2014 Kasım Anneleri

Hoşb. canım sağol... Ben de çok korktum bana dememişti dün o işteyken yatağı düzeltirken görünce elim ayağım titredi bir an kan düşündüm o bıçağın üzerinde Allah'ım sen koru dedim.. Canım güya polisler Türkiye geneline dağıtıyormuş takıların resmini ama bişi çıkmaz.. 10 senede de olsa bir şekilde birikir gidenler ben huzurumu biran önce bulmak istiyorum inşallah onu bulabilirim.. Zaten alıp gidenlere de günah olduğunu bildiğim halde beddua ediyorum sürekli ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor...

Ben de kilitlemedim işte... Bizim hiçbir yerde en ufak bir dağınıklık yoktu.. Altınları aldığı çekmecede bile hiçbir eşyaya elini sürmemiş.. Biz bi de daha 2 ay önce aldık evimizi.. Kiracı olsaydık eşim bir dakika durmazdı.. BEnim eşim o kadar anlayışlı değil... Her sabah bana söylerdi kapını pencereni kitle öyle çık diye ben de kapıyı çekip giderdim.. O da ona çok sinirleniyor... Amin Rabbim kolaylık versin hakikaten gidene değil huzurumun kaçtığına çok üzülüyrum kahroluyorum umarım çabuk atlatırız...

Zor olmayacaksa sana ne taraflardaki ara sokakta, Biraz daha açık tarif etmen mümkün mü ?

Sönmez tarafında cumhuriyet caddesine girdiğini düşün
sağdan 1. yada 2. ara falan olması lazım zaten baktığında göreceksin dükkanı önünde karşısında bir sürü kavanoz var boy boy

Canım o kadar kötü mü tadı ya bende ikram edicem ama dafa önce hiç tadına bakmadım
ben hiiiç sevmedim belki aldığımız şeker iyi değildi hünerlibayanlar diye bi site var orda ki kadın bi tarif vermişti bi bak istersen kadın çok güzel tarifler deniyor..

Hemogram
WBC8,310^9/L N(4 - 10,5)
LY#1,610^9/L N(0,8 - 4)
MO#0,510^9/L N(0,12 - 1,2)
NE#6,010^9/L N(1,5 - 7)
EO#0,110^9/L N(0,02 - 0,7)
BA#0,010^9/L N(0 - 0,1)
LY%19,8%
L(20 - 40)
MO%6,4% N(3 - 10)
NE% +72,7%
H(40 - 70)
EO%0,9% N(0 - 6)
BA%0,2% N(0 - 1)
RBC4,0310^12/L N(4 - 5,5)
HGB12,2g/dL N(11,5 - 17)
HCT35,3% N(35 - 54)
MCV87,7fL N(78 - 100)
MCH30,3pg N(27 - 34)
MCHC34,5g/dL N(28 - 36)
RDW13,3% N(11 - 14,5)
PLT21910^9/L N(150 - 450)
MPV6,9fL N(6 - 11)
PCT0,151% N(0,108 - 0,282)

Test AdıSonuç 1Sonuç 2Ölçü BirimiNormal Değerler
İdrar Tam Otomatik
İdrar Kimyası
ProteinTraceg/L
BilirubinNegµmol/L
GlukozNegmmol/L
KetonNegmmol/L
PH +7,50
H(5,5 - 6,5)
NITNeg
LEU2+ Ca125 Leu/uLLeuko/µL
Spesifik Gravite1,020 N(1,005 - 1,03)
ÜrobilinojenNormal 3.4umol/Lµmol/L N(3,4 - 17)
BLDNegEry/mL
İdrar Mikroskopisi
Lökosit

slm kızlar şerbetten bahsetmişsiniz. ben de çok severim lohusa şerbetini. hem sıcak hem soğuk ikram edilebilmesi de avantaj bence. biz şerbeti lohusa şerbeti şekeriyle yapimıyoruz. baharatlarını kaynatıp içine istediğimiz kadar şeker atıp bi de çok az kırmızı gıda boyası ekleyip öyle pişiriyoruz. ama baya kaynatırıyoruz. ikram ederken de bardaklara kırılmış fındık fıstık ceviz koyuyoruz. ohh mis gibi oluyo. ama dediğiniz gibi herkesin damak tadı farklı. sevmeyenlerde var.

ben de bursada oturuyorum. rentıp hastanesine gidiyoru. normal doğumu sormadım sezeryan olacağı için benim. zorunlu sezeryan 1069 epidural dahil. isteğe bağlı sezeryan 1600. bana uygun geliyo fiyatları. zorunlu olacağı için 1000lirayla kurtulacağız inşallah :)

2 kişilik oda derken 2 hastamı kalıyor..
ee nerde bunun özelliği canım..
çok tuhaf yaa..
hem fiyatlar uçuk hemde oda da 2 kişi kalmak..
bizim buradaki hastanelerde tek kişi kalınıyor maksimum 1000 tl

Canım istersen 2 kişilik oda var onun fiyatı uygun, istersen tek kişilik özel oda. Senin isteğine bağlı yani. 2 kişilik oda dediği, 2 hasta yatıyor evet. Bana da çok saçma geldi, hele ki doğum gibi özel bir durumda çok saçma, ben özel oda olarak ayarladım doğum paramızı ve masrafları ama, özel hastane olupta doğum da 2 kişilik oda olması da ayrıca ironi tabi.

Göztepe medikal parkta için fiyatlar
Normal doğum:3200 tl
Sezeryan:3900 tl
Epidural +900

Her medical farklı maşallah, fiyatlar almış başını gidiyor.

Bu Ren tıp Fatih Sultan Mehmet Bulvarının orada ki Ren tıp mı canım?

Kızlar çok karışık olmuş ben bazı değerleri size yazayım
Protein : trace
Ph+ : 7,5 ( 5-6,5)
Lokosit 10 bunlar kırmızı kızlar bi.sorun var galiba daha çıkmayan testlerimde var gerçi

Beddua etmekte haklısın kim olsa ederdi. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Canım psikolojisi kötü. Atlatırsın inşallah.Kapını birdaha kilitlemeyi unutma canım o kapılar o kadar güvenlidir bir o kadara güvensizdir. Eğer kilitlenmezse önden öyle kolay açılıyorki. Bir karta bağlı açmak.

Eşinin psikolojisi hepten çökmüş anlaşılan, ama böyle yaparak seni de daha çok korkutuyor. Bence bir an önce eski hayatınıza dönmelisiniz.

canım geçmiş olsun ya yeni okudum valla çok üzüldümm

bursada rentıp da iyimiş fiyatlar

ya ben de bursada oturuyorum ve mantar tıpalı cam şişe almak istiyorum. haftay açıkıcam çarşıya. tam olarak nerden aldığını söyleyebilir misin cnm? sonuçta toptancıda benim cam şişelerden de vardır herhalde.

Bence sığar canim eger buyukçe birşey alirsan mumkun oldugunca cok gozlu birsey almanı tavsiye ederim

Okiedog'un fena görünmeyen sırt çantaları vardı, mağazada bulursam inceleyeyim. Yeterince büyükse onlardan almayı düşünmüştüm bebek için. Böylelikle hastanede de işimi görür.

Tekrar teşekkür ederim :)

Bu Ren tıp Fatih Sultan Mehmet Bulvarının orada ki Ren tıp mı canım?
ya ordaymış eskiden. şimdi yine oralarda ama fethiye tarafında. fethiye ilköğretim okulunu biliyosan ona çok yakın. medikabil hastanesinin arkası gibi kalıyo.

Ebebekte satiliyor bende baktim indirimde ama indirimli hali bile cok pahali 140 civari ama cok guzel hakikaten
evet biraz pahalıymış. benim kızımdan kalma gri bi tane var. çok ta beğenerek aalmıştım ama dikişlerinin bulunduğu yerler yıkanınca boyalı gibi olmuş. kötü olmuş yani. o yüzden kullanmak istemiyorum. ama çantalar gerçekten çok güzelmiş.

kızlarrr bebişimin eşyalarını ayarladım da bakın eksigimiz var mı
0-3 aylık hepsi
zıbın:7
tulum:4
alt- üst takım:6
çorap:9
şapka:7
önlük:3
çarşaf:2
nevresim takımı:2
battaniye:2
banyo havlusu:3
ince battaniye kundak gibi:4
mendil ve küçük havlular alınacak daha ve 0-3 aylık ama üstünde 62 cm yazıyor uygun olur mu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…