2014 Kasım Anneleri

Birde doktorum benim bayan ve o da bi anne dedi ki sakın çok fazla bişi alma küçük çok az al çünkü hediyede çok geliyo aldıklarını büyük al çünkü hemen büyüyor dedi hatta gelen hediyeler küçük gelirse değiştir değişim fişiyle dedi giyemeden kalıyomuş alışverişte yorma kendini demişti bana o yüzden böyle bir diyalog gecti

Amin tatlım,Allah'ım hepimize o günleri de göstersin aslında odanın tamamı kuruldu ama hepsi bitsin öyle paylaşıcam resimleri canım...sende yaptır kocana kız

Amin tatlım,Allah'ım hepimize o günleri de göstersin aslında odanın tamamı kuruldu ama hepsi bitsin öyle paylaşıcam resimleri canım...sende yaptır kocana kız
bizim besigi falan mecbur bizim odaya dizcez canım oda minnacık bakalım besigi sıgdırabilcez mi simdiden kurdurmuyorum en azından yüricek alanım olsunekimin sonunda açtırırım artık paketi evde okadar yer yok ki zavallımın puseti bile karsımda duruyor kutusunda artık bebek doğduktan bir ay sonra tasınacaz oglusta az buyumus olur

Canim doktora gttm zaten antibiyotik kullaniyorum.. bogaz agrim gecti gbi, ama öksuruk cok var cok afedersn balgam da oluştu,aslnda bu iyi bisey anca böyle atacam galiba.

bndede oluyordu bu sekilde bir hafta falan kadar devam etti değişik bir histi ama geçti yerini başka başka seyler aldı sende ne kadardır bu sekilde yeni mi canm

2-3 gündür oluyor canım. Bugün 3. Gün, az önce yine oldu. Ara ara oluyor sonra geçiyor. İnşallah geçici bir durumdur da, önemli birşey değildir. Seninle aynı haftalardayız. Acaba bu haftalarda mı oluyor böyle şeyler..

Hayırlısı olsun tatlım,yerin yoksa beklet tabii,sende kıyafetlerini halledersin :)

ne tatlı olmus çok beğendim...sepetiniz de güzel olmus ben almamıstım ama sizde görünce hosuma gitti daha derli toplu olmus.iyi günlerde kullanın canım

Çok teşekkür ederim canım,sepet çok iyi oldu canım ben bir tane de raf alıcam ikeadan beyaz onun üstüne de bişeyler dizerim...

evet aynı haftadayız o yüzden cok telaş yapma annesi bndede aynı durum oldu bir bir buçuk haftaya kayboldu kendiliğinden yerini mide yanması sürekli wc ye gitme aldı aynen ara ara olup geçiyor sanırım bunlara alışmamız lazım cok cok ciddi bir agrı Allah korusun dayanılmaz bir sancı olmadığı sürece korma annesi yüksek ihtimalle haftayla gelişimiyle ilgili bir durum

Hayırlısı olsun tatlım,yerin yoksa beklet tabii,sende kıyafetlerini halledersin :)
aynen canım yavaş yavaş halledecez artık hadiiiiiiiiiiii gelsin kasımmmm ayııııı bebişlerimiz pnlar için neler aldık görsünler giysinler cicilerini

Evet canım ya burdaki yazıları okuyordum sonrasını hatırlamıyorum uyutmus beni minnosum Keske sende uyusan biraz dinlenirsin gece de burdaydın
uyuyamıyorum ki canım simdide kıyafetlerini yıkıyorum seriyorum aslında gözlerim yanıyor ama paşa uyutmuyor 10 dakkada bir wc deyim zaten birde rüyalarım kabus dolu olmaya başladı teyzesi

uyuyamıyorum ki canım simdide kıyafetlerini yıkıyorum seriyorum aslında gözlerim yanıyor ama paşa uyutmuyor 10 dakkada bir wc deyim zaten birde rüyalarım kabus dolu olmaya başladı teyzesi
Geçenlerde bende gördüm öyle esim sallıyordu uyandırmak için gözlerim açık halen bağırıyordumdengemizi değistirdiler bastan sona doğsunlarda popislerinde ısıralım

Ayyy sürekli kıyafetlerine bakıp öpüp koklayasım geliyor yerim ben bu minnaklarıı
Ben coraplarini öpuyodvm. :)
Güzel kizimin corapları. :)
Hepside minicikk. Umarm giymeden kuculmez.

Eklentiler

• CYMERA_20140904_151228.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…