2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarr bir sabah namazının ardından yine birlikteyizzz..
Gözlerim faltaşı gibi uyumaya niyetim yok sanırım artık 3-4 saat uyku bünyeye yetiyor

Bilmiyorum canım ama doktor 70 civarı sıkıntı dedi..

canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden

Bende aldım aynından hem karnımı da derli toplu tutar..

Dimi ama gidip popolarını serip rahat rahat uyurken içleri nasıl rahat ediyo hahhahaha
ya bide yaptığım smiley lar görüneydi iyiydi

Günaydınlar Herkese,
fiyatlar uygun yaa ben 150-200 tl civarında diye duydum
ama tabi net bi bilgim yok o yüzden tarihe karar verip gidip konuşup rezervasyon yaptırmak en iyisi
Bende o civarlarda duymuştum. İnş Allah değişmemiştir. Evet tarih belirleyip ayarlatmak gerekli şimdiden. Yoksa açıkta kalırız Allah korusun.
Orada da yapıldığını bilmiyordum. Oraya da bir bakarım hangisi hoşumuza giderse artık. Çok sağol canım.

Merinosu hiç duymamıştım canım ben yaaa alternatif olarak bakmak lazım
Hem benim evime daha yakın

Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var
Günaydın,
Afiyet olsun yarasın bebişine :)
Hayırlı haberler alırsın inş Allah.

Gunaydin hayirli haberlerle gel

Amin canım inş
Dün akşam yazmışsın beni oğlanda tekme olayını abartanlardan
Bazen alttan çıkacakmış gibi bazen göğsümün altından fırlayacakmış gibi tepikliyor kereta tabi canımıda acıtıyor ama yinede gülümsetiyor

Amin canım inş Heyecanla bekliyorum randevu saatimizi
Dünde ben öyleydim. En büyük aşkımız ile buluşmak için heycan hat safha da oluyor resmen. Şimdiden yine özledim oğluşumu. Allah'tan 2 hafta sonra gel dedi de arayı fazla uzatmayacağız

canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden

teşekkürler canım bende bakıcam en kısa zamanda .güzel duruyor

Dünde ben öyleydim. En büyük aşkımız ile buluşmak için heycan hat safha da oluyor resmen. Şimdiden yine özledim oğluşumu. Allah'tan 2 hafta sonra gel dedi de arayı fazla uzatmayacağız

Ne güzel sende görmüşsün oğluşunu benim bir ay oldu görmeyeli çok özledim
Bende bundan sonra iki haftada bir gidicem inş.

günaydın arkadaşlar.normalde bu saatlerde kesinlikle uyanık olmam ama eve temizliğe gelen bayanın 2 gündür beni ekmesiyle sabah 7 de kalkar oldum.uyanınca da geri uyuyamayanlardanım.
sabaha kadar tuvalet nöbeti tuttuktan sonra sabah karşı bir uyuyorum 10:30 -11:00 arası uyanıyorum hergün.
bugün buralar sessiz olur malum cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…