2014 Kasım Anneleri

Çok sevimli ve çok güzel bir şey. Çok kafamı karıştırdınız. Ben şeker hamurundan kurabiye yapacaktım. Siz şeker kutuları kavanozları ile cezb ettiniz beni
aman aman ben nişanımda giriştim o iş çoook zahmetli bidaha şeker hamuru görmek istemiyorum valla..

odalar tek kişilik kullanılabilir bence pozitif doğum hikayelerinde çoğu kişide okudum pilates topundan faydalanmışlar ama tabi çook ağrın olursa anca nefese odaklanırsın topu bile patlatırız valla
Doğumda yardımcı olacak doğru nefes alma taktiklerini nasıl öğrenebiliriz ki ve ya nereden ? Çalışıyorum her hangi bir kursa falan gitme imkanım yok malesef. Önerebileceğin bir şeyler var mı ?

Heyey bunlarda benim hastane hediyeliklerim...Sanki paylaşmıydım daha önce

Minyatür bebek arabasının içinde bebek sabunları olacak işte bebek sabunlarımız
Tabi bir de lolipop şekelerimiz var

Şekelerimizde tavşanlı sepette olacak

Lokum gibi kızımız için gül lokumu ve pembe marshmallow

Bir de lohusa şerbeti olacak, daha önce bir sitede beğenmiştim ama, fikrimi değştirdim. İnstagramdan sipariş verdim. Hem daha içime sindi, hemde daha ucuza geldi.

Eklentiler

• DSC_0060.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 84
  • baby-shower-bebek-sabunlari-500x500.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 88
  • _MG_1023.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 92
  • images.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 81
  • DSC_0057.webp
    8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2014-09-01-14-22-48.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 92
şuna bakar mısınııızzz???? ama çok pahalılar yaa

Eklentiler

• şeker.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 92

çok güzeller :) kopya çekicem ben deeee :):):)

Doğumda yardımcı olacak doğru nefes alma taktiklerini nasıl öğrenebiliriz ki ve ya nereden ? Çalışıyorum her hangi bir kursa falan gitme imkanım yok malesef. Önerebileceğin bir şeyler var mı ?
bende bu konuyu hiç bilmiyorum araştıralım beraber en önemlisi bu çünkü..

yaa çok uyguna almışsın kavanozları ben nerden bulcam ki Eminönü mi gitsem acaba valla çok beğendim aklıma girdin şimdi bende bulmaya çalışayım..

Evet canım ucuzdu gerçekten hihihihi
zaten benim aldığım yer bursada sizin eminönü ayarı biyer ıvır zıvır uygun fiyatlı herşeyi bulabiliyorsun

Evet canım ucuzdu gerçekten hihihihi
zaten benim aldığım yer bursada sizin eminönü ayarı biyer ıvır zıvır uygun fiyatlı herşeyi bulabiliyorsun
olmazsa sen al bana kargoya ver internet çok pahalı ya sen çok uyguna almışsın valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…