• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

patlıcammmmm bir daha birden yemeğe yüklenmicem yaa:63: yaklaşık bir saat once eşimle eve gelirken ileri zeka kadının biri yüzünden ezilme tehlikesi geçirdim arabayı arkaya doğru sürüyor bildiğin üstümden geçecekti esim bağırınca durdu :KK57:birde basını camdan çıkarıp beni görünce hızla kendi kafasına vurup AMAN TANRIM BİR DE HAMİLE dedi:KK53:hayır güler misin ağlar mısın kadın kendine gelemedi artık nasıl canlandırdıysa gözünde:KK59:

maşallah ne kadar zarif bir göbüş. benimki kocaman ya....
Tesekkür ederiz canım hamilelikte hepimizin en sevmediği kilodan dolayı ve en çok sevdiği yer bebekten dolayı göbüşi oldu gidip geliyoruz böyle her hamile çok güzel ve tatlıdır maşallah hepimize:nazar:

30 dk haftana göre bence çok iyi ya. ben de 28. haftada şeker çıktığında doktor 30dk yürüsen olur demişti. HAdi bakalım inşallah bu yürüyüşler kolaylaştırır doğumunu da.

30 dk yuruyorum az ama anca o kadar yuruyebiliyorum..
Ben bazen hiç yürüyemiyorum fırsatım olmuyor eşim çok yorgun oluyor bazende 1 saat yürüyorum ama bu aralar bel ağrım bacağıma vuruyor çok yürüyüp kasınca 35. Haftada ne olurum bilemem çok iyi bence 30 dk

Canım antibiyotiğin özelliğidir, kutu bitene kadar kullanacaksın. İyi oldum zannedip bıraktığında hastalık tekrarlıyor.O yüzden hep aynı saatte atlamadan devam et.

Icinde 12tane vardi,hepsni ictim aslnda ama gecmedi. Simdi 12tane daha icicekmisim.. kismett artik :D

Icinde 12tane vardi,hepsni ictim aslnda ama gecmedi. Simdi 12tane daha icicekmisim.. kismett artik :D

16 taneydi benim de bu akşam bitiyor çok şükür yarın inşallah sağlık ocağına gidicem 2.doz aşım kalmıştı onu yaptırayım eskiden kullandığım ilaçlara kaldığım yerden devam edeyim gündegünde iyi olacağız inşallah

Kizlarrr benim idrarim 2 gün öncesine kadar daha koyu bu konuda bir bilgisi olan varmı? ??

16 taneydi benim de bu akşam bitiyor çok şükür yarın inşallah sağlık ocağına gidicem 2.doz aşım kalmıştı onu yaptırayım eskiden kullandığım ilaçlara kaldığım yerden devam edeyim gündegünde iyi olacağız inşallah
Sen iyilestin mi canim..

Back
X