2014 Kasım Anneleri

selam kızlar nasılsınız? dün geceden beri okuayamadım, herkesler iyidir umarım

canım ben kendi adıma daha iyiyim dün ve ondan önceki gün berbattım kamyon çarpmış üstümden geçmiş gibiydim ama bugün daha iyiyim annem geldi bebeğin çamaşırlarını yıkıyoruz odasını temizliyoruz falan filan sen nasılsın?

ayaklar aşağıda olduğu zaman sanki dışarıya vuruyormuş gibi bir titreşim oluyor, benim 2 aydır oluyor canım, sanki vaj. yı titretir gibi

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın. Ağrı yapan bi durum değil çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de. Gün içinde bir kaç defa oluyor. Korkmuştum, çok sağol.

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın. Ağrı yapan bi durum değil çok şükür ama insan tedirgin oluyor yine de. Gün içinde bir kaç defa oluyor. Korkmuştum, çok sağol.
Canım bende de oluyor öyle artık doğum yaklaştıkça bu tür şeyler ile katşılaşıyoruz ..korkmamak lazım ama sanki bişey olacakmış gibi düşünüyoruz o yüzden panik yapıyoruz

Kolay gelsin canım ne güzel darısı benim başıma:)

ohh mis gibi olur onlar şimdi, ellerinize sağlık, ben de iyiyim, evin durumundan hala işlere başlayamadım ama bayrama kadar toplanırız inşallah

yine de doktoruna sor tabii canım, anladığımla cevapladım, malum hamilelik kişiden kişiye de çok değişen bir süreç

Selam hanımlar nasılsınız?

Bu öksuruk bebegme zarar vermez dimi ya, icim kopuyo sanki, nefeş alirken hiriltida var.
canım o kadar çok öksürüyorsan bir doktora git. yaklaşık 3 hafta önce ben de öksürüyordum, doktorum eğer geçmezse ve ateşin olursa ilaç kullanmamız lazım demişti. Ama ben ıhlamur limonla geçirdim çok şükür.

selam kızlar nasılsınız? dün geceden beri okuayamadım, herkesler iyidir umarım
ben kendi adıma iyiyim canım, sen nasılsın?
Şimdi süt saatim geldi, tarçınlı sütümü içeceğim

Ayse guldurdun beni sabah sabah:)) sonucta her seyi bilen yalnizca allah. Biz drlere guvenioz iste.hayirli zamanda doguralim insallh
canım doğru diyosun herşeyi rabbim bilir sma bazende doktorlar yarın doğuruvercekmişiz gibi bi konuşuyolar heycan korku hepsi karışoyo

kızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimi kuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu

Teşekkür ederim canım, uğraşmış yazmışsın. Bende listeme ekledim sayesinizde unuttuklarımı. Bu hafta sonu hazırlıyorum Allah kısmet ederse bavulumu

Ben gecen hafta yıkadım, daha ütüleyemedim bile hastaliktan..
Bu hafta snuda sehirdisina cikiyorum, anlayacagin , utu hala duruyor..zaten kendime gecelik ve pijema alamadim daha. .

Ya ben kendime plan yapmıştım, o plana göre bu hafta bu işin bitmiş olması gerekiyor. Eşimde ütülerde yardımcı olacak Allah razı olsun. Son günlere iş bırakmak istemiyorum, şu an bile hareket etmek zor geliyor, son günlere kalmasın.

Sen geç kalmışsın kız, ilk doğum senin olacak galiba? Var mı başka tarihi yakın olan. Off yaa, ne günlerden geçtik burada, kaç mm olduklarından bahsediyorduk, henüz daha ağırlıkları bile yoktu. Şimdi doğum konuşuyoruz, inanılmazz

valla nil ya ilk yapacaklardanım ben doktoruma dedim hamile kalırken hiç nasıl doğuracağımı düşünmemişim normal doğum yaparsam bebiş 40 haftayı geçebilir o zaman benden önce doğum yapacaklar var deyip kendimi avutayım bari..

canım kıyamam sana haklısın ben tek bebek te bile nefes nefese kalıyorum seni anlayabiliyorum
Allah yardımcımız olsun

kızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimi kuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu
Yıkayıp kaldırdıktan sonra nolcak ki canım bişey olmaz temiz temiz durur

Bende bazen nasıl çıkıcak bu bebiş içimden diye düşünüyorum sonra da kalsın içimde ben onu besler büyütürüm diyorum

Bencede yıka dursun canım sonradan ağırlaşıyor insan çok üşengeç oluyo bana herşey zor geliyor aslında cok kiloda almadım karnım var sadece ama hersey gözümde büyüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…