- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
bende bugün rüyamda altını değişitiriyordm kızımn :)hatta alt açma minderini bulamıyrz birlikte arıyorduk :):)zaten bugun rüyamda bebeği bir emziriyordum ki sorma gitsin cok etkisinde kaldım harelde
ayy ağzına sağlık valla..periyi üzmemek adına diyemediğim herşeyi demişsin vallaCanım çok vaktim olmadığı halde senin konunu hep okudum, şimdi de dayanamadım.
Öncelikle "sana" geçmiş olsun!
Çok ama çok özür diliyorum, saygısızlık yapmak istemezdim ama eşini eğer tanıyor olsaydım iki çift laf ederdim. Kusura bakmasın ama erkek o, farkında mı acaba?
Bırak normal zamanda bunu yapmayı evde hamile bir karısı varken nedir bıçakla, anahtarla yatmak? Bütün odaları kilitlemek falan? Hiç mi kendine güveni yok bu adamın? Ben hamile değilken bile birinin evine hırsız girdi diye evde deli gibi çıt olsa eşime kalk kapıyı kontrol et diyordum "ya girmez, girse de gebertirim onu senin yanında kocan var" diyordu.
Erkek dediğin cesaretli olur. Arkadaşımın evine de hırsız girdi geçen ay. Hem de evi darmadağan etmişti. Dağıtmadığı tek bir şey kalmamıştı. Onlar bile böyle panik yaşamadı. Dünyanın altını gitti kızın. Alarm taktırdı kocası, bu yani.
İnsan der ki neyse cana geleceğine mala gelsin, sana bebeğimize bir şey olmadı ya önemli olan o, sen düşünüp korkma falan der.
Ay okurken bile cinlerim tepeme çıktı, dayanamadım artık!
Kusura bakma ama benim kocam şu muameleyi yapacak bana ağızının payını veririm. Paraysa para be!
Çalışır kazanırım. Ne bu hiddet?
Sen de düşünüp düşünüp kafana takma! Ver ağızının payını. Bi altınları sen mi sakladın demediği kalmış!
Çok korkuyorsan hamile halimle kapıda senin için nöbet tutuyum derdim herhalde!!!!
Ay çok sinirlendim çoook!
Bi erkekte en nefret ettiğim şey!
Dayanamadım vallla!
cok sagol cnm benımkı sımdılık gectı ama her an gerı gelebılır doktorlar cok rahat bahsedıyo ama ınsan yatarken hep soluna donemıyo zaten vücut agır bu sefer tek tarafa yuk verınce sol tarafım cok agrıyo mecbur sağıma donuyorumCanim ben simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda doktorumuza sordum artik agirlik merkezimizin iyice degsitigini sirt ve kasik agrilarimizin aeticagini soyledi sirt ustu yatma soluna yat yatak icinde yavas hareket et gun icinde geriye kaykilarak otur gebelik oturusu seklinde dedi so ay dahada articaktir normal hepsi dedi
Emzirme atletimi alsam sutyen mi sizce benim gogusler cok buyumedi sutyen bi tuhaf durdu..
Bizim burda çok gelip giden olur. Hem bebiş hem yorgunluk birde üstüne her gün misafir için hazırlan zor. O yüzden 40 ın içinde yapıp misafirleri toptan bitirmek niyetindeyiz. Mevlüte kadar habersiz çat kapı gelinir. Mevlütten sonra habersiz pek kimse gelmez. Bende dışarda yapmayı düşünüyorum evde çok zor. Yer tuttun mu ? Bana ördekli kültür merkezini çok önerdiler ama daha gidip konuşmadım. Geç mi kaldım yoksa ?
ayyy ne güzell yaa kıyamam ben o miniklerebende bugün rüyamda altını değişitiriyordm kızımn :)hatta alt açma minderini bulamıyrz birlikte arıyorduk :):)
bu konuda bende çok kararsızım.atletlerin göğsü destekleyen kısmı çok daha az gibi.sarkma olmasın sonra diye korkuyorumEmzirme atletimi alsam sutyen mi sizce benim gogusler cok buyumedi sutyen bi tuhaf durdu..
Benim goguslerde cok buyuk degil ben onden acilan destekli sutyenlerden aldim.kolayca acilsin diye. Ilk gunler kullanacagimi sanmiorm zaten.simdiden annem ablam kv dem sole emzir bole emzir demeye basladi. Emzirme atletinin ise yarayacagini dusunuorm. Internetten ismarladim. Insallh guzel gunlerde kullanrm.Emzirme atletimi alsam sutyen mi sizce benim gogusler cok buyumedi sutyen bi tuhaf durdu..
cok sagol cnm benımkı sımdılık gectı ama her an gerı gelebılır doktorlar cok rahat bahsedıyo ama ınsan yatarken hep soluna donemıyo zaten vücut agır bu sefer tek tarafa yuk verınce sol tarafım cok agrıyo mecbur sağıma donuyorum
ayyy cok heyecanlııııEvet cnim bende ya sagima ya soluma yatiyorum ama benegin basi sagimda benim sagima yatinva alttan ayaklariyla cok vuruyo sanirin rahatsiz oluyo sende donusumlu olarak idare et artik sona geliyoruz bizim dogum tatihimiz bile belli oldu bugun dahada bibheeycan basti :)
Bende sarkma olayını düşünerek sütyen almak daha mantıklı geldibu konuda bende çok kararsızım.atletlerin göğsü destekleyen kısmı çok daha az gibi.sarkma olmasın sonra diye korkuyorum
bendee aynı dertten muzdaribim canm eskiden aksamları cok severdim simdi ise acaba bu aksam ne tur seyler yasıcam kaçta yatacam daha doğrusu yatabilecek miyim diye aklımda hepp bi sorularartık geceleri sevmiyorum gece olacak herkes yatacak ışıklar sönecek uykular uyunacak ben oturacağım
aklıma geldikçe içime daral geliyor
cnm o bana gündüzde cok oluyo yaa adım sidikliye cıktıbendee aynı dertten muzdaribim canm eskiden aksamları cok severdim simdi ise acaba bu aksam ne tur seyler yasıcam kaçta yatacam daha doğrusu yatabilecek miyim diye aklımda hepp bi sorularen kotusu de uykunun en tatlı yerinde karnıma baskı yapan wc ye gitme hissi oluyor yataktan ceset gibi kalkıyorum tek hamlede
ben ömrü hayatımda wc ye bu kkadar gidip gelmemişimdircnm o bana gündüzde cok oluyo yaa adım sidikliye cıktı
Ben geçen hafta medical park bahçelievlere gittim 2 küsur normal doğum sezaryan 3000 bin epidural olursada 3500 lira fiyat verdiler ben hiç böyle bir rakam duymadım orda belki arladaşınız dışardan özel doktor getirmiştirBenim arkadasim istanbul medical parkta 5 ay once dogum yapti sezaryan oda indirimliydi 4900 verdi 2 gun kaldii...
Aradaki farka bakarmisin yaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?