2014 Kasım Anneleri

nazeninnazmiyesu idi canım
evet uzun zamandır yok en son cinsiyetini öğrenmişti kızdı hatta ben tabloda yazmışım
inş. iyidirler

Bizde sabahçı öğlenci var suan 5 ler sabahtan 1 ler öğleden sonra geliyor.
9 yildir gorev yapıyorum ilk defa boyle birşey duydum..bizim okulda şuan farkli 2 anasinifi var 2sini de çocuklar 9 da geliyorlar.. peki 1 lerin öğretmeni sabah seminere katiliyor mu

Üzülüyorum yaa..
Hakikaten kaba ve ukala bir insan olsam, ya da cahil laftan anlamayan tiplerden falan olsam. Bıkkınlık getirdim insanlara da azarı yedim diyeceğim. Halimi kısaca anlattıyorum hamileyim çalışıyorum gelemiyorum okula diyorum. Hani biri bana bunu dese ya bir vicdan yaparım ne biliyim.
Kayıt için tüm evraklarımı hazırladım aradım sadece hesap numarasını verirseniz onuda yatırıp geleyim dedim. Çok yoğunum şimdi onu bulmakla uğraşamam gelin buraya alın dedi ve telefonu suratıma kapattı.Kalkıp öğle arasına ek 1 saat izin alıp gittim okula, okulla iş yeri arasıda 2 vasıta 1,5 saat sürüyor zaten elime bir kağıtta yazılı önceden hazırlanmış kağıdı verdi. Yokuş yukarı 500 mt yürüyüp bankaya gidip yatırdım geri döndüm evrakları teslim ettim. Eziyet etti resmen. Oysa telefonda söylese sabah işe giderken evden 5 dk mesafede bankaya gidip yatırıp ordan yokuş aşağı okula inip evraklarımı teslim edip gidecektim işe.
Onuda, onun zihniyetinde ki tüm çalışanları da Allaha havale ediyorum

9 yildir gorev yapıyorum ilk defa boyle birşey duydum..bizim okulda şuan farkli 2 anasinifi var 2sini de çocuklar 9 da geliyorlar.. peki 1 lerin öğretmeni sabah seminere katiliyor mu
Hayır öğleye doğru geliyor onlar.Yarın sene bası kurul toplantımız var hocam sabah 8:30 sa seminer baslayacak 12 ye kadar sonra da 12 den 16:30 a kadar da toplantı olacak.Yarınki toplantıdan dolayı 1 lere ders yok öğretmenleri öğlen gelecek ama biz sabahtan...Böyle birsey de görmemissinizdir eminim hocam daha neler görcez bilemiyorum...

Daha neler gorecegiz :)allah yardimcimiz olsun

vee kızlar bugünkü öğlen yemeğim ne tahmin edinnn bulgur pilavııı, paylaşın arada ya hu akşama ne pişireceksiniz mesela

Bu akşam ki yemeğimiz pastırmalı tavuk-pilav-arpa şehriye çorbası-patates salatası-yoğurt Tatlı olarakta yalancı tavuk göğsü ayy fena acıkmışım ben

İstanbul 11.11.2014 yaş 28 1. Çocuk tesekkür ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…