2014 Kasım Anneleri

Ben gecen hafta yıkadım, daha ütüleyemedim bile hastaliktan..
Bu hafta snuda sehirdisina cikiyorum, anlayacagin , utu hala duruyor..zaten kendime gecelik ve pijema alamadim daha. .

Cok gecmis olsun canim Allahim sizleri ve bebegini korusun .. para altin nasıl olsa kazanılır üzme canını alan kişi daha da gelmez zaten tek amaci altinlardir onun

kızlar ya geçen foto yükleyebilmiştim şimdi beceremiyorum nasıl yapıoduk beyin faaliyeti durdurdu benim

Kızlar benimde son zamanlarda çatı kemiğim galiba ağrımaya başladı ara sıra ağrı giriyor normal sanırım artık bunlar vücud kendini hazırlıyor..
Dünde göğsümden süt gelince hiç dokunmuyorum artık

hoşuma hiç gitmesi ağustos annelerine baktım savaş sonrası sessizlik var sanki neden öyle olmuşlar ya çok üzüldüm. bana bakın herkes kendini şartlasın şöylebi aynaya bakalım güçlü olacağız kendimizi öyle bırakmak yok biz güçlüyüz bunu biz istedik öyle bi bebekle depresyon falan yok o uykusuz günler geçicek ömür boyu paçamıza yapışan ağlayan bebekler olmıycak tabikide biz harika anneler olacağız kimse bunalıma girmiycek tammı

Ay canım benim ya çok çok geçmis olsun kendini bir an önce toparlamaya çalıs malda bizim için ama asla senin de bebeğinin de önüne geçemez Allah korumus sizleri de ev bosken yapacağını yapmıs giren diliyorum vicdan azabından yiyemez aldıklarını esin de olay yeni olduğu için böyle davranıyordur üsteleme aldırma onlar bizim gibi düsünemiyor eminim ki evimi koruyamadım mantığıyla düsündüğünden bu tavırları.Kendini toparlayınca hata ettiğini anlar.Sen yeter ki kendin ve bebeğin için sağlam durmaya çalıs.Tek derdiniz giden mal olsun Allah baska dert vermesin canım.

Evet yaa aynen biz daha "2014 kasım anneleri birlikte zayıflıyor" topiği açıcazzzz

herkes kıyafetleri yıkayıp ütülüyor haftası en ilerde olanlardan biri de benim keyfim keyif oturuyorum valla bu konuya el atmam lazım ben de çantamı hazırlıyım yavaştan artık doğum gözükmeye başladı

Kızlar benimde 2 gündür rahime doğru garip bişeyler oluyor. Nasıl tarif edilir bilemiyorum ama sanki bebiş hareket ettikçe çok aşağı kısımda ara ara hava kabarcığı gibi, böyle boşluk gibi bişey oluşuyor. İçim bi tuhaf oluyo, sanki rahim açılır gibi.. Tam olarak tarif edemedim ya. Bu ne olabilir acaba.. Dr uma sorucam ama randevuma çok var daha..buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?

Bu öksuruk bebegme zarar vermez dimi ya, icim kopuyo sanki, nefeş alirken hiriltida var.

ayaklar aşağıda olduğu zaman sanki dışarıya vuruyormuş gibi bir titreşim oluyor, benim 2 aydır oluyor canım, sanki vaj. yı titretir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…