Bende ayni sekilde 2,5 ay var diyorum.gerci benim gobek cok sisti.goren az kalmis diyo...Saglikli olsunlar da..gunu haftasi fark etmez...
Senin bebis ne kadar oldu?bizim oglan dun 1300 gr.di.

İnşallah Allah ikisini de bize bağışlar..
Esma&Beyza düşündük canım isimlerini..
Ama eşim ve ailelerimiz hala birinin erkek olduğunu düşünüyorlar
esmada çok güzel tabi ama feyza yıda düşün derim feyza&beyza daha bi uyumlu

Senay benimde oyle oluyor arada adet sancisi gibi kasik agrisi ile birlikte cok korkuyorum hep her agrida panik oluyorum.. Bir an evvel gelse kasim ayi da kavusssk artik minik kizlarimiza minik ogullarimiza bitse bu korku bilinmemezlik endise...
Gececek canim korkma.bende.de bu hafta basladi bildigim regl sancisi cekiyorum kasiklarda da agrim.oluyor oyle daynilmicak kadar deil ama esimede diyorum sanki regl sancisi..biraz uzuluyorum.ama topluyorum hemen kendimi az kaldi bak bu ayi atlatalim corap sokugu gibi gelecek kasim

iki kız da çok tatlı , benim yeğenler de kız . çok şirin oluyorlar :) inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, kendini çok yormamaya dikkat et, bol bol dinlen

benim de oluyor bu saatlerde. şuanda da var, muhtemelen günün yorgunluğudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…