Bana da oluyo canım artık baya canımı yakıyo ama büyüdüğünü güçlendiğini düşününce mutlu oluyorumKızlar oğlum kaburgama öyle bir vuruyor ki anlatammilk defa böyle güçlü tekmeleri ni hissettim
zaten bugun rüyamda bebeği bir emziriyordum ki sorma gitsin cok etkisinde kaldım hareldeEmzirmeyle ilgili çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı
http://emzirmereformu.com/emzirme-sikligi-ve-suresi/
Canım paylaştığın için çok teşekkür ederim aklımdaki sorular cevabını buldu çok faydalandımEmzirmeyle ilgili çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı
http://emzirmereformu.com/emzirme-sikligi-ve-suresi/
Çok tatlısın carputigeçen baya gülmüştüm sana kadın açmayı bilmiyomuşta bi kurcala şuraları dicektim dedin yahayır mübarek cuma günü metbel arkadaşımız inşallah bebeğini renki usg de görür Allahım. Amiiiinn (ettim duayı gitti)
Çok tatlısın carputiAllah ım inşallah yarabbim o kadar çok merak ediyorum ki sana anlatamam bir tek 12. Haftada görmüştüm bayağı değişmiştir ele gelir olmuştur inşallah benim prensesim
Ben geçen yatakta sabah mahmurluğumu atarken aşağıdan bir tekme yedim neye uğradığımı şaşırdım tabii eşim acıtacağını düşünmüyor dalga geçti benimleKızlar oğlum kaburgama öyle bir vuruyor ki anlatammilk defa böyle güçlü tekmeleri ni hissettim
doktorun tavsiye ettiği durumu benimlede paylaşırsan sevinirim cnm benim kontrolüme daha var
gogicimm hadi gozunaydınn ayy ne güzell oglusuna kavusmussun bugun annesi hadi darısı basımızaMerhaba biz doktordan geldik oglusun masallahi var 3 hafta onde cikiyo ultrasonda 1550gr olmusuz 40 cm.de boyumuz var cok sukur hersey yolunda bi aksilik olmassa 7 kasimda dunyaya gelicek oglum 38.haftamiz bitmis oluyo igne kullandigim.icin biraz erkn olcak ama.riske atamayiz kesinlikle saglikla gelsinler hepimzin yavrulari insallah
62 6 aylık oluyor diye kalmış aklımda ama olsun annesi zaten bebekler ilk aydan bizim tahmin edemiicegimiz kadar buyuuyolar..bunlar evde bebişe aldığın eşyalar dimi annesikızlarrr bebişimin eşyalarını ayarladım da bakın eksigimiz var mı
0-3 aylık hepsi
zıbın:7
tulum:4
alt- üst takım:6
çorap:9
şapka:7
önlük:3
çarşaf:2
nevresim takımı:2
battaniye:2
banyo havlusu:3
ince battaniye kundak gibi:4
mendil ve küçük havlular alınacak daha ve 0-3 aylık ama üstünde 62 cm yazıyor uygun olur mu arkadaşlar
Tatlım maşallah bebişine ama 3 hafta çok fazla değil mi yani haftasına göre kilosu normal benimde 30. Haftada 1600 gr dı dr haftasıyla uyumlu dedi niye bu dr lar bu kadar farklı konuşuyorMerhaba biz doktordan geldik oglusun masallahi var 3 hafta onde cikiyo ultrasonda 1550gr olmusuz 40 cm.de boyumuz var cok sukur hersey yolunda bi aksilik olmassa 7 kasimda dunyaya gelicek oglum 38.haftamiz bitmis oluyo igne kullandigim.icin biraz erkn olcak ama.riske atamayiz kesinlikle saglikla gelsinler hepimzin yavrulari insallah
Merhaba biz doktordan geldik oglusun masallahi var 3 hafta onde cikiyo ultrasonda 1550gr olmusuz 40 cm.de boyumuz var cok sukur hersey yolunda bi aksilik olmassa 7 kasimda dunyaya gelicek oglum 38.haftamiz bitmis oluyo igne kullandigim.icin biraz erkn olcak ama.riske atamayiz kesinlikle saglikla gelsinler hepimzin yavrulari insallah
Ev
evet canım. Asıl şefleri orada.
evet evde bebişe aldıklarım 62 aylık yazıyor ama yenidoğan takımla aynı boyda hepsi galiba kalıbı küçük62 6 aylık oluyor diye kalmış aklımda ama olsun annesi zaten bebekler ilk aydan bizim tahmin edemiicegimiz kadar buyuuyolar..bunlar evde bebişe aldığın eşyalar dimi annesi
aynen canım ama iyi etmişssin annemde herseyi 0-3 almayın cok cabuk büyücekler diyordu hepevet evde bebişe aldıklarım 62 aylık yazıyor ama yenidoğan takımla aynı boyda hepsi galiba kalıbı küçük
güzel günlerde inşallahaynen canım ama iyi etmişssin annemde herseyi 0-3 almayın cok cabuk büyücekler diyordu hephayırlı olsun hepsi minnoşuna annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?