- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Canım hiçte büyük değil kim ne derse desin bebişin sağlıklı mı keyfi yerin de mi gerisini boşverKızlar sizce benim göbeğim çokmu büyük herkes aynı şeyi soyluyoda bide ben çok kilo aldım 55 le hamile kaldım şu an 73 kiloyu
hoşbuldum seni bir müddettir göremiyordumhoşgeldinn şekerimm...
hepimiz birer harikayızz çünkü hamişizzz
konuş ya ablam valla bazen öyle şeylere takılıyor ki kalbimin üzerine ağırlık çöküyor valla doğumlar tabi ki eskisi gibi değil artık o gün doktorumuz hemşiremiz elinden geldiğince rahatımız için uğraşacak yakınlarımız yanımızda yardımcı olacak.. ama şu hamilelik şu yaşadığımız dakikalar bi daha geri gelmeyecek anın tadını çıkarmamız lazım..selam kızlar hayırlı cumalar
biraz msjları okudum gene karartmışsınız kendinizi
teknıoloji ilerledi yıllar önceki gibi doğumlar yok özel hastanelerde ferah ferah doğumlarınız olacak inşallah sevdikleriniz yanınızda inanın bana öyle şeylere takılıyorsunuz ki haftalar aylar sonra dönüp baksanız güleceksiniz eminim kendinize
kendinizi de bebişi de rahat bırakın lütfen biraz abartıyoruz galiba hep beraber ordan burdan duyduklarımızla doktorun söylediklerini karşılaştırıyoruz bu en yanlış olanı öptüm sizi
konuş ya ablam valla bazen öyle şeylere takılıyor ki kalbimin üzerine ağırlık çöküyor valla doğumlar tabi ki eskisi gibi değil artık o gün doktorumuz hemşiremiz elinden geldiğince rahatımız için uğraşacak yakınlarımız yanımızda yardımcı olacak.. ama şu hamilelik şu yaşadığımız dakikalar bi daha geri gelmeyecek anın tadını çıkarmamız lazım..
anlamamak benim için mümkün değil sürekli hıçkırıyor çünkü göbeğim ritmik olarak kalkıp iniyor pıt pıt pıt diye benim ki çoook hıçkırıyor..Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?
canım ben ilk 6buçuk ay 10 kilo aldım şimdi bir buçuk aydır nerdeyse bir kilo aldım ben de korkmuştum bebeğim gelişmedi mi acaba diye ama kontrolde gayet iyiydi.. ilk çok kilo alıp sonra almayanlardanım herhalde diye düşünüyorum..ayy bende kilo almamaya başladım yarın doktoruma sorucam nedeni ne diye inş öle değildir
evet ablacım gayet mantıklı yazdıkların bu günler geri gelmez ki çoğunuzun ilk gebeliği bu çok daha muhteşem bişey inanılmaz duygular sizi bekliyor bu an için de öyle lütfen takılmayın herşeye Allah beterinden saklasın neleri var halinize şükredin dualarımız hepimizin birbirimiz için bin şükür halimize
amin. valla bazen foruma girince okuduklarımdan moralim bozuluyor içime karamsarlık çöküyor böyle olmayalım işteevet ablacım gayet mantıklı yazdıkların bu günler geri gelmez ki çoğunuzun ilk gebeliği bu çok daha muhteşem bişey inanılmaz duygular sizi bekliyor bu an için de öyle lütfen takılmayın herşeye Allah beterinden saklasın neleri var halinize şükredin dualarımız hepimizin birbirimiz için bin şükür halimize
amin. valla bazen foruma girince okuduklarımdan moralim bozuluyor içime karamsarlık çöküyor böyle olmayalım iştehamile kalmışız az çok hepimizin gebeliği yolunda gidiyor doğumu zaten güvendiğimiz doktorlarımız da yapıcaz ee daha ne bizim keyif içinde olmamız lazım..
Kizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
ayy aynen beni anlatmışsın cnm sankı doğum yakınmış gıbı duruyo lafından bıktım 2 ay cok uzun bı sure dıılkı doğum yakın zaten dıyesım gelıyo hormonlar zaten tavan yapmış bızmı alınganız herkes cokmu konusuyo anlamış dıılımdünce biz bunu zeyy ile konuştujk özelden..
bana hep son ayınmı diyorlar..
2 ayy var deyincede karnım baya büyük diyorlar..
sinir oldum birkaç kez ama artık umursamıyorum..
hayır yani 8 aylık gebenin karnı nasıl olurkii
sagol cnm bende oyle yapıyorum hıhh kıskananlar catlasınCanım hiçte büyük değil kim ne derse desin bebişin sağlıklı mı keyfi yerin de mi gerisini boşver
ben dün ilk kez yaşadım da, normal tekmelerinin dışında ritmik bir "pıt pıt" hissettim, 10-15 dk fln sürdü. Dedim sanırım hıçkırıyor buanlamamak benim için mümkün değil sürekli hıçkırıyor çünkü göbeğim ritmik olarak kalkıp iniyor pıt pıt pıt diye benim ki çoook hıçkırıyor..
cnm arada böyle tekme gıbı dıılde bısey böyle uzun sure pıt pıt edıyo ama kuvvetlıde oluyo bazen bu hıckırıkmı yanıanlamamak benim için mümkün değil sürekli hıçkırıyor çünkü göbeğim ritmik olarak kalkıp iniyor pıt pıt pıt diye benim ki çoook hıçkırıyor..
Merhaba kizlar..
Guzel bir cuma gunu, herkese hayırli cumalar.
Bugun misafirim gelecek,aksam cayina, cok sevdigim bir ablam gelecek..
Ev hayirlamasina geliyorlar..
Bir kek cirpacam, artik bi pudingli pasta yapacam, dolaptada borek var, havuclu topta yaptim mi tamam. :)
Biraz da meyve ikram ederim,bu is tamam..
Bu arada öksürügüm devam ediyor.
Kuzum tedırgin oluyor icerde biliyorum.
Benim icin dua edin lutfen, çok huzursuz yapti bu öksürük, bazen öksururken kusuyorum midem bulaniyo iltihaptan.
Bir karisim daha ögrendim onu yapacam. Haplarada devam.(
sürekli aynı ritimde pıt pıt diye vuruyor tabii uzayınca tekme tokat dalıyor karnıma geçsin diyecnm arada böyle tekme gıbı dıılde bısey böyle uzun sure pıt pıt edıyo ama kuvvetlıde oluyo bazen bu hıckırıkmı yanı
ana ne kadar da buyumus kuzuKizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
aynen hıçkırmış bıcırıkben dün ilk kez yaşadım da, normal tekmelerinin dışında ritmik bir "pıt pıt" hissettim, 10-15 dk fln sürdü. Dedim sanırım hıçkırıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?