2014 Kasım Anneleri

Sen sükret ilerde sana bu isleri yapmanda yardımcı olacak bir kızın olacak .Ben simdi 2. de erkek olursa diye endiselenmeye basladım hamilelerin duası kabul olur diye her gün kendime dua ediyorum 2. kız olsun aminnn
canımcım ilk çocuk oğluşu 2. kız ama oğlumun yaptığı ev işini düzeni kızım hiç yapmaz çokda şımartmadık ama hanımefendi çok rahat oda düzeni ev düzeni salla gitsin oğlum kız gibi maşallah

Ah keske bunu babasına da anlata bilsem benim esim kalkıp suyunu bile içmez.Simdiden yer yapıyorum oğlum bana yardım eder diye ona bile kızıyor erkek adam is mi yapar diyor.Önce babasını yontmam lazım ama 6 yılda anca bu kadar

Kızlar geldim doktordan yarım saat önce çektipim msj şimdi gönderildi internet paketim bitmiş de ondan sanırım neyse doktor bişeyin yok hafif enfeksiyon var dedi bide progestan kullanıyorum deyince boşa kullanıyosun ilk başlarda düşüğü engeller ama erken doğumu engellemeye hiç bi faydası yok boşa kullanıyosun dedi aklım karıştıbide en son pazartesi kontrolüm vardı kendi doktoruma o zaman bebişimin ölçüleri pazartesi günü normal haftam 29+6 ama bpd 70.3 30w3d fl 56.39 29w4d 39 cm demişti doktor bugün cuma çıkan ölçümler ise bpd 82.0 33w3d fl 60.0 yani 42 cm bu kadar büyümüşmüdür

ayyyy fena benim kaynım bu zihindeydi oğluma şu sofrayı mutfağa götür dedim diye bir bağırdı hayır erkek adam iş mi yapar sen götür diye bende inat oğluma götür onu mutfağa koy da gel diye sinirlendim aman aman Allah yardımcın olsun kardeş sana daha çok yıllar lazım gibi

aa baya fark gözüküyor anlayamadım böyle olurmuymuş

Canım ben bunları hastane ve eve gelenlere ikram edicem mevlüd için hala kararsızım

Arkadaşlar dünden beri ara ara vajınamdan suya benzer akıntı geliyor dr aradım cok olmadığı sürece yani bacaklarından akmadığı sürece önemli degil dedi sizerdede oldumu acaba

canım sanmam bu kadar büyüdüğünü ama bilemiyorumda tabii..
usg makinalarında değişik çıkabiliyoemuş ölçümler

Tatlım bu idrarında mı yazıyordu allah uzak etsin ama protein trace protein kalıntısına rastlandı demek olmasın geçende büyük tansiyonun yüksekti ya senin
canım evet idrarda yazıyo ben bu sonuçları kendi doktoruma fakslayayım bari tansiyonum 9/4 isal bulantı şikayetim var

aa baya fark gözüküyor anlayamadım böyle olurmuymuş
canım evet ta 3 günde 3 cm uzamış 2 haftada,fark atmış gözüküyo

bebek doğsun değişir belki canım, allah yardımcın olsun, geleneksel erkek zihniyetini yıkmak zor valla

açıkçası sanmıyorum canım, ama ultrason değerlerinde yanılma payı da olabildiğini biliyorum, bebeğin duruş pozisyonu sonucu etkileyebiliyor, ben bir hafta ara ile gitmek zorunda kalmıştım, boyunu hatırlamıyorum ama 300 gr birden artmış gözüküyordu, inanamamıştım, son 1 ay sonrası gittim, sadece 500 gr almış, ve son gittiğimde kuzum, göbeğimin çevresinde top gibi duruyordu, 25 dakika falan bekledik, bayaa dürttü doktor, pozisyon değişmedi, ölçümler daha az çıktı öyle olunca da, bence pozisyondan kaynaklanan hatalar olabilir, sonuncu değil, bir önceki hatalı gibi geldi bana

Eki Görüntüle 1235257 Canım ben bunları hastane ve eve gelenlere ikram edicem mevlüd için hala kararsızım

teşekkürler canım, bazı kişiler hem eve hem hastaneye hem mevlide gelecek onları da düşünüyorum, o yüzden hastanede kurabiye düşünüyorum ama ev için bunlar çok güzel, mevlide de baştan seçtiğim magnet iyi olacak galiba

dalinin deterjanlarını alırken kapaklarını açıp koklamanızı tavsiye ederim.rafta beklerken bozulabiliyormuş

e bebekten baktım canım.fiyatı 160 liraydı .ama benim bebek arabamızı alırken verdikleri hediye çekim var onunla almayı planlıyorum.birde fikir olsun e bebekte baby&me ıslak mendillerinde kampanya var.12 li paket 45 lira ve bir alana bir bedava.24 paket ıslak mendil 45 liraya çok uygun ben sipariş verdim

aynen katılıyrm.çok şükür sağlığım yerinde olduğu sürece çalışıp kendi ekmeği kazanmak çocuğumuda kimseye muhtaç olmadan büyütmek istyrm.rabbim böyle nasip etsin inşallah.

arkadaşım çok içlenmişsin ama ne kadar az beklentin olursa o kadar az üzülürsün.sen ve eşin bebişin herşeyine yetersiniz merak etme.bişeyler alıp karışma hakkını görmesin kendinde.benim kayınvalide de öyledir kızımızın oda takımını aldık diye eşime bin birtürlü laf etti.hayırlı olsun güzelmiş diyeceğine nazar olurmuş erkenden doğururmuşum bebeğime zarar gelirmiş daha neler neler...doğumdan sonrada alır bi elbise gelir komşu gibi.bende öyle davranıyorum ama hakediyor.sende ne olur kendini üzme hiç değmez biz ne olursa olsun el kızıyız onların gözünde

canım evet idrarda yazıyo ben bu sonuçları kendi doktoruma fakslayayım bari tansiyonum 9/4 isal bulantı şikayetim var

canım evet ta 3 günde 3 cm uzamış 2 haftada,fark atmış gözüküyo
Canım geçmiş olsun öncelikle..ishal bulantı demişsin acaba sulardan falan mı mikrop kaptın

Benim arkadasim istanbul medical parkta 5 ay once dogum yapti sezaryan oda indirimliydi 4900 verdi 2 gun kaldii...
Aradaki farka bakarmisin yaa:

abowwwww diyorum sadece.bende izmir medicalparkta doğum yapacağım 13.de randevum var fiyat almayla da görüşeceğiz ama gözüm korktu bu ne yaaaaa

Önemli değil canım üstelik herkesin damak tadı bir değil herkes herşeyi beğenmeye de bilir sen seviyorsan yapmanı öneririm ben yapıcam en azından..üstelik geleneğide sürdürmüş oluruz:)
:) bende yapçam canım bulunduğum yerde olmazsa olmaz gibi herkes yapıyo dediğin gibi gelenekten sürmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…