Ben gecen hafta yıkadım, daha ütüleyemedim bileTeşekkür ederim canım, valla siz ne güzel yapmışsınız ya, ben baya tembel çıktım bu konuda. Daha yıkayıp ütüleyeceğim kıyafetleriNeyse hafta sonumu kızımın eşyalarına ayırdım, bütün hafta sonumu o minik kıyafetlerle geçiricem, sonra da bavulumu hazırlarım.
Hayirli olsun.guzell bebegine annesi
Cok gecmis olsun canim Allahim sizleri ve bebegini korusun .. para altin nasıl olsa kazanılır üzme canını alan kişi daha da gelmez zaten tek amaci altinlardir onunÇok teşekkürler... Sağol.. Zaten gece o kadar korktum ki sonra baktım yavrum kıpırdamaya çalışıyor karnımı sevdim korkma oğlum güzel yavrum diye yatakta bir oyana döndüm bir bu yana... Rabbim hiç bir helal malı haram insanlara yedirmesin inşallah...
Bende bilmiyorum yüklemeyi birisi anlatsa da yapsamkızlar ya geçen foto yükleyebilmiştim şimdi beceremiyorum nasıl yapıoduk beyin faaliyeti durdurdu benim
Canım yazı yazdığın yerde cevapla nın yanında dosya yükle yazıyo ordan yapıyosun..kızlar ya geçen foto yükleyebilmiştim şimdi beceremiyorum nasıl yapıoduk beyin faaliyeti durdurdu benim
Ay canım benim ya çok çok geçmis olsun kendini bir an önce toparlamaya çalıs malda bizim için ama asla senin de bebeğinin de önüne geçemez Allah korumus sizleri de ev bosken yapacağını yapmıs giren diliyorum vicdan azabından yiyemez aldıklarını esin de olay yeni olduğu için böyle davranıyordur üsteleme aldırma onlar bizim gibi düsünemiyor eminim ki evimi koruyamadım mantığıyla düsündüğünden bu tavırları.Kendini toparlayınca hata ettiğini anlar.Sen yeter ki kendin ve bebeğin için sağlam durmaya çalıs.Tek derdiniz giden mal olsun Allah baska dert vermesin canım.Canım eşim her konuda aşırı pimpiriklidir.. Biz 2 ay önce satın aldık evi... Eve girdiğimiz gün değiştirdi eşim... Bu olaydan sonra yine değiştirdi... Şimdi pencerelere kapıya bişiler yapmayı dşünüyor.. Nasıl koruyacam evimi ben diyor.. Bir çok şey araştırıyor... Ne bilim.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Şimdi evde tekim öyle kıpırdamadan oturuyorum.. Müzik açtım ses olsun diye.. Hiç tv yi kapatmıyorum..
Canım yazı yazdığın yerde cevapla nın yanında dosya yükle yazıyo ordan yapıyosun..
hoşuma hiç gitmesi ağustos annelerine baktım savaş sonrası sessizlik var sanki neden öyle olmuşlar ya çok üzüldüm. bana bakın herkes kendini şartlasın şöylebi aynaya bakalım güçlü olacağız kendimizi öyle bırakmak yok biz güçlüyüz bunu biz istedik öyle bi bebekle depresyon falan yok o uykusuz günler geçicek ömür boyu paçamıza yapışan ağlayan bebekler olmıycak tabikide biz harika anneler olacağız kimse bunalıma girmiycek tammı
evet tabikiiEvet yaa aynen biz daha "2014 kasım anneleri birlikte zayıflıyor" topiği açıcazzzz
Kızlar benimde 2 gündür rahime doğru garip bişeyler oluyor. Nasıl tarif edilir bilemiyorum ama sanki bebiş hareket ettikçe çok aşağı kısımda ara ara hava kabarcığı gibi, böyle boşluk gibi bişey oluşuyor. İçim bi tuhaf oluyo, sanki rahim açılır gibi.. Tam olarak tarif edemedim ya. Bu ne olabilir acaba.. Dr uma sorucam ama randevuma çok var daha..buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?