Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı?
solEki Görüntüle 1241178
Kızlar Yardımınız a ihtiyacım var sağdaki mi guzel soldaki mi? Üzerine hosgeldin poyraz ege etiketi yapisacak ama karar veremedim son halini vericem teşekkür ler şimdiden
Ayy öyle güzel anlatmışsın ki ikiz annesi olmak istedim bir an ama sonra hemen vazgeçtim :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?
Çok sık oldu ama cok önemsemedim bu aralar yoruyorum kendimi belkide ondandirbenim 2-3 kere kanadı kan basıncından oluyo normal..
benim hep kanıyor fiona gebelikle alakalı normal bişey endişe etme hiç.. abdest alıyosan eğer burnunda yara varsa iyileşene kadar burnuna çok su çekme ve sümkürme..Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı?
Hayalinden bile gözüm korktu ne yapayımhahahhha hemen vaz mı geçtin ne güldüm yaa
Hayalinden bile gözüm korktu ne yapayımHem çalışıp hem çocuk bakıcam ben. Gerçi sende çalışacaksın Allah yardımcımız olsun
Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı?
hiç topuklu ayakkabım ve eteğim olmadı ki benim kombin yapayımEvet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...
hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...
hiç topuklu ayakkabım ve eteğim olmadı ki benim kombin yapayımyazacak arkadaşlardan kopya çekicem ben
pudra rengi gibi olan bide en baştaki gri mi artık renklerimde pek iyi değil eteklerin çok güzel..hahha inşallah yardım eden olur..
valla bende çok cahilim bu konularda ama artık öyle olmak istemiyorum..
kotonda cok guzel bluzlar var, bence onlar olabılır :)hahha inşallah yardım eden olur..
kyafetlerin resimleri olsa birazcık yardımcı olabilirimhahha inşallah yardım eden olur..
koydum canım bir önceki sayfadakyafetlerin resimleri olsa birazcık yardımcı olabilirim
pudra rengi gibi olan bide en baştaki gri mi artık renklerimde pek iyi değil eteklerin çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?