- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Peri kanadı hoş geldin canım. Eşin sana belli etmesede oda çok korkmuş belli ki. Ama seni dahada korkutmuş. Sen biber gazı falan bulundur bence. Bıçaktan korkarım ben. Biraz zaman geçince o korkuyu atlatırsınız canım onlar birdaha gelemez kendini üzme. Eğer o insanların Allahtan korkusu olsa zaten böyle birşeye girişmezler bile. Allah onlarada yemeyi kısmet etmesin. Büyük yer olmasa kuyumculara bir sorarsın altın bozduran oldumu diye ama kime sorucunki büyük yerde. Allah çaresiz dert vermesin sende kendine dikkat et aklına getirmemeye çalış minik bebiş etkilenmesin
Başınıza gelene çok üzüldüm. Bizim de evimize hırsız girdi. Bizden sabah çıkıp akşam eve girerdik. Birisi takip etmiş olmalı bizi de. Ki bütün suç bendeydi. Çelik kapıyı kilitlemeden çıkıp gitmiştim. Evde hiç bir dağınıklık yoktu gözle görülür. Çamaşırları dolaba yerleştirmek için dolabı açınca farketmiştim dolaplardaki dağınıklığı. Zaten sadece yatak odasında ki dolap içlerini karıştırmıştı. Yatak odam hemen daire kapısının girişindeydi. Anca ona fırsat buldu her halde. Evde bulunan tek altın eşimin alyansı ve ablamın düğün hediyesi kolyemdi. Kendi takılarım annemde duruyordu. Alyansı almış, benim kolyem incik boncuklu takılarımın üstündeydi. Sahte sandı herhalde almamış. Birde şaka gibi makyaj malzemelerimi almıştı. Bu durumda bile eşim beni hiç suçlamadı. Kapıyı kilitleseydin böyle olmazdı bile demedi. Başlarda bizde çok tedirgin olduk ama alışıyorsun zamanla merak etme. Biz zaten orda kiradaydık. Sonra kendi evimize çıktık çok şükür. Ayy çok uzun oldu kusura bakma ama geçiyor merak etme. Şimdi sizin ki çok taze. Allah kolaylıklar versin size bir şey olmadı ya en önemlisi bu.
Zor olmayacaksa sana ne taraflardaki ara sokakta, Biraz daha açık tarif etmen mümkün mü ?
ben hiiiç sevmedim belki aldığımız şeker iyi değildi hünerlibayanlar diye bi site var orda ki kadın bi tarif vermişti bi bak istersen kadın çok güzel tarifler deniyor..Canım o kadar kötü mü tadı ya bende ikram edicem ama dafa önce hiç tadına bakmadım
2 kişilik oda derken 2 hastamı kalıyor..
ee nerde bunun özelliği canım..
çok tuhaf yaa..
hem fiyatlar uçuk hemde oda da 2 kişi kalmak..
bizim buradaki hastanelerde tek kişi kalınıyor maksimum 1000 tl
Göztepe medikal parkta için fiyatlar
Normal doğum:3200 tl
Sezeryan:3900 tl
Epidural +900
slm kızlar şerbetten bahsetmişsiniz. ben de çok severim lohusa şerbetini. hem sıcak hem soğuk ikram edilebilmesi de avantaj bence. biz şerbeti lohusa şerbeti şekeriyle yapimıyoruz. baharatlarını kaynatıp içine istediğimiz kadar şeker atıp bi de çok az kırmızı gıda boyası ekleyip öyle pişiriyoruz. ama baya kaynatırıyoruz. ikram ederken de bardaklara kırılmış fındık fıstık ceviz koyuyoruz. ohh mis gibi oluyo. ama dediğiniz gibi herkesin damak tadı farklı. sevmeyenlerde var.
ben de bursada oturuyorum. rentıp hastanesine gidiyoru. normal doğumu sormadım sezeryan olacağı için benim. zorunlu sezeryan 1069 epidural dahil. isteğe bağlı sezeryan 1600. bana uygun geliyo fiyatları. zorunlu olacağı için 1000lirayla kurtulacağız inşallah :)
Hoşb. canım sağol... Ben de çok korktum bana dememişti dün o işteyken yatağı düzeltirken görünce elim ayağım titredi bir an kan düşündüm o bıçağın üzerinde Allah'ım sen koru dedim.. Canım güya polisler Türkiye geneline dağıtıyormuş takıların resmini ama bişi çıkmaz.. 10 senede de olsa bir şekilde birikir gidenler ben huzurumu biran önce bulmak istiyorum inşallah onu bulabilirim.. Zaten alıp gidenlere de günah olduğunu bildiğim halde beddua ediyorum sürekli ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor...
Ben de kilitlemedim işte... Bizim hiçbir yerde en ufak bir dağınıklık yoktu.. Altınları aldığı çekmecede bile hiçbir eşyaya elini sürmemiş.. Biz bi de daha 2 ay önce aldık evimizi.. Kiracı olsaydık eşim bir dakika durmazdı.. BEnim eşim o kadar anlayışlı değil... Her sabah bana söylerdi kapını pencereni kitle öyle çık diye ben de kapıyı çekip giderdim.. O da ona çok sinirleniyor... Amin Rabbim kolaylık versin hakikaten gidene değil huzurumun kaçtığına çok üzülüyrum kahroluyorum umarım çabuk atlatırız...
yaa şu fiyata bak medikal parkın ben şaşırıyorum hele acıbadem almış başını gidiyor soygun resmen..Göztepe medikal parkta için fiyatlar
Normal doğum:3200 tl
Sezeryan:3900 tl
Epidural +900
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle bana yazan arkadaşlara cevap vermek istedim... Nasılsınız?
Dün eşim bir nebze de olsa daha iyiydi en azından bişiler sordu yüzüme bakmasa da.. Dün karşı komşum geldi.. Yan binadan birileri demiş ki "dün akşam bu sokakta iki genç dolaşıyordu bi aşağı bi yukarı gidip gelirken sizin binayı gösteriyorlardı" demiş.. Eşime söyledim... Zaten ben çok korkuyorum... Nedir bu başımıza gelenler bilmiyorum... Dün eşimin yastığının altında bıçak gördüm öyle korktum ki elim ayağım titredi kendi koymuş.. Dün yine geldi odaları gezdi kapıyı inceledi.. Yatarken de tüm odaları tek tek kitledi.. Yatak odasını da kitledi.. Sonra gece lambasını da yaktı.. Cüzdanını evin anahtarını yastığının altına koy dedi kendi de koydu ondan sonra yattık.. Tabi uyuyamadık saatlerce.. Gün geçtikçe çok abartmaya başladı benim korkum daha da artıyor.. Daha gelip ne alacaklar tv yi alır bir de canımızı alır deyip duruyor bilmiyorm nasıl atlatacağız bu günleri
Hoşb. canım sağol... Ben de çok korktum bana dememişti dün o işteyken yatağı düzeltirken görünce elim ayağım titredi bir an kan düşündüm o bıçağın üzerinde Allah'ım sen koru dedim.. Canım güya polisler Türkiye geneline dağıtıyormuş takıların resmini ama bişi çıkmaz.. 10 senede de olsa bir şekilde birikir gidenler ben huzurumu biran önce bulmak istiyorum inşallah onu bulabilirim.. Zaten alıp gidenlere de günah olduğunu bildiğim halde beddua ediyorum sürekli ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor...
Ben de kilitlemedim işte... Bizim hiçbir yerde en ufak bir dağınıklık yoktu.. Altınları aldığı çekmecede bile hiçbir eşyaya elini sürmemiş.. Biz bi de daha 2 ay önce aldık evimizi.. Kiracı olsaydık eşim bir dakika durmazdı.. BEnim eşim o kadar anlayışlı değil... Her sabah bana söylerdi kapını pencereni kitle öyle çık diye ben de kapıyı çekip giderdim.. O da ona çok sinirleniyor... Amin Rabbim kolaylık versin hakikaten gidene değil huzurumun kaçtığına çok üzülüyrum kahroluyorum umarım çabuk atlatırız...
slm kızlar şerbetten bahsetmişsiniz. ben de çok severim lohusa şerbetini. hem sıcak hem soğuk ikram edilebilmesi de avantaj bence. biz şerbeti lohusa şerbeti şekeriyle yapimıyoruz. baharatlarını kaynatıp içine istediğimiz kadar şeker atıp bi de çok az kırmızı gıda boyası ekleyip öyle pişiriyoruz. ama baya kaynatırıyoruz. ikram ederken de bardaklara kırılmış fındık fıstık ceviz koyuyoruz. ohh mis gibi oluyo. ama dediğiniz gibi herkesin damak tadı farklı. sevmeyenlerde var.
ben de bursada oturuyorum. rentıp hastanesine gidiyoru. normal doğumu sormadım sezeryan olacağı için benim. zorunlu sezeryan 1069 epidural dahil. isteğe bağlı sezeryan 1600. bana uygun geliyo fiyatları. zorunlu olacağı için 1000lirayla kurtulacağız inşallah :)
ya ben de bursada oturuyorum ve mantar tıpalı cam şişe almak istiyorum. haftay açıkıcam çarşıya. tam olarak nerden aldığını söyleyebilir misin cnm? sonuçta toptancıda benim cam şişelerden de vardır herhalde.http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=1655&controller=product
canım ben bu siteden kurdelasını alıcam 100 adet 8 tl geçende burada bir arkadaş tavsiye etmişti
onun dışında kavanozları bursadayım toptancıdan aldım 105ad*0,45tl = 47 tl ödedim (fiyat bilgin olsun diye yazdım internet fiyatını bilmiyorum)
matbaadan baskı yaptırıp içinede şekerleme aldımmı tamamdır
Bence sığar canim eger buyukçe birşey alirsan mumkun oldugunca cok gozlu birsey almanı tavsiye ederim
Hanımlar kefir içeniniz var mı? Bugün okulda bir arkadaşım iciyodu canım çektibende çıkışta aldım hamilelikte bir zararı yoktur herhalde değil mi?
Kızlar çok karışık olmuş ben bazı değerleri size yazayım
Protein : trace
Ph+ : 7,5 ( 5-6,5)
Lokosit 10 bunlar kırmızı kızlar bi.sorun var galiba daha çıkmayan testlerimde var gerçi
ya ordaymış eskiden. şimdi yine oralarda ama fethiye tarafında. fethiye ilköğretim okulunu biliyosan ona çok yakın. medikabil hastanesinin arkası gibi kalıyo.Bu Ren tıp Fatih Sultan Mehmet Bulvarının orada ki Ren tıp mı canım?
evet biraz pahalıymış. benim kızımdan kalma gri bi tane var. çok ta beğenerek aalmıştım ama dikişlerinin bulunduğu yerler yıkanınca boyalı gibi olmuş. kötü olmuş yani. o yüzden kullanmak istemiyorum. ama çantalar gerçekten çok güzelmiş.Ebebekte satiliyor bende baktim indirimde ama indirimli hali bile cok pahali 140 civari ama cok guzel hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?