aa çok tatlıymış beğendim..Bunlar nasıl acaba şeker koymak için
Çok sevimli ve çok güzel bir şey. Çok kafamı karıştırdınız. Ben şeker hamurundan kurabiye yapacaktım. Siz şeker kutuları kavanozları ile cezb ettiniz beniBunlar nasıl acaba şeker koymak için
aman aman ben nişanımda giriştim o iş çoook zahmetli bidaha şeker hamuru görmek istemiyorum valla..Çok sevimli ve çok güzel bir şey. Çok kafamı karıştırdınız. Ben şeker hamurundan kurabiye yapacaktım. Siz şeker kutuları kavanozları ile cezb ettiniz beni
Doğumda yardımcı olacak doğru nefes alma taktiklerini nasıl öğrenebiliriz ki ve ya nereden ? Çalışıyorum her hangi bir kursa falan gitme imkanım yok malesef. Önerebileceğin bir şeyler var mı ?odalar tek kişilik kullanılabilir bence pozitif doğum hikayelerinde çoğu kişide okudum pilates topundan faydalanmışlar ama tabi çook ağrın olursa anca nefese odaklanırsın topu bile patlatırız valla
Hiç bulaşmayayım o zaman. Şeker kutusu ya da kavanozu ile bitereyim olayı :)aman aman ben nişanımda giriştim o iş çoook zahmetli bidaha şeker hamuru görmek istemiyorum valla..
Bunlar nasıl acaba şeker koymak için
Ayy bende bayıldım ama araştırıyorum netten bulursak birbirimize haber verelim bi foruma koymuşlar resminiayy ben bunları çok sevdim :) nerden alabiliriz acaba??
Ayy bende bayıldım ama araştırıyorum netten bulursak birbirimize haber verelim bi foruma koymuşlar resmini
Bende Bursa'da yaşıyorum. Kavanozlarını çok uygun fiyata almışsın. Nerden aldın acaba. Hastanede dağıtmak için bende düşünebilirim böyle bir şey.
Heyey bunlarda benim hastane hediyeliklerim...Sanki paylaşmıydım daha önce
Minyatür bebek arabasının içinde bebek sabunları olacak işte bebek sabunlarımız
Tabi bir de lolipop şekelerimiz var
Şekelerimizde tavşanlı sepette olacak
Lokum gibi kızımız için gül lokumu ve pembe marshmallow
Bir de lohusa şerbeti olacak, daha önce bir sitede beğenmiştim ama, fikrimi değştirdim. İnstagramdan sipariş verdim. Hem daha içime sindi, hemde daha ucuza geldi.
bebek şekeri kutuları yaz çıkıyor bişeyler..Ayy bende bayıldım ama araştırıyorum netten bulursak birbirimize haber verelim bi foruma koymuşlar resmini
bende bu konuyu hiç bilmiyorum araştıralım beraber en önemlisi bu çünkü..Doğumda yardımcı olacak doğru nefes alma taktiklerini nasıl öğrenebiliriz ki ve ya nereden ? Çalışıyorum her hangi bir kursa falan gitme imkanım yok malesef. Önerebileceğin bir şeyler var mı ?
yaa çok uyguna almışsın kavanozları ben nerden bulcam ki Eminönü mi gitsem acaba valla çok beğendim aklıma girdin şimdi bende bulmaya çalışayım..
olmazsa sen al bana kargoya ver internet çok pahalı yaEvet canım ucuzdu gerçekten hihihihi
zaten benim aldığım yer bursada sizin eminönü ayarı biyer ıvır zıvır uygun fiyatlı herşeyi bulabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?