Hayırdır canım?Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.
Evet bencede güzell yanına pirinç pilavıyla manyak olurduama bende şeker var bugun okadarda abartmayım diyorum 1 haftadır diyetimi bozdum zaten:-( ahh bu anneler ahh
Ankara'daki hamişler olarak bir buluşma tertip etsek diye düşünüyordummmm, düşünce olarak kalmasın buraya yazayım dedim..
Kimler vardı Ankara'da?
canım ne oldu hayırdırKızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.
Bende senin gibi ücresiz izin alcam 1 yada 2 yıl ama ondan sonrası ne olacak bakıcı falan bazı kreslerin gündüz bakım evleri var 0-2 yas onları arastırıyorum simdidenama ben iki yıl ücretsiz izin alıcam başlamıcam nihahahaaa
sağol canım arkadaşım ne güzel hesaplamışsın
Evet haklısın bende mercimek çorbası yapıcam zaten, kaç gündür sebze yiyordumm bebeğimde ağzının tadını biliyor vallahi ot yeyince hiiç tepki yok ogün yatışa geçiyo;-)sevmiycek galibaben uzun zamandır patatesle pilavı aynı anda yapmıyorum canım, genel beslenme düzeni için de tehlikeli bir ikili onlarben önüne bir çorba yapıcam yeterrr
hayırdır inşallah noldu..Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
eşimin doğu görevi çıkarsa gittiğimiz yerde bakıcam çıkmazsa hastanenin kreşi var oraya gider artık off off hiç bunları düşünmek istemiyorum çalışan anne olmak çok zor..Bende senin gibi ücresiz izin alcam 1 yada 2 yıl ama ondan sonrası ne olacak bakıcı falan bazı kreslerin gündüz bakım evleri var 0-2 yas onları arastırıyorum simdidensen ne yapmayı düsünüyorsun
Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
aynı durum bndede soz konusu yalnız deilsin kardeşimYa yemek yapmak en sevdiğim ev işlerindendi şimdilerde çok zor geliyor bana ya ofAkşama gidicem kıymalı patlıcan yemeği yapıcam aklımda o var yani.. Yanına da bir çorba ama bilmiyorum henüz ne çorbası Öyle aklıma geldikçe yapıyorum bişiler... uyumsuz uyumsuz
Selammm kızlar.Kasık ağrısı çeken var mıı?
bu aralar adet sancısı gbi ağrı vr kasıklarımda,ara sıra geçiyo ama :S
Ben varımmm
Ankara'daki hamişler olarak bir buluşma tertip etsek diye düşünüyordummmm, düşünce olarak kalmasın buraya yazayım dedim..
Kimler vardı Ankara'da?
''Ben varım''diyeebilmek isterdim bu soruya ahh ahh Ankara candır kıymetini bilinKimse yok mu yahu????
neden saçma gelsin annesi o da bir sey mi ben bazenleri hemen kavuşmak için ağlıyorum bilekızlar ya belkı sacma gelecek ama ben karnımda kı bebegımı ozluyorum, cok ozledım onu
sarılıp, sevmek ıstıyorum
geçen haftadan beri ben de var. bu sabah biraz daha ağrılıydı. ara ara gelip gidiyor. bebek büyüyor ondan sanırımSelammm kızlar.Kasık ağrısı çeken var mıı?
bu aralar adet sancısı gbi ağrı vr kasıklarımda,ara sıra geçiyo ama :S
Ben varımmm
Ben varım
ben de Ankaradayım fakat şereflikoçhisar diye en saçma ilçesindeyim
canım
canım ankarada değilim olsam gelirdim muhakkak
''Ben varım''diyeebilmek isterdim bu soruya ahh ahh Ankara candır kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?