Ayyyyy ne guzelmis senin guzel.hislerinle bebislerin sana gelmis annesi kiyamam o iki minige Allah bagislasn annesi demekki gercekten icine dogmusHhehe ya ben evlenmeden önce bile içimde hep ikiz bebek hissi vardı..
Hamile kaldım yine öyle düşündüm..7. Haftada kalp atışını duymaya gittik..doktor daha ben ağzımı bile açmadan dedi ki " Siz sormadan ben söyliyim tek bebek" dedi..öylemi ben hep ikiz hissediyodum dedim güldü yok tek bebek dedi..doktorun yanından çıktık eşime de dedim yine de ikiz gibi geliyo bana dedim o da bi güldü...
10. Haftada muayeneye gittik adam baktı baktı hmmm dedi..ben ekrana bakıyorum iki tane beyaz leke var kalbim ağzımda çok korktum aklımdan neler geçti..
Ailede ikiz var mı bunlar iki taneymiş dedi biz şok olduk başladık ağlamaya heheh çok şükür Allaha..inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi...
Ayy zeyy ne guzelll iki tane oldugunu ogrenisin :) tabii bizden daha agirsindir allah yardimcin olsun maasallah :) isimlerini ne koyacaksin bebislerinin?
bende kesinlikle oyle düşünüyorum geçenlerde ebeyle konuştuğumda 4-5 cm açılma olunca epidural yaptıklarını soyledı bende farketmez dedim kavuşma anını doyasıya yasamak istiyorum bunun ıcın epidural bulunmaz nimet bence ayrıca ılk bebegım ıkıncıyıde düşünüyorum ılkınde aşırı sancıyla doğumdan cok korkmaktansa epidural yaptırıp ıkıncı cocugumada rahatlıkla hamıle kalabılecegımı dusunuyorumbence tıbbın nimetlerinden faydalanmak lazm
İnşallah canım özel albüme koyarım..sağlıkla bi kavuşalım daAyyyyy ne guzelmis senin guzel.hislerinle bebislerin sana gelmis annesi kiyamam o iki minige Allah bagislasn annesi demekki gercekten icine dogmusHayirlisiyla kucagna al zeycim.ama.bize sozun olsun dogumdan.sonra ikizlerinin fotosunu goster bize
Insallah canim benim.iki tane opucuk.kondur benden..yine hafiften basladi kasik.agrim regl olacakmis gibi hepte ayni saatleerdeİnşallah canım özel albüme koyarım..sağlıkla bi kavuşalım da
Hhehe ya ben evlenmeden önce bile içimde hep ikiz bebek hissi vardı..
Hamile kaldım yine öyle düşündüm..7. Haftada kalp atışını duymaya gittik..doktor daha ben ağzımı bile açmadan dedi ki " Siz sormadan ben söyliyim tek bebek" dedi..öylemi ben hep ikiz hissediyodum dedim güldü yok tek bebek dedi..doktorun yanından çıktık eşime de dedim yine de ikiz gibi geliyo bana dedim o da bi güldü...
10. Haftada muayeneye gittik adam baktı baktı hmmm dedi..ben ekrana bakıyorum iki tane beyaz leke var kalbim ağzımda çok korktum aklımdan neler geçti..
Ailede ikiz var mı bunlar iki taneymiş dedi biz şok olduk başladık ağlamaya heheh çok şükür Allaha..inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi...
ikiz bebek zor ama çok güzel bir şey, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına cnm. ben de çok isterdim ablamın oldu meğerse genetikte varmış kısmet işte. ama bu da çok güzel oldu tabi. ikizlerin arasındaki dialog iletişim seni çok mutlu edecek ve duygulandıracak.bıcır bıcır çok tatlı oluyorlar.seninkilerin cinsiyetleri ne
İnşallah Allah ikisini dyavrunuda..ğışlar..
Esma&Beyza düşündük canım isimlerini..
Ama eşim ve ailelerimiz hala birinin erkek olduğunu düşünüyorlar[/QUO
Ne guzel uyumlu hemde :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki yavrunuda.. Artik hepimizde heyecan dorukta zaten wooofff :)
Insallah canim benim.iki tane opucuk.kondur benden..yine hafiften basladi kasik.agrim regl olacakmis gibi hepte ayni saatleerde
Bugun cok az hareket etti durgundu yavrum artik bekliyor annesi yatmaya gecsin baslar kordon dansi yapmayaBu saatlerde esneme gerinme hareketi yapıyosa belki ondandır..
Günün yorgunluğu da çıkıyo olabilir..
Evet ya cidden aynı günHadi bakalım hayırlısı. Ben 2,5 ay kaldı diyorum kendime Bu ara çevremde iki yakın arkadaşım 15 gün erken doğum yaptılar. Tam 38. Haftada. Sanırım onlardan dolayı böyle düşünüyorum..
Bugun cok az hareket etti durgundu yavrum artik bekliyor annesi yatmaya gecsin baslar kordon dansi yapmaya
esmada çok güzel tabi ama feyza yıda düşün derim feyza&beyza daha bi uyumluİnşallah Allah ikisini de bize bağışlar..
Esma&Beyza düşündük canım isimlerini..
Ama eşim ve ailelerimiz hala birinin erkek olduğunu düşünüyorlar
Gececek canim korkma.bende.de bu hafta basladi bildigim regl sancisi cekiyorum kasiklarda da agrim.oluyor oyle daynilmicak kadar deil ama esimede diyorum sanki regl sancisi..biraz uzuluyorum.ama topluyorum hemen kendimi az kaldi bak bu ayi atlatalim corap sokugu gibi gelecek kasimSenay benimde oyle oluyor arada adet sancisi gibi kasik agrisi ile birlikte cok korkuyorum hep her agrida panik oluyorum..Bir an evvel gelse kasim ayi da kavusssk artik minik kizlarimiza minik ogullarimiza bitse bu korku bilinmemezlik endise...
temizlik yapmadan da yaşayamıyorumama artık cok zorlama kendini temizlik yaparken annesi
hadi yaa onu bilmiyordum neden acaba?Canım artık elinden geldiğince eğilip kalkma..ilk zamanlardan daha tehlikeli şimdi uzanmak eğilmek falan..
İnşallah o günleri görürüz canım..
İkiside kız dedi doktor..
Ama eşim ve ailelerimiz biri erkek diyolar..
Benim içimden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri de 2 kız geçiyo..
Yeterki sağlıklı olsunlar yerim onların popişlerini
Senay benimde oyle oluyor arada adet sancisi gibi kasik agrisi ile birlikte cok korkuyorum hep her agrida panik oluyorum..Bir an evvel gelse kasim ayi da kavusssk artik minik kizlarimiza minik ogullarimiza bitse bu korku bilinmemezlik endise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?