kızlar 2 gündür ciğer geliştirici iğne yaptırdım ondan nmı yoksa doktor ilaçlarımı arttırdı ondan mı oğlum bana küstü tepiklemiyo arada bi dönüyo bir iki oynuyor sonra yatıyor resmen küsmüş insan gibi anlayamadım konuşuyordum tepki veriyordu şimdi en fazla popoyu dönüyo ne acaip ya bi doğarsa bende ona küsücem bu ne yaa
Yaşadığımız bir çok sıkıntının açıklaması bu sayfada var..
http://www.hthayat.com/cocuklu-haya...er/662932-gebeligin-30haftasinda-neler-oluyor
evet canım hem rahim ağzı duvarı incelmiş hem de bebek çok aşağıdaymışNeden yaptırdın canım iğneyi erken doğum riskin mi var?
evet canım hem rahim ağzı duvarı incelmiş hem de bebek çok aşağıdaymış
tşk canımAllah yardımcın olsun canım..
evet canım hem rahim ağzı duvarı incelmiş hem de bebek çok aşağıdaymış
İyi akşamlar
Banada vermisti zey hatirlarsan konusmustuk ben yaptirmadim bu ayin 13 unde kontrol var neden yaptirmadin diye bıdı bıdı edecek doktor kesin. Sen sormussun ya oyle en ufak seyde yaptirilmamaliymis kortizon iceriyomus baya bi aklima takildi yaptirmadimNeden yaptırdın canım iğneyi erken doğum riskin mi var?
Çok iyiyim zeyyciim çok şükür. ailem yanımda olduğu için neredeyse her akşam piknik, parkta çay içme gibi eylemlerdeyiz :) çok iyi geliyor. arada yürüyüş yapıyorum gittiğimiz yerlerde. Bir de sayılı günüm kaldı, 32 de izne ayrılacağım kısmetse. sen nasılsın? kızlar ne alemde ?İyi akşamlar naber canım?
ayy ben de almadım henüz yaa. napsak kiEmzirme atletimi alsam sutyen mi sizce benim gogusler cok buyumedi sutyen bi tuhaf durdu..
Banada vermisti zey hatirlarsan konusmustuk ben yaptirmadim bu ayin 13 unde kontrol var neden yaptirmadin diye bıdı bıdı edecek doktor kesin. Sen sormussun ya oyle en ufak seyde yaptirilmamaliymis kortizon iceriyomus baya bi aklima takildi yaptirmadim
Çok iyiyim zeyyciim çok şükür. ailem yanımda olduğu için neredeyse her akşam piknik, parkta çay içme gibi eylemlerdeyiz :) çok iyi geliyor. arada yürüyüş yapıyorum gittiğimiz yerlerde. Bir de sayılı günüm kaldı, 32 de izne ayrılacağım kısmetse. sen nasılsın? kızlar ne alemde ?kapışıyorlar mı içerde
canımm çok geçmişş olsunn. yaran bir an önce iyileşir inşallah. acın da en kısa sürede dinerrr...Sağol canım aynn benmkide öle kremin adı neydi rica etsem
Hayırlı olsunnnMinigin arabasini da teslim aldik
ayy ben de almadım henüz yaa. napsak ki
:) oyy yerim ben onlarıııı. valla senin kızları çok merak ediyorum yaa. ikiz kız bebekler ne tatlı olurlarrrOhh ne güzel tadını çıkar canım..ben de pztsi alıcam çalışamaz raporumu..
Valla hem de ne kapışma saç baş yoluyolar hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?