• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar... Bikini bölgemle karnımın birleştiği yerde minik minik bir sürü çatlak olmuş daha dün hiçbir şey yoktu. Şu an kırmızı rengi. Yapabilecek bir şey yok mu bu duruma..
Ay ben de bakmaya korkuyorum bazen o kısımlara… kırmızı iken geçirdiği söylenen kremlerden sürmek lazım lierac kırmızı ve morken ile yarıyor diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Bugün böyle bebikimi bayağı bir aşağıda hissettim yürürken sanki pat diye aşağı düşecek korkusu bile geldi vajinama da baskı vardı. 34’ü tamamlayınca böyle hisseden oldu mu
Bende oldu bazen söylemesi ayıp ama vajinamı elimle kapattım gayri ihtiyari düşmesin diye 😂

İyi diyelim, iyi olalım kuzum. Bu sefer de gelişim geriliği olduğunu söylüyor doktorlar. Perşembe günü özelde bir perinatoloji doktoruna gideceğim. Yanlış ölçüm yapıldığını umarak geçiriyorum günlerimi. Ve kalan son akıl kırıntılarıma tutunmaya çalışıyorum 🥲 Sen nasılsın? Sizin iyi haberlerinizi okudukça hep umut doluyorum 🥰
Bende çok iyi sayılmam canikom ağrılarla sancılarla endişeyle geçiriyorum günlerimi..
Gelişim geriliği nereden cıktı? Suyu az demişlerdi en son. Kilo olarak mı gerideymiş

Ne güzel kısa sürede açılman olmuş ilk doğumlara 24 saat sürebilir diyorlar malesef. Kaç kilo doğmuştu Bide sancılar sırasında hareket ettin mi açılma hızlandın diye.
Evet ettim canim, basta plates topuyla egzersiz yaptim, ilerkeyen zamanda sicak dus aldim, sonrasi yataktaydi, 2890 dogdu kizim 🤗

İyi aksamlar kizlar, bi sorum olucak, istanbulda ozel hastanelerde dogum fiyatlari nasil sizin az cok bilginiz vardir dogumlar yakin, hayirlisiyla kucaginiza alin hepiniz saglikla insallah, bilgilendirirseniz sevinirim ❤️❤️

Bende çok iyi sayılmam canikom ağrılarla sancılarla endişeyle geçiriyorum günlerimi..
Gelişim geriliği nereden cıktı? Suyu az demişlerdi en son. Kilo olarak mı gerideymiş
Kuzum hiç endişelenme. Haftan çok güzel. Ben inanıyorum ki miniğin annesini üzmeyecek ve zamanında gelecek. Stresle kendini yıpratma hiç.
En son suyu az demişlerdi. Bir süre sonra suyu yeterli demeye başladılar. Tek cephede 35 mm ölçülen su 45 mm ölçülmeye başlandı. Şimdi de karın çevresi, kol boyu, bacak boyunda 2 haftalık bir gerilik var diyorlar. İki haftada sadece 60 gram almış bebeğim. Artık hastaneye gitmeye korkar olduk 😕

Kuzum hiç endişelenme. Haftan çok güzel. Ben inanıyorum ki miniğin annesini üzmeyecek ve zamanında gelecek. Stresle kendini yıpratma hiç.
En son suyu az demişlerdi. Bir süre sonra suyu yeterli demeye başladılar. Tek cephede 35 mm ölçülen su 45 mm ölçülmeye başlandı. Şimdi de karın çevresi, kol boyu, bacak boyunda 2 haftalık bir gerilik var diyorlar. İki haftada sadece 60 gram almış bebeğim. Artık hastaneye gitmeye korkar olduk 😕
Kuzum sende tansiyon direnç falan var mı öyle olunca oluyor bu sanırım

Merhaba canım benim kızım da tam tersi 2 hafta önden gidiyor iri bebek en son geçen hafta 2600 grdı yarın yine kontrolüm var inşallah çok almamıştır diyorum bende 😕 Benim beslenmemle böyle olduysa eğer ben kuruyemiş çok yedim fındık, badem, kaju bide nerdeyse hergün muz yiyordum sonradan öğrendim o da kilo aldırıyormuş. Bide nesguik varya kahvaltılık gevrek günde bir kase sütle onu da yiyordum bence nesguikde çok kilo aldırıyor. Tabi ben kestim hepsini artık. Bunları bi denermisin sende bakalım kilo alımı artacak mı. Bidaha ne zaman gideceksiniz kontrole

Kuzum sende tansiyon direnç falan var mı öyle olunca oluyor bu sanırım
Tansiyon yok canım. Ondan eminim de şu direnç olayını bilmiyorum. Gebeliğimin başından beri perinatoloji bölümünde takipliyim. Detaylı ultrason yaptırdım. Öyle bir şey olsa çıkardı diye düşünüyorum. Yine de daha detaylı bilgi alabilmek için özelde bir perinatoloji uzmanına gözükeceğim.

Kızlar sırtım ve kaburgam çok ağrıyor ya uzanmak bile ne hale geldi,resmen sırtımda ağırlık var bu neden olur ya.Resmen nefes almamı etkiliyor

Merhaba canım benim kızım da tam tersi 2 hafta önden gidiyor iri bebek en son geçen hafta 2600 grdı yarın yine kontrolüm var inşallah çok almamıştır diyorum bende 😕 Benim beslenmemle böyle olduysa eğer ben kuruyemiş çok yedim fındık, badem, kaju bide nerdeyse hergün muz yiyordum sonradan öğrendim o da kilo aldırıyormuş. Bide nesguik varya kahvaltılık gevrek günde bir kase sütle onu da yiyordum bence nesguikde çok kilo aldırıyor. Tabi ben kestim hepsini artık. Bunları bi denermisin sende bakalım kilo alımı artacak mı. Bidaha ne zaman gideceksiniz kontrole
Bebek kilolu olsa bir dert zayıf olsa ayrı dert. Bu hamilelik zor işmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫠
Canım beslenmenle çok alakası yok dediler ama ben yine de kalori alımımı arttırmaya çalışıyorum. Kuruyemiş ile pek aram yoktu ama eşim bugün almış. Onu da bol bol tüketmeye çalışacağım. Meyve, taze meyve suyu çok tüketiyorum. Granola yiyorum. Bebeğin kilosundan çok bahsettikleri kol ve bacak kısalığı korkutuyor beni açıkçası.

Bebek kilolu olsa bir dert zayıf olsa ayrı dert. Bu hamilelik zor işmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫠
Canım beslenmenle çok alakası yok dediler ama ben yine de kalori alımımı arttırmaya çalışıyorum. Kuruyemiş ile pek aram yoktu ama eşim bugün almış. Onu da bol bol tüketmeye çalışacağım. Meyve, taze meyve suyu çok tüketiyorum. Granola yiyorum. Bebeğin kilosundan çok bahsettikleri kol ve bacak kısalığı korkutuyor beni açıkçası.
Benim arkadaşıma da bebeğin kolları çok kısa falan dediler hamileyken, biraz korkuttular bir sürü hastalık söylemişler kıza. Fetal DNA falan da yaptırmadı. Ama anne baba minyon kızın da kolları kısa gerçekten bir tık ama normal hani göze batan bir şey yok sadece genetik minyon bi bebek. İçini ferah tut inşallah bir şey olmaz.

Back
X