eveeet ben görmüştüm çok güzellerHeyey bunlarda benim hastane hediyeliklerim...Sanki paylaşmıydım daha önce
Minyatür bebek arabasının içinde bebek sabunları olacak işte bebek sabunlarımız
Tabi bir de lolipop şekelerimiz var
Şekelerimizde tavşanlı sepette olacak
Lokum gibi kızımız için gül lokumu ve pembe marshmallow
Bir de lohusa şerbeti olacak, daha önce bir sitede beğenmiştim ama, fikrimi değştirdim. İnstagramdan sipariş verdim. Hem daha içime sindi, hemde daha ucuza geldi.
eveeet ben görmüştüm çok güzellerbende bişeyler yapıcam bakalım sadece şu lohusa şerbeti işine girmicem nefret ediyorum tadından..
oğlum olcak canm.benm baharatlı seylere hep düşkünlüğm vardı ztenher gün yememeye çalış ama çok da kasma canım kendini aşeriyoruz işte..
senin kız mı kızda baharatlı aşerilirmiş..
yoğurtla yiyince mideyi rahatlatıyo hem de kalsiyum almış oluyosun işte...ben nane de döküyorum yoğurda..
olmazsa sen al bana kargoya ver internet çok pahalı yasen çok uyguna almışsın valla..
ben içtim ablamda yapmıştık kimse içemedi çünkü çok ağır ve şekerli.. hünerlibayanlar diye bi site (müge hüner) kadın çok güzel tarifler yapıyor orada kendi yaptığı lohusa şerbeti tarifi var bi bak istersen güzel yapmıştır kesin..Ya inanır mısın ben hayatımda hiç içmedim, bakalım deneyeceğim ; zaten amaç gelenlere ikram etmek.
eveeet ben görmüştüm çok güzellerbende bişeyler yapıcam bakalım sadece şu lohusa şerbeti işine girmicem nefret ediyorum tadından..
Maşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)Slm annisler ve minnoslarHerkese hayırlı cumalar...Bu gün hastaneye gittik sabahtan 32. hafta çalısabilir raporumuzu aldık okula teslim ettik sükür...Oğlusumu gördüm teyzeleri son zaman atağa geçmis 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz 1.964 gr tontisim benim öyle istahlı elini emiyordu ki hepimizi güldürdü Bu arada doğum doğum ücretini sordum normal 500 tl ,sezaryen 1000 tl dediler.Burdan takip ettiğim kadarıyla uygun geldi bana.
küçk paketlerden alıyrm zten canm,nefsimi köreltecek kdar az yesem rahatlyrmcanm çok kasmana gerek yok zaten istediğin herşeyi yiyip içebilirsin tabi aşırıya kaçmadığın sürece ben kahvede kolada içiyrm cips de yiyirm ama içecekleri sadece 1 bardak hatta bazen yarm bardk cips gibi zararlı şeyleride çok az miktarda zaten kararında az yiyince bebeği etkilemyr doktorm bana öyle söylmişti hiç birşy yasak değil yani az yediğin zamanlarda vicdanın rahat olsn ama aşırıya kaçarsan o zaman muhasebe yap tabi :)
aman maşallah tombik ereneSlm annisler ve minnoslarHerkese hayırlı cumalar...Bu gün hastaneye gittik sabahtan 32. hafta çalısabilir raporumuzu aldık okula teslim ettik sükür...Oğlusumu gördüm teyzeleri son zaman atağa geçmis 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz 1.964 gr tontisim benim öyle istahlı elini emiyordu ki hepimizi güldürdü Bu arada doğum doğum ücretini sordum normal 500 tl ,sezaryen 1000 tl dediler.Burdan takip ettiğim kadarıyla uygun geldi bana.
o ne biçim bi tat ya sırf lohusa şekerden yansında su içsin bol bol diye yapmışlar benceLohusa şerbeti dağıtmayacak biride ben varım
dediğin gibi nefret ederim kendi sevmediğim birşeyide misafirlerime ikram etmek istemiyorum açıkçası
neredeyse üzerine para vercekler valla ne ucuzmuşMaşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)
Nereymis ki ora canım toplanıp orda mı doğursakMaşallah :) umarm bende papmak emerken gorurum yaa.Bende nrmali sormadim ama bi tanidik icin sezaryani sordum, 500 tl sezeryan. :)
Ay ben bayilirim serbete, canim cekti simdi bak, bol cevizli.Lohusa şerbeti dağıtmayacak biride ben varım
dediğin gibi nefret ederim kendi sevmediğim birşeyide misafirlerime ikram etmek istemiyorum açıkçası
neredeyse üzerine para vercekler valla ne ucuzmuş
valla benimde canım çok istiyo arada kola çoğunlukla cips ama tutuyorum kendimi çok zararlılar bi yandan millet sigara içki içiyo deyip kendimi kandırıp yemek istiyorum bi yandanda tutmaya çalışıyorum kendimi sen şimdi yazınca aklıma geldi canım çekti yineeeekızlarrr bnm canm cips istyo.dayanamyp yiyorm haftada 1 fiilan. sağlıklı değl ama bnm gbi kendne bu konuda yenik düşen vr mıyedkten snra vicdan muhasebesi yapyrm bi de keske yemesydm dye.
Slm annisler ve minnoslarHerkese hayırlı cumalar...Bu gün hastaneye gittik sabahtan 32. hafta çalısabilir raporumuzu aldık okula teslim ettik sükür...Oğlusumu gördüm teyzeleri son zaman atağa geçmis 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz 1.964 gr tontisim benim öyle istahlı elini emiyordu ki hepimizi güldürdü Bu arada doğum doğum ücretini sordum normal 500 tl ,sezaryen 1000 tl dediler.Burdan takip ettiğim kadarıyla uygun geldi bana.
valla ama yaa normal de bedava sanırım.. istanbulun çivisi çıkmış nefes alsan 1000 tl den başlıyorHihihihihhh
Özel hastane canim, yeni dogan unitesi de var.. hatta duyulmus bi hastane sehis disindan gelenler oluyo, kadin dogum uzerine degil ama, kadin dogum doktoru bi tane var, alaninda uzman.Nereymis ki ora canım toplanıp orda mı doğursaközel hastane mi bu bahsettiğin canım yeni doğan ünitesi var mı odaları falan nasıl acaba?
Çokmus sizin ki ya bende o civarda birsey bekliyordum ama öğrendim sonunda bu gün içim rahatladı.Doktor gece gelirse falan diye de birsey demediler öyle bir durum da ekstra ücret gerekse söylerlerdi herhalde ama demediler.aman maşallah tombik ereneuygun bence de fiyatlar benim gittiğim hastane de normal 900 sectio 1300 eğer gece doktorun evden gelirse +200 daha veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?