2014 Kasım Anneleri

İnsallaaaahh :) Sut saatim geliyor arkasindanda uyurum misil misil insallah hepinize iyi geceler

temizlik yapmadan da yaşayamıyorum dünyalar tatlısı bi kedim var kanepelerin üzerini bile süpürmem gerekiyor en geç bir haftada bir
Haklisin tabiki temizlemek gerekiyor ama sen cok yorma.kendini bnde gunluk.temizlik yapanlardanim ama ogle.cok agir isler.yapmiyorum artik cok cabuk yoruluyoruz nefesimiz yetmiyor bazen

Biz uyumu düşünmedik canım..tek kız olsa esma koycaktık zaten... beyzayı sonradan düşündük..

Yerleri daralıyo zaten canım bir de dahada sıkıştırıp erken doğuma sebep olmamak için..
anladım dikkat etmeye çalışıcam kutsal ana

Bende ayni sekilde 2,5 ay var diyorum.gerci benim gobek cok sisti.goren az kalmis diyo...Saglikli olsunlar da..gunu haftasi fark etmez...
Senin bebis ne kadar oldu?bizim oglan dun 1300 gr.di.

Aynen canım yeter ki sağlıkla gelsinler. Maşallah senin oğlan büyümüş Ben en son 26. Haftada gittiğimde 935 gr dı. Şuan çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba. Bi dahaki randevumda 10 gün sonra. Dr gelişimi için normal diyo, şükür geride değil ama ilerde de değilmiş. Bu arada benim karnım küçüktü canım son 1 haftadır belli etti oğluşum kendini.

Valla elimde olsa eve alcam o cihazlardan.hergun kilosuna bakcam.bizim oglan ilk gunlerden beri hep 1 hafta onde gitti cok sukur.Saglikla konsunlar kucaklarimiza meleklerimiz.gerci en guzel gunlerimiz simdi ama insan merak ediyo...

ya ben bu dünyayı başkamı hayal ediyorum o hayale kapılıyorum sanırım insanlar çoğu zaman çok şaşırtıyor beni. hayvanlar konusunda son derece problemli bir sokağımız var pencereden sürekli çocukları uyarmamız gerekiror nezaman baksam bi çocuk bi kediye veya köpeğe zarar veriyor karşımızdada bir amca var iki tane kediyi sahiplenmiş zemin katta olduğu için kedileri sık sık dışarıya çıkarıyor aynı zaman dada çocuklara çok kızıyor kedileri sıkıştırdıklarında o amca uyarıyo diye içim rahattı. neyse az önce yağmur çiselemeye başladı bende pencereden baktım amca kedileini çıkartmış içeriye çağırıyordu kedisi pencerede girmekte direndi hayvancağızı önce kafasından sonra boynu sonra kolundan yola yola öylebi çektiki evine o görüntüyü anlatamam çok üzüldüm çok yıkıldım... neden böyle oluyor neden bukadar kötü merhametsiziz millet olarak söylüyorum çok üzülüyorum çok bu adam birde hayvan sever sevmeyeni düşün artık nekadar korkunç bi dünyaya geliyor bebeklerimiz.... hala tam sıkıntımı anlatamadım çok dertliyim bu konuda

bencede çok mantıklı aslında sadece 4 santimde şart değil tabi en az 4 santim olması gerekiyor mesala dayanabildiğin yere kadar dayanıp sonradan da yaptırabiliyorsun doğumun gidişatına göre dayanma gücüne görede 6 veya 7 cm de de yaptırabilyorsun o güzelliğide var

kızlar iki aydır idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmıştım ama geçmemiş.. dün yine tahlil yaptırdım lökosit 29 çıktı yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum ya bebeğim gelişemeişse ya erken doğum olursa diye.. enfeksiyon bunlara sebebiyet veriyormuş çünkü bu durumu yaşayanlar var mı?

iyi çıkmış ama 3. saati bekleyince tabi çook düşmüş şekerin sende hissetmişsindir zaten.. hala aç değilsin inşallah hemen bişeyler ye
Haklisin cnm zaten o ara kan verdktn snra bayilacak gbi oldum hmn biseler yedm.cok sukur seker cikmadi ama bu sivi fazlaligi hala kafama takilmio deil (( umarim bebeim sagliklidr..

Sa
Sagol canim beni de 3 hafta snra cagirdi
Acaba baska bi dr a daha gozuksem mi bilemedm ( bebegi de geregindn fazla siklikta ultrasona maruz birakmk istemiyodum ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…