İyi geceler kzlar, serin bi memleketten merhabaa :)
hicctee bilee cok sey istemiyorsun hatta bnde aynından olmakkk istiyorummmbeyazın psikopat tiplemesi geldi aklıma birden hem istiyoruz hem yine istiyoruz doğumdan sonra hep beraber kiloları vercez fit olcaz 2014 kasım anneleri beraber zayıflıyor topiği altında yeniden bulusacaz
ayyy insallahhhh canm ya bol bolda sutumuz gelsin bebeklerimize yetsin Allah ım sesimizi duyİnşallah bal damliyor arkadaşım sözlerinden inş zayıf zayıf ama bol sütlü anneler oluruz inş düşmanlar çatlasin
hicctee bilee cok sey istemiyorsun hatta bnde aynından olmakkk istiyorummmbeyazın psikopat tiplemesi geldi aklıma birden hem istiyoruz hem yine istiyoruz doğumdan sonra hep beraber kiloları vercez fit olcaz 2014 kasım anneleri beraber zayıflıyor topiği altında yeniden bulusacaz
ohh ohhh bal damlıyo kızlar ağzınızdan bu gazla değil biz kilo vermek sıfır beden bile oluruzİnşallah bal damliyor arkadaşım sözlerinden inş zayıf zayıf ama bol sütlü anneler oluruz inş düşmanlar çatlasin
İyi geceler kzlar, serin bi memleketten merhabaa :)
Cnm 3,4gunlugune burdaym, terlemiyoruz ama hava arada sicak oluyor.. umarm havalar serinler.Ahh cnim o serinlikten birazda buraya gondernter dokuyorum hala klima calisiyo disariis ii gibi ama evin icin berbat ttevimden sogudum busene cati kati olmasi tavanlarin ahsap dosemem olmasi nefett ettirdi valla
Konya canım.. :)neresi canım orası ben transfer olsam o serin yere
bu konuda bende çok kararsızım.atletlerin göğsü destekleyen kısmı çok daha az gibi.sarkma olmasın sonra diye korkuyorum
canım nerelerdesin sen ya..işten bir çıktın pir çıktınn heee..
evet canım gece uykularım berbat yaaa..
doğuma hazırlık yapıo sanırım vücudumm
ben sütyenli emzirme atleti aldım. Gayet de iyi oldu. tavsiye ederim.ayy ben de almadım henüz yaa. napsak ki
Amman dikkat insan bi an bos bulunup unutu veriyor panik ve acı haliyle hassas dönemde olduğunu kontrollü kullanman iyi olmus canım dikkat etmene sevindim.Uygundu canım doktorum vermişti alerjik bir cildim var 1 hafta önce cilt doktoruna gitmiştim sonra böyle alerjik bir reaksiyonla karşılasınca tekrar sürdüm
Ya bu benim minik canavar benim karnimin icinde gece 12 den sonra acilisini yaptigi bir bar falan actida benim mi haberim yok..biz yataga girince aciyor loş isiklari benim vucuttan kemirdikleriylede redbull votka yapiyor heralde yoksa bsska aciklamasi olamazzaten tuvalete kalkerkrn ayak bilegimi burktum az sizliyor insallah sabaha gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?