2014 Kasım Anneleri

Canım çok vaktim olmadığı halde senin konunu hep okudum, şimdi de dayanamadım.
Öncelikle "sana" geçmiş olsun!
Çok ama çok özür diliyorum, saygısızlık yapmak istemezdim ama eşini eğer tanıyor olsaydım iki çift laf ederdim. Kusura bakmasın ama erkek o, farkında mı acaba?
Bırak normal zamanda bunu yapmayı evde hamile bir karısı varken nedir bıçakla, anahtarla yatmak? Bütün odaları kilitlemek falan? Hiç mi kendine güveni yok bu adamın? Ben hamile değilken bile birinin evine hırsız girdi diye evde deli gibi çıt olsa eşime kalk kapıyı kontrol et diyordum "ya girmez, girse de gebertirim onu senin yanında kocan var" diyordu.
Erkek dediğin cesaretli olur. Arkadaşımın evine de hırsız girdi geçen ay. Hem de evi darmadağan etmişti. Dağıtmadığı tek bir şey kalmamıştı. Onlar bile böyle panik yaşamadı. Dünyanın altını gitti kızın. Alarm taktırdı kocası, bu yani.
İnsan der ki neyse cana geleceğine mala gelsin, sana bebeğimize bir şey olmadı ya önemli olan o, sen düşünüp korkma falan der.
Ay okurken bile cinlerim tepeme çıktı, dayanamadım artık!
Kusura bakma ama benim kocam şu muameleyi yapacak bana ağızının payını veririm. Paraysa para be!
Çalışır kazanırım. Ne bu hiddet?
Sen de düşünüp düşünüp kafana takma! Ver ağızının payını. Bi altınları sen mi sakladın demediği kalmış!
Çok korkuyorsan hamile halimle kapıda senin için nöbet tutuyum derdim herhalde!!!!
Ay çok sinirlendim çoook!
Bi erkekte en nefret ettiğim şey!
Dayanamadım vallla!

Benim karnımdan gun icinde bi iki kere cıt diye bi ses geliyor kizlar. Sizde de boyle bi durum var mi? Sanki tırnak keser gibi

Hayy ağzın bal yesin, valla benim eşimde aynen senin ki gibi "geleceği varsa göreceği de var; ellerimiz armut toplamıyor" herhalde dedi. Hamile kızı üzdüğüne değmez valla, ölüme çare yok, para mal elbet kazanılır yapılır.

Kizlar acilen cevap lutfen..hastaneye kac tane bebek bezi goturulmeli?benim hastandede 2 gece kaliniyor

Ben bir paketi götürücem, dursun valizde. Eşim olsa aynen şöyle derdi "bizim hatunun eli bol, yapacak birşey yok"

ben 10 tane filan almayı düşünüyorum yanıma

canım bez mi 1o tane götürüceksin ? 10 taneyse az değil mi ??

canım bende pınar gibi molfiksin yeni doğan paketini götürcem ne olur olmaz..

o zaman canım herkes hemfikir bir paket götürücez tamamdır :)

çok olsun da az olmasın dimi ama

canım bez mi 1o tane götürüceksin ? 10 taneyse az değil mi ??

o zaman canım herkes hemfikir bir paket götürücez tamamdır :)

çok olsun da az olmasın dimi ama

Artmadan yetmezmiş Bu da annemin özlü sözlerinden biri, bize dikiş dikerken çok kullanırdı

bebeğim burdakilerin hepsi bunu kullanıyordu oysa ki birde fişini attım bulaamam ki zaten bunu yeni dogdugunda hic kullanamam ilerleyen aylar için düşünmüştük 8 yada 9 aylık gibiartık foto çekilip koyarız yerinecok saol seker

buna benzer bende yazdım..
cidden eşine bende çok sinirliyimm ve kesinlikle psikolaga gitmesi gerektiğini düşünüyorum..

Bizimkiler benziyor zaten canım, daha önce de söylemiştim.
Valla bizimki bi de Adanalıdır, ondan göreceğim en son şeydir bunlar heralde. O yüzden kaç gündür kızı üzüyo ya inanılmaz şaşırıyorum yani. Erkek dediğin höt höt olur,cesaretli olur. Ne bu böyle yahu! Zaten hamilelikten hey heylerimiz tepemizde. Batsın parası pulu. Her şey çok normal , harika gittiği halde asabiyim şu kızı düşünemiyorum yani.

Sönmez tarafında cumhuriyet caddesine girdiğini düşün
sağdan 1. yada 2. ara falan olması lazım zaten baktığında göreceksin dükkanı önünde karşısında bir sürü kavanoz var boy boy

Mantar tıpalarda vardı canım 4-5 boy
benim beğendiğim şu kolonya için uygun boyda olanlar 0,70 krş idi yanlış hatırlamıyorsam
ama cumhuriyet cd. başka dükkanda 1,25-tl dediler aradaki fiyat fark iki katıydı

Pekiiii, Ankara'da bebek kurabiyesi için bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz, ya da ben filanca yerde yaptırıyorum diyeceğiniz bir yer var mıdır?

kızlar mutfagın büyük boy kapılı camını sildim akşama misafir gelecek ayıp olmasın diye canım çıktı bi terledim hayatta terlemeyen insanım normalde,kendime çok kızdım,yorulunca iyice sinirlendim ondan buraya yazıyorum kendimle zorum var,millet ne derse deseydi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…