2014 Kasım Anneleri

Anaumm kıyamam cannı istettm k.b.Ama ne hamiileler vr alkol sgra kullanan bz şükür ki kendmzden önce meleklerimzi düşünen anneleriz.

ufaktan kaçamak yapablrmişiz ölçülü bi şekilde.mesela kola içeceğm zman bii tane KÜP şeker atyorm bardağn içine,o zman asit gdyo.

Teşekkür ederim canım.. Sana da çok geçmiş olsun.. Çok haklısın... Dün biraz daha iyiydi ama düzelecek gibi değil sanki.. Rabbim beterinden korusun..

Canım çok üzüldüm inan ki ama aklıma da sizi çok iyi tanıyan birinin bunu yapabileceği geldi öyle ki evden çıktığı bilen ve aşağı yukarı ne zaman eve geri geleceğini bilen biri

Sağol canım.. Canım tanımasa bile demekki takip etmiş sabah çıkıyoruz akşam geliyoruz.. Ama işte ne bilim kapıdan bu kadar kolay girip rahat davranıp alıp gitmesi.. Çözemedik işte...

Allah razı olsun canım... Zaten bebeğimin bile rızkını götürdü götüren Rabbim bir tek kuruşunu bile yedirmesin...

Canım cuma günü oldu olay o gün izinli değildim.. Bizim tek borcumuz ev kredisi.. Eşimden öyle bişi beklemem.. Hala bana o kadar kızgın ki... Deli gibi evimi nasl koruyacam deyip duruyor her akşam gelip.. Kafayı yemek üzere yani geliyor odaları dolaşıyor pencerelere bakıyor kapıyı yüz kere inceliyor hep aynı şeyleri her akşam yapıyor.. o öye yapınca ben zaten korkuyorum çok panik oluyorum..

Cok gecmis olsun canim Allahim sizleri ve bebegini korusun .. para altin nasıl olsa kazanılır üzme canını alan kişi daha da gelmez zaten tek amaci altinlardir onun

Sağolasın canım... Bilmiyorum ben çok korkuyorum artık.. Yine gelecek karşılacaz diye ödüm kopuyor

Çok teşekkür ederim canım.. Korkumu atamıyorum canım.. Amin inşallah yiyemezler ben de öyle dua ediyorum.. Zaten sürekli evimi nasıl koruyacam deyip duruyor her akşam.. Bir sürü şey araştırıyor deli oldu resmen... İnşallah eskisi gibi olabiliriz...

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle bana yazan arkadaşlara cevap vermek istedim... Nasılsınız?

Dün eşim bir nebze de olsa daha iyiydi en azından bişiler sordu yüzüme bakmasa da.. Dün karşı komşum geldi.. Yan binadan birileri demiş ki "dün akşam bu sokakta iki genç dolaşıyordu bi aşağı bi yukarı gidip gelirken sizin binayı gösteriyorlardı" demiş.. Eşime söyledim... Zaten ben çok korkuyorum... Nedir bu başımıza gelenler bilmiyorum... Dün eşimin yastığının altında bıçak gördüm öyle korktum ki elim ayağım titredi kendi koymuş.. Dün yine geldi odaları gezdi kapıyı inceledi.. Yatarken de tüm odaları tek tek kitledi.. Yatak odasını da kitledi.. Sonra gece lambasını da yaktı.. Cüzdanını evin anahtarını yastığının altına koy dedi kendi de koydu ondan sonra yattık.. Tabi uyuyamadık saatlerce.. Gün geçtikçe çok abartmaya başladı benim korkum daha da artıyor.. Daha gelip ne alacaklar tv yi alır bir de canımızı alır deyip duruyor bilmiyorm nasıl atlatacağız bu günleri

Canım o kadar kötü mü tadı ya bende ikram edicem ama dafa önce hiç tadına bakmadım
Büyüklerimiz, lohusa şerbeti içen emziren annelerin, sütünün miktarının ve kalitesinin artacağını söyler. Ayrıca lohusa şerbeti emziren annelerdeki birtakım mide problemlerinin semptomlarını da giderebiliyor.

Emziren bir annenin her akşam ve gün içinde az şekerli yapılmış lohusa şerbeti tüketmesi bebek için de anne için de rahat ve sakin bir anne-çocuk ilişkisinin oluşmasında anneye doping yapıyor.

Parlak kırmızı renkte taş gibi sert olan, özel tat ve kokuda lohusa şekeri dediğimiz şekeri kullanabilirsiniz. Lohusa şerbeti; tarçın, karanfil ile birlikte kaynatıldığında lohusa şekerinin özel koku ve lezzetini oluşturur.

Lohusa şerbeti; su oranı yoğun, sağlıklı ve serinleten bir içecektir. Şekerini az kullanarak hafif bir içecek kıvamında tüketilmesi daha sağlıklıdır. İçerisindeki tarçın, kan-şeker dengesinin sağlanmasında etkili olduğu için emziren annenin aşırı tatlı ihtiyacı oluşmasını engeller. Lohusa şerbetinde bulunan baharatlar mideyi rahatlattığı gibi ayrıca bebekte gaz olmasını engeller.

canım eşin cidden paranoyak olmuş bence bir pskolog ile görüşmelisiniz

canım çok geçmiş olsun gelmez bi daha alacağını almış zaten pislik

Bence sığar canim eger buyukçe birşey alirsan mumkun oldugunca cok gozlu birsey almanı tavsiye ederim

Canım sütü arttırdığını duymuştum ama bu kadar güzel faydalarının olduğunu bilmiyodum dediğin gibi az şekerli yapıp tüketmek lazım. Teşekkür ederim bu güzel bilgiler için

Hanımlar kefir içeniniz var mı? Bugün okulda bir arkadaşım iciyodu canım çekti bende çıkışta aldım hamilelikte bir zararı yoktur herhalde değil mi?

canım eşin cidden paranoyak olmuş bence bir pskolog ile görüşmelisiniz

Canım o en ufak bir olayda böyle oluyordu bu da bu zamana kadar yaşadığımız en olumsuz olay.. Böyle olacağını tahmin ediyordum... Bişi de diyemiyorum hemen sinirleniyor.. Bu kadar abartma korkuyorum desem ne kadar rahat sorumsuzsun gibi şeyler söyler adım gibi eminim... O yüzden şimdilik olay soğuyana kadar üstüne gitmemeye çabalıyorum.. Gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacımız çok ama eşim gider mi hiç sanmıyorum..

canım çok geçmiş olsun gelmez bi daha alacağını almış zaten pislik

Sağol canım... Ne bileyim ben pencereye dönük bile yatamaz oldum sanki orda bir karartı görecekmişim gibi geliyor.. Eşime dönüp uyumaya çalışıyorum ama uykuya dalma sürem 2-3 saat...

Kızlar ben bu sabahta kardiyolojiye gittim kalp ritmimin yüksek olmasınon sorun olmadğnı söyledi ama bu olay yine tekrar ederse ilaç tedavisine başlarız dedi. Ben de normal doğuma engel olur mu doğum sırasında yine kalbim sıkışıp nefessiz kalır mıyım diye sordum bu konuda bişey diyemem dedi sanırım en iyisi kendi doktoruma anlatmak en doğru cevabı ondan alıcam. Dediğiniz gibi benim için en doğru kararı doktorum vericek Pazartesi kontrolm var konuşçaz bakalım

canım ben şimdi gördüm yazını çok geçmiş olsun çalanları da Allah bildiği gibi yapsın zehir zıkkım olsun benimde 17 sene evvel herşeyimi almış götürmüşlerdi ve hala aynı evde yaşıyorum ve hergün çalana vijdan azabı olsun ve çaldığını itiraf etsin diye dua ediyorum bende oğluma hamileydim eşim başta çok kızdı ama aynı gün içerisinde bir bilezik alıp getirdi moral olsun diye Allahtan evde değildin diye dua etmişti birdaha da bu konu hakkında konuşulmadı ama onun da benim de içimizden çıkmaz Rabbim sizleri korusun kötülere fırsat vermesin

Sağol canım.. Sana da çok geçmiş olsun.. İnsanın içinden çıkar mı canım kolay biş mi sen emek et birikim yap orda herkesin emeği vardı.. Ben de öyle dua ediyorum... Vicdan azabı kemirsin ruhlarını diye... Benim eşim senin eşin kadar metanetli değil demekki... Hayatta öyle bişi yapmaz.. Zaten öyle hevesim kaçtı ki yüzüğümü bile alp takasım gelmiyor sırf altın diye... Bana eskisi gibi olsun huzurumuz olsun başka da bişi istemiyorum ama eşim hiç kolay atlatacağa benzemiyor.. İnşallah o atlatana kadar ben tükenmem.. Amin Rabbim kötü insanlardan onların şerlerinden korusun bizleri..

Hanımlar kefir içeniniz var mı? Bugün okulda bir arkadaşım iciyodu canım çekti bende çıkışta aldım hamilelikte bir zararı yoktur herhalde değil mi?

ben arada içiyorum özellikle sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi için çok faydalı olduğu söylenir bide geçen bi yazı okudum yediğimiz meyve sebzelerdeki kimyasal ilaçların vücudumuzdan atılmasına yardımcı oluyormuş hergün 1 bardak içilmesini öneriyorlar

Ozaman gönül rahatlığıyla içebilirim teşekkürler cevap için

Peri kanadı hoş geldin canım. Eşin sana belli etmesede oda çok korkmuş belli ki. Ama seni dahada korkutmuş. Sen biber gazı falan bulundur bence. Bıçaktan korkarım ben. Biraz zaman geçince o korkuyu atlatırsınız canım onlar birdaha gelemez kendini üzme. Eğer o insanların Allahtan korkusu olsa zaten böyle birşeye girişmezler bile. Allah onlarada yemeyi kısmet etmesin. Büyük yer olmasa kuyumculara bir sorarsın altın bozduran oldumu diye ama kime sorucunki büyük yerde. Allah çaresiz dert vermesin sende kendine dikkat et aklına getirmemeye çalış minik bebiş etkilenmesin

pegasusunıcorn çantalara bayıldım. özellikle mor olana. nerden alıyosun çantanı? internetten mi yoksa mağazadan falan mı? markası ne çantanın? internetten alıyosan ben de mor oalnını çok beğendim. düşünebilirim. ha bi de kaç lira? ( amma çok sordum yaaaa)

Başınıza gelene çok üzüldüm. Bizim de evimize hırsız girdi. Bizden sabah çıkıp akşam eve girerdik. Birisi takip etmiş olmalı bizi de. Ki bütün suç bendeydi. Çelik kapıyı kilitlemeden çıkıp gitmiştim. Evde hiç bir dağınıklık yoktu gözle görülür. Çamaşırları dolaba yerleştirmek için dolabı açınca farketmiştim dolaplardaki dağınıklığı. Zaten sadece yatak odasında ki dolap içlerini karıştırmıştı. Yatak odam hemen daire kapısının girişindeydi. Anca ona fırsat buldu her halde. Evde bulunan tek altın eşimin alyansı ve ablamın düğün hediyesi kolyemdi. Kendi takılarım annemde duruyordu. Alyansı almış, benim kolyem incik boncuklu takılarımın üstündeydi. Sahte sandı herhalde almamış. Birde şaka gibi makyaj malzemelerimi almıştı. Bu durumda bile eşim beni hiç suçlamadı. Kapıyı kilitleseydin böyle olmazdı bile demedi. Başlarda bizde çok tedirgin olduk ama alışıyorsun zamanla merak etme. Biz zaten orda kiradaydık. Sonra kendi evimize çıktık çok şükür. Ayy çok uzun oldu kusura bakma ama geçiyor merak etme. Şimdi sizin ki çok taze. Allah kolaylıklar versin size bir şey olmadı ya en önemlisi bu.

Ebebekte satiliyor bende baktim indirimde ama indirimli hali bile cok pahali 140 civari ama cok guzel hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…