canımcım ilk çocuk oğluşu 2. kız ama oğlumun yaptığı ev işini düzeni kızım hiç yapmaz çokda şımartmadık ama hanımefendi çok rahat oda düzeni ev düzeni salla gitsin oğlum kız gibi maşallahSen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladımhamilelerin duası kabul olur diye her gün kendime dua ediyorum 2. kız olsun aminnn
Ah keske bunu babasına da anlata bilsem benim esim kalkıp suyunu bile içmez.Simdiden yer yapıyorum oğlum bana yardım eder diye ona bile kızıyor erkek adam is mi yapar diyor.Önce babasını yontmam lazım ama 6 yılda anca bu kadarne alakası var canım, şimdi erkek çocuklar da annelerine çok güzel yardımcı oluyor, sen öyle yetiştir annesi, benim eşim evin en küçüğü, annesi ile her işi yapmış, bana da destek oluyor sağ olsun, sen de erkek diye bir kenara oturtma çocuğu, ilerde gelinin dua eder sana
ayyyy fena benim kaynım bu zihindeydi oğluma şu sofrayı mutfağa götür dedim diye bir bağırdı hayır erkek adam iş mi yapar sen götür diye bende inat oğluma götür onu mutfağa koy da gel diye sinirlendim aman aman Allah yardımcın olsun kardeş sana daha çok yıllar lazım gibiAh keske bunu babasına da anlata bilsem benim esim kalkıp suyunu bile içmez.Simdiden yer yapıyorum oğlum bana yardım eder diye ona bile kızıyor erkek adam is mi yapar diyor.Önce babasını yontmam lazım ama 6 yılda anca bu kadar
aa baya fark gözüküyor anlayamadım böyle olurmuymuşKızlar geldim doktordan yarım saat önce çektipim msj şimdi gönderildi internet paketim bitmiş de ondan sanırım neyse doktor bişeyin yok hafif enfeksiyon var dedi bide progestan kullanıyorum deyince boşa kullanıyosun ilk başlarda düşüğü engeller ama erken doğumu engellemeye hiç bi faydası yok boşa kullanıyosun dedi aklım karıştıbide en son pazartesi kontrolüm vardı kendi doktoruma o zaman bebişimin ölçüleri pazartesi günü normal haftam 29+6 ama bpd 70.3 30w3d fl 56.39 29w4d 39 cm demişti doktor bugün cuma çıkan ölçümler ise bpd 82.0 33w3d fl 60.0 yani 42 cm bu kadar büyümüşmüdür
güzel fikir şimdi ben de magnet alternatifi birşeyler bakıyorum, seninki hoş gerçekten, peki bunları ne zaman vereceksin? hastane var, ev var, mevlid var hangisine ne yapsam iyice kafam karıştı valla
resmi bir daha koyar mısın, yana açmıştım, kapatmışım
Kızlar geldim doktordan yarım saat önce çektipim msj şimdi gönderildi internet paketim bitmiş de ondan sanırım neyse doktor bişeyin yok hafif enfeksiyon var dedi bide progestan kullanıyorum deyince boşa kullanıyosun ilk başlarda düşüğü engeller ama erken doğumu engellemeye hiç bi faydası yok boşa kullanıyosun dedi aklım karıştıbide en son pazartesi kontrolüm vardı kendi doktoruma o zaman bebişimin ölçüleri pazartesi günü normal haftam 29+6 ama bpd 70.3 30w3d fl 56.39 29w4d 39 cm demişti doktor bugün cuma çıkan ölçümler ise bpd 82.0 33w3d fl 60.0 yani 42 cm bu kadar büyümüşmüdür
Hap koydum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını da Kuyruklu Yılan koydum
galiba canım şeyi anlamadım ya protein trace yazıyo ya yani var demek mi bu olmasa negatif yazardı demi zaten
canım evet idrarda yazıyo ben bu sonuçları kendi doktoruma fakslayayım bari tansiyonum 9/4 isal bulantı şikayetim varTatlım bu idrarında mı yazıyordu allah uzak etsin ama protein trace protein kalıntısına rastlandı demek olmasın geçende büyük tansiyonun yüksekti ya senin
canım evet ta 3 günde 3 cm uzamış 2 haftada,fark atmış gözüküyoaa baya fark gözüküyor anlayamadım böyle olurmuymuş
Ah keske bunu babasına da anlata bilsem benim esim kalkıp suyunu bile içmez.Simdiden yer yapıyorum oğlum bana yardım eder diye ona bile kızıyor erkek adam is mi yapar diyor.Önce babasını yontmam lazım ama 6 yılda anca bu kadar
Kızlar geldim doktordan yarım saat önce çektipim msj şimdi gönderildi internet paketim bitmiş de ondan sanırım neyse doktor bişeyin yok hafif enfeksiyon var dedi bide progestan kullanıyorum deyince boşa kullanıyosun ilk başlarda düşüğü engeller ama erken doğumu engellemeye hiç bi faydası yok boşa kullanıyosun dedi aklım karıştıbide en son pazartesi kontrolüm vardı kendi doktoruma o zaman bebişimin ölçüleri pazartesi günü normal haftam 29+6 ama bpd 70.3 30w3d fl 56.39 29w4d 39 cm demişti doktor bugün cuma çıkan ölçümler ise bpd 82.0 33w3d fl 60.0 yani 42 cm bu kadar büyümüşmüdür
Tamam canım önerin için sağol bi de ordakine bakıyımben hiiiç sevmedim belki aldığımız şeker iyi değildi hünerlibayanlar diye bi site var orda ki kadın bi tarif vermişti bi bak istersen kadın çok güzel tarifler deniyor..
Eki Görüntüle 1235257 Canım ben bunları hastane ve eve gelenlere ikram edicem mevlüd için hala kararsızım
dalinin deterjanlarını alırken kapaklarını açıp koklamanızı tavsiye ederim.rafta beklerken bozulabiliyormuşValla şu epidurali bende merak ediyorum hatta doktora gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu korkunun faydası yok bi sekilde cıkıcak bebişlerBen bebek için sıvı dalinin deterjanını aldım arastırmadım doğruyu söylemek gerekirse
pegasusunıcorn çantalara bayıldım. özellikle mor olana. nerden alıyosun çantanı? internetten mi yoksa mağazadan falan mı? markası ne çantanın? internetten alıyosan ben de mor oalnını çok beğendim. düşünebilirim. ha bi de kaç lira? ( amma çok sordum yaaaa)
aynen katılıyrm.çok şükür sağlığım yerinde olduğu sürece çalışıp kendi ekmeği kazanmak çocuğumuda kimseye muhtaç olmadan büyütmek istyrm.rabbim böyle nasip etsin inşallah.
Canım geçmiş olsun öncelikle..ishal bulantı demişsin acaba sulardan falan mı mikrop kaptıncanım evet idrarda yazıyo ben bu sonuçları kendi doktoruma fakslayayım bari tansiyonum 9/4 isal bulantı şikayetim var
canım evet ta 3 günde 3 cm uzamış 2 haftada,fark atmış gözüküyo
Benim arkadasim istanbul medical parkta 5 ay once dogum yapti sezaryan oda indirimliydi 4900 verdi 2 gun kaldii...
Aradaki farka bakarmisin yaa:
:) bende yapçam canım bulunduğum yerde olmazsa olmaz gibi herkes yapıyo dediğin gibi gelenekten sürmüş olurÖnemli değil canım üstelik herkesin damak tadı bir değil herkes herşeyi beğenmeye de bilir sen seviyorsan yapmanı öneririm ben yapıcam en azından..üstelik geleneğide sürdürmüş oluruz:)
Hayırlı iç ve ikram et canım bol bol süt olsun :):) bende yapçam canım bulunduğum yerde olmazsa olmaz gibi herkes yapıyo dediğin gibi gelenekten sürmüş olur
Matik olanı da var elde yıkama için olanı da varBende hacı Şakir aldım daha yıkamadım bu deterjanları elde yıkamadada kullanabilirmiyiz bazı şeylerini ilk etapta makineye atmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?