- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
Şişşşşşşttttt! Nerede uyuyamayanlar? Göreyim bakıyım!
iyi geceler canım
ayyy o zaman sanada iyi.geceler tatlı rüyalar canım rüyanda melek oğlunu gör:)
hmmm ikiz olunca erken girmişsin peki ikizlerdesancının kaç çıkması gerekiyo canım doğum için
ayyy çok saol kuzucummm
canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden
ya b,şey sorucam sizlere
şimdi bu uykuya gidenler gerçekten uyumak için mi gidiyorlar
ya da şöyle sormak lazım
gidip gerçekten uyuyorlar mı valla çok merak ettim uykusuz gecelerin cefakar vefakar nöbetçisi olarak ne güzel gittiler valla
Bende o civarlarda duymuştum. İnş Allah değişmemiştir. Evet tarih belirleyip ayarlatmak gerekli şimdiden. Yoksa açıkta kalırız Allah korusun.fiyatlar uygun yaa ben 150-200 tl civarında diye duydum
ama tabi net bi bilgim yok o yüzden tarihe karar verip gidip konuşup rezervasyon yaptırmak en iyisi
Orada da yapıldığını bilmiyordum. Oraya da bir bakarım hangisi hoşumuza giderse artık. Çok sağol canım.öredkli kültür merkezini ben de duydum zaman olarak bilemem ama
bir de merinos kültür merkezinde yine belediyenin yerleri de o şekilde kiraya veriliyormuş mevlüt yapıldı geçende arkadaşın kardeşinin bilg,niz olsun
Emzirme atletimi alsam sutyen mi sizce benim gogusler cok buyumedi sutyen bi tuhaf durdu..
Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var
öredkli kültür merkezini ben de duydum zaman olarak bilemem ama
bir de merinos kültür merkezinde yine belediyenin yerleri de o şekilde kiraya veriliyormuş mevlüt yapıldı geçende arkadaşın kardeşinin bilg,niz olsun
Sizlana sizlana uyudum sukurki Agrisiz uyandim bi topallamam eksik olurdu zatenaman be canım bir de sakatlık çıkarma şimdi şahtık şahbaz olmayalım
Günaydın,Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var
Gunaydin hayirli haberlerle gel
Günaydın,
Afiyet olsun yarasın bebişine :)
Hayırlı haberler alırsın inş Allah.
Dünde ben öyleydim.Amin canım inşHeyecanla bekliyorum randevu saatimizi
canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden
Dünde ben öyleydim.En büyük aşkımız ile buluşmak için heycan hat safha da oluyor resmen. Şimdiden yine özledim oğluşumu. Allah'tan 2 hafta sonra gel dedi de arayı fazla uzatmayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?