2014 Kasım Anneleri

cok ama cok geçmiş olsun canm eger sikayetlerin bu sekilde devam ederse herhangi bir hastanede acilden giriş yapsan olur mu hem için rahat etmiş olur hem kontrol edilirsin

tansiyonun düşük canım, o da mide bulantısı yapar, doktoruna danışsana susuz mu kaldın acaba bir bardak tuzlu ayran üzerine de bol su iç bence

Kızlar az önce müdürlüğü aradım.32.haftada çalışabilir raporunu alicam.36.haftada da çalışamaz alıp,doğum öncesi 3 hafta izinli olcam.sezeryan olucak için 38. Haftada alicaklar.böylelikle 4 haftam doğum sonrasına aktarılacak.
Bunda bi yanlış yok dimi?(hala emin olamadimda)

doğum tarihi önemli değil canım 32-36 arasındaki 4 haftayı doğum sonrasına aktaracaksın

cok ama cok geçmiş olsun canm eger sikayetlerin bu sekilde devam ederse herhangi bir hastanede acilden giriş yapsan olur mu hem için rahat etmiş olur hem kontrol edilirsin

tansiyonun düşük canım, o da mide bulantısı yapar, doktoruna danışsana susuz mu kaldın acaba bir bardak tuzlu ayran üzerine de bol su iç bence
biraz daha beklicem canım geçmezde gidicem acile bereket tontişim çok hareketli.ama korkuyorum gerçi progestanımıda içtim bugün ama

biraz daha beklicem canım geçmezde gidicem acile bereket tontişim çok hareketli.ama korkuyorum gerçi progestanımıda içtim bugün ama
hiçççççç kötü düşünme zaten annesi yalnız tansiyona dikkat et bnde ondan cok çektim onu dengelemeye calıs olur mu biraz dinlen baktın huzursuz oldun esinle beraber bi gidin hastaneye olur mu

Valla bizde durum öyle değil eşim sezeryan olursa 3-4 gün önce gelir annem yardım eder diyo ama öyle değil işte..bize geldiklerinde ellerini hiç bişeye sürmüyolar yardım ediyim demiyorlar ozamanda sürmiycekler olan benim anneme olucak..
Bir de cümbür cemaat gelcekler 6 kişi 3ü erkek..
Napcam bilmiyorum..

kızlar merhaba,
aranızda öğretmen olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. öncelikle 32. hafta (31+1,2,3,...) mü yoksa (32+1,2,3,..)mü ? Birde 32. haftada kadın doğımdan çalışabilir raporu aidım diyelim ama başka bir rahatsızlığımdan dolayı bel fıtığı ayakta uzun süre duramıyorum artık arada bir rapor aldım o zaman doğum iznimden mi kesilir?

duygum17geç ost: 36764448 .!.:
doğum tarihi önemli değil canım 32-36 arasındaki 4 haftayı doğum sonrasına aktaracaksın

Ewt cnm biraz gec oldu ama sonunda cozdum bu meseleyi:)) kafam o kadar doluki birşey almıyor.

hiçççççç kötü düşünme zaten annesi yalnız tansiyona dikkat et bnde ondan cok çektim onu dengelemeye calıs olur mu biraz dinlen baktın huzursuz oldun esinle beraber bi gidin hastaneye olur mu
tamam canım çok saol birazdan yine ölçeyim tansiyonumu olmazsada gideriz....

eşinle konuş canım bu rasgele bir dönem değil, en hassas olduğumuz dönem, benim kv istemediğim kadar iş yapar, hele ki yemek konusunda kimseyi aç bırakmaz ama işte çok konuşuyor, hiç boş durmuyor, hastaneye alsam, odama 50 kere girer çıkar bütün çevre odalarla samimi olur, bana durmadan karışır, ve ben de patlarım, beni bırak yıldırmadığı insan kalmaz, eşim de çok yorulur onu dizginlemekten, bir tek eşimi dinler zaten, ama ben çevremde sürekli gezinen ve konuşan bir insan istemiyorum, eşime de bunu iyice işledim, bence eşin de kendisini senin yerine koysun, anlamaya çalışsın, sana misafir lazım değil destekçi lazım

Anlamıyorum böyle insanları ya tabiki geleceksin gelininin oğlunun mutluluğunu göreceksin kalacaksın ama hizmet beklemek ne demek ya tatile gelmiyorsun ki sen yardıma geliyorsun

31+..... alman lazım yani 32. haftada sayılıyorsun çünkü.32. haftadan sonra ne sebeple rapor alırsan al doğum sonrasına sadece fiilen çalıstığın süre aktarılıyor.

Ben yerinde olsam eşimle konuşurum bebeğin o kadar kalabalık içinde ne işi var bide her kafadan bi ses çıkar bence asla gelmesinler o kadar kalabalık birde annen olacaksa eğer daha sonrada gelseler olur

Ben yerinde olsam eşimle konuşurum bebeğin o kadar kalabalık içinde ne işi var bide her kafadan bi ses çıkar bence asla gelmesinler o kadar kalabalık birde annen olacaksa eğer daha sonrada gelseler olur

valla kızlar çok güzel diyosunuz da onlarında ilk torunları bir de ikiz..gelmesinler sonra gelsinler falan asla diyemem...
hamilelikten daha önce ailesiyle ilgili bazı sebeplerden tartıştık zaten bu konuda çok katı eşim...
hamile halimle tekrar tartışmak istemiyorum yapabileceğim tek şey malesef akışına bırakmak ve inşallah yardımcı olmaya geliyolardır diye dua etmek..
mesela hamile kaldığımdan beri beni ne annesi ne görümcem kimse bir kere aramadı ama kendilerinin aranmasını bekliyolar..sanki oğlu hamile gibi sürekli oğlunu arıyo beni soruyomuş bende bana niye sormuyolar arayıpta dedim ondan bile kavga ettik ne bencilliğim kaldı ne soğuk nevaleliğim..
kendi annem ailem burda ama gelipte bizden iş bekliycekler işte annemde deli olmuş durumda onlarla mı uğraşıcam bir de diye bana yükleniyo..
ama haklı..en son geldiklerinde ben zaten düşük tehdidinden yatıyodum..
dolapta herşey var peynir zeytin çıkarıp kahvaltı hazırlamadılar önlerine gelsinler diye bekliyolar annemde benim işim var dedi kalktı evine gitti kimse beni düşünmedi yerimden kalkamıyodum..onlarda kahvaltı etmeyiz ozaman diyip kalkıp gittiler dışarda işleri vardı..eşim ekmek arası yaptı verdi bana..
şimdi lohusalık bunalımıyla birileriyle kavga etmezsem iyidir...

yokk canım sezeryanla, hatta 38 de alacaktı doktoru biraz daha bekledi ama son hafta hiç kilo almadı, 2500 doğdu

Valla kuzum bilemiyorum, doktorun yalancisiyim bende,adam beni sinir etmek icn mi syluo bilmiyorum. Hep kilo yuznden cnimi skıo.

bizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..

Ayyyy canım çok güldüm anlattıklarına hepimizin hormanları aynı çıldırmış durumda

Valla elimizden bir kaza çıkmadan atlatsak hayırlısıyla şu günleri

Ya birisi illa normal doğum yapıcam demiş, rahmi parçalanmış 30 dikiş atılmış ya..Yok ya ben bu kadarını göze alabileceğimi sanmıyorum

Benim de annem kalacak yanımda, sadece eşimle olmaz o iş. Deneyimli birileri mutlaka bulunmalı bence.

Benim de annemde asla istemiyor normal doğumu , hatta ilk zamanlar "normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem sana " bile demişti. Geçen gün doktorum "normal doğuma doğru gidiyorsun" deyince, "hee yap yap normal doğur, doğur da gör bakalım" dedi. Bakalım o gün bize neler gösterecek, inşallah gönlümden geçen herkesi hastane odasında görebilirim.

Aynen canım ya, bende onu düşündüm bugün elimizden bir kaza çıkmadan hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza, yoksa durum gittikçe vahim bir hal alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…