Merhaba arkadaşlar... Öncelikle bana yazan arkadaşlara cevap vermek istedim... Nasılsınız?
Dün eşim bir nebze de olsa daha iyiydi en azından bişiler sordu yüzüme bakmasa da.. Dün karşı komşum geldi.. Yan binadan birileri demiş ki "dün akşam bu sokakta iki genç dolaşıyordu bi aşağı bi yukarı gidip gelirken sizin binayı gösteriyorlardı" demiş.. Eşime söyledim... Zaten ben çok korkuyorum... Nedir bu başımıza gelenler bilmiyorum... Dün eşimin yastığının altında bıçak gördüm öyle korktum ki elim ayağım titredi kendi koymuş.. Dün yine geldi odaları gezdi kapıyı inceledi.. Yatarken de tüm odaları tek tek kitledi.. Yatak odasını da kitledi.. Sonra gece lambasını da yaktı.. Cüzdanını evin anahtarını yastığının altına koy dedi kendi de koydu ondan sonra yattık.. Tabi uyuyamadık saatlerce.. Gün geçtikçe çok abartmaya başladı benim korkum daha da artıyor.. Daha gelip ne alacaklar tv yi alır bir de canımızı alır deyip duruyor bilmiyorm nasıl atlatacağız bu günleri
Tadı biraz farklı severek içilecek birşey değil ama yararı varsa içeyim bariBen içmiyorum ama zararın tersine çok çok yararlı olduğunu duymuştum.
eveet benide sinirlendiriyorellibin saat ne anlatıyor dimi ?:)
Canım molfix yenidoğanın bir paketini de götürücem. Kalanını getiririm, ne olur ne olmaz hepsi olsun.Kizlar acilen cevap lutfen..hastaneye kac tane bebek bezi goturulmeli?benim hastandede 2 gece kaliniyor
Canım molfix yenidoğanın bir paketini de götürücem. Kalanını getiririm, ne olur ne olmaz hepsi olsun.
Kizlar acilen cevap lutfen..hastaneye kac tane bebek bezi goturulmeli?benim hastandede 2 gece kaliniyor
Canım çok vaktim olmadığı halde senin konunu hep okudum, şimdi de dayanamadım.
Öncelikle "sana" geçmiş olsun!
Çok ama çok özür diliyorum, saygısızlık yapmak istemezdim ama eşini eğer tanıyor olsaydım iki çift laf ederdim. Kusura bakmasın ama erkek o, farkında mı acaba?
Bırak normal zamanda bunu yapmayı evde hamile bir karısı varken nedir bıçakla, anahtarla yatmak? Bütün odaları kilitlemek falan? Hiç mi kendine güveni yok bu adamın? Ben hamile değilken bile birinin evine hırsız girdi diye evde deli gibi çıt olsa eşime kalk kapıyı kontrol et diyordum "ya girmez, girse de gebertirim onu senin yanında kocan var" diyordu.
Erkek dediğin cesaretli olur. Arkadaşımın evine de hırsız girdi geçen ay. Hem de evi darmadağan etmişti. Dağıtmadığı tek bir şey kalmamıştı. Onlar bile böyle panik yaşamadı. Dünyanın altını gitti kızın. Alarm taktırdı kocası, bu yani.
İnsan der ki neyse cana geleceğine mala gelsin, sana bebeğimize bir şey olmadı ya önemli olan o, sen düşünüp korkma falan der.
Ay okurken bile cinlerim tepeme çıktı, dayanamadım artık!
Kusura bakma ama benim kocam şu muameleyi yapacak bana ağızının payını veririm. Paraysa para be!
Çalışır kazanırım. Ne bu hiddet?
Sen de düşünüp düşünüp kafana takma! Ver ağızının payını. Bi altınları sen mi sakladın demediği kalmış!
Çok korkuyorsan hamile halimle kapıda senin için nöbet tutuyum derdim herhalde!!!!
Ay çok sinirlendim çoook!
Bi erkekte en nefret ettiğim şey!
Dayanamadım vallla!
Kizlar acilen cevap lutfen..hastaneye kac tane bebek bezi goturulmeli?benim hastandede 2 gece kaliniyor
ben 10 tane filan almayı düşünüyorum yanıma
canım bende pınar gibi molfiksin yeni doğan paketini götürcem ne olur olmaz..
Hayy ağzın bal yesin, valla benim eşimde aynen senin ki gibi "geleceği varsa göreceği de var; ellerimiz armut toplamıyor" herhalde dedi. Hamile kızı üzdüğüne değmez valla, ölüme çare yok, para mal elbet kazanılır yapılır.
Ben bir paketi götürücem, dursun valizde. Eşim olsa aynen şöyle derdi "bizim hatunun eli bol, yapacak birşey yok"
canım bez mi 1o tane götürüceksin ? 10 taneyse az değil mi ??
o zaman canım herkes hemfikir bir paket götürücez tamamdır :)
çok olsun da az olmasın dimi ama
bebeğim burdakilerin hepsi bunu kullanıyordu oysa ki birde fişini attım bulaamam kiSudecetcim sanırım benim için koydun bunu. Canım şimdi bu konuda baya araştırmış bir insan olarak sana sadece sunu söylemek istiyorum, bebeği tutuş pozisyonu cok yanlış bu ürünün. o bacaklar M şeklinde olmalı, bu çok tehlikeli. uzun uzun araştırdım bana güvenebilirsin.
http://www.slingomom.com/bebek-tasima/bebeklerin-kalca-gelisimi-ve-slingler/#.VAlwOU0cTV0
http://hulyanintunasi.blogspot.com.tr/2010/09/slingler-ve-skca-sorulan-sorular.html
ve buna benzer bir sürü yazı var.
Kızlaaaaarrr siz de dikkat edin olur mu eger böyle ürün alacaksanız.
Canım çok vaktim olmadığı halde senin konunu hep okudum, şimdi de dayanamadım.
Öncelikle "sana" geçmiş olsun!
Çok ama çok özür diliyorum, saygısızlık yapmak istemezdim ama eşini eğer tanıyor olsaydım iki çift laf ederdim. Kusura bakmasın ama erkek o, farkında mı acaba?
Bırak normal zamanda bunu yapmayı evde hamile bir karısı varken nedir bıçakla, anahtarla yatmak? Bütün odaları kilitlemek falan? Hiç mi kendine güveni yok bu adamın? Ben hamile değilken bile birinin evine hırsız girdi diye evde deli gibi çıt olsa eşime kalk kapıyı kontrol et diyordum "ya girmez, girse de gebertirim onu senin yanında kocan var" diyordu.
Erkek dediğin cesaretli olur. Arkadaşımın evine de hırsız girdi geçen ay. Hem de evi darmadağan etmişti. Dağıtmadığı tek bir şey kalmamıştı. Onlar bile böyle panik yaşamadı. Dünyanın altını gitti kızın. Alarm taktırdı kocası, bu yani.
İnsan der ki neyse cana geleceğine mala gelsin, sana bebeğimize bir şey olmadı ya önemli olan o, sen düşünüp korkma falan der.
Ay okurken bile cinlerim tepeme çıktı, dayanamadım artık!
Kusura bakma ama benim kocam şu muameleyi yapacak bana ağızının payını veririm. Paraysa para be!
Çalışır kazanırım. Ne bu hiddet?
Sen de düşünüp düşünüp kafana takma! Ver ağızının payını. Bi altınları sen mi sakladın demediği kalmış!
Çok korkuyorsan hamile halimle kapıda senin için nöbet tutuyum derdim herhalde!!!!
Ay çok sinirlendim çoook!
Bi erkekte en nefret ettiğim şey!
Dayanamadım vallla!
Hayy ağzın bal yesin, valla benim eşimde aynen senin ki gibi "geleceği varsa göreceği de var; ellerimiz armut toplamıyor" herhalde dedi. Hamile kızı üzdüğüne değmez valla, ölüme çare yok, para mal elbet kazanılır yapılır.
Ben bir paketi götürücem, dursun valizde. Eşim olsa aynen şöyle derdi "bizim hatunun eli bol, yapacak birşey yok"
ya ben de bursada oturuyorum ve mantar tıpalı cam şişe almak istiyorum. haftay açıkıcam çarşıya. tam olarak nerden aldığını söyleyebilir misin cnm? sonuçta toptancıda benim cam şişelerden de vardır herhalde.
Artmadan yetmezmişBu da annemin özlü sözlerinden biri, bize dikiş dikerken çok kullanırdı
buna benzer bende yazdım..
cidden eşine bende çok sinirliyimm ve kesinlikle psikolaga gitmesi gerektiğini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?