- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
ben de alayım bakim. d harfi ile başlayan bir markadan bahsetmişti arkadaşlardan biri, sen de o markadan mı aldın?Ben iki tane atlet aldim sutyen bana olmadi korkunc durdu
Minigin arabasini da teslim aldik
:) oyy yerim ben onlarıııı. valla senin kızları çok merak ediyorum yaa. ikiz kız bebekler ne tatlı olurlarrroyy teyzeleri sevdin onları.
Ay feci uykum var ama yine bi sağa bi sola dönüp sabahı sabah edicem diye cesaret edip yatamıyorum.
Kiraz mevsimi bitince ne yapsam ki?
Lavaboya gitmekten de sıkıldım.
Uykusuzlar yazsın bari gece, yalnız kalmayalım.
Bende mi farkli bi doktora gitsem diyorum ama burada cok ta secenegim yok hem bu doktor benim uc yillik doktorum ameliyatimi da o yapti. son zamanlar biraz rutine bagladi ama kilo boy bebekle ilgili cok aciklama yapiyor Allah yukarda. Bende yaptirdim deyip gecistirsemmiki daha sonra Allah gostermesin birsey olsa dogru bilgi vermedigim icin vicdan azabi cekerimEvet canım hatırlıyorum yaptırmadım bende..bugün sordu yaptırdım im..2 tane daha vercem dedi hee dedim geçtim bir de tansiyon hapı verdi erken doğum olmasın diyeymiş almadım..ya adam çünkü kilolarını bile ölçmüyo neymiş sağlıklı ölçüö olmazmış falan e ben kaç kilo bebek doğurcam öğrenemiycem yani..hiç güven vermiyo bana..
13 ünde esas doktoruma gidicem o ne derse onu uygulamaya çalışıyorum..
Ohh ne güzel tadını çıkar canım..ben de pztsi alıcam çalışamaz raporumu..
Valla hem de ne kapışma saç baş yoluyolar hahahah
Bende mi farkli bi doktora gitsem diyorum ama burada cok ta secenegim yok hem bu doktor benim uc yillik doktorum ameliyatimi da o yapti. son zamanlar biraz rutine bagladi ama kilo boy bebekle ilgili cok aciklama yapiyor Allah yukarda. Bende yaptirdim deyip gecistirsemmiki daha sonra Allah gostermesin birsey olsa dogru bilgi vermedigim icin vicdan azabi cekerim
Hayırlı uğurlu olsunnnnnMinigin arabasini da teslim aldik
Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Zeycimm inşallah tatlım bu sefer kısmet olurda görürüm minnakımı gerçi hep hüsran oluyor renkli amaMetbel kız Ptsi bebişini görürsün inşallah
Bende buralardayım tv de de bişey yok püff
Bende varim uykusuuzlar korosundaaaHahahah! Yazık bize yaaaa
Zeycimm inşallah tatlım bu sefer kısmet olurda görürüm minnakımı gerçi hep hüsran oluyor renkli ama
Hahahah! Yazık bize yaaaa
Sana toplu dua ediyoruz anacım artık bu sefer gör yani inşZeycimm inşallah tatlım bu sefer kısmet olurda görürüm minnakımı gerçi hep hüsran oluyor renkli ama
Hadi inşallah artık bu kadar hamilenin duasından sonra yinede renkli bana nasip olmazsa kırıcam o aletiSana toplu dua ediyoruz anacım artık bu sefer gör yani inş
Benim eşim yok nöbetçiBen kocamı bekliyorum az sonra gelir ve ben kaçar
Hadi inşallah artık bu kadar hamilenin duasından sonra yinede renkli bana nasip olmazsa kırıcam o aletiÇok sağolun yahuuu
Bizimki de lojman ama bende senden kalmamBenim eşim yok nöbetçiKapımı sıkı sıkı kilitledim şu hırsızlık olaylarını okuduktan sonra Gerçi burası yarı lojman ama olsun
aslında doğru diyosun gülüm bana hap verdi doktor bu kutu bitsin baride bakalım bidahaki kontrole ne dicekProgestanin ilac ya da fitilinin ben de bu saatten sonra ise yarayacagini sanmiorm. Ben ignesini kullaniorm.haftada bir. O da erken dogumu engellemez dio dr ama ben baska bir drnin tavsiyesiyle icimi rahatlatmak icin kullaniorm.
ayyy ben 8. Ayım şişmişşşşşşBunu çizen çok acımasız biri olmalıEki Görüntüle 1235309
valla ben gözden kaçırdım sancın mı var yoksa canım nst yemi girdinKızlarr umarım nst ve sancılarla ilgili yazdıklarımı okumuşsunuzdur
geçmiş olsun balım acııı çok zor keşke eldiven kullansaymışsın kesik içinde sar tatlım orayıda mikrop kapmasın rabbim beterinden saklasın dikkat et kendineKızlaarr çok kötü bir gün bugün aksilikler peşimi bırakmadı:-(önce sabah az kalsın yere kapakşanıydm ayagm kaydı ucuz yırttım:-( sonra eve geldim birazcık acı sos yspym dedim benim neyimeyse biberler öyle bi acymşki ellerm mahvoldu cayır cayır yanıyo hiç böle bişey görmedim ben nasıl geçer:/( sonrada baş paröagmı çooook derin kestim kanı durdurana kadar bittim resmen doktora gtmedm bişey olma. Demi ya çok. Canım yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?