2014 Kasım Anneleri

Bencede yıka dursun canım sonradan ağırlaşıyor insan çok üşengeç oluyo bana herşey zor geliyor aslında cok kiloda almadım karnım var sadece ama hersey gözümde büyüyor:)
ben simdiden üşengeç olmaya başladım canım totomu zorla kaldırıyorum simidden halledelim ozaman dimi bn zaten oyle cok sey almadım cogunu anneme bıraktım artık oda aldıklarını kendi yıkayıp utulicek nenemizede cok cektiricez

kızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimi kuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu

beklenen doğum tarihin ne canım
valla benim 31 ekim ama bana hiç te o zamana kadar beklicekmiş gibi gelmiyor zaten önden gidiyor gelişimi kilosu falan babasına çekicek doktor da dedi en son,büyük olasılıkla öyle olursa da sezeryan olur,onu da 38 ci haftada alıolar canım
bi de ben çok ağırlaştım artık yapamıyorum bile işlerimi doğru düzgün...o yüzden hepsini bir an önce bitirip yerleştiricem bugün başladık işte ayrıca ben hemen dolabıyla şifonyerine yerleştiricem,tozlanır dediler ama sonuçta kendi kıyafetlerimiz de gardıropta duruyo ve bişey olmuyo mantıken

bndede oluyordu bu sekilde bir hafta falan kadar devam etti değişik bir histi ama geçti yerini başka başka seyler aldı sende ne kadardır bu sekilde yeni mi canm

ciddi misin.. şoktayım

Allah ın izniyle sezeryan olacam canm haftaya ayrıntılı ultrason var bakalım bizimki 4 güncük onden gidiyordu oda aylar once bakalım simdi nasıl olmuş sıpacığımız..canm üc hafta once doktora tahmini doğumu sordum yurtdısndayım ona gore annem gelecek ayarlayalım die bana 15 kasım gibi alırız bebeği ama sen yinede 1 kasımdan sonra hep hazırlıklı ol dedi..hah iste bende yıkıcam diiyince esim yaa tozlanır dedi ee bizim kıyafetlerde odlap sonuçta gerçi benim ev cok tozlanan bi ev ama yinede son ana bırakmamak en iyisi canım ..Allah ım ne güzel bi duygu ekimin sonu bebiş gelecek desene sen kimseye dinleme cok daha ağırlaşmadan en doğrusu yapman canm birseycik olmaz hem gozuzumuz gibi bakarız zaten bebişin eşyalarına annesi

dimi ama canım,bir an önce tamamlamakta fayda var,ne olacağı belli olmaz çünkü canım,Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Canım çok fazla almadığın iyi olmuş bize bebek daha doğmadan dünya kadar hediye geldi bebekler kısmetiyle doğar diye boşa dememişler biz sadece arabasını, 1 10 lu hastene çıkışı, 1 tanede 5 li ,alt açma , badyler aldık gerisi hep hediye geldi şanslı sıpa diyorum bazen ben ona :) İyi kide almamışım yoksa boşuna almış olucaktım

Göğüs ucu çıkarıcı pompa aldınız mı kızlar
Yaa ben göğüs kalkanı aldım onu dezanfekte ettim ama bi türlü eski hali gibi takamadım kutusuna koyucaktım Çok komik geliyor bana Pompa almadım kalkan yeterli olur mu bilmiyorum

ayyy hayırlııı uğurlu olsunnn bol kısmetli olsun inşallah bir omur boyu annesi
kesinliklee katılıyorum her bebek kısmetiyle doguyorr annesi Allah onları bize bagıslasın inşallah ayyyy ben yerim bu miniklerii

Ayy çok merak ediyorum nası bişi doğucak senin bebişin cinsiyeti ne annesi

Kızlar yavaştan başlayan hazırlıklarım Eki Görüntüle 1234365
amandaaa aamannnn ayyy bugun esimee besigi mi kurdursam napsammm acaippp heycanladım canm Allah nazarlardan korusun hayırlısylaa oyuncaklarını eline almasını nasip etsin bende bir poşet doldurdum oyuncaklarını beşiğin etrafına dizeriz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…