ayy İstanbul şartlarında yine iyi valla ne rakamlar duyuoruz acıbadem medikal parktan falan..Çokmus sizin ki ya bende o civarda birsey bekliyordum ama öğrendim sonunda bu gün içim rahatladı.Doktor gece gelirse falan diye de birsey demediler öyle bir durum da ekstra ücret gerekse söylerlerdi herhalde ama demediler.
Tmm da istanbul da mı nerde o hastane?Fiyat olarak oldukça iyiymis.Özel hastane canim, yeni dogan unitesi de var.. hatta duyulmus bi hastane sehis disindan gelenler oluyo, kadin dogum uzerine degil ama, kadin dogum doktoru bi tane var, alaninda uzman.
valla süper ya istanbulda gözünü çıkarıyolar herşeyin..Özel hastane canim, yeni dogan unitesi de var.. hatta duyulmus bi hastane sehis disindan gelenler oluyo, kadin dogum uzerine degil ama, kadin dogum doktoru bi tane var, alaninda uzman.
İstanbul canım Avrupa yakasında hastane.canım hangi ildesin sen epey uygunmuş fiyatlar
Maşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)
Mersin canim.neden o kdar uygun ki neresi orası canım hangi il
valla ama yaa normal de bedava sanırım.. istanbulun çivisi çıkmış nefes alsan 1000 tl den başlıyor
ben hala karar veremedim odasına nasıl caploonba dan memnun kaldınmı bende bi tane beğendim orda hizmet kalite nasıl sencehavalimanı yolunda caploonba varya canım biz ordan aldık beşik ve yataklarını..
yataklar markanın kendi üretimiymiş yaylı pamuklu sertti ben beğendim..
Iyyy sorma düşüncesi bile kötü bide bizim burda sıcağa yakın dağıtırlar ve karanfil kokusuda cabasıo ne biçim bi tat ya sırf lohusa şekerden yansında su içsin bol bol diye yapmışlar bence
Ay ben bayilirim serbete, canim cekti simdi bak, bol cevizli.
Wayy ki ben oraya gelene kadar yolda doğururumMersin canim.
Bu da benim doğum yapacağım hastanenin ücretleri Bursa Medical Park. Tabi bu fiyatlar %15 indirimli fiyatlar, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için.
Normal doğum : 2 kişik oda 1260 TL (1 gece)
Özel oda 1485 TL (1 gece)
Epidural +750 TL
Sezeryan : 2 Kişilik Oda 1710 TL (2 Gece)
Özel Oda 2160 TL (2 gece)
Göztepe medikal parkta için fiyatlarBu da benim doğum yapacağım hastanenin ücretleri Bursa Medical Park. Tabi bu fiyatlar %15 indirimli fiyatlar, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için.
Normal doğum : 2 kişik oda 1260 TL (1 gece)
Özel oda 1485 TL (1 gece)
Epidural +750 TL
Sezeryan : 2 Kişilik Oda 1710 TL (2 Gece)
Özel Oda 2160 TL (2 gece)
Canım o kadar kötü mü tadı ya bende ikram edicem ama dafa önce hiç tadına bakmadımo ne biçim bi tat ya sırf lohusa şekerden yansında su içsin bol bol diye yapmışlar bence
Valla bende onu yazacaktım simdi benim gittiğim hastanede doğum servisinin tüm odaları tek kisilik öyle de olması lazım en özel anlarını yasarken orda yabancı birilerinin olması hos olmaz2 kişilik oda derken 2 hastamı kalıyor..
ee nerde bunun özelliği canım..
çok tuhaf yaa..
hem fiyatlar uçuk hemde oda da 2 kişi kalmak..
bizim ble de olması buradaki hastanelerde tek kişi kalınıyor maksimum 1000 tl
Zor olmayacaksa sana ne taraflardaki ara sokakta, Biraz daha açık tarif etmen mümkün mü ?Cumhuriyet caddesinden ama ara sokakta canım
Kesinlikle. Muaynemden geldikten sonra araştırmaya başlayayım bakalım vardır nette bir şeyler inş Allah.bende bu konuyu hiç bilmiyorum araştıralım beraber en önemlisi bu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?