2014 Kasım Anneleri

Sağol canım resimdeki gibi mavi şekerleme almayı düşünüyorum
benim oğlanın herşeyi mavi olacak zaten bu gidişle pek seviyorum artık bu rengi

güzel fikir şimdi ben de magnet alternatifi birşeyler bakıyorum, seninki hoş gerçekten, peki bunları ne zaman vereceksin? hastane var, ev var, mevlid var hangisine ne yapsam iyice kafam karıştı valla

resmi bir daha koyar mısın, yana açmıştım, kapatmışım

Tatlım malesef zorla iyi babane olsun diyemiyorsun ki içten gelmeli, boşver sende dert etme kemdi kaybeder diye düşün aile kalabalıkken güzeldir birlik beraberlik içindeyken güzeldir ve aynı zamanda güçlüdür öyle doğum olacak elimi eteğimi hiçbişeye sürmiyim demekle olmuyor anlar da iş işten geçer hep öyle değil midir zaten

Sen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladım hamilelerin duası kabul olur diye her gün kendime dua ediyorum 2. kız olsun aminnn

Slm kizlar 10gundr yoktum evde olmann tadini cikaryrm oglusumun eksuklerini tamamladm geceliklerimi aldm yikayip utuledim bile pazar gunude yaylay gidcz insllh babaannemizi gormeye sizler nasilsnz oglusm 2 hafta geriden geliyordu cok sukur duzeldi 30+3de 1650 grdi sizlerinki nasil bu arada ben 3 aydr gr kilo almadm toplamda 6.5 kilo ama bebisim iyi cok sukur

Kızlar pazartesiye randevu aldım ikidir renkli usg bana kısmet olmadı ya sözüm ona hiiiiiç istemiyorum renkli usg lalalala la la
Yalanın batsın metbel dediğinizi duyar gibiyim

Seni çok iyi anlıyorum canım ama ben artık bir şey beklemiyorum beklemediğin zaman en azından daha az üzülüyosun boşver çok şükür kimsenin bebeği aç açık kalmaz kendimiz yeteriz inşallah..insanlara zorla sevdiremiyoruz yaptıramıyoruz bazı şeyleri..

Hap koydum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını da Kuyruklu Yılan koydum

galiba canım şeyi anlamadım ya protein trace yazıyo ya yani var demek mi bu olmasa negatif yazardı demi zaten
Tatlım bu idrarında mı yazıyordu allah uzak etsin ama protein trace protein kalıntısına rastlandı demek olmasın geçende büyük tansiyonun yüksekti ya senin

Sen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladım hamilelerin duası kabul olur diye her gün kendime dua ediyorum 2. kız olsun aminnn

ne alakası var canım, şimdi erkek çocuklar da annelerine çok güzel yardımcı oluyor, sen öyle yetiştir annesi, benim eşim evin en küçüğü, annesi ile her işi yapmış, bana da destek oluyor sağ olsun, sen de erkek diye bir kenara oturtma çocuğu, ilerde gelinin dua eder sana

Benim arkadasim istanbul medical parkta 5 ay once dogum yapti sezaryan oda indirimliydi 4900 verdi 2 gun kaldii...
Aradaki farka bakarmisin yaa:

aynen katılıyrm.çok şükür sağlığım yerinde olduğu sürece çalışıp kendi ekmeği kazanmak çocuğumuda kimseye muhtaç olmadan büyütmek istyrm.rabbim böyle nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…