2014 Kasım Anneleri

Canim doktora gttm zaten antibiyotik kullaniyorum.. bogaz agrim gecti gbi, ama öksuruk cok var cok afedersn balgam da oluştu,aslnda bu iyi bisey anca böyle atacam galiba.
geçmiş olsun canım, bol bol ılık su iç hem boğazını yumuşatır hem de balgamını sulandırarak atmanı kolaylaştırır. Sen ilacını kullanıyorsan korkma, bebeğine bir zararı olmaz öksürüğün. Ama öksürürken karnını elinle yastıkla fln desteklersen rahat öksürürsün aklında bulunsun

hoşbuldummmmm Noldu psikolojilerinize bakiyim sizin he?

Öyle gülüp geçiyoruz herşeye galiba, kimimiz uyuyamıyor, kimizi doğum heyecanı sarmış, kimimizin ayağına kramp giriyor, topallıyor, kimimizin evine hırsız giriyor, kimimiz erken doğum korkusundan ne yapacağını şaşırıyor....vs vs hepimiz de ayrı bir düşünce, ayrı bir heyecanBende tüm uykusuzluğuma rağmen oynuyorum bak

Ya ben birşey yaptım, pişman oldum...Ağustos anneleri dediniz bu saate kadar tuttum kendimi, en sonunda okudum bir kaç tane de doğum hikayesi okudum. Ufff allak bullak oldum bir an

bencede çok mantıklı öyle yapacağım bende

Ben gecelik almayı düşünmüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
cnm vala bende kararsız oldğum için hangisi daha uygun olur bilemyrm 2 sinide hazır bulundurmak istyrm kimi diyo sezeryanda gecelik daha iyi kimi diyo normal doğumda pijama doğum şeklininde nasıl oalcağı belli olmadğı için hazırlıklı olmak lazm herşeye

hehehe doğru dedin bak, herkesin bir telaşı var da aslında çok çaktırmıyoruz sanırım...
Hiç stresim yoktu doğuma dair, ama dünden beri ne olacak nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum. Halbuki daha evelki gün bana "doğum stresin olur şimdi senin" diyen kv me, "yooo gayet rahatım" diyen ben... Noldu bana Ama iyiyim yine de çok şükür, azcık da nasıl yetiştircem işleri, ya erken doğum olursa, daha çantam bile hazır değil heyecanı oluyor arada, ama çok sürmüyor geçiyor hemen

kızlar izinde raporu sordum geçenlerde idareye. öyle bir şey olmadığını söyledi. bizim işte 16 hafta iznimiz var biliyonuz. 32 de ayrılabiliyoz. sonrada 40 gün rapor alabiliyomuşuz. onu da doktorlar kısım kısım verebiliyormuş. 10 gün 10 şeklinde. müdür yardımcımız eşine öyle yapmış. sonra da heyet almış, çocuğu 11 aylığa kadar getirebilmiş, raporlarla izinlerle. bende 13 eylülde ayrılıp sonrasında 5 gün 5 gün alcağım. dönemi kapatacağım. 2. dönemde başların inş. 32. haftam bitmiş oluyor izne ayrılırken

artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?

Ben bu hafta sonu kısmetse hazırlıyorum çantamı, aklımda duracağına hazır araba da dursun daha iyi Bir de ben de arada bir sinir oluyor anlatamam, dün akşam eşimin gırtlağını sıkasım geldi, birşey mi yaptı desen valla yemeği hazırladı, topladı, arkadan meyve tatlı servisi yaptı, sıcaklıyorum diye klimayı açtı, kendi dondu (malum hava yağmurluydu zaten), ama ben nedense sinir oldum. Kendime hakim olmaya çalıştım, sataşmamak için, uyumuşum koltukta sonra.

32 de tabii ki ayrılabiliyoruz ama o rapor olayı o kadar da kolay değil canım, sana 5 -5 rapor verebilecek bir doktor bulabilecek misin? hele ki heyetçok ciddi bir durumun olacak ya da çok hatırlı bir doktorun

Ayyyy canım çok güldüm anlattıklarına hepimizin hormanları aynı çıldırmış durumda

Ben yarın sabahtan çalısabilir raporumu alcam sonrada okula teslim ederim aynı gün.Bu arada idare saolsun programda yardımcı olacak bana sizde söyleyin 6 saat derse girmek istemiyorsanız yardımcı olabilirler.Siz raporunuzu aldınız mı hocam?

Sagol canim,evet zaten hastalik bol su tuketimiyle atiliyomus, doktorda dedi..
Dikkat ediyorum artik.. bundan snra karnimi tutarak öksururum, her oksurukte top gibi ziplio karnim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…