2014 Kasım Anneleri

kızlar 2 gündür ciğer geliştirici iğne yaptırdım ondan nmı yoksa doktor ilaçlarımı arttırdı ondan mı oğlum bana küstü tepiklemiyo arada bi dönüyo bir iki oynuyor sonra yatıyor resmen küsmüş insan gibi anlayamadım konuşuyordum tepki veriyordu şimdi en fazla popoyu dönüyo ne acaip ya bi doğarsa bende ona küsücem bu ne yaa

Neden yaptırdın canım iğneyi erken doğum riskin mi var?

Neden yaptırdın canım iğneyi erken doğum riskin mi var?
Banada vermisti zey hatirlarsan konusmustuk ben yaptirmadim bu ayin 13 unde kontrol var neden yaptirmadin diye bıdı bıdı edecek doktor kesin. Sen sormussun ya oyle en ufak seyde yaptirilmamaliymis kortizon iceriyomus baya bi aklima takildi yaptirmadim

İyi akşamlar naber canım?
Çok iyiyim zeyyciim çok şükür. ailem yanımda olduğu için neredeyse her akşam piknik, parkta çay içme gibi eylemlerdeyiz :) çok iyi geliyor. arada yürüyüş yapıyorum gittiğimiz yerlerde. Bir de sayılı günüm kaldı, 32 de izne ayrılacağım kısmetse. sen nasılsın? kızlar ne alemde ? kapışıyorlar mı içerde

Evet canım hatırlıyorum yaptırmadım bende..bugün sordu yaptırdım dedim..2 tane daha vercem dedi hee dedim geçtim bir de tansiyon hapı verdi erken doğum olmasın diyeymiş almadım..ya adam çünkü kilolarını bile ölçmüyo neymiş sağlıklı ölçüö olmazmış falan e ben kaç kilo bebek doğurcam öğrenemiycem yani..hiç güven vermiyo bana..
13 ünde esas doktoruma gidicem o ne derse onu uygulamaya çalışıyorum..

Ohh ne güzel tadını çıkar canım..ben de pztsi alıcam çalışamaz raporumu..
Valla hem de ne kapışma saç baş yoluyolar hahahah

Ohh ne güzel tadını çıkar canım..ben de pztsi alıcam çalışamaz raporumu..
Valla hem de ne kapışma saç baş yoluyolar hahahah
:) oyy yerim ben onlarıııı. valla senin kızları çok merak ediyorum yaa. ikiz kız bebekler ne tatlı olurlarrr oyy teyzeleri sevdin onları.

Ay feci uykum var ama yine bi sağa bi sola dönüp sabahı sabah edicem diye cesaret edip yatamıyorum.
Kiraz mevsimi bitince ne yapsam ki?
Lavaboya gitmekten de sıkıldım.
Uykusuzlar yazsın bari gece, yalnız kalmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…