2014 Kasım Anneleri

iyi geceler herkese ben yatarrr bakalım bu gece beni neler bekliyo her gece farklı bi macera yasıyoruz oğlumla her gece koşarak gıttıgım yatağıma gıtmeye korkar oldum valla

Oyy maşallah sizeee..
İkiz gebelik bide 30. Haftam diye istedi doktor canım..36 çıktı sancı sorun değil dedi..

Kız maşallah çok tatlı

ayyy cok heyecanlıııı bende 20 sınde gıdıcem kontrole doktor basından berı 16 kasım dıyo bana ama ben bellı olmaz dıye düşünüyorum senınkı neye gore soyledı acaba ???

Canim benim kanimda pihtilasma sorunu var yuksek seviyede oyuzden seseryan olucak kesin 38.haftadan sonra kullandigim kan sulandirici igneyi kesmek zorundaymis benim hayati riskim icin fakat igneyi kesincede 1 hafta icinde bebegin alinmasi gerekiomus anne akrnindaki suda azalma olurmu oda bebegi strese sokarmis kalp atislari zayiflarmis oyuzden igneyi kesip 3 gun sonra alicak bebegi yani keyfi bir seseryan yada tarih belirlemesi degil cnim bizimki tansiyon sorunuda yasiyorum yukseliotansiyonum oda geblik zehirlenmesi yapabilio hep tedbirli oluyorum tansiyona karsida

iyi geceler herkese ben yatarrr bakalım bu gece beni neler bekliyo her gece farklı bi macera yasıyoruz oğlumla her gece koşarak gıttıgım yatağıma gıtmeye korkar oldum valla
bol bol dua oku7âyetel kursi oku her birinde önce sağa snra sola sonra yukarı snra aşağı sonra öne sonra arkaya en son okuduğunu da içine çek bunları sıcak nefesle hu diye yap ben çok faydasını görüyorum sanada öneririm canım

Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
iyi geceler canım

ayyy o zaman sanada iyi.geceler tatlı rüyalar canım rüyanda melek oğlunu gör:)

Oyy maşallah sizeee..
İkiz gebelik bide 30. Haftam diye istedi doktor canım..36 çıktı sancı sorun değil dedi..
hmmm ikiz olunca erken girmişsin peki ikizlerdesancının kaç çıkması gerekiyo canım doğum için

Kız maşallah çok tatlı
ayyy çok saol kuzucummm

emin oll ben daha cok sismişim gayette iyi gornuyorsun bende sistikce mutlu oluyorum tek sorun tartıya cıktıgım oluyor
hahaaaa bende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım

İyi geceler tatlı şirinler
İyi geceler tatlı şirinler
Iyi
İyi geceler tatlı şirinler [/QUOTİyi geceler canım hoşgeldin

hahaaaa bende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım
hicctee bilee cok sey istemiyorsun hatta bnde aynından olmakkk istiyorummm beyazın psikopat tiplemesi geldi aklıma birden hem istiyoruz hem yine istiyoruz doğumdan sonra hep beraber kiloları vercez fit olcaz2014 kasım anneleri beraber zayıflıyor topiği altında yeniden bulusacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…