Eki Görüntüle 1233644
bu bücürük mü canım evet benim oğlum şekerbol naneli mentol lü acı şeker biraz önce kafama biberon fırlattı yıldızları gördüm gönüyolardı tepemde ama çok seviyombu sı payı
Gececek canim korkma.bende.de bu hafta basladi bildigim regl sancisi cekiyorum kasiklarda da agrim.oluyor oyle daynilmicak kadar deil ama esimede diyorum sanki regl sancisi..biraz uzuluyorum.ama topluyorum hemen kendimi az kaldi bak bu ayi atlatalim corap sokugu gibi gelecek kasim
eveeet daha önce parabenin bebeğe zararından bahsetmiştin soramadım bana bahsedebilirmisin? hangi ürünleri kullanıyorsun? malum herşeyde paraben varBana mi seslendi tuba
esmada çok güzel tabi ama feyza yıda düşün derim feyza&beyza daha bi uyumlu
hadi yaa onu bilmiyordum neden acaba?
Daha ne marifetleri var uyandi zaten basladi dovmeye.beniHahha kordon dansı demek iyiymiş
Haklisin tabiki temizlemek gerekiyor ama sen cok yorma.kendini bnde gunluk.temizlik yapanlardanim ama ogle.cok agir isler.yapmiyorum artik cok cabuk yoruluyoruz nefesimiz yetmiyor bazentemizlik yapmadan da yaşayamıyorumdünyalar tatlısı bi kedim var kanepelerin üzerini bile süpürmem gerekiyor en geç bir haftada bir
Bnde az once ictim sutumu.sanada afiyet olsun canim Allah rahatlik versin iigecelr annesi senle.kuzunaİnsallaaaahh :) Sut saatim geliyor arkasindanda uyurum misil misil insallah hepinize iyi geceler
bende eylül 15de ayrılcm doğum sonrasnda raporla ilk dönemi tamamlycm inşallah =) heyet yada ücretsiz izin düşünmüyorum cnm ben
anladım dikkat etmeye çalışıcam kutsal anaBiz uyumu düşünmedik canım..tek kız olsa esma koycaktık zaten... beyzayı sonradan düşündük..
Yerleri daralıyo zaten canım bir de dahada sıkıştırıp erken doğuma sebep olmamak için..
evetHaklisin tabiki temizlemek gerekiyor ama sen cok yorma.kendini bnde gunluk.temizlik yapanlardanim ama ogle.cok agir isler.yapmiyorum artik cok cabuk yoruluyoruz nefesimiz yetmiyor bazen
Bende ayni sekilde 2,5 ay var diyorum.gerci benim gobek cok sisti.goren az kalmis diyo...Saglikli olsunlar da..gunu haftasi fark etmez...
Senin bebis ne kadar oldu?bizim oglan dun 1300 gr.di.
Valla elimde olsa eve alcam o cihazlardan.hergun kilosuna bakcam.bizim oglan ilk gunlerden beri hep 1 hafta onde gitti cok sukur.
Aynen canım yeter ki sağlıkla gelsinler. Maşallah senin oğlan büyümüşBen en son 26. Haftada gittiğimde 935 gr dı. Şuan çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba. Bi dahaki randevumda 10 gün sonra. Dr gelişimi için normal diyo, şükür geride değil ama ilerde de değilmiş. Bu arada benim karnım küçüktü canım son 1 haftadır belli etti oğluşum kendini.
bencede çok mantıklıbende kesinlikle oyle düşünüyorum geçenlerde ebeyle konuştuğumda 4-5 cm açılma olunca epidural yaptıklarını soyledı bende farketmez dedim kavuşma anını doyasıya yasamak istiyorum bunun ıcın epidural bulunmaz nimet bence ayrıca ılk bebegım ıkıncıyıde düşünüyorum ılkınde aşırı sancıyla doğumdan cok korkmaktansa epidural yaptırıp ıkıncı cocugumada rahatlıkla hamıle kalabılecegımı dusunuyorum
evet cnm ikinci dönem baslıcm inşallh2.dönem başlayacaksın o zaman
ooooo yatmaya hazırlanıyor bizim anneler
bizde nerde bizim için gece hayatı henüz yeni başlamak üzere
artık sabahlar mıyız ezanlara kadar mı sürer Allah blir uykusuzluk
Haklisin cnm zaten o ara kan verdktn snra bayilacak gbi oldum hmn biseler yedm.cok sukur seker cikmadi ama bu sivi fazlaligi hala kafama takilmio deiliyi çıkmış ama 3. saati bekleyince tabi çook düşmüş şekerin sende hissetmişsindir zaten.. hala aç değilsin inşallah hemen bişeyler ye
Sagol canim beni de 3 hafta snra cagirdiHiç üzülme öyle şeyler de okuma, bende şeker testinden önce gittiğimde suyun fszla demişti. Sebebi şeker olabilir demişti. Birde benim annemde şeker olunca bu ihtimal üzerinde durdu. 2 hafta sonra gittim suyu normale dönmüştü, şeker testinde de birşey çıkmadı. Dönem dönem azalma veya artma oluyormuş. Üzme kendini normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?