Cnm bana öyle dedi,, o arkadasn istisnadir ya 2.500 baya azz.. erken mi dogdu..
cok ama cok geçmiş olsun canm eger sikayetlerin bu sekilde devam ederse herhangi bir hastanede acilden giriş yapsan olur mu hem için rahat etmiş olur hem kontrol edilirsinayy bilmiyom ki kızlar midemde bi ağrı ve rahmimin en üst tarafında bi ağrı var çok şiddetli değil ama sürekli giriyo midem de bulanıyo tansiyonumu ölçtürdüm şimdi komşuya 10/4 çıktı düşük demi
ayy bilmiyom ki kızlar midemde bi ağrı ve rahmimin en üst tarafında bi ağrı var çok şiddetli değil ama sürekli giriyo midem de bulanıyo tansiyonumu ölçtürdüm şimdi komşuya 10/4 çıktı düşük demi
Kızlar az önce müdürlüğü aradım.32.haftada çalışabilir raporunu alicam.36.haftada da çalışamaz alıp,doğum öncesi 3 hafta izinli olcam.sezeryan olucak için 38. Haftada alicaklar.böylelikle 4 haftam doğum sonrasına aktarılacak.
Bunda bi yanlış yok dimi?(hala emin olamadimda)
cok ama cok geçmiş olsun canm eger sikayetlerin bu sekilde devam ederse herhangi bir hastanede acilden giriş yapsan olur mu hem için rahat etmiş olur hem kontrol edilirsin
biraz daha beklicem canım geçmezde gidicem acile bereket tontişim çok hareketli.ama korkuyorum gerçi progestanımıda içtim bugün amatansiyonun düşük canım, o da mide bulantısı yapar, doktoruna danışsana susuz mu kaldın acaba bir bardak tuzlu ayran üzerine de bol su iç bence
hiçççççç kötü düşünme zaten annesi yalnız tansiyona dikkat et bnde ondan cok çektim onu dengelemeye calıs olur mu biraz dinlen baktın huzursuz oldun esinle beraber bi gidin hastaneye olur mubiraz daha beklicem canım geçmezde gidicem acile bereket tontişim çok hareketli.ama korkuyorum gerçi progestanımıda içtim bugün ama
canımmm benimkiler de şehir dışında ve kv herşeye karışır, hatta hastane personeline bile soluk aldırmaz, arkadaşımın tecrübesi var bu konuda, kv sayesinde hastanede panik atak geçirmişti, evde de 2 anne birlikte bunalmıştı ben de karar verdim, kv lere doğumdan sonra haber vericem , onlar toplanıp gelene kadar ben evde olurum zaten, eşime de tembihliyorum, hemen gelmelerine gerek yok, ben alınmam, 20 günden sonra gelsinler diye, o da öyle istiyor malum annesini biliyor, annem bana yeter diyorum, o dönem stres istmediğimi söylüyorum, çok istiyorsa da zaten doğum bitince haber vereceğimiz için hastanede katlanmamış olurum, evde de ne yaparsa yapsın, zaten o evden herşeyi getirir, yemek de yapar bol bol, bana iş yaptırmaz, karıştıkça da hee diyeceğim
öyle mi dedi, bak şimdi benim kızım da kilolu olmaz o zaman, ama 45 kilo hamile kalan 16 kg ile doğuma giren arkadaşımın da bebeği 2500 doğdu
duygum17geç ost: 36764448 .!.:doğum tarihi önemli değil canım 32-36 arasındaki 4 haftayı doğum sonrasına aktaracaksın
tamam canım çok saol birazdan yine ölçeyim tansiyonumu olmazsada gideriz....hiçççççç kötü düşünme zaten annesi yalnız tansiyona dikkat et bnde ondan cok çektim onu dengelemeye calıs olur mu biraz dinlen baktın huzursuz oldun esinle beraber bi gidin hastaneye olur mu
Valla bizde durum öyle değil eşim sezeryan olursa 3-4 gün önce gelir annem yardım eder diyo ama öyle değil işte..bize geldiklerinde ellerini hiç bişeye sürmüyolar yardım ediyim demiyorlar ozamanda sürmiycekler olan benim anneme olucak..
Bir de cümbür cemaat gelcekler 6 kişi 3ü erkek..
Napcam bilmiyorum..
Anlamıyorum böyle insanları ya tabiki geleceksin gelininin oğlunun mutluluğunu göreceksin kalacaksın ama hizmet beklemek ne demek ya tatile gelmiyorsun ki sen yardıma geliyorsunValla bizde durum öyle değil eşim sezeryan olursa 3-4 gün önce gelir annem yardım eder diyo ama öyle değil işte..bize geldiklerinde ellerini hiç bişeye sürmüyolar yardım ediyim demiyorlar ozamanda sürmiycekler olan benim anneme olucak..
Bir de cümbür cemaat gelcekler 6 kişi 3ü erkek..
Napcam bilmiyorum..
31+..... alman lazım yani 32. haftada sayılıyorsun çünkü.32. haftadan sonra ne sebeple rapor alırsan al doğum sonrasına sadece fiilen çalıstığın süre aktarılıyor.kızlar merhaba,
aranızda öğretmen olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. öncelikle 32. hafta (31+1,2,3,...) mü yoksa (32+1,2,3,..)mü ? Birde 32. haftada kadın doğımdan çalışabilir raporu aidım diyelim ama başka bir rahatsızlığımdan dolayı bel fıtığı ayakta uzun süre duramıyorum artık arada bir rapor aldım o zaman doğum iznimden mi kesilir?
Ben yerinde olsam eşimle konuşurum bebeğin o kadar kalabalık içinde ne işi var bide her kafadan bi ses çıkar bence asla gelmesinler o kadar kalabalık birde annen olacaksa eğer daha sonrada gelseler olurYa bu bahsettiğiniz 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri mi??
Ben de okudum bugün merak edip ama güzel şeyler yazıyodu ben yanlış yeri mi okudum acep
Oyyy maşallah
Valla bende sade eşimin kalmasını isterdim ama annemler kv cümbür cemaat kalcaklar sanırım..birde kv tarafı şehir dışından gelcek evde onların yatması kalkması yemeğiyle kim uğraşcak..
Hele bir de hastanede 3-4 gün kalmam gerekirse erkekler evde benim temizleyip hazırladığım evin altını üstüne getirecekler öff çok canım sıkkın bu konuda..
eşinle konuş canım bu rasgele bir dönem değil, en hassas olduğumuz dönem, benim kv istemediğim kadar iş yapar, hele ki yemek konusunda kimseyi aç bırakmaz ama işte çok konuşuyor, hiç boş durmuyor, hastaneye alsam, odama 50 kere girer çıkar bütün çevre odalarla samimi olur, bana durmadan karışır, ve ben de patlarım, beni bırak yıldırmadığı insan kalmaz, eşim de çok yorulur onu dizginlemekten, bir tek eşimi dinler zaten, ama ben çevremde sürekli gezinen ve konuşan bir insan istemiyorum, eşime de bunu iyice işledim, bence eşin de kendisini senin yerine koysun, anlamaya çalışsın, sana misafir lazım değil destekçi lazım
Ben yerinde olsam eşimle konuşurum bebeğin o kadar kalabalık içinde ne işi var bide her kafadan bi ses çıkar bence asla gelmesinler o kadar kalabalık birde annen olacaksa eğer daha sonrada gelseler olur
yokk canım sezeryanla, hatta 38 de alacaktı doktoru biraz daha bekledi ama son hafta hiç kilo almadı, 2500 doğdu
bizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..eşinle konuş canım bu rasgele bir dönem değil, en hassas olduğumuz dönem, benim kv istemediğim kadar iş yapar, hele ki yemek konusunda kimseyi aç bırakmaz ama işte çok konuşuyor, hiç boş durmuyor, hastaneye alsam, odama 50 kere girer çıkar bütün çevre odalarla samimi olur, bana durmadan karışır, ve ben de patlarım, beni bırak yıldırmadığı insan kalmaz, eşim de çok yorulur onu dizginlemekten, bir tek eşimi dinler zaten, ama ben çevremde sürekli gezinen ve konuşan bir insan istemiyorum, eşime de bunu iyice işledim, bence eşin de kendisini senin yerine koysun, anlamaya çalışsın, sana misafir lazım değil destekçi lazım
Ayyyy canım çok güldüm anlattıklarına hepimizin hormanları aynı çıldırmış durumda
Ya bu bahsettiğiniz 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri mi??
Ben de okudum bugün merak edip ama güzel şeyler yazıyodu ben yanlış yeri mi okudum acep
Oyyy maşallah
Valla bende sade eşimin kalmasını isterdim ama annemler kv cümbür cemaat kalcaklar sanırım..birde kv tarafı şehir dışından gelcek evde onların yatması kalkması yemeğiyle kim uğraşcak..
Hele bir de hastanede 3-4 gün kalmam gerekirse erkekler evde benim temizleyip hazırladığım evin altını üstüne getirecekler öff çok canım sıkkın bu konuda..
benim de eşim aynısını diyor, doğumda yanımda olacak inşallah, normal yapmamı kesinlikle istemiyor, annem de 3 tane normal yapmış ama hiçç önermiyor, ben de zaten spinal yapıcam inşallah, doğum sonrası mesajımızı herkese çekicez, kalabalıkta acım hafifler belki diyorum, hafilemezse de beni çekecekler artıkk
iyi fikir canım, bence de ikisi birden kalsınlarr, bunu doktorma sorucam
Evet aynen, ben de önce çanta alayım da, sonra hazırlayayım dursun. Ben bişey almazsam kimsenin hadi alalım diyeceği yok, ben de buna sinir oluyorum.. Doğuracak zamanım geldi, hala anlayamadılar bunu
Ayyy aynı dün geceki benEşimle telefonda oyun oynuyoruz, güya eğleniyoruz diye oynamaya başladık. Ama nedense bana geldiler, kocama çatmaya yer aradım. Neyseki telefonun şarjı bitti, koyup kenara uyuduk tam zamanında Aile faciası çıkmadan
Tamam canım, dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?