2014 Kasım Anneleri

:) oyy yerim ben onlarıııı. valla senin kızları çok merak ediyorum yaa. ikiz kız bebekler ne tatlı olurlarrr oyy teyzeleri sevdin onları.

Hehe bizde çok merak ediyoruz valla..inşallah Allah ikisini de bize bağışlar...

Ay feci uykum var ama yine bi sağa bi sola dönüp sabahı sabah edicem diye cesaret edip yatamıyorum.
Kiraz mevsimi bitince ne yapsam ki?
Lavaboya gitmekten de sıkıldım.
Uykusuzlar yazsın bari gece, yalnız kalmayalım.

Bende buralardayım tv de de bişey yok püff

Bende mi farkli bi doktora gitsem diyorum ama burada cok ta secenegim yok hem bu doktor benim uc yillik doktorum ameliyatimi da o yapti. son zamanlar biraz rutine bagladi ama kilo boy bebekle ilgili cok aciklama yapiyor Allah yukarda. Bende yaptirdim deyip gecistirsemmiki daha sonra Allah gostermesin birsey olsa dogru bilgi vermedigim icin vicdan azabi cekerim

Senin durum farklı canım ben doğumu buna yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden sallamıyorum dediklerini..
Sen söyle yaptırmadığını bilgisi olsun..emin olamadım bebeğe müdahale etmek istemedim falan dersin..

Progestanin ilac ya da fitilinin ben de bu saatten sonra ise yarayacagini sanmiorm. Ben ignesini kullaniorm.haftada bir. O da erken dogumu engellemez dio dr ama ben baska bir drnin tavsiyesiyle icimi rahatlatmak icin kullaniorm.
aslında doğru diyosun gülüm bana hap verdi doktor bu kutu bitsin baride bakalım bidahaki kontrole ne dicek

Bunu çizen çok acımasız biri olmalıEki Görüntüle 1235309
ayyy ben 8. Ayım şişmişşşşşş işte şişmiş bir 31 haftalık gebelik kızımla bennnn ayyy şiştikçe mutlu oluyorum

Kızlarr umarım nst ve sancılarla ilgili yazdıklarımı okumuşsunuzdur
valla ben gözden kaçırdım sancın mı var yoksa canım nst yemi girdin

geçmiş olsun balım acııı çok zor keşke eldiven kullansaymışsın kesik içinde sar tatlım orayıda mikrop kapmasın rabbim beterinden saklasın dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…