antibiyotik kullanırken çok gazla bitkisel şeyler kullanma etkileşime geçebilir..Merhaba kizlar..
Guzel bir cuma gunu, herkese hayırli cumalar.
Bugun misafirim gelecek,aksam cayina, cok sevdigim bir ablam gelecek..
Ev hayirlamasina geliyorlar..
Bir kek cirpacam, artik bi pudingli pasta yapacam, dolaptada borek var, havuclu topta yaptim mi tamam. :)
Biraz da meyve ikram ederim,bu is tamam..
Bu arada öksürügüm devam ediyor.
Kuzum tedırgin oluyor icerde biliyorum.
Benim icin dua edin lutfen, çok huzursuz yapti bu öksürük, bazen öksururken kusuyorum midem bulaniyo iltihaptan.
Bir karisim daha ögrendim onu yapacam. Haplarada devam.(
banada doktor anne karnında solunum hareketı yapıyor, normal dedıaynen hıçkırmış bıcırıkdoktoruma da sordum ben refleks bu çok normal dedi..
aynen.. benim tosuncuk 2450 en son tikita 3-6 ay daha çok alsın vallaana ne kadar da buyumus kuzu
sen yenı dogan kıyafetlerını pek gıydıremeyeceksın gıbı cnm
Maşallah kuzuma yaaKizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?
Merak etme canim, hep basit şeyler bunlarr.. havucu rendeeledim, zaten mikserle cirpiyorum, pudingli biskuwili pasta da cok kolay, bir havuclu top ugrastiriyor.:) dolabimda hazir borekde var, mikrodalga da isitacam,..canım yorma çok kendini malum daha düzelmedin
Ben daha 29. haftamdayım beni 2 hafta da bir çağırdı. Hamileliğimde de çok şükür hiç bir şikayetim, riskim hiç olmadı.ben 32. haftaya kadar ayda bir gidiyordum normal bence.. 32 den sonra iki haftada bir geleceksin dedi
Maş Allah kuzucuğa nazarlar değmesin. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah.Kizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
32. haftadan sonra her hafta çağıran doktorda var bu doktorunun tarzıyla alakalı endişe etme hiç..Ben daha 29. haftamdayım beni 2 hafta da bir çağırdı. Hamileliğimde de çok şükür hiç bir şikayetim, riskim hiç olmadı.
Çok erken başlamadı mı sizce de ?
Maş Allah kuzucuğa nazarlar değmesin. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah.
antibiyotik kullanırken çok gazla bitkisel şeyler kullanma etkileşime geçebilir..
Ben daha 29. haftamdayım beni 2 hafta da bir çağırdı. Hamileliğimde de çok şükür hiç bir şikayetim, riskim hiç olmadı.
Çok erken başlamadı mı sizce de ?
Maş Allah kuzucuğa nazarlar değmesin. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah.
tamam bu karışım zararsız geldi bana da bende otlarla karışım bişeyler yapacaksın sandım o yüzden dedim..Hadi yaa, sarimsak, sogan, bal, tarcin , zencefil ve limonlu bi karisimdi.
Hatta sarimsak ve sogani sicak suda bekletip o suyukullaniyosun, icine bal tarcin zencefil atiyoorsun.
nill bence hemşirelere söle hemen yıkamasınlar..bir gün kalmalıymış verniks
aynen canım bak benim çalıştığım hastanedede ameliyathaneden bebek kontrolleri yapılıyor çocuk doktoru herşeyini kontrol ediyor..sonra hemen yukarı çıkarılıyor ve bebek giyidiriliyor..
arından aileye teslim ediliyor..
yani anne bebeği babasından teslim alıyor..
benimkide sürekli hıckırıyomus o zaman ben daha yeni ogrendım vallasürekli aynı ritimde pıt pıt diye vuruyor tabii uzayınca tekme tokat dalıyor karnıma geçsin diyeevet hıçkırık öyle oluyor ama benimki sabırsız hemen geçsin istiyor..
Öyle mi o zaman ciğerlerini kurtarmış mı oluyorlar
Ben de tam olarak anlamis degilim. Cigerler en son gelisen organiymis bebegin. Ablamin bebegi 36. Haftada dogdu ama ciger probleminden 15 gun yatti. Ama dr benimle 28. Haftada oyle bi konusma yapti. Bilemedim. Ilerleyen zamanlarda ben de konusurum dr ile.
Kızlar herkese günaydın. Dün gece bi Soru sormuştum iki arkadaş cavap vermişti. Ama sabah sabah herkes burdayken tekrar sormaları istedim. Ben hastahanede giyebilir mıyım diye düşünemeden kompedan dan ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım amca herkes kan olur o renk giyemezsin dedi. Şimdi sizce onu hastahanede kullanabilir mıyım? Yoksa koyu renk sabahlıklı bi takım daha mı almam lazım? Yanıma gecelik te aldım ayrıca. Cvaplarınz çok önemli teşekkür ederim
sürekli aynı ritimde pıt pıt diye vuruyor tabii uzayınca tekme tokat dalıyor karnıma geçsin diyeevet hıçkırık öyle oluyor ama benimki sabırsız hemen geçsin istiyor..
ana ne kadar da buyumus kuzu
sen yenı dogan kıyafetlerını pek gıydıremeyeceksın gıbı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?