bugun bende siparis verdim bebek sabunu ama odemesi elimize gectikten sonra.. İsteyen varsa ig adresini verebilirim
İlkheyecn20 de senden küçükmüs 21 yasında papucun dama atıldıSaka bi yana küçüksünüz genç anne olacaksınız ne güzel
O zaman sende küçük yasta anne oldun demi?neredeyse benim kızım yaşındalar
bndensinnnhatta daha küçük gösteriyorum. çocuk gelin gibiyim
bugun bende siparis verdim bebek sabunu ama odemesi elimize gectikten sonra.. İsteyen varsa ig adresini verebilirim
Ayy çok üzüldüm canım ya. Bir hevesle sen sipariş ver onlar da yamuk yapsın. İnş Allah yarın gönderirlerde dolandırılmamış olursun. Ödediğin miktar çokmuydu. Gerçi çoğu azı boşa giden gidiyor, kandırılmak koyuyor insana.Valla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.
Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım.
Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim
Benim doktorum da pastörize içeceksen hiç içme. Ya kendin güvendiğin bir yerden al kaynat ya da günlük iç demişti. Ben alıp kaynatıyorum olmadı günlük içmeye çalışıyorum.Canım ben tavuğu köyden alıyorum, yani hamilelik öncesi de öyle yapıyordum zaten. Köylü bir amcamız var bizim, kendi tavuklarından getiriyor bazen. Bende alıp buzluğa atıyorum, elimin altında hazır olsun diye. Sütte getiriyor ama doktorum açık süt önermedi onu şimdilik almıyorum.
güzeldir inşAllahİlkheyecn20 de senden küçükmüs 21 yasında papucun dama atıldıSaka bi yana küçüksünüz genç anne olacaksınız ne güzel
Huzurlu,mutlu,sağlıklı uzun uzunnnn yıllar diliyorum.Allah bozmasın.bndensinnn
Bak fotoma dha küçüküm,eşim 22 bn 20ydim evlendğmzde.bu ayın12si yıldönümümz eşim 23 oldu bn21
mutluysan negüzelbndensinnn
Bak fotoma dha küçüküm,eşim 22 bn 20ydim evlendğmzde.bu ayın12si yıldönümümz eşim 23 oldu bn21
aaa inanmıyorum ya şikayet et valla ne gerekiyorsa çok büyük paralar ödemedin inşallahValla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.
Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım.
Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim
O zaman sende küçük yasta anne oldun demi?
Aminn cnm ablalarımHuzurlu,mutlu,sağlıklı uzun uzunnnn yıllar diliyorum.Allah bozmasın.
Sen kac yasındasın cnmİlkheyecn20 de senden küçükmüs 21 yasında papucun dama atıldıSaka bi yana küçüksünüz genç anne olacaksınız ne güzel
tsekkür edrm tatlmmutluysan negüzelömürboyu mutluluklar dilerim
aaa inanmıyorum ya şikayet et valla ne gerekiyorsa çok büyük paralar ödemedin inşallah
Tecrübem ile anlatayım.Valla sinemaya girmemeniz çok iyi olmuş canım artık cidden tehlikeli o gürültü bebeği çok etkiler..
Bizim bi tanıdık 7. Ayda gitmiş işte sinemaya sancıları başlamış hastaneye zor gitmişler..
Az daha dayan annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?