• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar bebegiğiniz için ajanda filan yaptınız mı ultrason resimleri için filan? ben hepsini saklıyorum da albüm mü alsam ne yapsam bilemedimEn Büyük KKEn Büyük KK

d&r da bir ajanda varmis, ama 38 tl falanmıs,, ucuz olsa ondan alrdim, bebegn adi , ilk hssettign an vs bir suru bisey.

Ben bazen ahrürüyemiyorum fırsatım olmuyor eşim çok yorgun oluyor bazende 1 saat yürüyorum ama bu aralar bel ağrım bacağıma vuruyor çok yürüyüp kasınca 35. Haftada ne olurum bilemem çok iyi bence 30 dk
Cok yorgunsam bende cikamiyorum benimde bayadir ciddi kaburga agrim var elimizden geldigince hareketli olmaya calisicaz iste cok zorlamadan..

d&r da bir ajanda varmis, ama 38 tl falanmıs,, ucuz olsa ondan alrdim, bebegn adi , ilk hssettign an vs bir suru bisey.

kendinde yapabilirsin canım onu...güzel bir defter alıp usg fotolarını yapıştırıp hissettiklerini yazabilirsin..
hatta kapağına keçeden bebeğinin adını yazıp süs yapıştırabilirsin..

az su içmiş olabilir misin canım?
benimde geçen gün öyleydi suyu arttırdım düzeldi..
Olabilir cnm bu hafta yakın bi arkadasimin düğünü var hep onunla ilgilendim bi yerde okumustum bende suyu az icersen oluyomus diye hakkaten dogruymus biraz fazlalastirim bakalım noluyo çok sağol cnm

tabikide sıkılmam..canmm öncelikle geçmiş olsun..narkozu atmak ayılmak anlamında 1saat içinde farkındalık kazanırsın,yani kendine gelirsin..narkotik ilaç anlamında şu mantıkla düşün genel anesteziyle sezeryan olan bi anne ayılır ayılmaz bebeğini emziriyor,onun bebeği yeni doğan üstelik..seninki 3aylık olucak..ama teorik olarak anestezik ajan olan propofol bir miktar anne sütüne geçer,ama bebeğe zararı yok..içim rahat etsin diyosan 1-2günlük stok fazlasıyla yeter..yani için rahat olsun canmm..yenidoğandan itibaren herkese operasyon geçircekse anestezi verilebilir..dolayısıyla senin sütünden geçen eser miktarda ajan hiçbi sıkıntı yaratmaz..umarım aydınlatabilmişimdir..
tabiki aydınlattın çok çok teşekkür ederim. ameliyattan önce biraz stoklamak lazım o zaman. gerçi ilaç falan başlanıcak mı ya da antibiyotik falan bilmiyorum ama doğumdan önce ameliyat günü alıcam o zaman ayrıntıları konuşurum artık doktorumla. bi de iyot tedavisi var ama onu erteleyebildiğim kadar erteliycem. sonuçta onu alınca bi süre çocuklarımın yanında bile olamıycam.....

tabiki aydınlattın çok çok teşekkür ederim. ameliyattan önce biraz stoklamak lazım o zaman. gerçi ilaç falan başlanıcak mı ya da antibiyotik falan bilmiyorum ama doğumdan önce ameliyat günü alıcam o zaman ayrıntıları konuşurum artık doktorumla. bi de iyot tedavisi var ama onu erteleyebildiğim kadar erteliycem. sonuçta onu alınca bi süre çocuklarımın yanında bile olamıycam.....
rica ederim canmm..anestezi dışındaki diğer ilaçları dr unla konuşman daha doğru olur tabi..sağlıcakla kal ..

kızlar ekim annelerinde bir hamiş gördüm keçeden ne bileyim neden ne süsler neler yapmışlar kardeşleri ile barebar resimleri vardı çok beğendim ben marifetli değilim olsam bilsem yapardım hem de günler geçerdi bi bakın isterseniz son mesajlardaydı elinizden gelirse epey şıktı

kızlar ekim annelerinde bir hamiş gördüm keçeden ne bileyim neden ne süsler neler yapmışlar kardeşleri ile barebar resimleri vardı çok beğendim ben marifetli değilim olsam bilsem yapardım hem de günler geçerdi bi bakın isterseniz son mesajlardaydı elinizden gelirse epey şıktı

3942. sayfada :KK68:

Kızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var:((
Noluyo bana ya:(

Back
X