2014 Kasım Anneleri

Çokmus sizin ki ya bende o civarda birsey bekliyordum ama öğrendim sonunda bu gün içim rahatladı.Doktor gece gelirse falan diye de birsey demediler öyle bir durum da ekstra ücret gerekse söylerlerdi herhalde ama demediler.
ayy İstanbul şartlarında yine iyi valla ne rakamlar duyuoruz acıbadem medikal parktan falan..

Kadin hastaliklari ve dogum hastaneside var, orda 680den basliyo sezeryanda , normalde..
Ama yeni dogan bakim unitesi yok.

havalimanı yolunda caploonba varya canım biz ordan aldık beşik ve yataklarını..
yataklar markanın kendi üretimiymiş yaylı pamuklu sertti ben beğendim..
ben hala karar veremedim odasına nasıl caploonba dan memnun kaldınmı bende bi tane beğendim orda hizmet kalite nasıl sence

o ne biçim bi tat ya sırf lohusa şekerden yansında su içsin bol bol diye yapmışlar bence
Iyyy sorma düşüncesi bile kötü bide bizim burda sıcağa yakın dağıtırlar ve karanfil kokusuda cabası
sırf lohusaya zarar gerçekten

Ay ben bayilirim serbete, canim cekti simdi bak, bol cevizli.

Sana afiyet olsun canım damak tadı herkesin farklı
sana bol süt bebişinede kilo olsun

Bu da benim doğum yapacağım hastanenin ücretleri Bursa Medical Park. Tabi bu fiyatlar %15 indirimli fiyatlar, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için.

Normal doğum : 2 kişik oda 1260 TL (1 gece)
Özel oda 1485 TL (1 gece)

Epidural +750 TL

Sezeryan : 2 Kişilik Oda 1710 TL (2 Gece)
Özel Oda 2160 TL (2 gece)

2 kişilik oda derken 2 hastamı kalıyor..
ee nerde bunun özelliği canım..
çok tuhaf yaa..
hem fiyatlar uçuk hemde oda da 2 kişi kalmak..
bizim buradaki hastanelerde tek kişi kalınıyor maksimum 1000 tl

Kızlar ikram edilceklerden bahsetmişsiniz ben klasik olcak ama el emeğim mıknatıslı bebek şekeri yaptım onları vericem. Lohusa şerbeti için tüllü tepsi ve bardaklar süsledim onlarla ikram edicem. Yanında da mavi gıda boyasıyla kurabiye yapıp çöpşişe takıp pişircem mavi kurdeleler de bağlayıp ikram edicem umarım güzel olur

Göztepe medikal parkta için fiyatlar
Normal doğum:3200 tl
Sezeryan:3900 tl
Epidural +900

Tünaydın annişler biz oğlumla okuldan geldik dinleniyoruz artık iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile 60 yaşında bir zümrem var o benden daha hareketli maaşallah

Valla bende onu yazacaktım simdi benim gittiğim hastanede doğum servisinin tüm odaları tek kisilik öyle de olması lazım en özel anlarını yasarken orda yabancı birilerinin olması hos olmaz

Kızlar bizim burda uçmuş demek fiyatlar...izmir kent hastanesinde yapacağım ben doğumu.2300 tl hastane 2500 de doktorum alacak.valla sizin fiyatları görünce bizim ki uçmuş resmen.

Cumhuriyet caddesinden ama ara sokakta canım
Zor olmayacaksa sana ne taraflardaki ara sokakta, Biraz daha açık tarif etmen mümkün mü ?
bende bu konuyu hiç bilmiyorum araştıralım beraber en önemlisi bu çünkü..
Kesinlikle. Muaynemden geldikten sonra araştırmaya başlayayım bakalım vardır nette bir şeyler inş Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…