başarılı harika bi anneyi takip etmek isteyenler http://instagram.com/annasaccone bi balın süper bi kadın http://www.annasaccone.com/ http://www.youtube.com/channel/UCzdEQyIy-uCVXcjwfq8SbKw
selam kızlar nasılsınız? dün geceden beri okuayamadım, herkesler iyidir umarım
ayaklar aşağıda olduğu zaman sanki dışarıya vuruyormuş gibi bir titreşim oluyor, benim 2 aydır oluyor canım, sanki vaj. yı titretir gibi
Canım bende de oluyor öyle artık doğum yaklaştıkça bu tür şeyler ile katşılaşıyoruz ..korkmamak lazım ama sanki bişey olacakmış gibi düşünüyoruz o yüzden panik yapıyoruz
Allah razı olsun canım içimi rahatlattın. Ağrı yapan bi durum değil çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de. Gün içinde bir kaç defa oluyor. Korkmuştum, çok sağol.
Kolay gelsin canım ne güzel darısı benim başıma:)canım ben kendi adıma daha iyiyim dün ve ondan önceki gün berbattım kamyon çarpmış üstümden geçmiş gibiydim ama bugün daha iyiyim annem geldi bebeğin çamaşırlarını yıkıyoruz odasını temizliyoruz falan filan sen nasılsın?
canım ben kendi adıma daha iyiyim dün ve ondan önceki gün berbattım kamyon çarpmış üstümden geçmiş gibiydim ama bugün daha iyiyim annem geldi bebeğin çamaşırlarını yıkıyoruz odasını temizliyoruz falan filan sen nasılsın?
Allah razı olsun canım içimi rahatlattın. Ağrı yapan bi durum değil çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de. Gün içinde bir kaç defa oluyor. Korkmuştum, çok sağol.
cok gecmş olsun yokkk annesi bebeğine tabiki zarar vermez ilaclarnı kulanıyormsun bugun daha iyisin insallahBu öksuruk bebegme zarar vermez dimi ya, icim kopuyo sanki, nefeş alirken hiriltida var.
canım o kadar çok öksürüyorsan bir doktora git. yaklaşık 3 hafta önce ben de öksürüyordum, doktorum eğer geçmezse ve ateşin olursa ilaç kullanmamız lazım demişti. Ama ben ıhlamur limonla geçirdim çok şükür.Bu öksuruk bebegme zarar vermez dimi ya, icim kopuyo sanki, nefeş alirken hiriltida var.
ben kendi adıma iyiyim canım, sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız? dün geceden beri okuayamadım, herkesler iyidir umarım
Ayse guldurdun beni sabah sabah:)) sonucta her seyi bilen yalnizca allah. Biz drlere guvenioz iste.hayirli zamanda doguralim insallh
Nil ben sadece şunları koyacağım çantama sanada belki fikir olur,
Kendim için; bir adet gecelik, küçük makyaj çantam içine ekstra diş fırçası,toka,parfüm koyucam, ped,gazlı bez,pamuk( yenidoğum yapan arkadaşım pedi öylece dikişlerinin üzerine koyma yakıyor dedi pedin üstüne gazlı bez arasınada pamuk koy demişti) ne olur ne olmaz diye 2 adet külot,terlik. Üzerime hastaneye giderken emzirme sütyenimi giyeceğim,ayağıma temiz çorabımı ve yeni alacağım bir eşofman takımını giyeceğim ki bunlarıda ekstra taşımak zorunda kalmıyım. Birde eşime rahat şeyler giydireceğim malum koltukta uyuyacak o geceOnada bir adet terlik koyucam.bebek için ise 2 adet hastane çıkışının tulumunu( altlı üstlü takım göbek bağı düşene kadar giydirmek istemiyorum),2 adet yandan zıbınları (bunlarda aynı şekilde göbek bağı düşünceye kadar), 2 adet çorabı,şapkası, 2 adet ince battaniyesi (normalde bir yeter ama kusarsa diye yedek alacağım) arabada zaten oto koltuğu takılı olacak onu hastaneye sokmıcam,hastaneden çıkarken üzerine örtmek içinde kalın aldığım battaniyesi var onu alıcam.ne olur ne olmaz diyede biberonunu steril edip koyucam birde bez bu kadar.
Ben gecen hafta yıkadım, daha ütüleyemedim bilehastaliktan..
Bu hafta snuda sehirdisina cikiyorum, anlayacagin , utu hala duruyor..zaten kendime gecelik ve pijema alamadim daha. .
herkes kıyafetleri yıkayıp ütülüyor haftası en ilerde olanlardan biri de benim keyfim keyif oturuyorum valla bu konuya el atmam lazım ben de çantamı hazırlıyım yavaştan artık doğum gözükmeye başladı
Selam hanımlar nasılsınız?
valla nil ya ilk yapacaklardanım benTeşekkür ederim canım, uğraşmış yazmışsın. Bende listeme ekledim sayesinizde unuttuklarımı. Bu hafta sonu hazırlıyorum Allah kısmet ederse bavulumu
Ya ben kendime plan yapmıştım, o plana göre bu hafta bu işin bitmiş olması gerekiyor. Eşimde ütülerde yardımcı olacak Allah razı olsun. Son günlere iş bırakmak istemiyorum, şu an bile hareket etmek zor geliyor, son günlere kalmasın.
Sen geç kalmışsın kız, ilk doğum senin olacak galiba? Var mı başka tarihi yakın olan. Off yaa, ne günlerden geçtik burada, kaç mm olduklarından bahsediyorduk, henüz daha ağırlıkları bile yoktu. Şimdi doğum konuşuyoruz, inanılmazz
canım kıyamam sana haklısın ben tek bebek te bile nefes nefese kalıyorum seni anlayabiliyorumcanım şu an 30. haftadayım büyük ihtimalle de 36da sezeryan olucam yani 6 haftam gitmiş olucak 12 hafta kalıcak doğumdan sonraya...tabi eğer bebekler 36ya kadar durursa.. (ikizde toplam 18 hafta izin var)
şu anda tuvalete bile yardımla gidiyorum işe gittiğimi düşünemiyorum..karnımda toplamda 2.5 kilo bebek var ve onların suları plesantaları falan filan çok yük var yani..adım atmakta zorlanıyorum..
tek bebek bekleseydim çalışırdım ama kendimi de bebekleride riske atmak istemiyorum..
hehe yeni foto çekince atıcam
Yıkayıp kaldırdıktan sonra nolcak ki canım bişey olmaz temiz temiz dururkızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimikuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu
Kolay gelsin canım ne güzel darısı benim başıma:)
birden pimpiriklendim yine hormonlarım devreye girdi teyzesiYıkayıp kaldırdıktan sonra nolcak ki canım bişey olmaz temiz temiz durur
ohh mis gibi olur onlar şimdi, ellerinize sağlık, ben de iyiyim, evin durumundan hala işlere başlayamadım ama bayrama kadar toplanırız inşallah
Bencede yıka dursun canım sonradan ağırlaşıyor insan çok üşengeç oluyo bana herşey zor geliyor aslında cok kiloda almadım karnım var sadece ama hersey gözümde büyüyor:)kızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimikuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?