ben 1 gece diye düşündüm de ondan bir de onların paketleri kocaman oluyor yacanım bez mi 1o tane götürüceksin ? 10 taneyse az değil mi ??
o zaman canım herkes hemfikir bir paket götürücez tamamdır :)
çok olsun da az olmasın dimi ama
kızlar mutfagın büyük boy kapılı camını sildim akşama misafir gelecek ayıp olmasın diye canım çıktı bi terledim hayatta terlemeyen insanım normalde,kendime çok kızdım,yorulunca iyice sinirlendim ondan buraya yazıyorum kendimle zorum var,millet ne derse deseydi!!!
yaaaa eksiğim var mı ccevap lütffennnnkızlarrr bebişimin eşyalarını ayarladım da bakın eksigimiz var mı
0-3 aylık hepsi
zıbın:7
tulum:4
alt- üst takım:6
çorap:9
şapka:7
önlük:3
çarşaf:2
nevresim takımı:2
battaniye:2
banyo havlusu:3
ince battaniye kundak gibi:4
mendil ve küçük havlular alınacak daha ve 0-3 aylık ama üstünde 62 cm yazıyor uygun olur mu arkadaşlar
ben 1 gece diye düşündüm de ondan bir de onların paketleri kocaman oluyor ya
merhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine
ikiz taşıyosun sen elbette kilon fazla çıkacak sadece bebekler kilo alsa senin vücudun genişlemese kaburgaların çatlar valla.. takma hiç kiloyu sen bıcırıklar seni hemen fit yapacak zaten
benim doktor tahmini doğumu verirken sata gore hareket etti galiba benim minnoş sadece 4 gun onde cıkmıstı aylarrrrr once bakalım haftaya ne olmuş neler cevirmiş icerdesen nasılsın bugun annesi minnoş nasıl
Dr bana doğumu 37 bitimi ile 39 bitimi diye bekle dedi çok heyecanlandım
Sanırım hamileliğin en komik anları bunlar, yatağa yuvarlanma şekilleri
Ya arada eşim iş için şehir dışına gider ama, nedense dün akşam sahiden korku filmi gibiydi. Paranormal activity
Ya sahiden ben de bu deterjan konusunda karar veremedim. Bu hafta sonu bende yıkacağım eşyaları, neyle yıkasam senin fikrin var mı?
Anneler birşey danışabilirmiyim? Şimdi doktora gittimde normalde 29+4 üm ama doktor ultrasyonda 28+2 gibi birşeyler söyledi 1115 gram dedi suyu falan iyi dedi. Ama 29 haftalık gebelik takviminde 1300 gram diyor bebekler için bana diyecek tavsiye ya da önerileriniz var mı? Bebeğim geridenmi geliyor o zaman ? Sizler daha tecrübelisiniz diye danışayım dedim
Zeyyy dün yazmışsın şu yukarıda yazdığın problemin aynısı bizde mevcut
kayınvalidemle aynı şehirde olduğumuz halde yazlıktaydı şimdi ordan başka şehirde yaşayan kızının yanına gitti eşim geçen gün sordu annemle konuştunmu bugünlerde diye yoo dedim 2-3 hafta olmuştur ben aramayalı onlarda aramazlar sağolsun ama onlar büyük aşkım olsun sen ara dedi banaama bende üzülüyorum aranmadığım için dedim cevap vermedi tabi
oğlunu hergün arar beni sorar ama orası ayrıdediğin gibi kim hamileyse
neyse sonra aradım nasıl gidiyor dedi dedim zor geçiyor aklım hep sende ablanlada seni konuşup duruyoruz (görümcemle)
ama olsun annen yanında ya içim rahat dedi
Heee bu arada bugüne kadar ihtiyacınız varmı cümlesinide hiç duymadım
Günaydın herkese
Kızlar demin goğsümün altından katnıma bir sancı girdi kıpırdayamadım bile öylece kaldım acaba yalancı doğum sancıları böyle bisiy mi
Arkadaşlar, hastaneye götürmek için ayrıca yeni bir çanta alıyor musunuz kendinizin ve bebeğinizin eşyaları için?
Ya da şöyle sorayım, nasıl çantalara koyacaksınız eşyalarınızı? (Minik valiz? Çok büyük boy kol çantamsı olanlar, vs?) Ben sırf hastane için yeni bir şey almak istemiyorum, ama tam olarak nasıl bir şeye koymalı eşyaları onu da bilemiyorum. Bir de bebeğinizinkileri ve kendinizinkileri ayrı ayrı iki çantaya mı koyacaksınız? Ben bulantım için hastanede yatarken yanımda doğum yapan kızcağızlardan biri öyle yapmıştı, eşyaları bulmak daha kolay oldu.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bende hacı Şakir aldım daha yıkamadım bu deterjanları elde yıkamadada kullanabilirmiyiz bazı şeylerini ilk etapta makineye atmak istemiyorum
ben içtim ablamda yapmıştık kimse içemedi çünkü çok ağır ve şekerli.. hünerlibayanlar diye bi site (müge hüner) kadın çok güzel tarifler yapıyor orada kendi yaptığı lohusa şerbeti tarifi var bi bak istersen güzel yapmıştır kesin..
Lohusa şerbeti dağıtmayacak biride ben varım
dediğin gibi nefret ederim kendi sevmediğim birşeyide misafirlerime ikram etmek istemiyorum açıkçası
Canım o kadar kötü mü tadı ya bende ikram edicem ama dafa önce hiç tadına bakmadım
ben hala karar veremedim odasına nasıl caploonba dan memnun kaldınmı bende bi tane beğendim orda hizmet kalite nasıl sence
arkadaşlar çok kararsız kaldım yardım lütfen sizce mor olanı mı yoksa gri olanı mı almalıyım?
bebek bakım çantası Eki Görüntüle 1234552 Eki Görüntüle 1234553
Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya bu gece 11 de bana çay içmeye misafir gelcekmiş. Bu kadın hamile halsizdir uykusu gelir yorulur diyen yok
Selam annisler tüm sayfalari okudum öyle geldmnNasılsıniz umarım keyifler yerindedir. Kayinvalilerle ilgili konu açılmış ya iyi kaynana hakikaten az
Bugün biz oğlumun yatak işini hallettik ebebekten baby&plus marka pamuk yatak aldık. Lateks ve viskoyu onermediler. Yuzu çıkıp yikanabiliyor. Birde bebedorun emzik askisini aldim cok şirin
zaten siteye bi genel bakarsak benim bebeğin 40 ı çıkacak daha millet hamile olacak burda
kızlar iyi dinleyin
yaşım nerdeyse sizin yaşınızın 1.5 katı
bebişin tüm eşyalarını yıkadım ütüledim kaldırdım çantası hazır değil ama kaba taslak belli büyüğünü ylcu etmeyi bekliyorum ortalık eşyadan geçilmiyor da
büyüğünün de yazlık kışlık tüm eşyalarını yıkadım ütülüyorum ve şu an antibiyotikle ayaktayım
arada bir eşime işine yardıma gidiyorum il dışına çıkınca
aklıma daha da şimdi gelmedi
o yüzden ekim-kasım bebişlerinin güzel anneleri lütfen o güzel popişlerinizi bi zahmet kaldırın benim yanımda ayıp oluyor valla öpüldnüz umarım kırılmadınız sözlerime hepinizi gerçekten seviyorum
Eki Görüntüle 1234882 Eki Görüntüle 1234883 Canım ilk resimdeki kavanozlardan aldım haftaiçi kapak için baskı yaptırıcan üzerine kurdelayı int sipariş edicrm bugün diğer saplı şekerlerdende gelen çocuk misafirerimiz için hazırlayacağım oğlumdan onlarada özel birşey olsun diye
Kızlar bizim burda uçmuş demek fiyatlar...izmir kent hastanesinde yapacağım ben doğumu.2300 tl hastane 2500 de doktorum alacak.valla sizin fiyatları görünce bizim ki uçmuş resmen.
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle bana yazan arkadaşlara cevap vermek istedim... Nasılsınız?
Dün eşim bir nebze de olsa daha iyiydi en azından bişiler sordu yüzüme bakmasa da.. Dün karşı komşum geldi.. Yan binadan birileri demiş ki "dün akşam bu sokakta iki genç dolaşıyordu bi aşağı bi yukarı gidip gelirken sizin binayı gösteriyorlardı" demiş.. Eşime söyledim... Zaten ben çok korkuyorum... Nedir bu başımıza gelenler bilmiyorum... Dün eşimin yastığının altında bıçak gördüm öyle korktum ki elim ayağım titredi kendi koymuş.. Dün yine geldi odaları gezdi kapıyı inceledi.. Yatarken de tüm odaları tek tek kitledi.. Yatak odasını da kitledi.. Sonra gece lambasını da yaktı.. Cüzdanını evin anahtarını yastığının altına koy dedi kendi de koydu ondan sonra yattık.. Tabi uyuyamadık saatlerce.. Gün geçtikçe çok abartmaya başladı benim korkum daha da artıyor.. Daha gelip ne alacaklar tv yi alır bir de canımızı alır deyip duruyor bilmiyorm nasıl atlatacağız bu günleri
Keşke yormasaydın kendini o kadarBen yorulduğumda bebeğimin hareketleri azalıyor, çok üzülüyorum.
Misafirler gelene kadar başka bir şey yapma bari, uzat ayacıklarını, dinlen.
Teşekkürler zeyy önerilerin için pekmez içiyordumda tahinle diğerlerinede başlayım.Ayy bebişin biraz miniş kalmış annesi ama korkma birden atağa geçer benimkiler de 1.5 hafta geriden geliyolardı..2 hafta bol bol patates muz ve tahin pekmez yesim günlerini yakaladılar..
Önemli değil canım üstelik herkesin damak tadı bir değil herkes herşeyi beğenmeye de bilir sen seviyorsan yapmanı öneririm ben yapıcam en azından..üstelik geleneğide sürdürmüş oluruz:)Canım sütü arttırdığını duymuştum ama bu kadar güzel faydalarının olduğunu bilmiyodum dediğin gibi az şekerli yapıp tüketmek lazım. Teşekkür ederim bu güzel bilgiler için
canım 2 gün se sen garanti olsun diye 10 tane 15 tane al bazı hastanelerde çok sık değiştiriyorlar çocuk sık kaka yapıyor zaten mecbur lazım yaniKizlar acilen cevap lutfen..hastaneye kac tane bebek bezi goturulmeli?benim hastandede 2 gece kaliniyor
ellerine sağlık canım, kavanozların içine ne düşünüyorsun?
Canım tanesini 5 den yapıyorlar ama çok beğenirsin. Acitynin orada pastaannecim var, gidip gör daha iyi anlarsın. Onlara sonsuz güvenirimPekiiii, Ankara'da bebek kurabiyesi için bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz, ya da ben filanca yerde yaptırıyorum diyeceğiniz bir yer var mıdır?
Kızlar ne içiyosunuzzzzzTadı biraz farklı severek içilecek birşey değil ama yararı varsa içeyim bari
Canım tanesini 5 den yapıyorlar ama çok beğenirsin. Acitynin orada pastaannecim var, gidip gör daha iyi anlarsın. Onlara sonsuz güvenirim
Kızlar ne içiyosunuzzzzz
Acitynin orada dediğim livanın hizasında.Tavsiye üzerine gitmek bana daha güvenilir geliyor, bu önerin süper oldu :) Teşekkürler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?