canım 2 gün se sen garanti olsun diye 10 tane 15 tane al bazı hastanelerde çok sık değiştiriyorlar çocuk sık kaka yapıyor zaten mecbur lazım yani
önemli değil canımTamam canim cok sagol ... :)
Sağol canım resimdeki gibi mavi şekerleme almayı düşünüyorum
benim oğlanın herşeyi mavi olacak zaten bu gidişle pek seviyorum artık bu rengi
Acitynin orada dediğim livanın hizasında.
Biz pastanelik her şeyimizi oradan alıyoruz.
ben lohusa şerbetine bayılıyorum faydaları da çok diye duymuştumKefir :)
Tatlım malesef zorla iyi babane olsun diyemiyorsun ki içten gelmeli, boşver sende dert etme kemdi kaybeder diye düşün aile kalabalıkken güzeldir birlik beraberlik içindeyken güzeldir ve aynı zamanda güçlüdür öyle doğum olacak elimi eteğimi hiçbişeye sürmiyim demekle olmuyor anlar da iş işten geçer hep öyle değil midir zatenbende 30.haftayı bitirmk üzereyim arkadaşlar.herşey güzel gidiyo çok şükür çokda dertleneceğim bir durum yok.sadece ara ara eşimin ailesini kendime problem yapmaya başladım sanırım. herkes kayınvaliden yanında çocuğa o bakar ne güzel falan diyo ama biz daha o konuları hiçç konuşmadık konusu bile açılmıyo.ben çalışıyorum normalde.benim kendi ailem yanımda değil.eşimin memlektinde yaşyrz.bende zaten evlendiğimiz günden beri karşılıklı saygı ve mesafe seviyesni korumaya dikkat ettim.çünkü kendimi üzücek birşey yapmak istemyrm.sağolsun eşimin ailesi seviyeli bir ilişkimiz var.zaten çalıştığım için çokda fırsatım olmyor görmeye.buna rağmen kendi annem bizi ziyarete gelirken dünya kadar şey almış torunu için.ben istemediğim halde.eşimin ailesinden hiç ses çıkmıyo.geçen gün ben dedim anne beraber alılverişe çıklaım ekisk olanları beraber alalım diye.o teklif etse bile ben kabul etmiycm maksat nabız yoklamak.o ara eşimde ben kartımı verym ordan alın diye.bende gerek yok ben kendi kartımdan alırım dedim ama hala aman kızım torıuma ben alırım dedeiyle bizde istyrz falan yok tabi.bozuluyrm bunlar olunca.benim ailem ne mzana gelse mutlaka onlara hediye getirir.anneme de diyrm ki bu kadar önemseme. hakettiğini düşünmyrm.çok üzgünüm ama bütün vaktini kızına ve torununa harcıyor.o yüzden bir an önce farklı bir şehre gitmek istyrmki gözüm bari görmesin.sanırım bu konuda çok dolmuşum arkadaşlar affedin beni.ama bu durumu kendi aileme anlatamyrm.eşime de bahsetmyrm.paylaşabilecğim kimse yok maalsef.bugüne kadar çok gözümün önüne getirmydm ama artık batıyo sanırım bana.yada şu an hamilelikten dolayı böyle hissedyrm. oda kendince bana kaynanalık yapmadığından oçok anlayışlı olduğundan dem vuruyor.tamam anlaşyışlı ama bi zahmette torunları için bişeyler yapsınlar.ama şuna da şükredyrm arkadaşlar.çok şükür evimizi kendimiz aldık eşim düğününü kendi yaptı.arabamızı kendimiz aldık. o yüzden hayatımız hakkında kimsenin söz hakkı yokk.istediğimiz gibi yaşıyrz.bu kısımı düşününce çok rahatlıyrm çok şükür rabbime.Allah kimseye muhtaş etmesin.beni dinlediğiniz için teşekkür ederim....
Sen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladımTemizlik yaptık kızımla yaparkende aklıma geldi bebek olunca babasıyla gönderirim dışarıya heralde bende siler süpürürüm eve aylık cam kapı için yardımcı da düşünüyorum öyle halledicez heralde anaaam anne oluyoruz
Kefir canimKızlar ne içiyosunuzzzzz
bende 30.haftayı bitirmk üzereyim arkadaşlar.herşey güzel gidiyo çok şükür çokda dertleneceğim bir durum yok.sadece ara ara eşimin ailesini kendime problem yapmaya başladım sanırım. herkes kayınvaliden yanında çocuğa o bakar ne güzel falan diyo ama biz daha o konuları hiçç konuşmadık konusu bile açılmıyo.ben çalışıyorum normalde.benim kendi ailem yanımda değil.eşimin memlektinde yaşyrz.bende zaten evlendiğimiz günden beri karşılıklı saygı ve mesafe seviyesni korumaya dikkat ettim.çünkü kendimi üzücek birşey yapmak istemyrm.sağolsun eşimin ailesi seviyeli bir ilişkimiz var.zaten çalıştığım için çokda fırsatım olmyor görmeye.buna rağmen kendi annem bizi ziyarete gelirken dünya kadar şey almış torunu için.ben istemediğim halde.eşimin ailesinden hiç ses çıkmıyo.geçen gün ben dedim anne beraber alılverişe çıklaım ekisk olanları beraber alalım diye.o teklif etse bile ben kabul etmiycm maksat nabız yoklamak.o ara eşimde ben kartımı verym ordan alın diye.bende gerek yok ben kendi kartımdan alırım dedim ama hala aman kızım torıuma ben alırım dedeiyle bizde istyrz falan yok tabi.bozuluyrm bunlar olunca.benim ailem ne mzana gelse mutlaka onlara hediye getirir.anneme de diyrm ki bu kadar önemseme. hakettiğini düşünmyrm.çok üzgünüm ama bütün vaktini kızına ve torununa harcıyor.o yüzden bir an önce farklı bir şehre gitmek istyrmki gözüm bari görmesin.sanırım bu konuda çok dolmuşum arkadaşlar affedin beni.ama bu durumu kendi aileme anlatamyrm.eşime de bahsetmyrm.paylaşabilecğim kimse yok maalsef.bugüne kadar çok gözümün önüne getirmydm ama artık batıyo sanırım bana.yada şu an hamilelikten dolayı böyle hissedyrm. oda kendince bana kaynanalık yapmadığından oçok anlayışlı olduğundan dem vuruyor.tamam anlaşyışlı ama bi zahmette torunları için bişeyler yapsınlar.ama şuna da şükredyrm arkadaşlar.çok şükür evimizi kendimiz aldık eşim düğününü kendi yaptı.arabamızı kendimiz aldık. o yüzden hayatımız hakkında kimsenin söz hakkı yokk.istediğimiz gibi yaşıyrz.bu kısımı düşününce çok rahatlıyrm çok şükür rabbime.Allah kimseye muhtaş etmesin.beni dinlediğiniz için teşekkür ederim....
galiba canım şeyi anlamadım ya protein trace yazıyo ya yani var demek mi bu olmasa negatif yazardı demi zatenennfeksiyon var canım sanırım
Hap koydum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını da Kuyruklu Yılan koydumbende 30.haftayı bitirmk üzereyim arkadaşlar.herşey güzel gidiyo çok şükür çokda dertleneceğim bir durum yok.sadece ara ara eşimin ailesini kendime problem yapmaya başladım sanırım. herkes kayınvaliden yanında çocuğa o bakar ne güzel falan diyo ama biz daha o konuları hiçç konuşmadık konusu bile açılmıyo.ben çalışıyorum normalde.benim kendi ailem yanımda değil.eşimin memlektinde yaşyrz.bende zaten evlendiğimiz günden beri karşılıklı saygı ve mesafe seviyesni korumaya dikkat ettim.çünkü kendimi üzücek birşey yapmak istemyrm.sağolsun eşimin ailesi seviyeli bir ilişkimiz var.zaten çalıştığım için çokda fırsatım olmyor görmeye.buna rağmen kendi annem bizi ziyarete gelirken dünya kadar şey almış torunu için.ben istemediğim halde.eşimin ailesinden hiç ses çıkmıyo.geçen gün ben dedim anne beraber alılverişe çıklaım ekisk olanları beraber alalım diye.o teklif etse bile ben kabul etmiycm maksat nabız yoklamak.o ara eşimde ben kartımı verym ordan alın diye.bende gerek yok ben kendi kartımdan alırım dedim ama hala aman kızım torıuma ben alırım dedeiyle bizde istyrz falan yok tabi.bozuluyrm bunlar olunca.benim ailem ne mzana gelse mutlaka onlara hediye getirir.anneme de diyrm ki bu kadar önemseme. hakettiğini düşünmyrm.çok üzgünüm ama bütün vaktini kızına ve torununa harcıyor.o yüzden bir an önce farklı bir şehre gitmek istyrmki gözüm bari görmesin.sanırım bu konuda çok dolmuşum arkadaşlar affedin beni.ama bu durumu kendi aileme anlatamyrm.eşime de bahsetmyrm.paylaşabilecğim kimse yok maalsef.bugüne kadar çok gözümün önüne getirmydm ama artık batıyo sanırım bana.yada şu an hamilelikten dolayı böyle hissedyrm. oda kendince bana kaynanalık yapmadığından oçok anlayışlı olduğundan dem vuruyor.tamam anlaşyışlı ama bi zahmette torunları için bişeyler yapsınlar.ama şuna da şükredyrm arkadaşlar.çok şükür evimizi kendimiz aldık eşim düğününü kendi yaptı.arabamızı kendimiz aldık. o yüzden hayatımız hakkında kimsenin söz hakkı yokk.istediğimiz gibi yaşıyrz.bu kısımı düşününce çok rahatlıyrm çok şükür rabbime.Allah kimseye muhtaş etmesin.beni dinlediğiniz için teşekkür ederim....
Tatlım bu idrarında mı yazıyordu allah uzak etsin ama protein trace protein kalıntısına rastlandı demek olmasın geçende büyük tansiyonun yüksekti ya seningaliba canım şeyi anlamadım ya protein trace yazıyo ya yani var demek mi bu olmasa negatif yazardı demi zaten
inşallah bu defa görürsün ben 4d gördüm çook güzel fotomuz bile varKızlar pazartesiye randevu aldım ikidir renkli usg bana kısmet olmadı ya sözüm ona hiiiiiç istemiyorum renkli usg lalalala la la
Yalanın batsın metbel dediğinizi duyar gibiyim
Carputiiiiiiiii dua ettttttttt hiç takmıyorum hiç takmıyoruminşallah bu defa görürsün ben 4d gördüm çook güzel fotomuz bile var
Sen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladımhamilelerin duası kabul olur diye her gün kendime dua ediyorum 2. kız olsun aminnn
geçen baya gülmüştüm sana kadın açmayı bilmiyomuşta bi kurcala şuraları dicektim dedin yaCarputiiiiiiiii dua ettttttttt hiç takmıyorum hiç takmıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım ama ben artık bir şey beklemiyorum beklemediğin zaman en azından daha az üzülüyosun boşver çok şükür kimsenin bebeği aç açık kalmaz kendimiz yeteriz inşallah..insanlara zorla sevdiremiyoruz yaptıramıyoruz bazı şeyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?