hadi gözün aydın cnm. hayırlı ve sağlıklı bir doğumun olur inşKızlar mrbBiz geldik dr dan suyumuz cok normal cıktı o kadar mutluyum ki dr dan çıktığımdan beri bu moddayım Doğumumuzu 15 ekim ile 30 ekim arası öngörüyormuş dr cok heyecanlandık Artık iki haftada bir gidecekmişiz Birde yaramaz kızım ters dönmüş 33. Haftanın sonuna kadar %97 si düzelirmiş bakalım
hmm anladım canım tesekkürler insallah normal olur gönlüm ondan yana%100 ayılmış olmuyor anesteziden uyanmış oluyor ama eğer tansiyon nabız iyiyse servise geliyor..
beğendiğine çok sevindim alışverş yapacağın zamanda yardım edebilirim bayılırım kıyafetlere
kızlar sizde şöyle bir durum var mı ya valla kendimi ruh hastası gibi hissediyorumşöyle ki; mesela evim düzenli ama sürekli aklımda yapılacak işler varmış gibi geliyyor,hep evim pismiş gibi ruh halindeyim.hani bazı kişiler kalkar hemen seri şekilde işlerini yapar bitirir ya öyle değilde hem yaparken pimpirikli kendime eziyet ederek yapıyorum hemde beynimi çok meşgul ediyorum bu düşüncelerle ben ruh hastası mıyım takıntılı mıyım yaa ( çok takılıyorum bu konuya niye böylee oldum ben.bekarken hiç böyle değildimm
yıkadım yaa eşyaları ütüledi eşimde bitek valize koycam diye diye yaptırdınız bana valla..
türkmaxgurme de ece zaim var küçük mutfak sırları programı..kadının küçük oğlu var müthiş ek gıdalar hazırlıyor bende ondan kopya çekicem.. internette türkmaxgurme.com da tariflerini yayınlıyor..
Kızlar mrbBiz geldik dr dan suyumuz cok normal cıktı o kadar mutluyum ki dr dan çıktığımdan beri bu moddayım Doğumumuzu 15 ekim ile 30 ekim arası öngörüyormuş dr cok heyecanlandık Artık iki haftada bir gidecekmişiz Birde yaramaz kızım ters dönmüş 33. Haftanın sonuna kadar %97 si düzelirmiş bakalım
ben de iyiyim canım, işler güçler devam. Yok canım benim kontrolum geçen cumartesiydi, geçen hafta gördük paşamı, bir de 26'sında göreceğiz inşallah.
Bu arada benim de hafıza fena durumda, herşeyi unutuyorum. Eşim hatırlatıyor hep işte yapacaklarımı bile
Canım Sabah' yazdım görmedin sanırım bu seZaryanda anneyi tamamen bayıltınca bebeğin teslimi nasıl oluyor acaba
Ya şimdi bebeğin ilk anne ile buluşması önemli ya genel olunca işte sıkıntı oluyor sanırım benden önce kimse kucağına alsın istemem şahsen
yani sen bilirsin tabi ama..kanlı kalmıyo siliyolar hemşireler..her hastanede aynı deil..benm çalıştığım hastanede siliyolar..olmassa olmaz deil..ebelerden duydumu söyledim
beğendiğine sevindim özellikle mangonun pantolonları harika zey bi incele derim aslında herşeyi güzel hırkaları kabanları bayılıyorum ama özellikle pantolonlar http://shop.mango.com/TR/kadin/kıyafetler/pantolonlar mesela şu kombine bi baksana süper http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/kıyafetler/pantolonlar/koton-kumas-pantolon/?id=31020178_N1&n=1&s=prendas.pantalones&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720 http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/kıyafetler/pantolonlar/kemerli-krep-pantolon/?id=31053574_N1&n=1&s=prendas.pantalones&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720 http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/kıyafetler/kabanlar/kruvaze-mont/?id=31053515_02&n=1&s=prendas.pantalones&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720
kızlar ben geçen haftadan beri çok mide ekşimesi ve yanması yaşıyorum sizde de var mı, midem ağzımda sanki , süt içiyorum sürekli biraz olsun iyi olayım diye
Bebekle nasil olur bilmiyorum da ben apandist ameliyatnda genel anesteziden sonra bi kac saat sacmalamistim aslinda uyanik gorunuyosun ama bilincsiz hareketler filan biraz komik oluyosunAyılınca getiriyorlar diye biliyorum anneyi o zaman da geçmiyor mu anestezinin etkisi?
Adıyaman türküleri mi dinletiyon yoksa Yamanıma.artık biraz bebeğimle konuşmak müzik dinlemek dua okumak istiyorum ikimize de iyi gelir..
Canım mango almadı tavsiye etmem en son yayınlanan kansorojen madde içeren markalarda mango da vardımango bu sene çok iyi yaaa
evett o fiyatlar da düşer zaten daha uyguna alınabilirmango bu sene çok iyi yaaa
senin gibiyim bendeAdıyaman türküleri mi dinletiyon yoksa Yamanıma.Bu arada ben su konusma olayını halen beceremedim nerdeyse doğacak yavrum sadece sabahları günaydın diyorum arada hareket edince de yaramaz oğlum diyorum o kadar ne duygusuz bi annem var demiyordur insallah
aynı dertten bende muzdaribim.. hamile kalmadan önce işten ayrıldım. önceden böyle huylarım yoktu ama şu an özellikle son bi kaç haftadır eve takmış durumdayım. oturduğum koltuk bile batıyor. ztn 60 m2 küçücük ev ama sürekli iş var gibi. dün gecenin 2 sinde kalkıp ocagın taşlarını kaynatıp telledimönceki gece de yine aynı saatlerde banyo ovuyodum. hayır bişey değil bebişime bişe olucak diye korkuyorum çünkü kendimi çok yıpratıyorum. ama yapmayınca da deli dürtüyor. kocam desen beni gördükçe napıcanı bilemiyo. velhasılı hiç iyi değilim bu aralar. sanırım boşta kalmaktan oldu
ayy işte bende öyleyim tek laf etmiyorum çocuğa sesimi tanımıyor evde artık biraz konuşcam minnoşumla.. Adıyaman türküsü de dinletirim memleketini tanısınAdıyaman türküleri mi dinletiyon yoksa Yamanıma.Bu arada ben su konusma olayını halen beceremedim nerdeyse doğacak yavrum sadece sabahları günaydın diyorum arada hareket edince de yaramaz oğlum diyorum o kadar ne duygusuz bi annem var demiyordur insallah
Çok riski bi durum o zaman milleti görüp gülcem derken gülünç duruma düsmek varmıs ucunda deseneBebekle nasil olur bilmiyorum da ben apandist ameliyatnda genel anesteziden sonra bi kac saat sacmalamistim aslinda uyanik gorunuyosun ama bilincsiz hareketler filan biraz komik oluyosunen iyisi sezeryansa lokal bence
awekacan katılıyorum verniks ilk gün yıkanmamalı çook koruyucu bir madde aam bizde de bebekler yıkanıyor.. aslında öyle haşır huşur yıkanmıyor zaten iki dk hemen suya tutuluyor..Heh benim dediğim programda oydu galiba, küçük mutfak sırları evevettttttt o program. Ben ismini yanlış hatırladım
Sen yap hazır olsun, ilk doğum yapacaklardansın yani, bir zahmet hazır olsun
O kadar kendini üzdüğüne değmedi gördün mü? Sonuna kadar böyle gitsin inşallah artık. Bir de neden öyle erken söylemiş doktorun. 9.11. yazıyor çizelge de, arada baya fark var.
Karıştırdım galibaal sana hafıza sorunu işte. Fazla örnek vermeye gerek yok
Her hastanenin farklı olduğu kanısına vardık, benim doğum yapacağım hastane de , anne ayılmadan bebek teslim edilmiyor. Bende zaten öyle olsun isterim, ilk bana teslim edecekler, yok öyle başkaları. Önce annesinin kokusunu duyacak. Tabi sezaryen olursa, normal olursa zaten göreceğim bebeğimi, ayyy heyecanlandım şimdi
Hımm, valla kafam çok karışıyor benim artık. Eskiler, bebek hemen yıkanmalı, özellikle hergün yıkanmalı ki sağlıklı büyüsün diyorlar. Ben artık saldım zaten, ince ince düşünmüyorum, akışına bıraktım. Sağlıklı olsun başka detaya girmek istemiyorum. Geçen gün bavul hazırlıyoruz, eşime diyorum "ayy acaba eksik kaldı mı?", eşimde ki cevap "Nil 3000 km uzakta olmayacağız, hastane ev arası 15 dakika, hastane çarşı arası 5 dk ne lazımda alırız; savaşa gitmiyorsun" dedi. Durdum düşündüm , doğru diyor. O mu eksik bu mu eksik şu da olsun bu da olsun, eksik kaldı mı diye diye kendimi yorduğuma değmez. Bende saldım çayıra mevlam kayıra
carputi adıyamanlımısın ? siz ne ara tanıştınız ya ben hergün buradayım ben neden öğrenemiyorumayy işte bende öyleyim tek laf etmiyorum çocuğa sesimi tanımıyor evde artık biraz konuşcam minnoşumla.. Adıyaman türküsü de dinletirim memleketini tanısın
ee ben boştada değildim canım,bugüne kadar çalıştım hep. hızlıca gerektiği kadarıyla yapıp geçmek yerine uğraşıp duruyorum deli gibi. anlayamadım ben halimi canım çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?