2014 Kasım Anneleri

Çok tatlısın carputi Allah ım inşallah yarabbim o kadar çok merak ediyorum ki sana anlatamam bir tek 12. Haftada görmüştüm bayağı değişmiştir ele gelir olmuştur inşallah benim prensesim

Kızlar oğlum kaburgama öyle bir vuruyor ki anlatamm ilk defa böyle güçlü tekmeleri ni hissettim
Ben geçen yatakta sabah mahmurluğumu atarken aşağıdan bir tekme yedim neye uğradığımı şaşırdım tabii eşim acıtacağını düşünmüyor dalga geçti benimle

doktorun tavsiye ettiği durumu benimlede paylaşırsan sevinirim cnm benim kontrolüme daha var

Canim ben simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda doktorumuza sordum artik agirlik merkezimizin iyice degsitigini sirt ve kasik agrilarimizin aeticagini soyledi sirt ustu yatma soluna yat yatak icinde yavas hareket et gun icinde geriye kaykilarak otur gebelik oturusu seklinde dedi so ay dahada articaktir normal hepsi dedi

Merhaba biz doktordan geldik oglusun masallahi var 3 hafta onde cikiyo ultrasonda 1550gr olmusuz 40 cm.de boyumuz var cok sukur hersey yolunda bi aksilik olmassa 7 kasimda dunyaya gelicek oglum 38.haftamiz bitmis oluyo igne kullandigim.icin biraz erkn olcak ama.riske atamayiz kesinlikle saglikla gelsinler hepimzin yavrulari insallah

kızlarrr bebişimin eşyalarını ayarladım da bakın eksigimiz var mı
0-3 aylık hepsi
zıbın:7
tulum:4
alt- üst takım:6
çorap:9
şapka:7
önlük:3
çarşaf:2
nevresim takımı:2
battaniye:2
banyo havlusu:3
ince battaniye kundak gibi:4
mendil ve küçük havlular alınacak daha ve 0-3 aylık ama üstünde 62 cm yazıyor uygun olur mu arkadaşlar

gogicimm hadi gozunaydınn ayy ne güzell oglusuna kavusmussun bugun annesi hadi darısı basımıza
boyuda kilosuda ne güzelmiss oylee Allah bagıslasın oglusunu annesi
ayyyyyyyyyyyyyy 7 kasım mııs hadi hayırlısı

62 6 aylık oluyor diye kalmış aklımda ama olsun annesi zaten bebekler ilk aydan bizim tahmin edemiicegimiz kadar buyuuyolar..bunlar evde bebişe aldığın eşyalar dimi annesi

Tatlım maşallah bebişine ama 3 hafta çok fazla değil mi yani haftasına göre kilosu normal benimde 30. Haftada 1600 gr dı dr haftasıyla uyumlu dedi niye bu dr lar bu kadar farklı konuşuyor

Oyyy maşallah kuzucuğuna...gününü bilip beklemek daha heyecanlı olsa gerek.
nerde yapacaksın doğumu belli mi?

62 6 aylık oluyor diye kalmış aklımda ama olsun annesi zaten bebekler ilk aydan bizim tahmin edemiicegimiz kadar buyuuyolar..bunlar evde bebişe aldığın eşyalar dimi annesi
evet evde bebişe aldıklarım 62 aylık yazıyor ama yenidoğan takımla aynı boyda hepsi galiba kalıbı küçük

evet evde bebişe aldıklarım 62 aylık yazıyor ama yenidoğan takımla aynı boyda hepsi galiba kalıbı küçük
aynen canım ama iyi etmişssin annemde herseyi 0-3 almayın cok cabuk büyücekler diyordu hephayırlı olsun hepsi minnoşuna annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…