Bizim burda çok gelip giden olur. Hem bebiş hem yorgunluk birde üstüne her gün misafir için hazırlan zor. O yüzden 40 ın içinde yapıp misafirleri toptan bitirmek niyetindeyiz. Mevlüte kadar habersiz çat kapı gelinir. Mevlütten sonra habersiz pek kimse gelmez. Bende dışarda yapmayı düşünüyorum evde çok zor. Yer tuttun mu ? Bana ördekli kültür merkezini çok önerdiler ama daha gidip konuşmadım. Geç mi kaldım yoksa ?bende senin gibi düşünüyorum 3-4 aylıkken olsun hem bebek biraz kendine gelsin ben formuma gireyim güzel güzel giyineyimannemde geç olur 40 içinde yapılmalıymış kararsızım
bide ben evde yapma istemiyorum dışarıda bi yer tutucam neyseki o konu net
8 tamm bana uymus beğendim benBunu çizen çok acımasız biri olmalıEki Görüntüle 1235309
Ben okudum canım faydalı oldu tesekkürlerKızlarr umarım nst ve sancılarla ilgili yazdıklarımı okumuşsunuzdur
9 ay anca bu kadar güzel anlatılabilirmiş8 tamm bana uymus beğendim ben
Bizim burda çok gelip giden olur. Hem bebiş hem yorgunluk birde üstüne her gün misafir için hazırlan zor. O yüzden 40 ın içinde yapıp misafirleri toptan bitirmek niyetindeyiz. Mevlüte kadar habersiz çat kapı gelinir. Mevlütten sonra habersiz pek kimse gelmez. Bende dışarda yapmayı düşünüyorum evde çok zor. Yer tuttun mu ? Bana ördekli kültür merkezini çok önerdiler ama daha gidip konuşmadım. Geç mi kaldım yoksa ?
Canım geçenlerde zehir gibiymiş biberler bende saatlerce yandım ellerim kıpkırmızı oldu içi ve dışı benim evde alerjik kremler vardı onlardan sürdüm geçti bence geç olmadan esin ya da sen eczaneden aldır krem geçmemişti benimkisi suyun içinde bile cayır cayır yanıyodu geçmiş olsunKızlaarr çok kötü bir gün bugün aksilikler peşimi bırakmadı:-(önce sabah az kalsın yere kapakşanıydm ayagm kaydı ucuz yırttım:-( sonra eve geldim birazcık acı sos yspym dedim benim neyimeyse biberler öyle bi acymşki ellerm mahvoldu cayır cayır yanıyo hiç böle bişey görmedim ben nasıl geçer:/( sonrada baş paröagmı çooook derin kestim kanı durdurana kadar bittim resmen doktora gtmedm bişey olma. Demi ya çok. Canım yanıyo
Geçmis olsun canım...Ellerinin acısını domatesle geçirebilirsin ama kesik olan yere dikkat ederek böldüğün domatesleri mıncıklayarak yaparsan iyi olur.Kesik de insallah dikislik durumda değildir gebelikte dikis atarken uyusturmuyorlar.İyice sarıp kalp seviyesinin üstünde tut kanama durmadıysa.Kızlaarr çok kötü bir gün bugün aksilikler peşimi bırakmadı:-(önce sabah az kalsın yere kapakşanıydm ayagm kaydı ucuz yırttım:-( sonra eve geldim birazcık acı sos yspym dedim benim neyimeyse biberler öyle bi acymşki ellerm mahvoldu cayır cayır yanıyo hiç böle bişey görmedim ben nasıl geçer:/( sonrada baş paröagmı çooook derin kestim kanı durdurana kadar bittim resmen doktora gtmedm bişey olma. Demi ya çok. Canım yanıyo
Sağol canım aynn benmkide öle kremin adı neydi rica etsemCanım geçenlerde zehir gibiymiş biberler bende saatlerce yandım ellerim kıpkırmızı oldu içi ve dışı benim evde alerjik kremler vardı onlardan sürdüm geçti bence geç olmadan esin ya da sen eczaneden aldır krem geçmemişti benimkisi suyun içinde bile cayır cayır yanıyodu geçmiş olsun
İnsallah kullandığın kremler gebelik kategorisine uygundurCanım geçenlerde zehir gibiymiş biberler bende saatlerce yandım ellerim kıpkırmızı oldu içi ve dışı benim evde alerjik kremler vardı onlardan sürdüm geçti bence geç olmadan esin ya da sen eczaneden aldır krem geçmemişti benimkisi suyun içinde bile cayır cayır yanıyodu geçmiş olsun
Sağol canım valla çok derin gitsem kesin dikiş atarlar ama korktum gitmedim kanamayı durdurdum şkür ama kullanmyrm elimi offf nedr bu başıma gelenler::-(Geçmis olsun canım...Ellerinin acısını domatesle geçirebilirsin ama kesik olan yere dikkat ederek böldüğün domatesleri mıncıklayarak yaparsan iyi olur.Kesik de insallah dikislik durumda değildir gebelikte dikis atarken uyusturmuyorlar.İyice sarıp kalp seviyesinin üstünde tut kanama durmadıysa.
Evet bende öyle duydum bir an önce ayarla diyorlar ama tarihi tahmini bir şey yapacağız artık. Sonra da o tarihte başka bir aksilik olmasın diye dua edeceğiz. Fiyatlar hakkında bir bilgin var mı peki ?Bende ördekli kültür merkezini istiyorum bi arkadaşım yaptı otantik ortam çok güzel oldu
henüz tarihe karar veremediğim için bende konuşmadım ama daha bugün orada yapan arkadaşım söyledi bir an önce yeri ayarla yoksa istediğin tarihe bulamazsın yoğun oluyor diye
evet canım. Asıl şefleri orada.Web sayfalarına baktım, bi sürü şubeleri var gibi görünüyor. Sen özellikle Acity'nin oradaki şubeyi mi tavsiye ediyorsun acaba canım?
Evet bende öyle duydum bir an önce ayarla diyorlar ama tarihi tahmini bir şey yapacağız artık. Sonra da o tarihte başka bir aksilik olmasın diye dua edeceğiz. Fiyatlar hakkında bir bilgin var mı peki ?
Ah canim ya bilirim.o biber acisini amman yuzune gozune surme ellerini dikkat et. Kesik cok.derinse doktora bi git derimKızlaarr çok kötü bir gün bugün aksilikler peşimi bırakmadı:-(önce sabah az kalsın yere kapakşanıydm ayagm kaydı ucuz yırttım:-( sonra eve geldim birazcık acı sos yspym dedim benim neyimeyse biberler öyle bi acymşki ellerm mahvoldu cayır cayır yanıyo hiç böle bişey görmedim ben nasıl geçer:/( sonrada baş paröagmı çooook derin kestim kanı durdurana kadar bittim resmen doktora gtmedm bişey olma. Demi ya çok. Canım yanıyo
Uygundu canım doktorum vermişti alerjik bir cildim var 1 hafta önce cilt doktoruna gitmiştim sonra böyle alerjik bir reaksiyonla karşılasınca tekrar sürdümİnsallah kullandığın kremler gebelik kategorisine uygundur
Canım şimdi ben sana gelişi güzel krem adı vermem doğru olmaz belki sana uymaz ama ecz yardımcı olabilir belki bu durumdaSağol canım aynn benmkide öle kremin adı neydi rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?