2014 Kasım Anneleri

eveeet ben görmüştüm çok güzeller bende bişeyler yapıcam bakalım sadece şu lohusa şerbeti işine girmicem nefret ediyorum tadından..

Slm annisler ve minnoslar Herkese hayırlı cumalar...Bu gün hastaneye gittik sabahtan 32. hafta çalısabilir raporumuzu aldık okula teslim ettik sükür...Oğlusumu gördüm teyzeleri son zaman atağa geçmis 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz 1.964 gr tontisim benim öyle istahlı elini emiyordu ki hepimizi güldürdü Bu arada doğum doğum ücretini sordum normal 500 tl ,sezaryen 1000 tl dediler.Burdan takip ettiğim kadarıyla uygun geldi bana.

eveeet ben görmüştüm çok güzeller bende bişeyler yapıcam bakalım sadece şu lohusa şerbeti işine girmicem nefret ediyorum tadından..

Ya inanır mısın ben hayatımda hiç içmedim, bakalım deneyeceğim ; zaten amaç gelenlere ikram etmek.

oğlum olcak canm.benm baharatlı seylere hep düşkünlüğm vardı zten

Ya inanır mısın ben hayatımda hiç içmedim, bakalım deneyeceğim ; zaten amaç gelenlere ikram etmek.
ben içtim ablamda yapmıştık kimse içemedi çünkü çok ağır ve şekerli.. hünerlibayanlar diye bi site (müge hüner) kadın çok güzel tarifler yapıyor orada kendi yaptığı lohusa şerbeti tarifi var bi bak istersen güzel yapmıştır kesin..

Lohusa şerbeti dağıtmayacak biride ben varım
dediğin gibi nefret ederim kendi sevmediğim birşeyide misafirlerime ikram etmek istemiyorum açıkçası

Maşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)

küçk paketlerden alıyrm zten canm,nefsimi köreltecek kdar az yesem rahatlyrm

aman maşallah tombik erene uygun bence de fiyatlar benim gittiğim hastane de normal 900 sectio 1300 eğer gece doktorun evden gelirse +200 daha veriyosun

Maşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)
Nereymis ki ora canım toplanıp orda mı doğursak özel hastane mi bu bahsettiğin canım yeni doğan ünitesi var mı odaları falan nasıl acaba?

Lohusa şerbeti dağıtmayacak biride ben varım
dediğin gibi nefret ederim kendi sevmediğim birşeyide misafirlerime ikram etmek istemiyorum açıkçası
Ay ben bayilirim serbete, canim cekti simdi bak, bol cevizli.

kızlarrr bnm canm cips istyo.dayanamyp yiyorm haftada 1 fiilan. sağlıklı değl ama bnm gbi kendne bu konuda yenik düşen vr mı yedkten snra vicdan muhasebesi yapyrm bi de keske yemesydm dye.
valla benimde canım çok istiyo arada kola çoğunlukla cips ama tutuyorum kendimi çok zararlılar bi yandan millet sigara içki içiyo deyip kendimi kandırıp yemek istiyorum bi yandanda tutmaya çalışıyorum kendimi sen şimdi yazınca aklıma geldi canım çekti yineeee

canım hangi ildesin sen epey uygunmuş fiyatlar

Nereymis ki ora canım toplanıp orda mı doğursak özel hastane mi bu bahsettiğin canım yeni doğan ünitesi var mı odaları falan nasıl acaba?
Özel hastane canim, yeni dogan unitesi de var.. hatta duyulmus bi hastane sehis disindan gelenler oluyo, kadin dogum uzerine degil ama, kadin dogum doktoru bi tane var, alaninda uzman.

aman maşallah tombik erene uygun bence de fiyatlar benim gittiğim hastane de normal 900 sectio 1300 eğer gece doktorun evden gelirse +200 daha veriyosun
Çokmus sizin ki ya bende o civarda birsey bekliyordum ama öğrendim sonunda bu gün içim rahatladı.Doktor gece gelirse falan diye de birsey demediler öyle bir durum da ekstra ücret gerekse söylerlerdi herhalde ama demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…