teşekkürler canım, bazı kişiler hem eve hem hastaneye hem mevlide gelecek onları da düşünüyorum, o yüzden hastanede kurabiye düşünüyorum ama ev için bunlar çok güzel, mevlide de baştan seçtiğim magnet iyi olacak galiba
ellerine saaglık annesi bizde simdi bitirdik temizliği daha bakalım yarı bıcırıklar gelince nasıl yapcaz ilk iki ay ev biraz dağınık olur gibiTemizlik yaptık kızımla yaparkende aklıma geldi bebek olunca babasıyla gönderirim dışarıya heralde bende siler süpürürüm eve aylık cam kapı için yardımcı da düşünüyorum öyle halledicez heralde anaaam anne oluyoruz
alıyım mı bende nasıl kötü kokuyomuş falan dendi..
inşallah bu defa görürsün ben 4d gördüm çook güzel fotomuz bile var
aynen katılıyrm.çok şükür sağlığım yerinde olduğu sürece çalışıp kendi ekmeği kazanmak çocuğumuda kimseye muhtaç olmadan büyütmek istyrm.rabbim böyle nasip etsin inşallah.
Ah keske bunu babasına da anlata bilsem benim esim kalkıp suyunu bile içmez.Simdiden yer yapıyorum oğlum bana yardım eder diye ona bile kızıyor erkek adam is mi yapar diyor.Önce babasını yontmam lazım ama 6 yılda anca bu kadar
Arkadaşlar dünden beri ara ara vajınamdan suya benzer akıntı geliyor dr aradım cok olmadığı sürece yani bacaklarından akmadığı sürece önemli degil dedi sizerdede oldumu acaba
Çok güzel canım hepsi gönlüne göre olur inş.
bende hastane ve eve gelenlere ayrıca süslü lokum yada çikolata yaptırmayı düşünüyorum
zaten eve gelen kek börek ikramım olacak
bizim buralarda mevlütte havlu dağıtılır genelde ama yanında şekerleme falanda ikram edilir henüz o aşamaya gelmedim o yüzden oda ayrı teferruat yiyeceği ayrıamannn düşün düşün bitmiyor işte
Canım daha önce okuyormuydu yeni mi başladı yoksa..hamilelikte normal akıntı fakat yinede normaldir olur falan da demek istemiyorum ..çünkü sen daha iyi bilirsin kendini fazla mı oluyor az mı önceden oluyor muydu belki iltihap vardır ondan oluyordur bu gibi şeyleri doktor ile paylaşmakta fayda var..benim oluyor ama gün içindeArkadaşlar dünden beri ara ara vajınamdan suya benzer akıntı geliyor dr aradım cok olmadığı sürece yani bacaklarından akmadığı sürece önemli degil dedi sizerdede oldumu acaba
İnşallah canımm hepimizin bol bol yararlı sütleri olsun. Benim görümcemin sütü acıymış çocuğuna zarar veriyomuş ALlah korusun hepimiziHayırlı iç ve ikram et canım bol bol süt olsun :)
Canım bende 40 ında diye düşünüyordum ama annem hemen yaptırma bebek bi kendine gelsin sen kendine gel yazın yaptır diyor bilmiyorum o yüzdenben şahsen mavlüte yaptırmıcaktım ama vazgeçtim yaptırcam fakat bebeğim 3-4 aylık olsun birbirimize alışalım düzenimiz tutsın öle yapalımki bende keyfini çıkarayım diyorum..
sizler ne zaman yaptırcaksınız..
Çok sağol canım tarifin için. Yarın bakayım kısmetse. Teşekkürler.Sönmez tarafında cumhuriyet caddesine girdiğini düşün
sağdan 1. yada 2. ara falan olması lazım zaten baktığında göreceksin dükkanı önünde karşısında bir sürü kavanoz var boy boy
eşime dedim aldı çok sağolYa kokusu yok. Bence bu iyi bir şey. Kokmuyor yani.
Canım bende 40 ında diye düşünüyordum ama annem hemen yaptırma bebek bi kendine gelsin sen kendine gel yazın yaptır diyor bilmiyorum o yüzden
Valla istanbulLa diger iller arasinda fazlaca farklar var bence sen daha makul bi fiyat alirsin canim...abowwwww diyorum sadece.bende izmir medicalparkta doğum yapacağım 13.de randevum var fiyat almayla da görüşeceğiz ama gözüm korktu bu ne yaaaaa
ben şahsen mavlüte yaptırmıcaktım ama vazgeçtim yaptırcam fakat bebeğim 3-4 aylık olsun birbirimize alışalım düzenimiz tutsın öle yapalımki bende keyfini çıkarayım diyorum..
Progestanin ilac ya da fitilinin ben de bu saatten sonra ise yarayacagini sanmiorm. Ben ignesini kullaniorm.haftada bir. O da erken dogumu engellemez dio dr ama ben baska bir drnin tavsiyesiyle icimi rahatlatmak icin kullaniorm.Kızlar geldim doktordan yarım saat önce çektipim msj şimdi gönderildi internet paketim bitmiş de ondan sanırım neyse doktor bişeyin yok hafif enfeksiyon var dedi bide progestan kullanıyorum deyince boşa kullanıyosun ilk başlarda düşüğü engeller ama erken doğumu engellemeye hiç bi faydası yok boşa kullanıyosun dedi aklım karıştıbide en son pazartesi kontrolüm vardı kendi doktoruma o zaman bebişimin ölçüleri pazartesi günü normal haftam 29+6 ama bpd 70.3 30w3d fl 56.39 29w4d 39 cm demişti doktor bugün cuma çıkan ölçümler ise bpd 82.0 33w3d fl 60.0 yani 42 cm bu kadar büyümüşmüdür
Valla istanbulLa diger iller arasinda fazlaca farklar var bence sen daha makul bi fiyat alirsin canim...
Ben sifa da yapicam dogumu bnm sigortam oldugundan dr haric 4900 istiyolar dusun yani
Yıkayıp kurutunca koku falan kalmıyor carputi paketteki hali kötü kokunun acı badem gibi kuruyunca kokladım çamasırları koku kalmamıs sonra aklıma geldi ki belki kokusu kalsa yada kokulu olsa bebek rahatsız olabilir.Kalıntı falan da yoktu hemde yumusaktı.alıyım mı bende nasıl kötü kokuyomuş falan dendi..
ben şahsen mavlüte yaptırmıcaktım ama vazgeçtim yaptırcam fakat bebeğim 3-4 aylık olsun birbirimize alışalım düzenimiz tutsın öle yapalımki bende keyfini çıkarayım diyorum..
aldım bende yarın çamaşır yıkama günüYıkayıp kurutunca koku falan kalmıyor carputi paketteki hali kötü kokunun acı badem gibi kuruyunca kokladım çamasırları koku kalmamıs sonra aklıma geldi ki belki kokusu kalsa yada kokulu olsa bebek rahatsız olabilir.Kalıntı falan da yoktu hemde yumusaktı.
Bende Şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum aslında erken yapmak iyidir bi günde gelecek olan misafirleri atlatmış Oluruzben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum, bizim burada akrabalarımız arkadaşlarımız var ama çoğunluk dışardan gelecek, herkesin çocukları var, şubat tatilinde bir hafta sonu daha uygun olacak o yüzden daha uzatırsam yazı beklemek zorundayım, ailelerle aynı şehirde olmayınca çok fazla seçeneğin olmuyor canım
Bende Şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum aslında erken yapmak iyidir bi günde gelecek olan misafirleri atlatmış Oluruzben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum, bizim burada akrabalarımız arkadaşlarımız var ama çoğunluk dışardan gelecek, herkesin çocukları var, şubat tatilinde bir hafta sonu daha uygun olacak o yüzden daha uzatırsam yazı beklemek zorundayım, ailelerle aynı şehirde olmayınca çok fazla seçeneğin olmuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?