İyi uykularKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
aslında doğru diyosun gülüm bana hap verdi doktor bu kutu bitsin baride bakalım bidahaki kontrole ne dicek
ayyy ben 8. Ayım şişmişşşşşşEki Görüntüle 1235549 işte şişmiş bir 31 haftalık gebelik kızımla bennnn ayyy şiştikçe mutlu oluyorum
valla ben gözden kaçırdım sancın mı var yoksa canım nst yemi girdin
geçmiş olsun balım acııı çok zor keşke eldiven kullansaymışsın kesik içinde sar tatlım orayıda mikrop kapmasın rabbim beterinden saklasın dikkat et kendine
aslında doğru diyosun gülüm bana hap verdi doktor bu kutu bitsin baride bakalım bidahaki kontrole ne dicek
ayyy ben 8. Ayım şişmişşşşşşEki Görüntüle 1235549 işte şişmiş bir 31 haftalık gebelik kızımla bennnn ayyy şiştikçe mutlu oluyorum
valla ben gözden kaçırdım sancın mı var yoksa canım nst yemi girdin
geçmiş olsun balım acııı çok zor keşke eldiven kullansaymışsın kesik içinde sar tatlım orayıda mikrop kapmasın rabbim beterinden saklasın dikkat et kendine
ayyy cok heyecanlııııbende 20 sınde gıdıcem kontrole doktor basından berı 16 kasım dıyo bana ama ben bellı olmaz dıye düşünüyorum senınkı neye gore soyledı acaba ???
Aman dikkat et arkadaşım fazla kıpırdama tutsaydik şunları bir ay ayOyy maşallah sizeee..
İkiz gebelik bide 30. Haftam diye istedi doktor canım..36 çıktı sancı sorun değil dedi..
bol bol dua oku7âyetel kursi oku her birinde önce sağa snra sola sonra yukarı snra aşağı sonra öne sonra arkaya en son okuduğunu da içine çek bunları sıcak nefesle hu diye yap ben çok faydasını görüyorum sanada öneririm canımiyi geceler herkeseben yatarrr bakalım bu gece beni neler bekliyo her gece farklı bi macera yasıyoruz oğlumla her gece koşarak gıttıgım yatağıma gıtmeye korkar oldum valla
hictee bilee canımmm cok iyi gorunuyorsun
iyi geceler canımKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
ayyy o zaman sanada iyi.geceler tatlı rüyalar canım rüyanda melek oğlunu gör:)iyi geceler herkeseben yatarrr bakalım bu gece beni neler bekliyo her gece farklı bi macera yasıyoruz oğlumla her gece koşarak gıttıgım yatağıma gıtmeye korkar oldum valla
hmmm ikiz olunca erken girmişsin peki ikizlerdesancının kaç çıkması gerekiyo canım doğum içinOyy maşallah sizeee..
İkiz gebelik bide 30. Haftam diye istedi doktor canım..36 çıktı sancı sorun değil dedi..
ayyy çok saol kuzucummmKız maşallah çok tatlı
emin oll ben daha cok sismişim gayette iyi gornuyorsun bende sistikce mutlu oluyorum tek sorun tartıya cıktıgım oluyorSaol canım benim valla ben tuhafım biraz şiştikçe mutlu olanlardanım
hahaaaaemin oll ben daha cok sismişim gayette iyi gornuyorsun bende sistikce mutlu oluyorum tek sorun tartıya cıktıgım oluyor
iyi geceler canım
ayyy o zaman sanada iyi.geceler tatlı rüyalar canım rüyanda melek oğlunu gör:)
hmmm ikiz olunca erken girmişsin peki ikizlerdesancının kaç çıkması gerekiyo canım doğum için
ayyy çok saol kuzucummm
İyi geceler tatlı şirinler
Iyiİyi geceler tatlı şirinler
İyi geceler tatlı şirinler[/QUOTİyi geceler canım hoşgeldin
hahaaaabende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım
hicctee bilee cok sey istemiyorsun hatta bnde aynından olmakkk istiyorummmhahaaaabende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?