2014 Kasım Anneleri

İyi geceler kzlar, serin bi memleketten merhabaa :)

Ahh cnim o serinlikten birazda buraya gondernter dokuyorum hala klima calisiyo disariis ii gibi ama evin icin berbat tt evimden sogudum busene cati kati olmasi tavanlarin ahsap dosemem olmasi nefett ettirdi valla

İnşallah bal damliyor arkadaşım sözlerinden inş zayıf zayıf ama bol sütlü anneler oluruz inş düşmanlar çatlasin

İnşallah bal damliyor arkadaşım sözlerinden inş zayıf zayıf ama bol sütlü anneler oluruz inş düşmanlar çatlasin
ohh ohhh bal damlıyo kızlar ağzınızdan bu gazla değil biz kilo vermek sıfır beden bile oluruz neyse benden de bu kadar ben yatıyorum oğluşum sabah 7 dedimi anne mamma diye kaldırıyo uyuyup karnımda ki kızımıda büyütmelşyim öpüyorum hepinizi

Ahh cnim o serinlikten birazda buraya gondernter dokuyorum hala klima calisiyo disariis ii gibi ama evin icin berbat tt evimden sogudum busene cati kati olmasi tavanlarin ahsap dosemem olmasi nefett ettirdi valla
Cnm 3,4gunlugune burdaym, terlemiyoruz ama hava arada sicak oluyor.. umarm havalar serinler.

bu konuda bende çok kararsızım.atletlerin göğsü destekleyen kısmı çok daha az gibi.sarkma olmasın sonra diye korkuyorum

canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden

ya b,şey sorucam sizlere
şimdi bu uykuya gidenler gerçekten uyumak için mi gidiyorlar
ya da şöyle sormak lazım
gidip gerçekten uyuyorlar mı valla çok merak ettim uykusuz gecelerin cefakar vefakar nöbetçisi olarak ne güzel gittiler valla

canım nerelerdesin sen ya..işten bir çıktın pir çıktınn heee..
evet canım gece uykularım berbat yaaa..
doğuma hazırlık yapıo sanırım vücudumm

Ole oldu cnm valla evde kullanmiirum net arada bi iste.agrin falan mi var yoksa karnindan mi uyuyamiosun bende cok uyanirim yon degistiririm falan ama kilo aldin mi nasilsinn:))

Uygundu canım doktorum vermişti alerjik bir cildim var 1 hafta önce cilt doktoruna gitmiştim sonra böyle alerjik bir reaksiyonla karşılasınca tekrar sürdüm
Amman dikkat insan bi an bos bulunup unutu veriyor panik ve acı haliyle hassas dönemde olduğunu kontrollü kullanman iyi olmus canım dikkat etmene sevindim.

Ya bu benim minik canavar benim karnimin icinde gece 12 den sonra acilisini yaptigi bir bar falan actida benim mi haberim yok..biz yataga girince aciyor loş isiklari benim vucuttan kemirdikleriylede redbull votka yapiyor heralde yoksa bsska aciklamasi olamazzaten tuvalete kalkerkrn ayak bilegimi burktum az sizliyor insallah sabaha gecer

aman be canım bir de sakatlık çıkarma şimdi şahtık şahbaz olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…