2014 Kasım Anneleri

Çok güzel canım hepsi gönlüne göre olur inş.
bende hastane ve eve gelenlere ayrıca süslü lokum yada çikolata yaptırmayı düşünüyorum
zaten eve gelen kek börek ikramım olacak
bizim buralarda mevlütte havlu dağıtılır genelde ama yanında şekerleme falanda ikram edilir henüz o aşamaya gelmedim o yüzden oda ayrı teferruat yiyeceği ayrı amannn düşün düşün bitmiyor işte

ellerine saaglık annesi bizde simdi bitirdik temizliği daha bakalım yarı bıcırıklar gelince nasıl yapcaz ilk iki ay ev biraz dağınık olur gibi

inşallah bu defa görürsün ben 4d gördüm çook güzel fotomuz bile var

Oyy maşallah benimde bi tanesi her seferinde poz veriyo diğeri hep saklanıyo bi kere yandan görebildik nazlı kızımızı..

aynen katılıyrm.çok şükür sağlığım yerinde olduğu sürece çalışıp kendi ekmeği kazanmak çocuğumuda kimseye muhtaç olmadan büyütmek istyrm.rabbim böyle nasip etsin inşallah.

Amin canım hepimize inşallah...

Valla canım benim erkek kardeşim benden iyi iş yapar onu alcak kız yaşadı :)
Küçükten alıştırcaksın hadi oğluşum masaya tabakları diz hadi anneye yardım et diye hem sorumluluk alıcak hem bi işe yaradığının farkına varıcak hemde çok güzel bir iletişiminiz olucak inşallah..
Sen bakma babasına o duymadan yaptırır öğretirsin

Arkadaşlar dünden beri ara ara vajınamdan suya benzer akıntı geliyor dr aradım cok olmadığı sürece yani bacaklarından akmadığı sürece önemli degil dedi sizerdede oldumu acaba

Oluyo canım normal..

ben şahsen mavlüte yaptırmıcaktım ama vazgeçtim yaptırcam fakat bebeğim 3-4 aylık olsun birbirimize alışalım düzenimiz tutsın öle yapalımki bende keyfini çıkarayım diyorum..
sizler ne zaman yaptırcaksınız..

Arkadaşlar dünden beri ara ara vajınamdan suya benzer akıntı geliyor dr aradım cok olmadığı sürece yani bacaklarından akmadığı sürece önemli degil dedi sizerdede oldumu acaba
Canım daha önce okuyormuydu yeni mi başladı yoksa..hamilelikte normal akıntı fakat yinede normaldir olur falan da demek istemiyorum ..çünkü sen daha iyi bilirsin kendini fazla mı oluyor az mı önceden oluyor muydu belki iltihap vardır ondan oluyordur bu gibi şeyleri doktor ile paylaşmakta fayda var..benim oluyor ama gün içinde

Canım bende 40 ında diye düşünüyordum ama annem hemen yaptırma bebek bi kendine gelsin sen kendine gel yazın yaptır diyor bilmiyorum o yüzden

Sönmez tarafında cumhuriyet caddesine girdiğini düşün
sağdan 1. yada 2. ara falan olması lazım zaten baktığında göreceksin dükkanı önünde karşısında bir sürü kavanoz var boy boy
Çok sağol canım tarifin için. Yarın bakayım kısmetse. Teşekkürler.

Canım bende 40 ında diye düşünüyordum ama annem hemen yaptırma bebek bi kendine gelsin sen kendine gel yazın yaptır diyor bilmiyorum o yüzden

mantıklı canım benim arkadaşımda 6. ayında yaptırdı çok güzel oldu..
hemde kendi herşeyini hazırladı..
şimdi 40 ın içinde nasıl yapıcaz..
bebeğin durumuna bağlı birazda aslında

abowwwww diyorum sadece.bende izmir medicalparkta doğum yapacağım 13.de randevum var fiyat almayla da görüşeceğiz ama gözüm korktu bu ne yaaaaa
Valla istanbulLa diger iller arasinda fazlaca farklar var bence sen daha makul bi fiyat alirsin canim...
Ben sifa da yapicam dogumu bnm sigortam oldugundan dr haric 4900 istiyolar dusun yani

ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum, bizim burada akrabalarımız arkadaşlarımız var ama çoğunluk dışardan gelecek, herkesin çocukları var, şubat tatilinde bir hafta sonu daha uygun olacak o yüzden daha uzatırsam yazı beklemek zorundayım, ailelerle aynı şehirde olmayınca çok fazla seçeneğin olmuyor canım

Progestanin ilac ya da fitilinin ben de bu saatten sonra ise yarayacagini sanmiorm. Ben ignesini kullaniorm.haftada bir. O da erken dogumu engellemez dio dr ama ben baska bir drnin tavsiyesiyle icimi rahatlatmak icin kullaniorm.

Valla istanbulLa diger iller arasinda fazlaca farklar var bence sen daha makul bi fiyat alirsin canim...
Ben sifa da yapicam dogumu bnm sigortam oldugundan dr haric 4900 istiyolar dusun yani

izmirde şifa uygun fiyat veriyor ama devlet hastanesinden bi fark yok malesef.13.de yazarım bende fiyatını net olarak

alıyım mı bende nasıl kötü kokuyomuş falan dendi..
Yıkayıp kurutunca koku falan kalmıyor carputi paketteki hali kötü kokunun acı badem gibi kuruyunca kokladım çamasırları koku kalmamıs sonra aklıma geldi ki belki kokusu kalsa yada kokulu olsa bebek rahatsız olabilir.Kalıntı falan da yoktu hemde yumusaktı.

bende senin gibi düşünüyorum 3-4 aylıkken olsun hem bebek biraz kendine gelsin ben formuma gireyim güzel güzel giyineyim annemde geç olur 40 içinde yapılmalıymış kararsızım
bide ben evde yapma istemiyorum dışarıda bi yer tutucam neyseki o konu net

aldım bende yarın çamaşır yıkama günü

Bende Şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum aslında erken yapmak iyidir bi günde gelecek olan misafirleri atlatmış Oluruz

Bende Şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum aslında erken yapmak iyidir bi günde gelecek olan misafirleri atlatmış Oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…